Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bercy
Pont azt mindom, hogy be kell rugni a helyzeteket (foleg a telibevert buntetot) es akkor aztan siman hozzuk a dontot, de ez igy egy szegyen!
antijuve
jó neked, h te már tudsz erre gondolni, én (v mi...) egy ideig ezt nem verjük ki a fejünkbõl. Ez elképesztõen bosszantó és lehangoló egy meccs volt (mint mondjuk a Barcának az elõdöntõ, csak ez ugye egy döntõ volt...hazai pályán.)

ups and downs

Jövõre meg... szedjétek össze magatokat és játszunk egy jó BL döntõt.

DasIsFuck
idén a hazai pálya nagyon vitte õket...
de ha tavalyi bl-re emlékezünk ott is az inter ellen úgy estek ki h már félig továbbjutottak és képesek voltak kiesni..idén itt volt a basel elleni vereség, lehet nem lett volna már az sem meg ha nicns ott a hazai pályán játszott bl döntõ motivációja

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
igen mert ott jönne ezzel az antifocival állandóan...
mert hogy ellenük igazán máshogy nem is lehet nyerni...

Bercy
Robben az egesz szezonban halvany volt. Ami regen ment neki az iden nagyon nem akart osszejonni 😞
Idén sem nagyon volt szerintem, mégis összejött,soha nem lehet tudni.

matyi0323
bastian kicsit leszarta az öltönyös faszikat a kézfogásnál 😄D

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

DasIsFuck
én nem szívesen...ott sajna simán kikapna a bayern...

Bercy
Barcelona fanos baromsag? Micsoda? Ertelmezd mar amit irtam...
antijuve
Csak azt mondtam, h arra az egy tizire lett volna más alkalmasabb ember is. Nem biztos h más belõtte volna, de sztem minden müncheninek összeszorult a gyomra mikor kiderült h robben lövi. Igaz, az utóbbi kettõt belõtte a Real és a BVB ellen, de akkor is. Lett vna egy jó Alabánk, csak erre az egy 11esre, õ beverte volna ahogy szokta 😊).

Jövõre meg...

ups and downs

DasIsFuck
nem sok esély van arra h jövõre is döntõig jussunk...

Mondjuk egy Barca-Bayern döntõt is megnéznék jövõre. 😊

DasIsFuck
nekezdjük már el ezt a barcelona fanos baromságot itt is ha lehet...ott voltak a helyzetek simán be lehetett volna rúgni..de gomez ilyenkor persze h nem képes jól dönteni...
meg hát megint balszerencsés volt a bayern😞
de aki kedveli a német focit az hozzászokhatott ehhez az utóbbi 10 évbe mind klubszinten midn válogatott szinten...

Mondtam én, lutri, és most nem ti nyertétek, ez van, jövõre lehet próbálkozni ismét.

DasIsFuck
de ott volt robben lábába a gól és megint kihagyta, ott volt gomez elõtt nem egyszer és most mégse tudta belõni...
nagyot védekezett a chelsea, de akkor is kb volt egy támadása amibõl gólt rúgott aztán ott volt a lélektani elõny..kihagyott tizi..na hatalmas lélektani elõny..tizeneggyes párbajba is pont a végére védett cecz és hagyta ki swaine...ami a legtrosszabb az egészbe...
már várom az eb-t, hogy megint bukjon a német csapat egy eb döntõt:S

antijuve
robben 11eseibõl elég volt már. Hajdú B baromi sok hülyeséget beszélt, de abban az egyben igaza volt, h egy igazán karakán "cséká" nem engedte volna oda 11est lõni, egy ilyen szezon és egy ilyen meccs után, ahol nem volt egy jó lövése és nem volt egy darab jó szöglete sem. Persze utólag okos az ember már, és magunknak köszönhetjük h a Chelsea megnyerte a BL-t. Én tegnap tényleg úgy gondoltam h biztosan mi nyerünk, a mai meccs alatt meg éreztem h szinte biztosan nem mi. Ennyit bénázni nem lehet egy BL döntõben büntetlenül.

ups and downs

matyi0323
nem tudom mivel keveri, mert legalább ott támadásoknál összeáll a csapat és küzdenek kicsit.
itt nem láttam, csak hogy hány helyzetet hagyott ki a bayern

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

tototto
mondjuk a Robben tizenegyest szerintem újra kellett volna rúgatni mert bedobtak valami sárga labdát és szerintem az megzavarhatta, persze most már mindegy...

