14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#10891 arsnenalS:
kemény lesz -
#10890 galatasaray-schalke:D
mázlisták -
#10889 húú mindjárt sorsolás:D
para:D
-
#10888 én is örülnék, csak ha választani lehetne..na de ez nem így megy. Azért kiváncsi vagyok, tényleg feltörnek-e, bár az anyagi lehetőségek bőven meglesznek hozzá. -
#10887 én örülnék egy jó Drezdai,Lipcsei,Düsseldorfi csapatnak az első osztályba.
De ott a Lautern ami szintén kéne első osztályba, erre mind a hertha,köln,lautern másodosztályba tengődik. -
#10886 tymo gólját meg megsem adták..
de az mindenesetre jó kis jelenetsor volt:D -
#10885 braunshweig sztem ugyan ez a kategória mint most a fürth,augsburg.
3.nak a 1860-nak nagyon örülnék, de sajnos már évek óta ez van, hogy közelébe se érnek a feljutásnak.
-
Gabe18 #10884 Mondjuk még mindig jobb volt mint Mandzukic ziccere... -
#10883 Gomez megint meglőtte a szokásos bombagólját :D -
#10882 hamarosan úgyis feltör a RB Lipcse, még 3 év és BuLi 1-esek lesznek. Aztán mehet majd a franchise team hype :D Jobban örülnék Lipcséből egy Loknak vagy Sachsennek. -
#10881 ki fognak esni a fürthel együtt
ami nem baj, sőt...
hertha meg braunschweig eddig a tuti feljutó, bár még ott is sok van....jó lenne az 1860 münchen összeszedné magát -
#10880 nekem most egészen tetszett a játékuk, tény, hogy 10 ember ellen, de legalább küzdöttek.
láttam régebben egy bajnoki meccsüket na az nem volt egy leányálom.
sajnos a legtöbb feljutó ilyen kategóriát képvisel.
max van egy jobb évük mint most a frankfurthnak vagy a düsseldorfnak de amúgy kibérelik a bóvli kategóriát mindig.
-
#10879 Tovább mentünk a kupában:D
de ez az augsburg milyen hitvány egy csapatS:S:, kb, pápa-siófok szint:D -
#10878 az érdekes lesz ha a Leverkusen kiüti a schalkét a bl indulásról.
a frankfurt meg kb hozza a tavalyi gladbachot.
a frankfurth vagy biztos helyen jusson bl-be vagy ne jusson be mert nem jut be a csoportkörbe, egy dortmund,schalke,leverkusen lenne a legjobb mellettünk. -
#10877 Lúciót elküldték a juvéból..
ingyé ellehetne hozni, lehet megérné egy félévre, semminél jobb lenne, persze nem tudom, bl-be nevezve volt-a juvénál -
#10876 "Időközben jöttek hírek róla, és szerencsére jók!
Nem sérült meg súlyosan, zúzódással, és kisebb szaruhártya-sérüléssel megúszta. A mai edzést ki kell hagynia, de hétfőn már újra a társakkal edzhet. Orvosi szempontból a keddi kupamérkőzésnek sincs akadálya."
Nopara :) -
#10875 remek:S:S -
#10874 lol persze ilyenkor persze hogy pénteken játszunk:X
pedig ma úgy keltem hogy akkor ma nézek majd egy jó kis bayern meccset:D
bár ahogy hallom effe szavaidból, lehet jobb h nem láttam:D -
#10873 elég gyenge produkció volt ez a tegnapi:S:S
bár ter stegen jól védett sajnos:S -
#10872 nos nem tudom milyen bakik vannak ott, de legalább nem fújnak minden kis ütközésnél.
így egyszerűen nézhetetlen, hogy szarrá van tördelve a meccs. -
#10871 pont angolt?? úristen, abban a bajnokságban micsoda bakik vannak. -
#10870 pont a dortmund-wolfsburg meccset néztem, hát hogy Stark mennyire irritált ott...
komolyan már ott vagyok, hogy a német bírók rosszabbak mint a spanyolok.
Igazán importálhatnának egy angol bírósereget, legalább nem fújnának be minden második ütközést... -
#10869 kikapott a schalke és a dortmund is -
#10868 akkor már valószinűbb a spanyol győztes.
pl most is lazán oda lehetne xavi vagy iniestának adni.
2 évente meg amúgyis feltúnik egy olyan brazil akit 50-60 milkáért bidelnek a nagy klubbok.
szóval olyankor az aktuális játékost ronaldo,maradona,messi nagyságokba emelik egy barca,real-ba meg simán aranylabda esélyes lesz.
akkor az ilyen falcaok,aguérok meg még nincsennek is olyan klubba ahol mondjuk lenne esélyük a címre, de ha egy olyan klubba lennének és hoznák magukat máris esélyesebb hogy ezek nyerik, mint egy kroos vagy müller akik tény hogy jók, de korántsem olyan látványos focit mutatnak be,korántsem tekintenek rájuk olyan egyéniségként mint mondjuk egy falcaora.
Én elképzelhetetlennek tartom, hogy egy német aranylabdát nyerjen az elkövetkezendő években.max ha nagyon összejön egy válogatott siker,bl siker és a játékos nagyon jó idényt megy, de erre kevés az esély.
