Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
ups and downs
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Bayern 4 nyert/ 5 vesztett
Juve 2 nyert/ 5 vesztett
Benfica 2nyert/ 5 vesztett
ups and downs
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Jól mondtátok ezt a meccset a Bayern 3x veszítette el így még fájóbb a vereség. A Chelsea játszotta a szokásosat, ami kissé sokaknak nem tetszhet bevallom ez az 1 szögletbõl rúgunk egy gólt stílus nekem se jön be pláne, hogy egyetlen kapura lövésük nem volt kb. Bayern magának köszönheti h kihagytak mindent, Robben már nem elõször reked meg döntõben ugyanis a 2010-es vb döntõben is õ lõtte bele Casillasba a labdát amivel Hollandia nyerhetett volna. Kissé kezd hasonlítani Riquelméhez, aki nagyon nagyot focizott az elõ meccseken, viszont a döntõkben avagy a fontos pillanatokban csõdöt mondott. Remélem fejben túllépi. Schweinsteigert nagyon sajnáltam õ a Bayern egyik motorja, de biztos vagyok benne h túl lép ezen õ is, van még ebben a csapatban lehetõség.
A Chelsea csak abból a szempontból érdemelte meg, hogy kb évek óta küzdöttek a BL-ért számtalan igazságtalanság érte õket elõdöntõkben, döntõkben szóval csak azért érdemelték meg, egyébként a meccsen a Bayern jobb teljesítményt nyújtott, dehát ez mit sem ér. Szebb jövõt!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Kérdés ha mi is azt játszuk mint a chelsea és mondjuk nem támadunk tartjuk a labdát, majd tartsuk az x-et a tizikig akkor is ezt mondanád?😛
nem érdemlünk gyõzelemt mert próbálkoztunk meg hajtottunk és uram bocsá' nem sikerült csak eggyet értékesítenünk, de az a csapat amelyik 120-ból 100 percig csak és kizárólag védekezik majd egy helyzete adódik amit klasszis csatár értékesít meg igen?
ilyen felfogást és véleményeket joggal érezheti a bayern drukker igazságtalannak, mert a chelsea szó szeritn semmit nem tett a gyõzelemért míg mi meg hajtottunk meg próbálkoztunk...
HA a chelseis alakított volna ennyi helyzetet ki és értékesítette volna és úgy nyernek akkor jogos lenne, addig meg egy chelse drukekr se jöjjön azzal, hogy aki ennyi helyzetbõl nem tud gól szerezni az nem érdemel gyõzelmet
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
tehát vannak ezek a chelseak,cityk...amiket megvesznek ilyn orosz-arab milliárdosok..agyatlanul mindenkit felvásárolnak,meg minden nagyobb nevû játékost fiatal tehetségeket stb..
ezt én elég nagy igazságtalanságnak tartom a német focival szembe mert nézzük meg a bayern az eggyelen aki ezekkel feltudja venni a versenyt, semelyik másik német csapat mert nicns annyi pénze h ilyen kaliberû játékosokat megtartson vagy vásároljon.
angolomnál,spanyoloknál,olaszoknál azért több olyan nagy klubb van ami azért évente esélyes a bl-re míg a németeknél max a bayern ami nem tud azért mindne évbe döntõbe kerülni és méginkább ritkábban tud nyerni.
számomra ezért extra fájó ez is.
független mindentõl a chelsea megérdemli ha nem is ezért az évért de az utóbbi évekért mindenképp, viszont akárhogy nézem a német foci jobban megérdemelte volna a sikert mint az angol.
nem a bayern támadott végig véletlenül?
az h a meccs elejétõl a végéig beállunk védekezni az nem a gyõzni akarásnak a jele legyen vki bármekkora chelsea drukker.
én örülök annak a görög gyõzelemnek.
meg azért ha másért nem is, de a szívvel léllekkel való küzdésért megérdemelték..
most ha a barcával jászottunk volna és mi is ezt csináltuk volna is ezt mondanád?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy igazi szurkoló szerintem ugyanúgy drukkol egy csapatnak/személynek illetve ugyanúgy kedveli azt, ha az a tabella utolsó vagy épp elsõ helyén van.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
DE! Az, hogy gyakorlatilag a lábában volt az, hogy a Dortmundot megüssük a Bundesben, illetve a tegnapi BL-trófea is...mi tagadás, erõteljesen beárnyékolja jelenleg a róla alkotott képemet.
