Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
nem Dzekoról beszélek most, h vennénk egy kalsszis technikás csatárt az ugyan úgy emgõné ezt a gólmennyiséget cserébe kevesebbet ügyetlenkedne, veszélyesebb lenne a pályán..stb
Nem azt mondom hogy Dzeko az "álom" csatárom, de Gomeznél technikásabb, jobban lõ távolról, testfelépítésre meg full ugyanaz mint Gomez.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
pl, a cityben
ha netán vki az ide irpgatók közül manszúrsejkel találkozna beszélje rá gomezre😄😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
de egy pappis cissé + egy huntelaar kijött volna gomezbõl<#nevetes1>#nevetes1><#sniffles>#sniffles>
ennyibõl kétszer megvennénk Falcaot-t.
ups and downs
ups and downs
ha döntenem kéne , hogy Dzeko vagy Gomez elõbbit választanám😊
de biztos hülye vagyok majd megmagyarázza vki😊
robbent akartam természetesen írni😄
ha meg már robbent küldenéd el akkor én elõtte megválnék goemztõl.
most jelenleg riberynek és gomeznek köszönhetjük h ott tudunk lenni az élcsapatok közt, nélkülük esélyünk nem lenne.
shakiri meg szerintem vicc kategória...svájcból idehozzuk mert volt egy jó idénye a a baselnek?
akkor ilyen dantékat kell még idehozni..
usamit pedig nem bár amikor nagy ritkán játszott nem tûnt rossznak lehet, hogy õ lett volna a mi kagawánk😊
de jupp bácsitól mit is várjunk cserélni se szokott ugye😊
ha nem megy pl, a támadás akkor is ugyan azok maradnak a pályán nem próbál õ semmi xtrát meglépni😄D:
de ez nagyon le van sarkítva így😄😄😄szóval nem teljesen fedi a valóságot az a hibás aki oda engedett egy hollandot tizenegyest rúgni é nincs egy tökös német srác aki el meri vállalni ez a szomorú...😞
Ez az Alaba gyerek idõvel jó lehet, de az még nem holnap lesz mikor Ribery-t egy idényre leválthatja, a túloldalon meg várjuk a Shakiri csodát?
Addig jó amíg ez a 2 ember itt van, és hülyét csinálnak az ellenfél védelmébõl, meg lehetõségeket a többieknek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
robben önzõ, de még mindig az a játékos aki eltudja dönteni a meccset,villan bármikor és a sebességével eltud menni...
ribery a másik most robben nélkül a csapat azért korántsem lenne olyan jó támadó.
shakiri meg hát komolyan nulla.
talán ha már beérett,bizonyított tehetségeket/játékosokat vennénk nem a maradékból választanánk mindig akkor nem lenne olyan nagy érvágás ha elmenne robben.
ups and downs
Azt hiszem, valahol itt kezdõdik egy Effenberg-Kahn-Elber-Van Bommel mentalitás. Talán Badstuber még ehhez hasonló, sajnos a többi játékos eléggé hamar össze tud omlani lelkileg.
Lehet kicsit többet kéne padoztatni (ha már a VB gólkirályt is padra teszi heynckess).
A vezér egyéniséggel is egyetértek veled.Svejni imádom és iszonyat jó kp-nek tartom de õ sem vezér sajnos(nem egy Effenberg)
Neure meg bebizonyította, hogy helyén van a töke! Ideglieg rendbe van.<#eljen>#eljen>
Idén nagyon nem jött ki neki a lépés, több kritikus pillanatban is hibázott (nem csak a 11eseknél) és az igazán fontos meccseken nem is tudott kiemelkedõt mutatni.
Viszont ettõl még nem kell eltemetni õt.
Én egy dologért hibáztatom, az pedig, hogy _szerintem_ néha feláldozza a csapat sikerét is akár az egója oltárán. Sajnos jelenleg nincs olyan vezéregyéniség a csapatban, mint Effenberg vagy Kahn volt, akik rendet tartottak a csapatban, mind a pályán, mind a pályán kívül. Bár remélem Neuerbõl az lesz, mert amit a döntõben csinált azzal nagyon megkedveltette magát nálam.
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
Shakirit meg hagyjuk már. Svájci közpszerû bajnokságban vitézkedik, majd akkor szólok róla elismerõen ha a Bundesligában s mutat hasonlót. Addig nekem nem más mint egy újabb lutri igazolás ami vagy bejön, vagy egy év múlva azt is eladjuk féláron. Nem hogy Robbent azért dobjam ki mert jön "Shakiri". Nevetséges...
Shakiri meg nem véletlenül jött😊 robben takarodj😊
Az a sok barom aki fütyülte, többet a stadionba se kellene hogy bemenjen.