Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ups and downs
ups and downs
õk cak a bajnokságra mentek rá be i jött nekik
+ kupára is rágyúrtak viszont átkozottul könnyû dolguk volt
nem találkoztaak a döntõig bundes 1es csapattal(ellenünk azért megérdemelten nyertek be kell látni) bundes 2es meg regianalligás meg 3.osztályú csapatokkal találkoztak csak....és hihetetlen mázlijuk is volt idén mind a bundesben mind a kupában
jövõre nem lesz és azután é azután se stb<#nevetes1>#nevetes1><#mf1>#mf1>
Boldogat Effe!!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
jó sokáig nem lesz benne részük úgysem😊
10 év süllyesztõ jön ismét😊
ups and downs
itt ma mindenki hozzá tette a magáét😄😄😄
fõleg a védelem+svejni-guszti szûrõ kettõs na õk aztán mindent csináltak csak azt nem amit kéne😄😄😄
de két egymást követõ kupa döntõn csak nem játszunk már ilyen gyengén??<#nevetes1>#nevetes1>
hát erre mit lehet írni...<#zavart2>#zavart2> szebb szülinapi ajándékra számítottam a csapattól<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#wow3>#wow3><#nevetes1>#nevetes1>
ez van...szarok voltunk a dortmundnak meg minden összejött hihetetlen...
de valahogy leszarom és meg is tudnám bocsájtani ha 1 hét múlva behúznánk a bl-t😊
2010be bajnokságot nyertünk+kupát bl ezüst
2012 bajnokság bukta+kupa bukta bl arany????😄😄
na legyen így😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ups and downs
ups and downs
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
de háromszor kikapni tõlük (sõt, még ha a tavalyikat is hozzávesszük...)
na de ne adjuk fel, még jöhet feltámadás
ups and downs
Meg jo hogy nem ellenuk jatszuk a BL dontot.
ups and downs
Mi van nem nézitek a döntõt?
go Dortmund
<#hehe>#hehe>Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
20.00 Bayern München-Borussai Dortmund
tv: Sport1 hu/sk, ZDF
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=76&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Hajra!
Jó lenne velük meccselni augusztusban Monacoban😊
Jó kis meccs lenne😊
ups and downs
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
„Személyesen még nem ültem asztalhoz a Bayern München képviselõivel, de ügynököm kapcsolatban van velük – mondta a játékos. – A Bayernnek jó híre van Franciaországban, mert a korábban ott játszó francia játékosok pozitív tapasztalatokkal távozhattak. Többen nyilatkozták, hogy milyen sokat kaptak a Bayerntõl, és milyen boldogok voltak a klubnál.”
Giroud elmondta: nem fél attól, hogy ha átigazol, akkor a Bayernben csak a kispadot fogja melegíteni. „Nem elképzelhetetlen, hogy Gomez és én felváltva szerepelnénk, mert a Bayern számos sorozatban rengeteg meccset játszik. Az elsõ számú választás nyilvánvalóan Gomez lenne ebben az esetben.” nso
Ezt viszont nem értem Gomez kirobbanthatatlan és ha nem játszik pl sérülés miatt akkor addig Petersen is elég lenne nem kell ide drágán egy center azért, hogy a padon üljön....:S:S:S
inkább valami kisebb technikás gyors csatár jöjjön....annak örülnék nagyon
Azért nehogy már a 15 legjobb játékos közé belõlük egy se férjen be...
az öngól viszont különdíjas 😄
ups and downs
Sajna a Gladbachban én is kételkedem erõsen, hogy fõtáblára jutnak. Jövõre sztem meg sem közelítik majd ezt az eredményt, amit elértek (nem rosszat kívánva persze nekik).
ups and downs
1-4 bár sajna nem láttam a meccset de Müller 2 gólja külön öröm remélem már a régi formájában lesz/van a 2 kupa döntõre...
Dortmund a bajnok amit nem gondoltam volna még szeptember fele mikor 7-8 pontal is mentünk az élen azt hittem sima leszS::SS: mindegy majd jövõre...S:
Mi és a Schalke meg indulhatunk még a bl fõtáblán
a gladbahc meg 4. bl selejtezõ(kötve hiszem, hogy bejutnak a legjobb 32 közé....S😊
A gólkirály meg végül Huntelaar lett 29 góllal, 2.Gomez 26-al 3.Lewandowski 22-vel
(a chelsea meg fa kupa döntõzik a poolal ma😄😄)
ups and downs