Persze, nem csak rajta múlott. 😞
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Nem, mert gurult...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A divatozást pedig a más fórumokon feltûnõ kárörvendõ hadra értettem, akikbõl mindíg van elég ha egy új bajnokot kell dicsõíteni ideig-óráig.
„Leírhatatlan, amit érzek, valami förtelmes éjszakám volt. Kétszer vagy háromszor a kezünkben volt a kupa, és a végén kicsúszott onnan, és ott maradtunk a nagy semmivel. Nem volt jó büntetõ. Erõsen és magasan akartam meglõni, de nem ment elég magasra. Borzalmas volt a tizenegyesem!″ – mondta.
Na hát mit nem mondasz:SS::S
Át lehet fáradni a saját topicotokba, ott örülhettek, hogy mekkora gyõzelmmel, menetelési sorozattal lettetek BL gyõztesek. Itt erre senki sem kíváncsi.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Amúgy meg aki elég régóta Bayern szurkoló az pontosan tudja hogy aki ezt a csapatot nem szereti, az 99%-ban utálja is, tehát persze hogy most nagy hepaj van.
A focit még mindig gólra játszák, az elõbb leírtak maitt a Bayern egyedül magát okolhatja.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
És idejöhet, meg az összes másik fórumba ahány Chelsea meg akármilyen drukker megmagyarázni hogy nekem mit kéne belelátni ebbe a dologba, akkor sem fogom belelátni.
A Chelsea hõsiesen védekezett, amikor mindegy volt már kitámadtak 5-6 percig, Drogba klasszisa döntött. Ezen kívül momentumuk nem volt nem arra hogy nyerjenek, nem is akartak nyerni mert az elsõ perctõl az x-re játszottak, mi meg elrontottunk kismillió lehetõséget.
Ezek után nekem kéne elismerni, hogy nem mi voltunk a jobbak, és joggal nyert a Chelsea. Vicc...
De mondom, hogy ez a Chelsea játékosait, szurkolóit, egy percig nem érdekli, azt én bármikor aláírom. Fordított esetben engem sem érdekelne, de asszem nem is akarnám megmagyarázni hogy milyen jók voltunk...
55-45 volt a labdabirtoklási arány. Ez szerintem nem akkora lefocizás.
A kaput eltaláló lövések száma : 7-3 Szerintem ez se.
Akkor milyen 2004-es Eb gyõzelemhez hasonlítjuk ezt? Nem azt a statisztikát látjuk, hogy a Bayern 30 kaput eltaláló lövéssel zárt a Chelsea meg egyel és úgy lett az állás 1-1. Napoli ellen nem bekkeltek, a Barcelona ellen meg mit csinálsz ha az ellenfélnél van a labda? Kérsz egy másikat és elkezdesz támadni? 😄
Ez a szép a fociban, hogy egy gyengébb csapat is nyerhet ha önfeláldozóan teljes szívbõl játszik.(Napoli ellen visszajött a Chelsea,Barca ellen emberhátrányban jött vissza a Chelsea)
A Chelsea-ben folyamatosan éreztem, hogy hisznek magukban, míg a Bayernben nem. Szerintem ez döntött.
Terry-t meg Ivanovic kvalitásait meg ne hasonlítsuk már mondjuk Badstuberéhez.
Másrészrõl meg ez a Chelsea egy Bertrand nevû gyerekkel lépett pályára aki életében elõször volt kezdõ egy BL meccsen.
Meg mondom 20 szögletet rúgott a Bayern. 30-szor kapura, kapott egy tizenegyest a hosszabításban. Mi kell még? Adják oda a meccset a Bayernnek mert õk többször lõtték ki a stadionból a labdát? Hagyjuk már.
Mondom a Bayern is megérdemelte volna, másrészt meg örültem, hogy tényleg nagyon sportszerû játékot láttunk a döntõben, minden elismerésem.