Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek a mai Dortmundnak lehetett volna 3-4 gólt rúgni, ami igencsak kellett volna hogy kissé helyreállítsuk a velük szembeni "renoménkat", ami az elmúlt 2 évben igencsak megroggyant.
Ehelyett 20 perc valóban jó játék után jött a múlt évben sokszor látott totyorgás, a "csak várjuk a végét" játék, aminek a végén örülhettünk hogy a Dortmund nem hozta vissza X-re a meccset.
Hát mindegy, örüljünk a gyõzelemnek, de valahogy ez a szemlélet nem túl bíztató.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
úgy is tudom mi lesz a vége(amíg jupp itt van😞, rohadt pesszimista lettem a tavalyi szezon miatt..:SS😊
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Xabi Alonsos eseten kívül nem láttam tõle semmi olyan eget rengetõen durva belépõt...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Labda tologatás, az unalomig ismert szélre ki, majd Ribery, Robben meghúzza, aztán lesz valami. Ha bejön éppen jó, ha nem,nem. Ja meg nyomjuk a 16-os elõtt a tili-tolit kicsiben, 100-ból egyszer bejön mint ma a 2. gólnál, akkor jó.
Shaqiri jó igazolásnak tûnik, bár még néha el tud tûnni percekre, de összességében õ nagyon jó benyomást kelt.
Mandzukic viszont akkora betli igazolás hogy annál nagyobb nem kell. Ebbõl lesz a "tuti" csere Gomezre? Te jó ég... Viszont az kétségtelen, Gomez nem fog lelkileg tönkremenni a konkurenciától. Hacsak Pizarro nem tesz be neki 😊
igaz tizikkel, petersen persze gólt lõtt ellenünk....
igazából értéke nincs ennek de azért a játék gyász volt, rohadt nagy szopó lesz ez a szezon is van egy olyan érzésem
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
ups and downs
Élete során lejátszott 397 tétmérkõzésen 84 sárgalapot kapott. Könnyed fejszámolás után kijön, hogy csupán minden 4-5. meccsén kap sárgát...azért ez nem olyan rossz egy 'hentes köcsögtõl', nem?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Martinez nem jön, ahogy olvashattuk, de sztem még lesz igazolásunk (aki nem csatár valszeg 😄).
ja, és sztem leszünk minimum elõdöntõsök a kövi években, mert a csapat az jó és fiatal, sajna nyerni még nem tudnak 😊
ups and downs
felõllem lehet martinez is😄 viszont kellenek az emberek oda
van gustavo,svejni(aki bármikor lesérülhet megint9 meg egy timoscsuk:S szóval kellene oda az ember
kross nem oda való
ups and downs
egy vkp még jöhetne(jó lenne de jong is)
döntõbe is voltunk hazai pályán
sajnos a sok kihagyott ziccerrel(gomez szerencsétlenkedései<#boxer>#boxer>) és robben balfaszkodása(kihagyott tizi) miatt + egy máker cselzivel nem lehetett mit kezdeni
ez már nem a vezetõség hibája minden adott volt, hogy újra nyerjünk egyet de az égiek máshogy akarták sajnos, most hosszú évekig az elõdöntõ közelébe nem leszünk ebbe biztos vagyok!!!
"We now have alternatives for Mario Gomez," he told reporters on Sunday. "This is a prerequisite for success. He is good - but not very good.
"Pizarro never misses a trick, while Mandzukic is important as a great header of the ball."
"We will not pay 40 million euros for a player from Bilbao," he stated, referring to Martinez's buyout clause. "Leverkusen should give a signal,
link!

Ok a Düsseldorfnak nagyon örülök(Drezdának is örülnék😄)
jó lenne egy kiélezett bajnokság ahol mondjuk a dortmund,bayern duóhoz jönne még 1-2 csapat és az utolsó fordulóra 5 esélyes lenne,
és persze mi nyernék vagy ha nem akkor a bl-be egy rekord gól mennyiséggel és Gomez megcélozhatná az aranylabdát és a 100 egy szezonba lõtt bl gólok számát😄
ha mindne a terveim szerint alakul akkor a Debrecen ellen nyomunk egy nagyon szoros döntõt és elagyabugyáljuk a cashmoneyzokat, persze elõdöntõbe mi a dortmundod verjük és a mönchengladbach pedig kikap a másik ágon a debrecentõl...
XD
nekünk aug 25. fürth-Bayern
de aug 12.én Bayer-bvb szuper kupa
ups and downs
hurrá
Alaba fáradásos törés 6-8 hét
Rafinha bokaszalag szakadás 4-5 hét
fatasztikus:S:S

Bayern 2 be nyomja
de szerintem idén már felkerül😊
Lehet 2 nagy osztrák játékosunk lesz
Alaba és õ!(esetleg Toni Vastic még)
bl döntõ
na jó csak bari meccs
Markoutz (6.), Robben (10.), Markoutz (11.),Mandzukic (20.), Robben (34.), Robben (43.), 0:7 Alaba (52.), Friesenbichler (54., 64., 66.), Pizarro (79.)
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
link