Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DasIsFuck
hát ha a bayern olyan szinten világelsõ lenne akkor én is örülnék, de a bayern nem az a szint hanem h uralkodik a bajnokságba és talán 3-4 évente egyszer odaér a bajnokokligájában az elõdöntö/döntõbe...

ha lenne még 1-2 bayern szintû csapat a bundesbe akkor rendbe lenne, de így nem tudok örülni ennek és ezért tartom csak a nemzetközi kupagyõzelmeket vmire mert ott az elit van a budnesligába meg a közép/kinevelõ csapatok.
példának okáért ott a BVB hiába voltak msot zsinórba 2X bajnokok szétkapkodják és így még esélyük sincs nemzetközi szinten bizonyítani..ugye idén német bajnokként csoportutolsók lettek....nagyot igazolni nem tudnak(még a bayern se igazol olyan nagy neveket..😞)

ezért inkább legyen változatos,sokoldalú a bajnokság legalább.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

bakkerman
Érdekes ember vagy te...amikor mi 2009-tõl most tavaszig a csúcson voltunk,minden egyes gyõzelmünknek,minden egyes gólunknak ugyanúgy örültem,és ugyanúgy vártam egy Osasuna elleni meccset mint egy MU elleni BL döntõt...érdekes felfogásod van. Nekem tetszett az idei spanyol bajnokság is,meg az elõzõek is,amikor 2-3 ponttal nyertünk,mert kiélezett volt,de meg se fordulna a fejemben,hogy ne tudjak örülni tiszta szívembõl annak,ha esetleg zsinórban nyernénk 5-6 bajnokságot. Nekem mind1 kivel,mikor,hol játszunk,ki lövi a gólt,mi hány gólt kapunk,a lényeg hogy a szeretett csapatom gyõzzön,ha zsinórban több évig,akkor addig! 😊 No offense 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DasIsFuck
Természetesen a Bayernek, de ha gyengén játszanak akkor néha szoktam ellenük is.

Bundesligába meg inkább legyen egy szoros sokoldalú bajnokság ahol nem nyer a bayern mint egy egyoldalú dögunalom ahol évekig csak az van hogy a bayern szarrá nyeri magát.

A gyõzelemnek legyen meg az íze vagy ne is legyen gyõzelem akkor...ezt vallom!

bakkerman
megkérdezhetem te melyik csapatnak szurkolsz? mert én már nem értem <#wow1>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

DasIsFuck
De a Bayern már agyon nyerte magát a bundesliga címeket nézve.
Akármennyire is kedvenc csapatom ez így unalmas és szerintem mindenkinek jobb az ha a bajnokság kiegyenlítettebb és sokszínûbb és vannak csapatok akik képesek legyõzni a bayenrt vagy megelõzn.
ha jövõre is a Dortmund nyer vagy vmi más csapat akkor az az utáni évbe már én is rettenetesen örülnék ha visszahódítanánk, addig meg nyerjünk bajnokokligáját.

Effe88
szerintem nincs
nyiss egyet

Bercy
Van itt SG-n valami "németfoci" topic?
Ha már úgyis itt az EB 😊
Érdekes egy szurkolói mentalitás ha valakinek egy bajnoki cím a csapatától az egy szóra sem érdemes valami.
Én minden német csapatnak szurkolok nemzetközi meccsen, de a bajnokságon belül csak a Bayern gyõzelme számít, és marhára nem érdekel a többi csapat, nem hogy még "örüljek" neki hogy nem a Bayern nyert...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DasIsFuck
talán akkor már megint minõségi játékosokat fogunk igazolni..

DasIsFuck
hányszor is nyerünk bajnokságot?
hányszor és mikor nyertünk bl-t?

egy újabb bajnokság csak az n+1.dik lenne ennyi után.
én inkább azt szeretném, hogy több csapat legyen a elsõ helyközelébe aztán nyerjen akinek jobban kijön a lépés..ha nem a bayern nyer én nem fogok szomorkodni..a biztos bl indulás nálam elég...

Effe88
bl döntõ közelébe se leszünk vagy 7-8 évigS:S:
legalább is szerintem
most minden áron a bajnokságra kell koncentrálni
olyan nincs, hogy megint elbukjuk(bár benne van hisz örök vesztes jupp mester maradt az edzõ)

Te hol élsz "nyerjünk BL-t"? Lehet a következõ 30 évben nem játszunk még egy BL döntõt. Akkor addig ne legyünk bajnokok se?
Ez a baj itt sok emberrel, azt hiszik a bajnoki cím az ugy potyog csak mert itt esetleg több pénz van, aztán nem is tartják semmire.
Közben pokoli nehéz egy bajnokságot is megnyerni, függetlenül attól hogy itt mennyi pénz van.

DasIsFuck
na ne...pont mikor az inter elég gyenge..meg eleve nehogymár elmenjen az azért nagy érvágás lenen szerintem...

DasIsFuck
elõször nyerjünk bl-t aztán majd hódíthatjuk vissza a bajnoki meg a kupa címet..úgy se lesz olyan német csapat ahol lesz anyni pénz, hogy tartós ideig tudjon olyan garnitúrát tartani amivel lesöpörhet minket.

