Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha lenne még 1-2 bayern szintû csapat a bundesbe akkor rendbe lenne, de így nem tudok örülni ennek és ezért tartom csak a nemzetközi kupagyõzelmeket vmire mert ott az elit van a budnesligába meg a közép/kinevelõ csapatok.
példának okáért ott a BVB hiába voltak msot zsinórba 2X bajnokok szétkapkodják és így még esélyük sincs nemzetközi szinten bizonyítani..ugye idén német bajnokként csoportutolsók lettek....nagyot igazolni nem tudnak(még a bayern se igazol olyan nagy neveket..😞)
ezért inkább legyen változatos,sokoldalú a bajnokság legalább.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Bundesligába meg inkább legyen egy szoros sokoldalú bajnokság ahol nem nyer a bayern mint egy egyoldalú dögunalom ahol évekig csak az van hogy a bayern szarrá nyeri magát.
A gyõzelemnek legyen meg az íze vagy ne is legyen gyõzelem akkor...ezt vallom!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Akármennyire is kedvenc csapatom ez így unalmas és szerintem mindenkinek jobb az ha a bajnokság kiegyenlítettebb és sokszínûbb és vannak csapatok akik képesek legyõzni a bayenrt vagy megelõzn.
ha jövõre is a Dortmund nyer vagy vmi más csapat akkor az az utáni évbe már én is rettenetesen örülnék ha visszahódítanánk, addig meg nyerjünk bajnokokligáját.
Én minden német csapatnak szurkolok nemzetközi meccsen, de a bajnokságon belül csak a Bayern gyõzelme számít, és marhára nem érdekel a többi csapat, nem hogy még "örüljek" neki hogy nem a Bayern nyert...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
hányszor és mikor nyertünk bl-t?
egy újabb bajnokság csak az n+1.dik lenne ennyi után.
én inkább azt szeretném, hogy több csapat legyen a elsõ helyközelébe aztán nyerjen akinek jobban kijön a lépés..ha nem a bayern nyer én nem fogok szomorkodni..a biztos bl indulás nálam elég...
legalább is szerintem
most minden áron a bajnokságra kell koncentrálni
olyan nincs, hogy megint elbukjuk(bár benne van hisz örök vesztes jupp mester maradt az edzõ)
Ez a baj itt sok emberrel, azt hiszik a bajnoki cím az ugy potyog csak mert itt esetleg több pénz van, aztán nem is tartják semmire.
Közben pokoli nehéz egy bajnokságot is megnyerni, függetlenül attól hogy itt mennyi pénz van.
Ráadásul most az Interbe menni enyhén szólva is lutri.
lehet ki szeretné magát máshol próbálni jobb fizetés,stb...
ups and downs
hmmmm
szerintem van rá sansz
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
eddig nem volt lényegébe vetélytársunk..ritkán-ritkán odaért valaki, de azoknak köze nem volt a bayern szintjéhez..most van egy Dortmund aki feltudja venni a kesztyût és olyan teljesítményt nyújt hogy legyõzze a bayernt rendszeresen..egy ilyen bajnokságba már többet ér a gyõzelem mint a korábbiakba ahol dögunalom volt...a szemembe pont azért degradálódott le a bundesliga cím meg a kupa cím mert nincs minõségi/anyagi ellenfele a bayernek.
nem tom én nagy ívben leszarom a többi német csapatot a bajnokságba csak mi nyerjünk az a lényeg!!!
persze szurkolok nekik az el-be bl-be(kivétel fosmund) de különösebben nem izgatnak csak azért mert németek
ups and downs
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
különben is mit érdekel a bajnokság bl-t kell nyerni nem bajnokságot meg kupát!!!
Én örülök h nem a bayern nyer
én az utóbbi pár szezon alatt szó szerint megutáltam a bvb-t
remélem minél mélyebbre süllyednek😊
mind2 már beérett,beszokott és már nem csak tehetség volt...
talán majd nem utolsóként fognak kiesni a csoportkörbõl jövõ szezonba...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
talán most közelebb jutunk a bvb-hez<#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota>
akkor már huntelaar, bár õt sajnálnám ha elmenne a schalkétól...
de egyébként szélsõt is tud játszani
bár már mindegy Fener elvittem
1 millió euró nem sok érte az évi 2,5 milla fizetés sem....
egy labdabiztos,gólerõs és a csapatjátékba is aktívan résztvenni tudó csatár kellene.
azért õt is ellehetett volna hozni
ennyiért szerintem bõven megérte vónaaa
de nincs vóna
pizza,gomez,dzeko és még egy csatár esetleg egy gyors csatár,szélsõ pl, matias suarez, de ez már csak bónusz lenneD:😄
kapus poszt megvan
védelem megvan
középpálya megvan
csatárposzt😄 na ez még nincs meg😄
de ezen változtatni kell és dzekot el kell ide hozni
nincs mese😄😄😄
a real elleni visszavágó is majdnem elment rajta mert már ott olyan degeneráltan játszott mint a chelsea ellen is.