Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nem nagyon vagyok elégedett.

Ennek a mai Dortmundnak lehetett volna 3-4 gólt rúgni, ami igencsak kellett volna hogy kissé helyreállítsuk a velük szembeni "renoménkat", ami az elmúlt 2 évben igencsak megroggyant.
Ehelyett 20 perc valóban jó játék után jött a múlt évben sokszor látott totyorgás, a "csak várjuk a végét" játék, aminek a végén örülhettünk hogy a Dortmund nem hozta vissza X-re a meccset.

Hát mindegy, örüljünk a gyõzelemnek, de valahogy ez a szemlélet nem túl bíztató.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Eddig mehetett a szöveg hogy felkészülés, meg nem számít, de ma már elõ kell rukkolni valami értékelhetõ játékkal. Nem is a hülye szuperkupa miatt, amit amúgy alapból a Dortmundnak kéne adni, hanem azért mert ha már az évet is úgy kezdjük hogy meglesz a zsinórban 6. vereség is a sárgáktól, hát az sok jót nem vetítene elõre...

Effe88
igazából meg se nézem😄:SS:
úgy is tudom mi lesz a vége(amíg jupp itt van😞, rohadt pesszimista lettem a tavalyi szezon miatt..:SS😊

Ha egész nyáron gyakorolták az egészpályás letámadás elleni játékot, akár még nyerhetünk is!😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Effe88
Na hamarosan kezdõdik a szuper-kupa döntõ
Mennyivel kapunk ki a bvb-tõl?mit mondtok?:S

pedig nem volt ilyen agresszív régebben. Hamburgban legalább is nem...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Na Gomezt mûteni kell a tegnapi sérülése után, úgyhogy itt a lehetõség a régi/új csatársztárjainknak hogy pár hétig remekeljenek...

Szerintem egy jó játékos

Xabi Alonsos eseten kívül nem láttam tõle semmi olyan eget rengetõen durva belépõt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

A felkészülési mecseket elnézve ebben az évben megint benne van a vasszõfutás a bajnokságban. Tipikusan az jön le, hogy olyan csapat lettünk aki 1-1 meccsre odateszi magát, akkor szinte bárkivel versenyre kelhet, de sorozatban csak ezt a méla ötlettelen gyötrõdést tudja.

Labda tologatás, az unalomig ismert szélre ki, majd Ribery, Robben meghúzza, aztán lesz valami. Ha bejön éppen jó, ha nem,nem. Ja meg nyomjuk a 16-os elõtt a tili-tolit kicsiben, 100-ból egyszer bejön mint ma a 2. gólnál, akkor jó.

Shaqiri jó igazolásnak tûnik, bár még néha el tud tûnni percekre, de összességében õ nagyon jó benyomást kelt.

Mandzukic viszont akkora betli igazolás hogy annál nagyobb nem kell. Ebbõl lesz a "tuti" csere Gomezre? Te jó ég... Viszont az kétségtelen, Gomez nem fog lelkileg tönkremenni a konkurenciától. Hacsak Pizarro nem tesz be neki 😊

Effe88
kikaptunk a brémától ligakupában
igaz tizikkel, petersen persze gólt lõtt ellenünk....
igazából értéke nincs ennek de azért a játék gyász volt, rohadt nagy szopó lesz ez a szezon is van egy olyan érzésem

DasIsFuck
nem nekem már a hamburgból se volt róla jó képem pont ahogy a boularcruz holland hentesrõl sem..

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
na de jongot aztán végképp ne még egy ilyen baltára nicns szükség..

antijuve
Konkrétan az a kép nem jutott eszembe, inkább a Ben Arfás sztori, de valóban, a Xabi Alonsos is szép volt tõle. A lapok...ezzel megfogtál, de szerintem akkor is durva és nekem teljesen antipatikus. Amikor elborul az agya, akkor elképesztõ ocsmányságokra képes.

ups and downs

Mor3llo
Mindenkinek az a kép maradt meg De Jongról, hogy beletalpal Xabi Alonsoba. Nem volt szép, ez tény, de nem igazán kellene egy embert ez alapján megbélyegezni. Hogy miért? De Jong egész pályafutása során - a tétmeccseken - összesen 2(!), azaz kettõ darab piroslapot kapott(ebbõl csak az egyik volt egybõl piros). Vagy minden meccsen bíró-kedvenc volt, ezért nem állították ki? Kötve hiszem 😊
Élete során lejátszott 397 tétmérkõzésen 84 sárgalapot kapott. Könnyed fejszámolás után kijön, hogy csupán minden 4-5. meccsén kap sárgát...azért ez nem olyan rossz egy 'hentes köcsögtõl', nem?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
oké, csak egy lábtörõvel nem tudok sehogyse azonosulni 😊
Martinez nem jön, ahogy olvashattuk, de sztem még lesz igazolásunk (aki nem csatár valszeg 😄).
ja, és sztem leszünk minimum elõdöntõsök a kövi években, mert a csapat az jó és fiatal, sajna nyerni még nem tudnak 😊

ups and downs

Effe88
jó hát csak írtam vmit😄
felõllem lehet martinez is😄 viszont kellenek az emberek oda
van gustavo,svejni(aki bármikor lesérülhet megint9 meg egy timoscsuk:S szóval kellene oda az ember
kross nem oda való

antijuve
de jong? pfujjj, az egy hentes köcsög, maradjon csak ott ahol van, odavaló. Tudom hogy egy vkp-nak kõkeménynek kell lennie, de õ nem kemény, hanem már alattomos. Én nem tudnám elfogadni a csapatban (tom h ez nem szempont)...