22 évesen már belefásult a "mellõzöttségbe"? Na gyönyörû lenne.
Ráadásul most az Interbe menni enyhén szólva is lutri.

antijuve
az meglehet.

ups and downs

Effe88
végül is német bajnokságot meg kupát is nyert már + 2db bl ezüst
lehet ki szeretné magát máshol próbálni jobb fizetés,stb...

antijuve
hát nagy kár lenne érte. Bár nemtom mi baja van, mert igenis sokat játszott ahhoz képest amlyen formában volt.

ups and downs

Effe88
„Igen. Van egy ajánlatom az Intertõl, és a jelenlegi helyzetemet figyelembe véve nem is mondhatom azt, hogy nem gondolom át. Nagyon bosszantott, hogy a szezon néhány fontos mérkõzésén nem jutottam lehetõséghez. Ez egy új szituáció számomra, és olyan nehézségekkel járt, amit nem rejthetek el” – nyilatkozta Müller.

hmmmm
szerintem van rá sansz

antijuve
ez igaz, de éppen ezért kéne visszaszerezni már a bajnoki címet (is).

ups and downs

Mor3llo
Dehogy megy el!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Szép lenne...<#zavart2>

Effe88
müllert megkereste az inter
lehet lelép

DasIsFuck
Egyszerûen unalmas ha a bayern nyer folyton egy Bundesligába...ha lenne 10 olyan csapat mint a bayern és így lennénk egyeduralkodók akkor nem de így unalmas.
eddig nem volt lényegébe vetélytársunk..ritkán-ritkán odaért valaki, de azoknak köze nem volt a bayern szintjéhez..most van egy Dortmund aki feltudja venni a kesztyût és olyan teljesítményt nyújt hogy legyõzze a bayernt rendszeresen..egy ilyen bajnokságba már többet ér a gyõzelem mint a korábbiakba ahol dögunalom volt...a szemembe pont azért degradálódott le a bundesliga cím meg a kupa cím mert nincs minõségi/anyagi ellenfele a bayernek.

Effe88
:S:SS:S:
nem tom én nagy ívben leszarom a többi német csapatot a bajnokságba csak mi nyerjünk az a lényeg!!!
persze szurkolok nekik az el-be bl-be(kivétel fosmund) de különösebben nem izgatnak csak azért mert németek

antijuve
azért mostmár elég rég nem nyertünk bajnoki címet, ahhoz h csak úgy lemondjunk róla 😊

ups and downs

Mor3llo
Anyám borogass!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

DasIsFuck
német bajnokságért meg a fociért..
különben is mit érdekel a bajnokság bl-t kell nyerni nem bajnokságot meg kupát!!!
Én örülök h nem a bayern nyer

Effe88
kit érdekelnek
én az utóbbi pár szezon alatt szó szerint megutáltam a bvb-t
remélem minél mélyebbre süllyednek😊

DasIsFuck
de pontosan az ilyen játékosokon múlik mint sahin,kagawa
mind2 már beérett,beszokott és már nem csak tehetség volt...

talán majd nem utolsóként fognak kiesni a csoportkörbõl jövõ szezonba...

nem 1 játékoson múlik...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

DasIsFuck
ennyit a Dortmundról, hogy majd elérnek vmit a bl-be:{

Effe88
akkor marad az ezüst nekünk😄😄😄

antijuve
vesznek helyette másikat 2 euroért majd 😄

ups and downs

Effe88
na kagawa lelépett a mu-ba
talán most közelebb jutunk a bvb-hez<#zavart2><#idiota>

antijuve
túl van már a zeniten.

ups and downs

DasIsFuck
nem is ér már annyit dinho mint amennyit fizettek érte meg a fizetése..

antijuve
Dinho marad Braziliában 😄

ups and downs

DasIsFuck
nem tudom nekem akkor se illeen ide...
akkor már huntelaar, bár õt sajnálnám ha elmenne a schalkétól...

Effe88
én azt bírtam benne, hogy nagyon harcos,erõszakos volt meg kb, kifutotta a belét is a meccseken
de egyébként szélsõt is tud játszani
bár már mindegy Fener elvittem
1 millió euró nem sok érte az évi 2,5 milla fizetés sem....

DasIsFuck
hát pár éve még igen, de már eléggé kifutott.
egy labdabiztos,gólerõs és a csapatjátékba is aktívan résztvenni tudó csatár kellene.

DasIsFuck
nem!

Effe88
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Effe88
off: de kuytot 1 milláért eladta a pool a fenernek
azért õt is ellehetett volna hozni
ennyiért szerintem bõven megérte vónaaa
de nincs vóna

Effe88
Hát ezt szeretné mindenki😊
pizza,gomez,dzeko és még egy csatár esetleg egy gyors csatár,szélsõ pl, matias suarez, de ez már csak bónusz lenneD:😄

kapus poszt megvan
védelem megvan
középpálya megvan
csatárposzt😄 na ez még nincs meg😄

Mor3llo
Ezért lesz jó Dzeko, mint második alternatíva. Egy Bayernnél azt hiszem kell is ilyen kaliberû másik opció.

Effe88
Nem az a gond, hogy nem lõ nagy csapatoknak gólt hanem, hogy pl, van egy más után 2 jó meccse pl, bazelnek lõ 3 gólt meg a herthának is hármat aztán jön 3 meccs zsinórban amiken a labdához nem ér, egy labdát nem tud lekezelni, stb...elõjön belõle a nyomorék énje😄😄😄 és ilyenkor elmegy rajta jó pár meccs mert jupp mester nem cseréli le mert ugye nem nagyon lenne kire😄😄😄
de ezen változtatni kell és dzekot el kell ide hozni
nincs mese😄😄😄

Mor3llo
Befejeznéd?

DasIsFuck
igen rajta ment el, volt 2 ajtó ablak helyzete...te montad csatár dolga h gólt rúgjon, ja nem lõtt csak rontott semmi haszna nem volt.

a real elleni visszavágó is majdnem elment rajta mert már ott olyan degeneráltan játszott mint a chelsea ellen is.