Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
Van Persie nem kéne mert üveglábú , sérülékeny de egy Huntelaart elnéztem volna...

na mindegy maradt Pizza,Gomez, meg a "extra csatár" MandzukicD😄😄😄

Effe88
Pranjic lelépett a Sportinghoz...

furcsállom h ennyire lecsaptak erre a horvát srácra. Bayern jobban járt volna Lewandowskival. Na õ tehetséges

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ennyi erõvel van Persie-t is megvehették volna, elvileg a lejáró szerzõdése "olcsóvá" tette volna(bár lehet már elkelt, nem figyelem annyira a nemzetközi csereberét)...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Effe88
hát meglehet😄😄
ez kb. olyan mintha 2004 ben megvettük volna a torghellét aki akkor 2 gólt lõtt a németeknek most meg mandzukic 3 gólt lõtt az eb-n😄😄😄

Sammer " „õ az az extra csatár, akire szükségünk volt"

Nekem mért van olyan érzésem hogy Nerlinger azért ment, mert már nem volt hajlandó tovább ezeket a kamu szövegeket a szurkolók felé továbbítani?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Effe88
tegnapi bari mecs

Ismaning-Bayern 0:4 g: Markoutz, Friesenbickler, Shaqiri, Schmitz

Mandzukicot pedig bemutatták a 9-es mezt kapta!!!
„Alig vártam, hogy véget érjen a nyaralás, és jöhessek Münchenbe. Állok a kihívás elébe, boldog vagyok, hogy itt lehetek. Óriási lépés a karrieremben és hatalmas megtiszteltetés ez a szerzõdés, ugyanis a Bayern München a világ négy legnagyobb futballklubjának egyike"

Sammer " „õ az az extra csatár, akire szükségünk volt" (jó vicc) 😄😄😄 itt már nem lesz újabb csatár igazolás😄😄S:S:S:
miért van olyan érzésem, hogy idén se nyerünk semmit se:S:SS😞max a szuper kupát)

Effe88
<#eljen>

bakkerman
nekem még volt kiskoromban Scholl-os mezem is,jó játékos volt nagyon,hátha látjuk edzõként

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
felkészülési meccs

Unterhaching-Bayern 0:1 82.p Alaba

DasIsFuck
mint amit egy bayern szintû csapattól várna az ember átigazolási szezonba...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Effe88
hát felénk vannak ilyen furcsaságok, ez van...S::SS:

Zenszkij
Sammer lett az új sportigazgató a Bayernnél. Ez olyan mintha Lipcsei vállalna szerepet az Újpestben vagy Raul a Barcában. <#idiota>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Effe88
" Bayernes-Ulis gazdaságos nem is drága nem is olcsó, nem is sztár"
nem is nyerünk semmit se megint perszeD:😄😄😄

antijuve
van Tesco gazdaságos és Uli gazdaságos? 😊

a feeling tényleg nincs meg, de reménykedjünk, hátha nagyon beválnak. A nagy durranás Javi Martinez lenne, de lehet az megakadt.

ups and downs

Can és Weihrauch a tartalékból/ifiktõl jött fel.
Reader, Starke, Pizarro ingyen.
Date 4,7 millió.
Shaqiri 11,6 millió.
Mandzuic 13 millió.

A transfermarkt szerint eddig ennyit igazoltunk. Tehát durván ~30 millió. Ha a névsort nézem, nem rossz. Az a tipikus Bayernes-Ulis gazdaságos nem is drága nem is olcsó, nem is sztár, de nem is névtelen senki névsor.
Csak nincs közte egy olyan név se, mint ami azt az érzést váltotta ki mint mikor jött Toni, Ribery, Robben, Neuer...

DasIsFuck
acélos névsor😄
mennyit is költöttünk ezekre?

antijuve
semmi jót 😄

ups and downs

Mor3llo
Mit vártatok? Brazil...😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
hát ezaz. az ilyenekre megy el a lóvé, aztán nem lesz belõlük semmi. bosszantó.

ups and downs

Effe88
😄
nekem a prison breakbõl a wayet(a cég ügynöke) jut eszembe ha ránézek😄😄D
arra hasonlít😄D😄:

Effe88
12 millió euró oda
játszott nálunk 4 év alatt 22 meccsen😄😄😄+felgyújtott egy házat😄😄😄

antijuve
a csapatnak nem nagy veszteség (leszámítva az átigazolási pénzt)..........

ups and downs

Az nem gyenge.
Mondjuk érdekes hogy nem tudták neki felfüggesztettre kihozni. Küldték volna haza a picsába meg fizessen egy csomó pénzt, mindenki jobban járt volna...

bakkerman
ezzel a fejjel megjelenne elõttem az utcán futnék 1 utcányit legalább...

