Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó vicc 😄D. ha vagyunk olyan hülyék h elengedjük, akkor csak gratulálni tudok 😄 de kötve hiszem h erre sor kerül
ups and downs
ups and downs
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Levelet írtak Platininek Kickerék, hogy hagyja játszani a sárga eltiltott játékosokat a döntõben.
Kíváncsi vagyok mi lesz belõle (valószínû nem sok, de ki tudja)
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ezután pár brazil rajongó "hozzáértõ" kitalálta hogy itt a világ legjobb futballistája. Hát ja, látszik.
Keirrison meg Kerlon fasz ki van h ezeknek ilyen hasonló nevük van😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
impozáns statisztikaD:😄
ups and downs
keverem egy Chievos brazíllal, akirõl tudom h Inter nevelés õ kicsoda?
link
Chievonál mivel Inter nevelés nem?
de a Bayern magasabb szint
elég gyenge nálunk
ezért került át Lahm a jobb oldalra balra meg Alaba lett be építve
Rafinha hogyhogy nem játszott a BL meccsen?
a meccsen?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
így kezdünk a Stuttgart ellen😉<#eljen>#eljen>
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
kiváncsi leszek a hazaira, de az idei nagyon tetszetõs sztem.
ups and downs
Viszont a hazai nem tudom milyen lesz, de nekem ez a jelenlegi nagyon tetszik.

De a kispad rövid is volt, és bizony minõségileg is gyenge. Most ezen kell változtatnunk. Ami nem könnyû mert olyan emberek kellenek akik kb az a szint mint a kezdõ, de mégse hõbörög ha kispados.
Meg arrol beszeltek, hogy szelso vedot hoznak majd a nem eppen bevalt rafinha helyere, de ha alaba sracmigy folytatja akkor az se kell 😊
legalább is szerintem se boatengnél se badstubernél nem jobb
de a padra kellenek az ilyen játékosok
még i csak jobb mint egy buyten vagy timoscsuk brénó ...😄