-
#10867 jajj ne már
mesi se fog mindig így teljesíteni, ő is le fog sérülni stb...lesznek szar szezonjai tuti
reus,götze,kroos,müller pedig simán hozhat klasszis idényt, nem beszélve mondjuk eb győzelem, vb győzelem
szóval nem lehetetelen, hogy legyen német aranylabdás
a játékosaik már megvannak hozzá
előttük a jövő -
#10866 15.30 Augsburg-Bayern München
tv: -
streamek: -
#10865 az tényleg jó lenne és kicsit nagyobb rangot és szakmaiságot adhatna az egész díjnak.
mert ez így olyan, mintha évente lenne eb,vb..nyilván úgy nem lenne annyira nagy szó..lényegébe most meg a foci olimpiája ez a 2 torna lényegébe:D -
Gabe18 #10864 Ennek csak az vethetne véget, ha hoznának egy olyan szabályt, hogy egy játékos csak egyszer kaphatja meg. Ami szerintem amúgy bőven elég lenne, és nem egy-két kiválasztott vergődését kellene nézni 6-8 éven keresztül... -
#10863 nemtartom elképzelhetőnek szerintem úgy az elkövetkezendő évekbe ezt sajnos:(
azért hülyeség picit, mert most az tiszta, hogy messi talán a világ legjobb játékosa a posztján és úgy átlagba meg CR is ott van hisz azért a teljesítményét elég megnézni.
de így meg messinek kb az elkövetkezendő 5 évre előre odaadhatnák az arany labdát.
Így meg valóban semmi értelme az egésznek...
-
Gabe18 #10862 Nem túl sanszos. Talán Götze vagy Reus, de ők is csak akkor ha hamarosan spanyolország felé veszik az irányt. Mint látható ez az aranylabdának nevezett bohózat ma már csak két szereplős azokat a csapatokat tekintve ahonnan oda lehet érni.
Amúgy rövidesen jön ez a Neymar nevű új futball bohóc európába , akkor majd vele kezdődik az ami Messinél van most a tetőfokán. -
#10861 Kroos,Müller,Götze,Reus, esetleg Hummels még simán lehet aranylabdás..... -
#10860 nem hiába volt ő aranylabdás.
Milyen kár, hogy manapság nincs aranylabdára esélyes német játékos. -
lord nihilus #10859 Sammer okos ember. -
#10858 Jupp és Rumennigge szerint nem kell erősíteni a télen (Badstuber kiesése ugye)
de Sammer legalább észnél van, hátha...
„Nem zárhatjuk ki ennyire határozottan az átigazolást. A trófeákat az idény második felében osztják, fel kell készülnünk a szélsőséges esetekre is” – mondta Sammer. -
#10857 Én amúgy nem vártam, hogy most élethalál meccset fogunk játszani, egy gyakorlatilag tét nélküli meccsen. Sima győzelem volt, annyit adott ki a csapat magából, ami ehhez kellett. Az etalon Barca is egy combos 0-0ra volt képes otthon (kábé ugyanaz a helyzet volt náluk, mint nálunk). Az utolsó BL kör gyakorlatilag a totális érdektelenségbe fulladt, mert alig volt már nyitott kérdés. Szerintem azért sokkal jobban bosszankodhatunk, hogy egy ilyen "bari" meccsen sikerült összeszedni egy tök felesleges pirosat. -
#10856 erre minden bizonnyal évek múltán is fognak emlékezni :D -
#10855 talán ha 1 meccsen mutatna vmit a csapat, de nem.
a nézhetetlenség határán mozog az összes meccsünk.
ráadásul mekkora szégyen már, hogy mind a dortmudn,mind a schalke 0 vereséggel jutott tovább míg mi beszedtünk egyet batétól.
-
-
#10853 Veled az a baj, hogy kb. minden meccsen elvárod azt, hogy 110%-ot teljesítsen mindenki, jogabonitos játékkal legyen 40 kapura lövésünk, és lőjünk 10 gólt. Elárulom, a foci nem erről szól. Ha látvány kell, akkor nézzél női szinkronugrást.
Azért meg kurvára nem aggódom, hogy ha jön egy komolyabb csapat, akkor benyaljuk a dudlit. Évről-évre már így játszunk, a kötelezőket hozzuk, néha kijön a lépés, megszórunk valakit. Ha meg jön egy nagyhal, mindenki - még az általában rengetegszer alibiző Schweini is - csúszik, mászik, harap, 110%-on pörög. Ezért is tudtunk ott lenni az elmúlt idényekben a végelszámolásnál.
Nem kezdett ma Ribery, Robben, Martinez, Alaba, Gustavo, Gomez most épült fel. Vertünk 4 gólt - emberhátrányban 2-t. Tényleg nem vágom mit vársz, talán meleg hógolyót? -
#10852 egy bate ellen...
minimum egy kapott gól nélküli 4-5 gólos siker főleg azután h kikaptunk kint.
vagy ha nem akkor meg játszanak jól, nem ilyen lagymatag hibáktól hemzsegő nulla focit.