Effe88
az szép😄😄😄
ebbõl már nem lesz focis karrier😄D:😄
max a börtön csapatba😄😄😄
amúgy a fején látszik full elmebeteg😄😄😄

bakkerman

antijuve
Breno majdnem négy évet kapott a gyújtogatásért. 😮

ups and downs

antijuve
nyerni kell és kész

és nagy kár ja.

ups and downs

antijuve
köszi

ups and downs

Effe88
shakirire nagyon kivi leszek
hátha beválik...

aug 12 szuper kupa a bvb-ellen!!!!
értéke semmi nincs de jó lenne nyerni😄😄😄

illetve sajnos monacoba nem megyünk idén::S:SS:S:
de kár érte....

Mor3llo
Can saját nevelés, most kapott profi szerzõdést, német U-válogatott - ráadásul ott is meghatározó ember -, állítólag nagyon nagy potenciállal rendelkezik. Ahogy elnézem a testfelépítését, jó kis középpályás lehet belõle 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
Can-ról nincs infóm, világosíts fel 😊
én Shaqirire gondoltam amúgy

ups and downs

Mor3llo
Canban és Shaqiriben bízom azért!

antijuve
ebbõl jó esetben 1 meghatározó(bb) ember lesz

ups and downs

egyébként:

Tom Starke (Torwart), Lukas Raeder (Torwart), Claudio Pizarro, Dante, Emre Can, Xherdan Shaqiri & Mitchell Weiser

mandzsu itt még nincs

ha már ennyire felkavartam az állóvizet...

ahhoz mit szólnátok ha mondjuk nem játszana ez a csapat se csatárral (spanyol mintára)?

tavaly hogy is nézett ki a támadósor? Ribery, Kroos, Robben+Gomez?
Mondjuk lehetne Ribery, Kroos, Robben - Müller(csak viccelek)? aztán cserélgetnék az elöl középen lévõ játékost...vagy valaki olyat igazolni aki képes elöl is esetlegesen játszani, de a középpályán is eredményes. Szerintem ugyanis ha szarul megy a játék Gomeznek akkor is középen marad aztán fölöslegesen ívelgetik rá a labdát...nem jön vissza segíteni a középpályára, ami akár egy kis zavart is okozhatna az ellenfeleknek. Persze nem láttam annyi Bayern meccset idén, tehát lehet hülyeségeket beszélek😄

Effe88
hát igen😄😄
"hatékonyabb támadó Gomeznél nem igazán van a mai fociban"
az biztos😉

Mor3llo
"lényegtelen itt a gól mennyiség" - elvégre pontozásos sportág a foci
"ja és semmi másra nem jó" - megsúgom, hogy a csatár feladata a gólszerzés

Fúúú te, ez már durván arcpirító 😄

DasIsFuck
lényegtelen itt a gól mennyiség..õ a csatárunk vagyis alap, hogy játszon minden meccsen gólveszélyesen.
ja és semmi másra nem jó vagyis ha megy neki akkor happy van, ha nem akkor meg így jártunk..egy ilyen zsákbamacska játékosnak miért lehet örülni nem tudom.

Mor3llo
"te csak ajnározod, hogy mekkora befejezõ játékos meg ilyenek😄😄"
Ne haragudj, eddig olvastam el a hozzászólásod. Sajnálom, ha a hozzászólásaimban neked ennyi jön le, de úgy érzem, innentõl kezdve felesleges kommunikálnunk.

Effe88
értem

Effe88
"Én elismerem a gyengeségeit, csakúgy, mint az érdemeit is"

de hogy ismered legalább magadnak ne hazudj😄😄😄
te csak ajnározod, hogy mekkora befejezõ játékos meg ilyenek😄😄
jó vicc😄😄😄 sõt te már a ló másik oldalára estél a gomez fényezésben😊

"Te viszont élbõl utálod, neked teljesen mindegy lenne, ha lõne 100 gólt egy szezonban"

nem utálom csak nem szeretem látni a kedvenc csapatomban, szerintem nem üti meg a mércét(bár most hogy ilyen mandzukicok itt vannak meg petersenek így vakok között a félszemû a király sajnos😄😄😄
egy stuttgart neki való pl,😊vagy pl egy lyonba ellene😄😄

"Meg hogy kinek nem lõtt...csak röhögni tudok 😄D"
sajnos én is csak kínombanD:😄😄 és hány ilyen lesz még😄😄😄

