Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DasIsFuck
igen én már tavaly eltakarítottam volna, sõt én hülye lettem volna ennyi pénzért idehozni.
Ráadásul Stuttgartba se nyújtott olyat ami megindoolná.
Helyette ha hoztunk volna egy épkézláb csatárt akkor már elõrrébb tartanánk mint ezzel a Gomezzel.

Jelenleg ryberynek meg robbennek köszönhetjük h veszélyesen tudunk játszani akik meg pont azok a cseles stár játékosok akik ellen itt vagy.

de ilyen Peterhansenekkel,Pizzarókkal nagyon jók leszünk...ja hogy ezek Gomez alternatívájára vannak?nyam nyam...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Mor3llo
Igen, egészen biztos, hogy rajta ment el a BL döntõ..jaj Istenkém.....

Tavaly is 40 körül termelt, szóval nem állja meg a helyét, hogy 1 jó szezonja volt.
Gondolom a Napoli, ManCity, Inter elleni lõtt gólok nem voltak fontos pillanatok (esetleg a Real elleni utolsó pillanatban lõtt gyõztes gól). Számtalanszor ki lett tárgyalva, hogy alaptalan az a vád, miszerint nem lõ gólt nagy csapat ellen.

Szerintem lassan befejezhetnénk ennek a kitárgyalását, elég szélmalomharcnak tûnik 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Gomezt játszatják, ha jó, ha nem, mert sokat fizetett érte a Bayern (indokolatlanul)... Az egy dolog h most volt 1 jó szezonja, de itt volt a döntõ és nem sokat nyújtott...

Edin Dzeko legalább fontos pillanatban tudott fejelni egy gólt és bajnok lett a Man city. Abba a csapatba nehezebb is bekerülni jelenleg, mint egy Bayernba ahol kb Gomezen kívül Olicról tudok, aki csatár😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

DasIsFuck
igaz csak rajta elment egy bl cím, de hát mit neki ha lõ 30 gólt egy évbe...lexarom ha a fontos helyzetekbe meg képtelen gól lõni...
de persze ha legalább másra is jó lenne de nem mert még egy labdát se tud lekezelni!!!

Mor3llo
Nem, nem a ló túloldalán vagyok, ugyanis nem a kedvencem Gomez, az is tény, hogy sosem lesz technikailag az említettek szintjén, ez nyilvánvaló, senki sem vitatja. Egész egyszerûen az én szemléletemben a csatár feladata a góllövés. Gomez ezt a kritériumot teljesíti, így szvsz minden más, hogy nem cselez, meg suta, kurvára nem érdekel.
Ha Gomez lõ 40 gólt egy idényben, az semmi, meg takarodjon, mert õ a Gomez; teszem azt, ha itt játszana nálunk mondjuk Hulk, vagy valamelyik túlsztárolt játékos, és lõne 20 gólt, akkor ki lenne itt nyalva a picsája, hogy hú mekkora király, mert tud labdát átvenni, meg a neve is szépen cseng...ez a kettõs mérce viszont butaság.
Remélem jön Dzeko, és két (+Pizza) ilyen csatárral vágunk neki a szezonnak, mert akkor megint jó dolog sülhet ki ebbõl!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88
amúgy megvan az 5.igazolásunk idén Mitchell Weiser személyében
18 éves u-17es válogatott<#sniffles><#idiota>

Effe88
szerintem te is a ló túloldalán állsz gomezzel kapcsolatban
úgy beszélsz róla mintha egy ronaldo-van basten-gerd müller lenne a gyerek
pedig a közelükbe nincs és nem is lesz soha semmilyen téren,sõt...S:S:S:

Mor3llo
Pizzaro abszolút tartaléknak érkezett, ismeri a csapatot, gólerõs, technikás, nem tudom mi a baj vele. Ja igen, a hozzászólásodat olvasva az, hogy nincsen a Képes sport címlapján!
Gomez ügyben meg sem próbállak meggyõzni, csak sajnállak, hogy egy évben 30-40x szitkozódsz a tv elõtt, hogy "már megint ez a botlábú Gomez lõtt gólt...". Jó szar lehet neked 😞(

Effe88
én már bl-rõl nem is álmodok
most volt rá elég lehetõségünk,egyszer sem éltünk vele:S:S:S
most egy darabig a döntõ közelébe nem jutunk azt érzem, legalább i így szoktak a dolgok mûködni...

egy sima bundesliga címre viszont talán jók lehetünk, feltéve ha még egy klasszis csatár érkezik

DasIsFuck
szerintem inkább az a komikus ahogy te azt a szerencsétlenség Gomez gyereket véded meg örülsz egy Pizzaronak....
bravó és még mi akarunk bl-t nyerni úgy h nincs egy épkézláb csatár, nem baj jön pizzáró...

