14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Gabe18
    Meccs előtt rábólintottam volna az x-re a tabellát látva. De az egésze meccs után ez csak arra jó hogy felidegesítsen. A 2. félidőben és főleg a végén már akartunk nyerni, de akkor mi az anyámért kellett 45 percet elajándékozni a semmibe?
    Idegenben, vesztett állásból pontszerzés, ezzel megint a Dortmund lehet elégedettebb, még ha a bajnokság szempontjából nem is tudtak közelebb jönni.
  • Mor3llo
    KROOOOS: DDDDDDDDd
  • lord nihilus
    KROOOOOOOOOOOS

felőlem már maradhatna így a végén is!
  • Effe88
    Felkéne pörögni:D
    ez nem a freiurgXD
  • Gabe18
    Egyelőre momentumunk sincs. Ami fölényünk volt az elején az abból jött hogy a Dortmund óvatosabb volt kezdésnek, de az utolsó 20 percben már mezőnyben is fölénk nőnek, miután rájöttek nincs mitől tartaniuk.
    Őszintén megvallva, nekem már a játékoskijáróban se tetszett hogy a fél csapat röhigcsél, az ellenfél oldalán lévő haverokkal pacsizgat, Dante a régi haver Reus-t ölelgeti, meg ilyenek... Egy ember volt aki láthatóan úgy jött fel hogy itt ma igenis meg akarja mutatni, az Ribery volt, aki magasan a legjobb játékosunk, ma is...
  • szucsy89
    Ezt most nem értem, elmondaná valaki? :D

Egyébként első meccsetek lesz amit meglesek idén, nagyon durva formátok lehet a bajnoki tábla alapján. :D

BL döntő simán kinéz idén is, de reménykedek h legalább az egyik spanyolt elkapjátok... :D
  • Effe88
    Ez nagy lesz:)
    Mandzu kezd!
  • lord nihilus
    Bayern - BVB
  • Effe88
    Ez van. Ez Bayern jellegzetesség, mindig annyit adunk ki, amennyi feltétlenül kell a győzelemhez.
    Ezt el kell tudni fogadni.:) Mondjuk Ribery nagyon hajtott, kár, hogy a végén elcseszte a 100%-os ziccerét:SS:S:.
  • tototto
    Ez mekkora szar meccs volt, remélem csak a hétvégére való pihentetés miatt, bár elég nagy a keret hajthattak volna jobban is.
  • Effe88
    Timoscsuk wtf::D:D
  • Gabe18
    Hát ezzel a nyugdíjas tötyörgéssel nem fogunk itt nyerni, előbb-utóbb valamit kompenzálni fog a bíró nekik.
  • Effe88
    megyünk 1-0ra
    Müller tizijével

az előbb viszont volt egy gyönörű támadás, de a befejezést gomez elcseszte:D 10 méterről iszonyat gyengén a kapus kezébe gurított:DD:dmár hiányzott a csávó:D:D:D
  • Mor3llo
    Durva belegondolni, hogy vasárnapra már akár 14 pontos előnyünk is lehet...
    Persze lehet az is, hogy csak 5...de talán az sem vészes :D
  • Gabe18
    Mai eredmények tükrében megkockáztatom ha holnap nyerünk, olyan előnyünk lesz, amit ez a csapat a bajnokságban már nem fog elhárdálni.

Főleg hogy a riválisokon látszik a jó nemzetközi eredmények (amiért óriási gratuláció neik!) rányomják a bélyegüket a bajnoki teljesítmémyre.
  • lord nihilus
    én is pont egy ilyen meccsről maradok le XD
  • Effe88
    5-0 :D
    sajna nem láttam
    Gomez gól:D
  • antijuve
    én a svábokat már leírtam, aztán tessék
  • DasIsFuck
    lol az év elején mindent összeszerencsétlenkedő stuttgart 5-1-re elgázolta a steaua-t...:D

Európa ligába is jók vagyunk.
    Hannover,Leverkusen és a Gladbach is továbbjutott és a Stuttgart is sanszos ha az utolsó meccsen is kitart a formájuk.
  • antijuve
    jó kis nyolcaddöntők lehetnek majd
  • Gabe18
    Az oroszok elég közel voltak itt egy 40 évig, azt nyögjük még pár évtizedig...

