14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#10567 na megvan a vezetés 11-esből.
remélem beindulnak megint és látok egy gólzáporos győzelmet:) -
#10566 ma le kell verni a francőzöket, mert különben még izgulnivalónk lesz a csoportban. -
#10565 most már innen nem tudjuk elveszteni a bajnoki címet.
a többiek harcolnak majd a bl helyekért mögöttünk, ideje a bajnokok ligájára kontcentrálni.
-
#10564 ahogy tavaly a gladbach volt sokáig ott és lett végül bl induló.
a bundesligába amanpság ez már szokásos hogy vannak ilyen csapatok:D -
IXEMGabeo #10563 eskü a Bayern most olyan, mint én a FIFA-ban amikor szétnyerem magam az egyik csapattal:D 100%-os teljesítmény, toronymagas bajnokok lesznek idén -
IXEMGabeo #10562 hogy a picsába lehet az, hogy a Frankfurt 2?:O mondjuk voltak csodák pl a Hoffenheim ugyanígy noname játékosokkal őszi bajnok volt -
#10561 -
#10560 köszi -
#10559 Düsseldorf-Bayern München 0-5
-
#10558 0-5 az igen
sajna nem láttam:S
na mindegy
látom a m*cskos dortmund megint kikapott:):)
annyira szép:) -
lord nihilus #10557 -
Gabe18 #10556 Sima meccs volt. Elmúlt években nagyon hiányzott ez, hogy az egyértelműen gyengébb csapatok ellen ilyen magabiztosan játszunk. Jött ugye a tanácstalan passzolgatás a félpályán. Ehhez képest most meg 2-3 percenként helyzetek jönnek. Nagyon jó ezt látni. Hát a BL meccs a BATE ellen az nem tudom mi volt, az eddigi idényben az olyan mint valami megmagyarázhatatlan fekete lyuk...
Mandzukic fontos gól, Müller két nagyon szép gól, Ribery viszi a hátán az egészet, a beálló cserék gól-gólpassz. Kire lehet itt negatívat mondani? Maximum Badstuberre akiről egyszer megint úgy fordultak le mintha ott se lett volna, de ez is inkább csak a keddi válogatott meccs után hatványozódik.
Hát szóval Bundesliga rajtrekordhoz méltó győzelem volt. Most már tényleg csak az a kérdés, a BL meccsre is marad-e "patron"? -
lord nihilus #10555 0-5 :DDDD -
lord nihilus #10554 Elég érdekesen cserélget az öreg...Rafinha, Alaba, Martínez be, Mario 2.0, Schweini és Kroos helyett. Hector Cúper is megirgyelne ennyi védekező játékost egyszerre a pályán :D:D -
#10553 A Schalke nagyon oktatja a Dortmundot :P -
lord nihilus #10552 Jó lenne, ha a BL-ben is érződne ez a magabiztosság *.* -
IXEMGabeo #10551 2-0-ra vezetnek Düsseldorfban, 25-2 es GK és 8 győzelem, ha minden így marad.
Mikor kezdett így a csapat?:O -
lord nihilus #10550 köszi!! -
#10549 15.30 Düsseldorf-Bayern München
tv: -
streamek: -
#10548 igen de erre pont jön az h a németeknél meg mindig azzal jönnek h ők soha nem adják fel és utolsó percig küzdenek...
szóval ez dupla hurka egy német csapatnak:( -
#10547 bármilyen csapathoz méltatlan lenne
4-0 ról leadni, 61.percben -
#10546 ez inkább méltatlan volt egy német csapathoz képest.
-
#10545 4-0ról kihozni 4-4re, mekkora lámaság már :D -
#10544 Alaba gólt lőtt a kazahoknak. Végre visszatért.
Németeket tudjuk:D:DBadstuber dupla nulla volt:DD:
Ribery gólpasszt adott.
Mandzukic gólt szerzett Wales ellen.
-
#10543 eddig se nagyon néztem, mert a streamek ellehetetlenítik.
egy-egy fordulóba néztem, de a streamek miatt elmegy az egésztől a kedvem.
egyébként meg attól h bayern drukker vagyok én nem szeretek csak bayern meccseket nézni, mert azzal hiányérzetem van a bajnoksággal kapcsolatba.
a bvb meg az utóbbi évekbe kifejezetten tetszetős focit játszik így azok a meccsek nagyon sokszor sokkal nézhetőbbek mint a bayern meccsei.
olyan meccseket mint amikor a fürth ellen is játszottunk hát...az ilyen meccsek veszik el a kedvem az egésztől főleg ha még a stream is pocsék meg nézhetetlen.
Nagyon remélem jövőre egy olyan edző jön aki játszatja is a csapatot.
De egy bl győzelem kárpótolna az unalmas játékokért.
-
#10542 egy fordulóval ezelőtt még én se akartam ezt kijelenteni, de pocsék a schalke és a bvb teljesítménye és mi meg simán hozzuk a meccseinket.
ha bele is lendülnek az már késő lesz mert nagy lesz a difi
sajnálom ezt mert pont emiatt vártam annyira ezt a szezont, hogy bvb mellet akár a schalke is ott lehet és akkor egy szoros és erős évet láthatunk, de ilyen kezdés után ebből már nem nézem ki ezt.
a frankfurtnak örülnék is, de mivel az is csak egy gladbach 2 így megint csak több kár okoz mint hasznot, inkább a hannover lenne ott akkor ott legalább akkor huszti miatt egy időre felhagynék a hannover utálatommal:D -
#10541 Akkor nehogy nézd ezután a bajnokságot!! -
#10540 Meresz dolog oktober elso feleben ilyet kijelenteni :) -
#10539 hát akkor ez is egy unalmas év lesz, de ha nincs meg a cl cím akkor eggyértelmű bukásként kell majd kezelni az évet.
Mert a bajnokság akkor most már tuti h megvan, a többiek bukdácsolnak csak a bajnokságba.
-
#10538 vagy is hannover na!:D
de a lényeg le van maradva a bvb, elfogytak a malacaik:D:D: -
#10537 Hannover -
#10536 mainz-dortmund 1-1:D:D:D:D:D:D
muhahahahahah -
#10535 xD....
Nem tudom én azt érzem h Lahmot még máig nem kezelik a helyén.
Azért Lahm már évek óta világklasszis teljesítményt nyújt a posztján -
#10534 hát ez sima volt
-
lord nihilus #10533 Dehogy fog :D
Egyébként Ribery most nagyon elemében van:) -
#10532 Tuti szegény most fog pirosat kapni.
De le a kalappan ez nem semmi VÉDŐKÉNT főleg. -
lord nihilus #10531 -
#10530 na
gólt tuti kapunk:S -
#10529 Bayern München-Mainz -
#10528 Dante a kezdőben.... WE ARE DOOMED.