Mor3llo
Szerintem fejezd be, mert ez már kezd komikus lenni

DasIsFuck
Tudjátok mit?
Én Szalait venném meg...õ is egy nagy testfelépítésû és még a labdával is jól bánó játékos, gólerõs és magyar...

szivesebben nézném mint goemz szerencsétlenkedését vagy pizzaro bácsi padozását...

DasIsFuck
Én Pizzaroból se nézek ki többet mint a kiégett ronaldinhoból...

normális csapat egy ilyen gomez féle kamucsatarrál...
szerencsére Olicot is elengedtük vagy elküldtüök nem tudom...

Mentálisan a 34 éves Pizarroból is többet nézek ki.
És Pizarro a padra lesz véve, ha minden igaz, tehát nem meghatározó embernek vettük.
Egy Ronaldinho-t nem rakhatsz a padra, vagy ha igen akkor 2 hónap múlva elkezd hõbörögni.

De eleve nem értem ezt a felvetést. Most mi egy komoly csapat vagyunk, vagy ilyen Mahacskala féle bohóc társaság? Mert Ronaldonho én kb. ott tudnám elképzelni újra Európában.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Effe88
hát igen nem vele akarunk újra bajnokságot és bl-t nyerni hanem a 34 éves pizzaróval-.-
yesss😄😄😄😄

Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Legjobb esetben idejönne és a bajnokság utolsója ellen lenyomna egy parádét, mert azok ellen elég lehet hogy valaha õ volt a világ legjobbja. De nehogy már a 32 éves Ronaldinho-val akarjunk újra bajnokságot nyerni, meg a BL-ben az idei teljesítményt megismételni.

Effe88
itt nem is a kor hanem a motiváció a kérdéses
akar e még keményen edzeni sikereket elérni mert akkor bármelyik top klubba beférne
ha meg már csak lézengene akkor irány mondjuk egy török,görög vagy katari szaúdi klub

szabii98
pénzügyileg megérné, de mégiscsak 32 éves már

I met God. She's black

Mor3llo
Kicsoda??

Pizza és Ronaldinho? Hát nem tudom össze lehet-e hasonlítani ezt a 2 embert? Lehet hogy még beférne a kezdõbe.

Mor3llo
Pizza tavaly alapembere volt a Werdernek, és fosta a gólokat. Ezek alapján felesleges összehasonlítani egy kiégett Ronaldinhoval.

Effe88
így van
pénzügyileg igen is megérné😄😄
jönne a profit😄 mezek,ajándéktárgyak stb.
új szurkolók szerzése pl,braziliából stb.

Effe88
komolyan vetted pedig ott vannak a smájlik
grat<#eljen>

de ha mondjuk olyan motivált lenne és úgy játszana mint anno a psgbe vagy a barcába akkor jöhettek ti bármilyen kroosal stb.vel mert hát az a világklasszis szint volt😊

DasIsFuck
ha pizzaro jó ingyen akkor ronaldinho is...
maximum megdobná a marketing osztályt.

Mor3llo
egy kiégett, elhízott brazil alkoholistát szeretnél idehozni...grat!

antijuve
fasznak se kell Kroos helyett 😄

ups and downs

Effe88
kit érdekel😄
de lenne egy aranylabdás zsenink😄D:😄
padról váltaná kroost😄😄😄
persze ennek az esélye, hogy mi elhoznánk kb 0,2%😄😄😄

antijuve
vhogy nem passzolna a klubhoz a kilengõ életstílúsa (most ezen lehet persze vitát nyitni, de én konkrétan akkorát néznék h kiesne a szemem)

ups and downs

DasIsFuck
Hozzuk ide Ronaldinhot úgyis ingyen van megérné😊

Effe88
na Dzeko is gólt lõtt😄😄

Gatti
Ez is szép gól , az ilyeneket mindig is hiányoltam Gomeztõl. A távoli lövéseket.

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Mor3llo
De most lõtte. És még fog sok ilyet lõni! Mert egy csatár feladata a gólszerzés. És ebben Gomez jó!