ups and downs

Effe88

Effe88
mondjuk az is igaz, hogy ettõl függetlenül még lehetne erõsíteni a csapatot
egy vkp még jöhetne(jó lenne de jong is)

Effe88
tavaly az volt
döntõbe is voltunk hazai pályán
sajnos a sok kihagyott ziccerrel(gomez szerencsétlenkedései<#boxer>) és robben balfaszkodása(kihagyott tizi) miatt + egy máker cselzivel nem lehetett mit kezdeni
ez már nem a vezetõség hibája minden adott volt, hogy újra nyerjünk egyet de az égiek máshogy akarták sajnos, most hosszú évekig az elõdöntõ közelébe nem leszünk ebbe biztos vagyok!!!

DasIsFuck
és mi hány éve is nem nyertünk, 11-12?

ahan, a cselzi is kiköltekezett, és úgy kb. 8 év után csak nyert egy BL-t...

DasIsFuck
egyszer már igazán lehetne az a cél h na most nyerjünk már egy bl-t és esetleg kiköltekezhetnénk...

Effe88
Hoeness😄D:😄"Gomez is good, but not great"
"We now have alternatives for Mario Gomez," he told reporters on Sunday. "This is a prerequisite for success. He is good - but not very good.

"Pizarro never misses a trick, while Mandzukic is important as a great header of the ball."

"We will not pay 40 million euros for a player from Bilbao," he stated, referring to Martinez's buyout clause. "Leverkusen should give a signal, we can talk about Bender. We don't want to cause any trouble."

link!

Effe88
még timoscsukot kéne valahogy eltakarítani a csapatból helyére meg jöhetne javi martinez vagy de jong de gondolom úgy se lesz semmi belõle...

Már mért maradna bent? Eddig a kispadra történõ ide hozatalát sem sikerült igazolnia, nem hogy azt hogy a kezdõbe lenne a helye.

még végül benn marad Mandzsu a kezdõben...

Effe88
megy a meccs
eurosport 2 kínából
Vfl ellen játszunk

DasIsFuck
nem gondoljátok, hogy esett a bundes színvonala hogy most egy csomó kis csapat bent van az elsõolytályba?
Ok a Düsseldorfnak nagyon örülök(Drezdának is örülnék😄)

DasIsFuck
bvb remélem ott is elpicsázik minket😄

jó lenne egy kiélezett bajnokság ahol mondjuk a dortmund,bayern duóhoz jönne még 1-2 csapat és az utolsó fordulóra 5 esélyes lenne,
és persze mi nyernék vagy ha nem akkor a bl-be egy rekord gól mennyiséggel és Gomez megcélozhatná az aranylabdát és a 100 egy szezonba lõtt bl gólok számát😄

ha mindne a terveim szerint alakul akkor a Debrecen ellen nyomunk egy nagyon szoros döntõt és elagyabugyáljuk a cashmoneyzokat, persze elõdöntõbe mi a dortmundod verjük és a mönchengladbach pedig kikap a másik ágon a debrecentõl...
XD

Effe88
aug 24. bvb-werder az elsõ meccs
nekünk aug 25. fürth-Bayern

de aug 12.én Bayer-bvb szuper kupa

DasIsFuck
bajnokság mikor kezdõdik?

Effe88
de
most kanouté ott a sztár

nem ott játszott néhány éve Kenesei?

antijuve
azóta már 5-0. A csodacsapat neve Beijing Gouan.Müller és Mandzu voltak a gólszerzõk.

ups and downs

Valami kínai banda ellen félidõ 3-0 Pizarro kettõt lõtt, Robben egyet. Meg Robben adott 4 ziccert érõ labdát, amibõl egyet sikerült belõni.

antijuve
remek..

ups and downs

Effe88
na és le is sérült 2 játékosunk is
hurrá
Alaba fáradásos törés 6-8 hét
Rafinha bokaszalag szakadás 4-5 hét
fatasztikus:S:S

Effe88
ki is kaptunk
Nápoly-Bayern 3:2 Alaba,Shaqiri

antijuve
Mostmár egy komolyabb edzõmeccs jön: a Napoli lesz az ellenoldalon!

ups and downs

Effe88
hát a Császár mondta

antijuve
Khedira?? Na ne

ups and downs

Effe88
18 éves osztrák
Bayern 2 be nyomja
de szerintem idén már felkerül😊
Lehet 2 nagy osztrák játékosunk lesz
Alaba és õ!(esetleg Toni Vastic még)

Frisenbichler😄😄 milyen fasza neve van, ki ez? ifista?

Effe88
Bayern-trentino 11:0

bl döntõ

na jó csak bari meccs

Markoutz (6.), Robben (10.), Markoutz (11.),Mandzukic (20.), Robben (34.), Robben (43.), 0:7 Alaba (52.), Friesenbichler (54., 64., 66.), Pizarro (79.)

Steve Downie
Kroosnak nem volt ideje átöltözni 😊

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Effe88
A császár szerint egy vezérre van szükségünk mint amilyen pl, Khedira
link