Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én ezt érzem de nem eszt akarom!
Aztán lehet beperdül a hátáról a végén, de nem tudom. Hiába vagyunk fölényben, egyre inkább úgy tûnik a Chelsea addig vár amíg az az egy támadásuk csak összejön.
2. félidõ saját közönség felé, hátha úgy megy...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ups and downs
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
persze én azt szeretném, ha duplázna a bayern elsõnek a cl történelmébe😊
jövõre mondjuuk egy dortmund elleni cl döntõn😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
'01 nyert döntõ
'10 bukott döntõ
'12 na milyen döntõ lesz? 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
I met God. She's black
http://powerplaymanager.com/r648523
2012-> közelgõ világesemény,bayern döntõbe,német eb cím esély...
kisértetiesen hasonló a helyzet, de msot nem fordulhat elõ ami akkor😊
én nem nevezném szerencsének azt, hogy 3X vertek el minket és zsinórba bajnokok 2 éve...
én örülök, hogy van egy csapat ami masszívan megtudja verni a bayernt, már csaka bl-be kéne egy jó német szereplés jövõre.
milyen szép is lenne h a 6 közé 3 német csapat jutna és ha a 4 közé meg betudna jutni ebbõl 2 hát attól már csaka német házidöntõ lenne üdítõbb😊
A dortmund baja ahogy a többi német csapaté, hogy sajnos nincs annyi pénze mint a bayernek így sajnos nem sok sanszuk van az európai elitbe bekerülni mert széthordják a csapatot és igazolni meg nem tudnak olyan nívós játékosokat..
különben is mit érdekel a bajnokság a bl a fontos a bajnokságot mindne évbe nyerhetünk, de bl-nél nem vagyunk minden évbe döntõközelbe...
gladbachot sajnálom, õk szinte tuti nem jutnak fõtáblára:S
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Drogba jobb játékosnak tartom, remélem holnap meg tudjuk fogni:S:S:S
Szerintem hlnap Buyten lesz a védelembe=tõl nagy a csend körülötte) és timo megy svejni mellé a kp-ra kroos elõttük, müller meg padon kezd
már csak pár óra nem tudom, hogy fogok egyeltalán tudni elaludni.áááááááááááááá
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Ettõl még kikaphatunk, de hazai pályán elveszteni a döntõt, egy maximum egálban lévõ (és akkor most azt hiszem jóindulatú voltam) ellenféllel szemben, ez a 99-es katasztrófához lenne mérhetõ.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
http://www.powerplaymanager.com/r648523
érdemes odakapcsolni egy kis nosztalgiáért😄😄
Minden Tottenham Hotspur szurkoló a bl döntõ napján bayern szurkolóként ül majd le meccset nézni, mivel abban az esetben indulhatunk majd a bl selejtezõn, ha a chelsea nem nyer döntõt.
Hajrá Bayern !!!
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
a portugál Pedro Proenca lesz a játékvezetõ a döntõben...
kegyetlenül osztogatja a lapokat<#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota>
már minden bajom van😄D:
érdekes ezt 2010ben nem éreztem(ott az esélytelenek nyugalmával indultunk ugye + akkor otthon taroltunk azért😄)
de ez a mostani
ááááááááááááá😊
Dortmund meg örüljön, hogy 103 év után elõször dupláztak 😊
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni