14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#10687 köszi neked is
ez sima eddigXDXD -
#10686 egy hetes-nyolcas üdítő lenne:D -
#10685 na itt a 4. :D
am nektek is gebaszol a topik, kurva lassan tölt be:S
-
#10684 thx -
lord nihilus #10683 4-0 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD mivan itt?:D -
#10682 Na ez jól emgy msot:D
Effe: tessék
-
lord nihilus #10681 Banoké én spec a 4-en nézem -
#10680 fújj(csak viccelek):D:D
adjatok már egy használható streamet!!!!!!!!!!! -
lord nihilus #10679 ROBBEN:DDDDD -
#10678 majd ha visszatér, lecsap meglásd :DD -
#10677 Pizzaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! -
lord nihilus #10676 kettő:D -
#10675 na persze:D:D:D
1,4 gólnál é 20 kihagyott ziccernélXDXD -
#10674 Disznóóóó!!!!!!!!! -
#10673 gomez már 14 gólnál járna
és mandzu bl góljai hol vannak?? :D -
lord nihilus #10672 Ez gyors volt:D -
#10671 nekem nem hiányzik,mandzukic ugyan úgy hozza a szintet,üres kapu 30centi stb...
robben és gomez nélkül simán meglennék,sőt!!!(bár robbent gyűlölöm, tudom most szemét vagyok)
viszont egy pengés befejező az hiányzik, gyors, technikás csatár...:)
hú de kéne...
-
#10670 vagy csak nem ott játszatják Én pölö kifejezetten megnézném ott. Mindesetre a Lille-t Pzzával vagy Müllerrel a csatársorban is verni kell.
(ugye hogy hiányzik az a kurva Gomez???????) -
#10669 de ő nem klasszikus befejező csatár
reméljük nem sérül meg pizzaro -
#10668 max Müller lesz a csatár, ha úgy adódik. -
#10667 az hagyján
de a padon nincs más csatár e:(:(:
ezt nem tudom, hogy gondolták
oké gomez sérült, de akkor is :S:S:S
-
lord nihilus #10666 Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Martínez, Schweinsteiger - Robben, Müller, Ribéry - Pizarro
Nincs Mandzukic :( -
#10665 ahha:D
juve-milán küzd a továbbjutásért,az inter az el-be vitézkedik...XD
egy kis párhuzamot vonva lassan olyan lesz hunor a német szurkolóknak mint az interesekenk a szücsyXD
de nem akarok belemenni a személyes háborúikba:D -
#10664 én mindenkinek tiszteletben tartom (igyekszem) a véleményét, de ekkora képtelenségek után nehéz bármit is komolyan venni. Tán meg kellene néha nézni német bajnokikat, és akkor látni lehet h mi is az a Dortmund, vagy Schalke.
Az olasz bajnokság meg leszállóágban van jelenleg, ezt a szezon előtt is lehetett olvasni, a BL-beli szereplés is mutatja (és megint nem bántani akarom őket...mert én nézek olasz meccseket, mert van ami érdekel). -
#10663 de a legcsúnyább az, ha most ránézünk a BL csoportokra. Schalke, Dortmund 1. hely, Bayern meg holnaptól az lesz :D (reméljük).
Az EL-ben van egy szar Stuttgart, a Gladbach necces lesz, a Leverkusen és a Hannover meg simaliba. -
#10662 k*rva jó:D:D:Dtiszta gálvölgyi show:D:D:D
nekem ez a kedvencemD:D: na ezt figyuzd:D:D
"Hát ezt hívják szégyennek. Ki ez a Dortmund? Valami falu? A Schalkéval ha 1-1 pontot szereznek már csoda lesz.
Az EL pedig a németek specialitása, ezért nem ér semmit :D :D" -
#10661 odáig jutottam h a Serie B-ből is kikerülhetne a jövő évi BL győztes. Innentől kezdve sztem az egész..egy vicc :D De annak mondjuk nem rossz :)). -
#10660 hát nem semmi, én is sírok a nevetéstől -
#10659 bazzeg most miért linkelted ezt be?? :DDDD
"Hát én a spanyoloknak 2-t adnék, mivel a Barca-Realon kívül a BL-ben alig van esélyük. Néha továbbjut a csoportkörön a Valencia meg néha a Sevilla, de nagyon ritka. Az olaszban meg ott van a Juve-Milan-Napoli-Inter-Roma, akik közül ha a Roma és a Napoli nem is esélyes az elődöntőre, de sokkal izgalmasabb velük a BL."
ezen most megint szakadok, végem van :DDDDDDDDDDDd -
#10658 itt az egész sztori olvasgassadXDXDde vigyázz, le ne álljon a szived:DD:D: -
#10657 kössz a háttérinfót :)
Külön-külön igazak a dolgok, csak épp összefüggés nincs köztük :D.
Az olaszok sz*rnak az EL-re, ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a németek beelőzzék őket. És úgy tűnik ezt az évet is a németek nyerik. -
#10656 hosszú történet...:D lényeg az, hogy Hunor88(Chievo-fan) barátunk elkezdte ecsetelni, hogy a németek azért előzték be az olaszokat az UEFA-koeff. táblázaton, mert jobbak a stadionok Németországban, meg többen járnak meccsre :DD -
#10655 második mondat wtf??? :D
amúgy ha a Dortmund csoportelső, meg mi is, akkor mi akár a Reallal is összefuthatunk a 16 között, szóval mindennek két oldala van (és akkor még a Chelsearől mondjuk nem is szóltam).
A Valenciát sztem megverjük idegenben, ha szükség lesz rá, mert idén eléggé nyögvenyelősen megy nekik a játék.
A Lille ellen meg végre jó játékot várok (a BL-ben is) és sok gólos győzelmet remélek. -
#10654 "aztán a kapott BL pénzből lehet felújítani a stadionokat, hogy kapjuk a koefficiens pontokat!"
bammegXDXDpont ittam mikor olvastam:D:Dbillre köptem a vizetXDXD -
#10653 attól félek, h ez nem lesz elég, vmit kell majd alkotni a Denevérek ellen is, mert azon fog múlni a csoportelsőség! de meglesz, érzem :)
aztán a kapott BL pénzből lehet felújítani a stadionokat, hogy kapjuk a koefficiens pontokat! -
#10652 na ja
de a dortmundnak már tovább kellett volna jutni
12 pontal kellene állniuk,ehelyett 7p pontjuk van
a majd mi holnap ,kiütjük a lillet +még otthon a batét -
#10651 hát ja, ez a Weidenfeller kb. a legnagyobb lepkés a Bundesligában...egy Neuer ezt a szemfogával kifogta volna :D -
#10650 ja de röhejes azért
dortmund megint a végén adta le
csak most nem a bíró csalt el, mint a city ellen, hanem weidenfeller bénázott
megnyerhették volna -
#10649 döntetlen nap... -
#10648 Bayern II-1860 M II 0:1
el buktuk a rangdót