14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • antijuve
    ha ma nyertünk volna, ugyanúgy beleszartak volna a meccsbe, mint ahogy a maiba. A biztos csoportelsőséghez viszont győzni kell a Boriszov ellen, mert a Valencia is lehet még első. Így értettem, vetted?
  • Effe88
    kaparni?:D
    szerintem az gála lesz
  • antijuve
    nézzétek a jó oldalát: a BATE ellen még kaparni kell valószínűleg - várható tehát pár gólocska (reméljük). a meccset nem láttam amúgy most, de az X jó. a játék meg biztos fos volt, mert több helyen is olvastam :)
  • Effe88
    előfordul néha
    megverjük a batét mondjuk 5-0-ra(mert azt nem tudom elképzelni, hogy ne vernénk rommá őket)
    valencia meg megy lillbe
    vezetjük a csoportot, bőven elég volt ez a mai iksz
  • Gabe18
    60 perc emberelőny, egy teljesen középszerű Valencia ellen arra volt elég hogy összekaparjunk egy nyomorult döntetlent. Lehet hogy pontszámban ez jó, de a játékot nézve katasztrofális.
    Nagyon úgy tűnik gödörbe ért a csapat, pedig azért még kell ősszel menni bőven...
  • DasIsFuck
    mi jobb a biztos továbbjutástól?
    egy győzelemre játszó csapatnak több esélye van mint egy ilyen ultra motiválatlan passzív fos játékot játszónak.
    elejétől emgnyomják több góllal nyerünk, főleg, hogy 1-el többen voltunk már az elejétől.
    persze jobb ez, hogy egy hajszálon múlt a vereség...
  • Effe88
    mié?
    idegenbe jó az iksz
    továbbjutás megvan
  • DasIsFuck
    remek taktika volt.
    az edzőnek már rég takarodnia kellett volna.
  • DasIsFuck
    mekkora egy retardált geci az aki így küldi ki a csapatot mikor meglehetne a csoportelsőség...komolyan szánalmas, mi a fasznak kéne motiválni a csapatot ha nem egy csoportelsőségnek?
    pff
  • Gabe18
    Ezt a 45 percet elnézve nem tudom mit tartalékoltunk a Nürnberg ellen. Pizarro a Lille elleni góljai óta csinált egy értelmes megmozdulást?
    Vagy jöjjön be még egy csatár, vagy jöjjön Shaqiri Müller vagy Kroos helyett, hátha ma jó napja lesz és megbolondít pár spanyolt.
    Emberelőny, az ellenfél se túl acélos, innen elvárható lenne ma bebiztosítani az első helyet...
  • DasIsFuck
    ritka undorító játékot játszunk...

persze jó nekünk a döntetlen is...pfff
  • tototto
    digihez van valami stream, vagy csak külföldiek?
  • Effe88
    Gomez-Mandzsu padon
    Pizarro kezd
  • DasIsFuck
    Ma a Digi adja a meccsünket:)
  • IXEMGabeo
    szóval amig matematikailag nincs meg addig felesleges bármit is kijelenteni
  • IXEMGabeo
    egyébként hiába van ekkora előnye a Bayernek a bajnoki cím közel sem biztos, mivel a Dortmund 2002-ben 19 pontos előnyt szúrt el úgy, hogy őszi bajnokok voltak...
  • DasIsFuck
    úgylátszik mögöttünk szorul a mezőny.
    kérdés hogy a frankfurth meddig tud ottmaradni.
  • Effe88
    na ugye-.-
    várható volt
    első ikszünk, gólt is kaptunk idegenbe
    nem véletlenül raktam a mind 2 cs gólt:D
  • Gabe18
    Gyenge produkció volt ha az egész meccset nézem. Egyértelműen ezt a meccset valamennyire beáldoztuk a hét közi, összehasonlíthatatlanul fontosabb BL meccsért. Ha ott meglesz a pontszerzés, vagy a győzelem, akkor nálam ez az x meg a játék a fél tartalékcsapattal bőven belefér.
  • Gabe18
    Hát ezzel a kezdővel amivel kiálltunk, ne rossz a félidőben az 1-0. Rafinha ha belövi a ziccerét, félig-meddig le is zárhatta volna a meccset. Igy azért még kell izgulni a 2. félidőben, mert egy kapott gól simán benne van.
  • banok
    15.30 Nürnberg-Bayern München
    tv: -
    streamek:
  • Effe88
    na ma megyünk nürnbergbe
    szerintem meg lesz az első ikszünk

boateng nem lesz,nov végéig sérült, badstuber viszont visszatérhet
  • Effe88
    Ez bizony munkás volt.:)Nem véletlenül van a Frankfurt a 3.helyen még mindig.Viszont remélem Boateng nem sérült meg súlyosan.
  • antijuve
    Munkás 3 pont volt. A 11es khmmmm...én mérges lettem vna ha ilyet befújnak ellenünk. Ma is kihagytunk egy rakat helyzetet azért, Robben vhogy már betalálhatna pedig, hátha utána átszakadna a gát :D
  • lord nihilus
    Volt egy kis hazai pálya benne....de ott van a 2-0
  • Effe88
    kéne még egyet rúgni, mert ez így még a végén 1-1 lesz:SS:S:
  • Gabe18
    Hát nehezen megy ez ma. Nagyon jól jött a gól a végére, így talán a 2. félidőben nyugodtabban lehet játszani. Mindenesetre egy még kellene, mert a Frankfurtban is benne van hogy összehoznak egy gólt. Főleg enne a Van Buyten-Dante védelemnek...
  • Bercy #10744
    Mert ismerjük azért el, egy félszerzet hobittól az elég nagy teljesítmény :))))))))
  • lord nihilus
    Bár csak most írom, de ez 5 csillagos komment
  • DasIsFuck
    ez a mákosgubós csaló bíró elcsalta a sok sárgát
  • Effe88
    ez ma 10(11)-1 is lehetett volna:D:D:D
    milyen jól muatott volna

na mindegy majd a batét kell kiütni:)
  • antijuve
    No, tényleg 1 gólt lőttünk, bár nem gondoltam volna, hogy akár 4-5 továbbit is lehetett volna.
  • DasIsFuck
    itt ma csak robben szerencsétlenkedik...
  • Effe88
    tök mindegy
    robben 0:0ál se passzolt volna:D:D
  • Effe88
    na ne itt beszéljük már meg a Barcát és a Milant ha kérhetem:)
    menjetek a BL topikba és osszátok egymást:D:D:D

inkább beszéljünk erről a mai nagyszerű győzelemről
  • DasIsFuck
    még ezt is kihagyja ez az, faszom robbenbe már...
  • lord nihilus
    Robben megríkat....:''''(
  • Effe88
    :DD:lol ez megint mi voltXD
    ki más mint robben:D:D
  • IXEMGabeo
    mennyi az állás 6-1? mit elégedetlenkedsz?:D

Ha Robben rendbeteszi magát fejben akkor a világ egyik legjobbja
  • Gabe18
    Az hogy ez nem két számjegyű, azt megköszönhetik Müllernek és Robbennek akik kb 5 tuti ziccert szórakoztak/rontottak el.