"akik minden meccsen a toppon vannak, minden meccsen betalálnak, sosem hagynak ki helyzetet" tudod nem muszáj mindig gólt lõni de az elvárható lenne egy Bayern szintû csatártól, hogy áttudjon venni egy labdát vagy emberhez tudjon passzolni egy labdát😊talán még Jancker e volt ennyire béna mint gomez néha pedig az már nagy szó😊
de hát ez a csodás gomeznek van hogy 3-4 meccsig zsinórba nem megy(nem 30!!!)😄😄
na de legyen vége a vitának!!!
te éltessed gomezt én meg lehurrogom és így valahol az igazság kiderül róla valahol középen😊😉
na de a legjobb lenne ha jövõre megnyernénk mondjuk a bl-t gomez parádés játékával mondjuk (bár ez esélytelen 😄D😄😊Ö

antijuve
Minden meccsen nem lõhet gólt 😊. A Chelsea ellen szar volt, ez tény, de kit tudtunk beküldeni? Olicot (aki mellesleg szintén elszúrt egy nagy helyzetet emlékeim szerint).
Én nem istenítem Gomezt, tisztában vagyok a hibáival, mint ahogy szerintem õ is tisztában van velük. Csak nem látom értelmét elzavarni. Miért ne lehetne a csapatnál 2 gólérzékeny csatár? A Bayern ezüsthalmozását ráverni sztem picit igazságtalan. Vannak mások is a csapatban, akik elszúrtak ezt-azt (pl ha a Gladbachnál tartunk: Neuer és Boateng összefutása, ami miatt kikaptunk az elsõ körben).

A Dortmundnál annak örülnek, h végre vki 20 gólos lett náluk, emellett meg nyertek egy kupát és egy Bundást. Pedig ott Lewandowski a csatár, aki nem hinném h jobb lenne Gomeznél. De ez csak szubjektív 😊.

ups and downs

Mor3llo
"akkor gomez minden idõk legjobbja fantasztikusa a pali egy gerd müller-maradona-pelé összegyúrva"

Látod, ez a különbség közöttünk. Soha nem írtam, és nem is fogok ilyet. Mert nem így van. Én elismerem a gyengeségeit, csakúgy, mint az érdemeit is. Te viszont élbõl utálod, neked teljesen mindegy lenne, ha lõne 100 gólt egy szezonban (a saját csapatod javára!!!), mert õ a Gomez. Akkor válassz valami egyéni sportot, mert ez így vicc. Meg hogy kinek nem lõtt...csak röhögni tudok 😄D
Ja igen, most felsoroltál egy pár meccset. Gratulálok. De komolyan. Ha ennyire jól tájékozott vagy, akkor sorolj fel nekem most olyan csatárokat, akik minden meccsen a toppon vannak, minden meccsen betalálnak, sosem hagynak ki helyzetet. Várom a válaszod!

Effe88
Dzagoev vagy Madzukic akkor inkább már Dzagoev ezt csak azért írtam....
Másik sajnos gomez miatt még fogsz te is sírni(fogunk) eleget meglátod sajnos...

Effe88
jól van már akkor leszarom
-.-
akkor gomez minden idõk legjobbja fantasztikusa a pali egy gerd müller-maradona-pelé összegyúrva

"Jó igen, igazad van, minden 30. meccsén lõ gólt, de"
ki írta ezt
3-4 et írtam nem harmincatS:S:S::S

"Majd nézd végig megint, hogy kiknek is lõtt gólt, mert ezek a mindenféle jól hangzó, teljesen alaptalan mendemondák teljesen halottak már..."
tudom city,napoli basel stb...
és???
kinek nem lõtt szerintem az fontosabb!!!(vagy is hát mikor homály volt a tag)
cselzinek ugye nem pedig megvolt a lehetõsége de el szerencsétlenkedte
leverkusennek nem lõtt(2-0), freibrugnak nem lõtt(0-0 volt akkor pl és egy labdát nem tudott átvenni), bvb-nek nem lõtt,mainznak nem lõtt(3-2), gladbachnak nem lõtt(mert hát miért is lõjön ugye 3-1)...de most csak azokat soroltam fel ahol nem nyertünk mert ha nyerünk nekem mindegy ki hogy játszik meg ki rúgja a gólokat, viszont ezeken a meccseken arc pirítóan játszott....sajnos

Mor3llo
Teljesen így gondolom én is. Nyilván bosszús vagyok mikor eltûnik egy egész meccsre, vagy amikor egy labdaátvétel is nehézségbe ütközik, ugyanakkor ha olyan napot fog ki, egymaga kivégez egy Hollandiát, egy szezonban még ilyen hullámzó teljesítménnyel is vág 40 gólt. Utóbbi pedig, akárhogy is, de kikerülhetetlen.

antijuve
Dzagoev annyi helyzetet puskázott el h rossz volt már nézni (lehet h jó játékos, de ilyen alapon rajta is elmehet egy meccs). Gomez meg megmutatta mindkét énjét az EB-n: a csoportkörben gyakorlatilag 2 meccsen 3 gólt rúgott (nem gyenge csapatoknak, leszarom h a hollandok most h szerepeltek), aztán az olaszok ellen meg olyan volt mint egy farönk, le is cserélte Löw. Asszem a Bayernben is ez kéne, nem hinném h egy 40 gólos csatárt el kéne zavarni, inkább kell vki mellé, aki kihúzza a csapatot a szarból ha nem megy neki (mert tény h van olyan h nagyon nem megy).

ups and downs