Tanulság: be kell lõni a 11-est és nem ROBBEN-t állítani oda.

3x nyerte meg ma ezt a döntõt a Bayern az a helyzet..

a chelsi keveri ezt a sportot a kézilabdával!
Bercy
Szegyenhogy 20 szogletbol egy golt nem tud rugni a csapat.
Szegyen az is, hogy egy vegig antifocit jatszo csapat megnyerheti a BL-t.
Ki kellett volna hasznalni a dominanciat es ahelyzeteket, es nem engedi el 11esekig a chelseat
õ már rontott!
matyi0323
120 percig nem csinálni semmit, 3x eljutni a tizenhatosig és várni a 11-esre 😞(
aztán mákkal megnyerni azt..

szabii98
Szegény Bastian. A kedvenc játékosom a Bayernbõl, és pont õ ront :S rúgta volna Robben..

I met God. She's black

Na kb. ennyire kell lekezelni az ellenfelet. (ezt csak pár embernek írom akik azt mondták hogy mennyire tartalékos lesz a cselzi, és mennyire meg kell verni õket a döntõben). Nektek akkor az idei év nagy bukta, de egy megnyert meccset engedtetek ki a kezetekbõl, nem baj jövõre lehet ismételni.

antijuve
kuka

ups and downs

DasIsFuck
ennyi, ezt éreztem elõre hogy ez lesz...

és elbuktunk mindent!
Christian88
na ismét nyert az antifoci... :/

http://www.twitch.tv/hegii

már rég gravírozták a csapat nevét még el se rúgták! az utolsó labdát!
tototto
nincs igazság...

antijuve
gyerekek ennyi. erre nem lehet mit mondani. 3szor nyertük meg ezt a kibaszott döntõt.

ups and downs

Basszus ha nem látom nem hiszem el Neuer. 😊

antijuve
ez az egy biztos

ups and downs

Nem a Chelsea sem, de ez ilyen játék. Pár perc és kiderül.

antijuve
a Chelsea megérdemli? vagy helyezzük letétbe a kupát h majd jövõre megnyeri vki? 😊

nem kellett volna 11-esekig eljutni, és ez a mi hibánk, kétségtelen tény...

ups and downs

A mai játékotok alapján nem érdemlitek meg a gyõzelmet. Ez nem az a Bayern ami kiütötte a Real-t szuper játékkal. A 11-es párbaj már csak lutri lesz.

😞

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

antijuve
NEM NEM NEM és nem....

ups and downs

antijuve
sok jóra én már nem számítok komolyan.mintha belénk lenne kódolva ma a vesztes szerep - nem akarok negatívkodni.de mi kell még???

ups and downs

antijuve
sajnos osztom ezt a véleményt...

ups and downs

Bercy
ha a 11eseket se tudjuk beloni akkor mit??? edes Istenem 😞
Gol kell!
Meg is érdemlitek ha elvesztitek. Nem kárörvendeni akarok de miért Robben rúgja a 11-est? LOL.

antijuve
Miért robben???édesistenem innen h nyerünk????

ups and downs

antijuve
be kell lõni!!!

ups and downs

Azért durva lenne, ha mindkét BL döntõben gyakorlatilag ugyanazzal a fegyverrel gyõznék le a Bayernt:/

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

szabii98
Müller gólja baszottnagy mák volt 😄DD
de Drogbáé sem volt kutya. izgi 😄

I met God. She's black

antijuve
hát bazmeg ilyen nincs....

ups and downs