Amúgy valóban, én se hittem volna ilyen jó szereplést. Főleg miután a Dortmund csoportja kiderült. De teljesen jogosan nyerték a csoportjukat, simán fölé nőttek a nagy spanyol és angol bajnokbak, hát az Ajaxról nem is beszélve...
  • Effe88
    Schalke és BVB is megcsinálta, és a kezükbe van a csoport elsőség is:)
    De szép lenne 3 német csapat csoportelsőként menne tovább:)
  • Bercy #10789
    A hideg futkos a hatamon ha csak belegondolok az orosz kozeledesbe.
    A nemetek meg az oroszok mar a masodik VH idejen is jol kijottek egymassal :)

De hagyjuk is ezt a temat, mert mindenkinek mas a velemenye es a valosagot csak akkor tudnank meg ha bekovetkezne.

ON:
    Nagyon orultem, hogy a dortmund es a schalke is felnott a BL-hez. Egyre csak jobb lesz a nemet foci aminek nagyon orulok.
  • DasIsFuck
    Az a csoda fordulhat elő, hogy 3 német csapat is csoportelsőként juthat tovább.
    + mikor is volt 3 német továbbjutó a csoportból?
    Nem mostanában.

Remélem nem a 16 közt vesznek oda:)
    egy schalke-dortmund elődöntő mekkora lenne már, ettől már csak egy bayern-bvb finálé ütne jobban.

de azért remélem idén is a finálé lesz a végállomás.
  • DasIsFuck
    egy esetleges német-orosz közeledés a legjobbat tette volna európának.
    csak, hát usá-nak nem igen tetszett ez érthető okokból.

manapság is előbbre vinné európa helyzetét egy európai-orosz megbékélés,integráció.
  • Effe88
    na remélem azért ma a Schalke és a BVB nyer azért:)

Szombat 15:30 Bayern-Hannover

nyerünk:)
  • Grenzjager
    Ügyészségi ügy lett a 7végi gól Mandzukic gólöröm a koszovói Shaqirivel.
    A horvát Gotovinának tisztelgett...
    a németek meg betegek...
  • antijuve
    Minszk azért még bőven Európa.
  • Bercy #10783
    Hat igen sajnos az oroszok tulsagosan is kozeledtek europa fele (es felenk is) a torenelem soran ;)
    Amugy meg egyertelmu, hogy uefahoz akarnak tartozni, csak kicsit kritikus probaltam lenni.
  • DasIsFuck
    oroszország lakottabb része mindig is európai részen volt.
    meg mindig európához közelítettek a történelm során.

nyilván nem véletlen hogy az uefa-alát akarnak tartozni és nem az ázsiai szövetég alá.
    mind nemzeti,mind klubb szinten érthető.
    Azért a klubbfoci meg a válogatott foci központja is európa.
  • Bercy #10781
    Nem kene olyan lehetetlen helyeken mint Oroszorszag meccset jatszani.
    Nem is ertem miert az UEFA-hoz tartoznak, a teruletuk kb 85%-a Azsiaban van. (gondolom ha itt is ott is vannak akkor ok dontenek, mint a torokok is).
  • DasIsFuck
    na jó, csak ez meg kb egy az egyben egy bundagyanús szituációt hozott létre.

Azért erre egy uefa-nak nem ártana figyelni.
    meg unfair is ez a bate-val szembe.
  • Gabe18
    Csupán annyi hogy arrafelé ilyenkor már este 9-10 körül repkednek a mínuszok sok fokok.
  • antijuve
    az időeltolódás 1 óra hozzánk képest. ezenfelül biztos van még valami oka
  • Gabe18
    Nem tudom hány éve így van már hogy a ruszki csapatok korábban játszanak. Nem azért találták ki hogy nekünk jobb legyen.
  • DasIsFuck
    azért a mocsokság tetőfoka volt az, hogy előbb játszottak fehérororszországba.
    főleg egy ilyen helyzetbe.
    ha nem tudják előre h x-el mind2 szépen továbbmegy tuti máshogy alakulhatott volna.
  • antijuve
    persze, igazad van. pláne h hétvégén ment a tartalékolás.
  • DasIsFuck
    én leszarom, hogy ez is jó, ha már megnézek egy rohadt bayernmeccset legalább a bl-be ne ezt az sunyi fost nyomják...
    bajnokságba se gálázunk mostanában...akkor meg nem értem miért nem lehetett úgy kimenni, hogy akkor verjük meg őket és biztos elsők vagyunk.
  • antijuve
    én ebben nem vagyok olyan biztos.

amúgy sry, felhúztam magam máson.
  • Effe88
    Dehogy szartak volna bele, ne viccelj már, szerinted őket nem érdekli a bosszú vágy, így is égett a pofájuk a 3-1 miatt, olyan ez mint tavaly a bázel elleni égés,...
    vetted szöveghez meg nem írok inkább semmit