Effe88
egy ilyen a bl döntõben is jöhetett volna kicsit jobban örültem volna neki

Gatti

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Effe88
0:20-nál egyébként milyet "ment"
😄😄
Boateng becsületére vállhatna😄😄:

Effe88
na ezt csak azért, hogy nevessünk kicsit😄😄

Effe88
tudom

Bercy
Bajnok is lett a wolfsburg!
Effe88
hihetetlen megosztó pali nem is hiszem, hogy volt-e valaha ilyen megosztó személyisége a Bayern Münchennek....

egyébként dzeko a wolfsburgban 142 meccsén/85 gólt lõtt ami azért egy wolfsburgban elég szép fõleg úgy , hogy volt egy grafitzeruza(grafite) a csatársorban aki sok gólt el szedett tõle😄😄😄

DasIsFuck
na ja gyenge technikai képességek,(de oylan szinten ami már szégyen egy német elsõ ligás csapatba nem a bayern münchenbe...)
rossz döntések és ha már nem pattan be róla egy labda akkor semmi haszna..ilyen csatárra nincs szükség ide vagy oda a 40 góllal.

Effe88
"ezeket se tudja értékesíteni hát elmehet a 40 góljával a qurva anyába." 😄😄😄

egyébként meg néha komolyan mondom olyan "gyorsasággal" fordul mint egy betonkeverõ😄😄 meg nem tudja eldönteni, hogy elrúgja e ballal vagy jobbal vágja ráS:S:S:😄😄😄

Effe88
hú de nagy vmi
aztán sokra mentünk vele😞

egyébként meg szép, hogy van mikor 3assával lövi a gólokat mondjuk egy bazelnek otthon
ez szép meg jó, hogy csetlik botlik és gól lesz belõle
de aztán jön a nyomorék énje amikor pl egy labdát nem tud átvenni
és ilyenbõl sajnos nagyon ok meccs van egy szezonban és fejlõdni már úgy se fog 2016 ig itt fog riogatniS::S:S:S:

DasIsFuck
lõtt 1 gól és mennyit elszerencsétlenkedett ahogy a chelsea ellen is.

ok rendbe van h az a fajta szerencsétlenség akirõl max bepattan egy labda és semmi haszna nincs ha nem kerül ajtó ablak helyzetbe, de ha már ezeket se tudja értékesíteni hát elmehet a 40 góljával a qurva anyába.
majdnem elment rajta a real elleni meccs is a chealse el is ment rajta mert képtelen volt értékesíteni az ajtó ablak helyzetét 2X is.

Bercy
Tény, hogy gomeznek vannak olyan meccsei amikor semmit nem ér. Na ezért kell mellé egy másik klasszis csatár és rotálni õket.
Mor3llo
Jaja, a Real ellen gólt lõtt, plusz vert a Citynek, Napolinak, Internek stbstb...
Le kellene szállni ezekrõl a gyenge lábakon álló alátámasztásokról, miszerint Gomez nem lõ gólt nagycsapatoknak.

DasIsFuck
Gomez bebizonyította mennyire világklasszis a real és a chelsea ellen is...

Mor3llo
Errõl van szó!
Inkább örülnénk, ha összejönne ez a biznisz, így óriási merítési lehetõségünk lenne, két ilyen csatárral (+Pizza)...!

Igen, Gomez klasszis csatár, bizonyos helyzetekben, bizonyos ellenfelek ellen. Más helyzetekben, más ellenfelek ellen meg a Tolna Megyei Aranykalász MGTSZ csapatába is csak jóindulattal férne be. Úgyhogy valóban, ezért kéne egy másik csatár aki ilyenkor bejönne. Azt nem tudom Dzeko jó lesz-e erre, de talán jó.
Viszont mindez semmit nem ér ha az edzõ nem lesz hajlandó lecserélni. Nem érez rá, mikor melyiket kell beküldeni. Netán ezen legkésõbb a meccs szünetében változtatni.

Bercy
Veled értek egyet!
Gomez igenis hasznos játékos, mégha nem is "szépen" játszik.
Viszont azt én is támogatom, hogy legyen 2 klasszis csatár és egymást váltsák. Ha egyiknek nem megy akkor bejöhet a másik, és legalább lenne nyomás is, hogy teljesítsenek.
Mor3llo
Ne haragudj, de hagyjuk már ezeket a marhaságokat. A gól az gól. Gólt nem csak úgy lehet szerezni, hogy végigcselezek 3 embert, feladom magamnak ollóra, és bombagólt vágok...
Ugyanolyan fontos, hogy az ember jól helyezkedjen, megfelelõ idõben érkezzen a labdákra, sõt!
És ebben Gomez világklasszis, aki ezt vitatja, annak ajánlom a brazil bohócbajnokságot a 40 kg-os Neymar teljesen haszontalan cseleivel.