14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#10851 baték meg lillek, hagyjuk már... -
#10850 jaja amúgy, Dante-Martinez lesz ebből, előttük meg Gustavo tüsténkedik majd :) -
#10849 mert te meg a ócska,unalmas játékot várod sorozatosan?
mert kb azt játsza a bayern folyamatosan.
azért nem mondom h an ez igen mert nem jó meccsek, ennyi.
Bayerntől ez kevés és kb leszarom az eredményt akkor is kevés lesz.
mert az h csoportelsők vagyunk egy ilyen csoportba vereség nélkül a minimumnak kéne, hogy legyen. -
#10848 off:a nagy máker címvédő meg kiesettXDXD
az első címvédő aki már a csopkörből búcsúzikXD -
#10847 Tymo vagy Martinez jó lenne védőnek... Inkább Martinez és akkor Gustavo mehetne középre. -
#10846 Hahó ember! Feltűnt, hogy nyertünk 4-1-re? Ha nem, akkor közlöm, hogy igen, NYERTÜNK 4-1-re!!! -
#10845 ez a bl, nem u19 liga vagy vmi -
#10844 arsenal,real vagy shaktar lenne jó. -
#10843 szerintem az leszS::S
most ezt érzem
így szokott ez lenni:S:S:S -
#10842 pl nem kapunk gólt.
meg egy normális játékot, eggyiket se teljesítette a csapat.
ha nem kapunk gólt legalább a minimális eredmény megvan, de így a szar játék mellé a szar eredmény is társul. -
#10841 ugye bazz? én is ezt mondom :DDDDD -
lord nihilus #10840 Dante-Buyten???OH GOD HAVE MERCY -
#10839 Madridot ne kapjuk, többi jöhet. -
#10838 hagyjad, ő mindig 10-át vár, minden meccsen, minden ellenfél ellen, tökmind1 h tartalékolva állunk-e fel, vagy sem.
kb. még egy meccsre sem mondta, h na, ez igen. Ha meg mondta volna, akkor meg azért nem, mert Gomez lőtte a gólokat :DD -
#10837 akiket kaphatunk porto,arsenal,milan,real,shaktar,celtic,galat
celticnek de örülnékXDXD
de szerintem a realt kapjuk:S:S:S:S -
#10836 következő két meccsre, mivel egyből piros lapot kapott :/
Szóval a negyeddöntőben nem játszik...se Boateng, se Stubi. Remélem lelki szemeim rosszul látják a Dante-Buyten kettőst középen :D -
#10835 XD
4-1
zsír
csoportelsőség -
Gabe18 #10834 Nagyrészt a tartalék csapat 4-1-re nyert, úgy hogy emberhátrányban rúgott 2 gólt.
Az első félidő valóban gyenge volt, a másodikban azonban egész jól játszottunk.
Te mégis milyen "minimális eredményt" vártál? 10-0? -
#10833 szánalmas amit ma a csapat mutatott.
és még a minimális eredmény sincs meg! -
#10832 na 3-0 eddig
de Boateng piros:S:S:S
köv meccsre gondolom automatikus eltiltásS: -
#10831 a szokásos dögunalmas, már-már nézhetetlen első félidő egy talált góllal. -
#10830 1-0 Gomez -
#10829 na legyen egy 4-0XD -
lord nihilus #10828 áá dehogy...hát ott van DANTE POKLA! -
#10827 #10825 #10826
Kész vagyok :DDDDDDDDDD -
ő inkább maradjon csak ott :D. amint nálunk a pályán művelt, már önmagában bűncselekmény :D -
#10825 hát akkor megoldjuk Martinezzel, Tymoval, BuytennelXD
de nagy szívás ez most:S:S:
Brenot ki kell szabadítanunk a börtönbőlXDXD -
Gabe18 #10824 Asszem őt érdemben majd a 13-14-es szezonban látjuk... -
#10823 Badstubert műtik
5 hónap kihagyás -
lord nihilus #10822 Martineznek is volt egy remek megmozdulása. Kb az 5. Dortmundi tudta csak végül szerelni :D -
#10821 -
#10820 Martinez éppenséggel el tud játszani belső hátvédet is. Akár lehet úgy szervezni a mostani keretet is, hogy ne kelljen senkit se igazolni. De ha igazolunk, akkor ugye olyan kell aki játszhat a BL-ben, Lucio mondjuk pont ilyen. -
#10819 kurva kényelmesen szedegette lábait ott a brazilt. az nem lassúság, hanem linkség volt szerintem.
Amúgy meg sztem ma is volt pár hajmeresztő dolga. Azt vettem észre, hogy a felívelt labdákat sokszor rosszul találja el, vagy az ellenfélnek teszi le. Ha jól emlékszem a kapott gólunk előtti szögletet megelőzően is vmi hasonló volt. Mindenesetre nem volt sztem magabiztos, bár voltak azért jó szerelései. Engem csak az zavar, hogy vele a védelemben azért nehéz lesz BL-t nyerni. Freiburgok, Hannoverek ellen oké, kiegészítő emberkének simán megteszi, de stabil kezdőnek komoly célokért küzdő csapatban...háát necces. Persze volt h Boa, volt h Stubi sérült, ezért játszott ennyit. Nem pikkelek rá, de vhogy nem az igazi.
Első félidőben nem csináltunk semmit. 1-1 után el kezdtünk játszani, ott meg lehetett volna a meccs (a wk még gólpasszt is adott, nem is akármilyet, csak sajna kihagyták). Talán korábban kellett vna észbe kapni, és akkor meg lehetett volna.
Jupp meg nemtom miért nem cserél. 86.percben volt az első olyan cseréje, ami nem kényszerű, pedig ott volt Gomez, Shaqiri, Pizarro. -
#10818 látom megint nem maradtam le semmiről:D
akkor már bajnokságért nem is fogom törni magam, úgyis a nézhetetlenség határán mozognak a meccseink.(bár igaz ami igaz a BL-be ugyan ez megy sajnos).
Ha a BATE ellen nem rúgunk egy hatos meggyőző játékkal akkor nagyot fogok az egész csapatba csalódni. -
#10817 Azért annál a szituációnál kicsit meg kell védenem Dantét. A leírhatatlan nevű Blascsikovszki futotta le, aki talán a Bundesliga leggyorsabb játékosa, de a top5-ben biztos benne van! -
Gabe18 #10816 Lehetne de nem hiszem. Majd megoldjuk abból ami van! Pl. Tymoschuk beáll ha kell, ő úgyis mindenre jó. -
#10815 hát azért Lúció nem Dante:D
de csak egy tipp volt:D
valakit lehetne hozni, buyten úgy is megy már hamarosan, és most Badstuber sérülése elég komolyS::S -
Gabe18 #10814 És akkor Dante-Lucio középső védelem? Valószínű 20 perc után agyvérzést kapnék.
Amit Dante ma is leművelt, az kegyetlen. Össze-vissza rúg amerre lát,meg meccs elején mikor kb. 10 méter hátrányból lefutották harminc méteren, az volt még óriási. Nem tudom talán nehéz a haja... -
Gabe18 #10813 Amúgy ez az idény kifejezetten csalóka szerintem. Ránézésre minden ok, bajnokságban toronymagasan vezetünk, valószínű a BL-ben is meglesz az első hely.
Ellenben ha kiemeljük azokat a meccseket amiket kifejezetten "nívós" csapat ellen játszottunk, akkor az ezeken mutatott teljesítmény meg szerintem már-már aggasztó.
Mert kb. a Schalke megverése volt az egyetlen ilyen meccsünk amire úgy emlékszem hogy kifejezetten jó teljesítmény volt. A Leverkusentől kikaptunk itthon, a Dortmund ellen x itthon. A BL.ben meg ugyan Valencia ellen szedtünk 4 pontot, de egyik meccs se volt az az atom játék ami után elégedetten lehetett felállni.
Úgyhogy ok, hogy a bajnokságban a gyengébbeket kitömjük mostanság, de nem vagyok nyugodt ha arra gondolok hogy ha a BL-ben mondjuk a 8 között kapunk egy komolyabb csapatot akkor mi lesz. -
#10812 Ezt illett volna megnyerni, bár nagyon jó csapat a BVB, de az előző évek szopatásai miatt meg kellett volna őket verni....
Badstuber szalagszakadásS::S
Most télen lehet kéne hozni, egy védőt, Luciot kölcsönben el lehetne hozni, egy félévre...