Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
nem is tudom mi alapján vettük ezt meg...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
tegnap néztem a dortmund-werdert, hát minimum egy olyan iramot vártam volna, fõleg a bayerntõl...
fürth piszok gyenge...francért ilyen csapatok jutnak fel...
Düsseldorf,frankfurt is eredménybõl kiindulva magabiztosan illetve a frankfurt a leverkusent gyûrte le...
ehelyett a fürt helyett egy st pauli,lautern,1860 vagy Drezda kellene...
A második játékrész már jóval nézhetõbb volt, több helyzet, lendületes támadás ment. A gyõzelem végül megérdemelt lett, de bõven hova fejlõdni.
Gustavo és Kroos semmit nem tud a játékhoz hozzátenni, ezt elnézve azt lehet mondani, nem ártana nekünk az a Martinez. Talán több élet lenne azon a részen egy Martinez-Schwinsteiger párossal. Persze ennyi pénzért...
Shaqiri viszont továbbra is lendületes, jó vétel volt, és jól beilleszkedett a csapatba. Nagyon jó hogy Robben vagy Ribery kiesése sem jelent ezután akkora gondot, sõt akár tudatosan lehet pihentetni egy kulcsembert ezután.
Mandzukic meg tovább folytatja a Gomez küldetést, ma is jól sikerült a másolás, 6 méterrõl üres kapuba, akár a "fõnök" 😊
40%-on pörögtünk kb.😄😄
-gomez II. megint egy üres kapus gól😄
-dante még sok gólt fog összehozni pontrugásból nekünk(fõleg szögleteknél)
-ez a fürth amúgy szerintem tuti kiesõ, ilyen hozzá állással de ez legyen az õ bajuk😄
köv meccs
Bayern-stuttgart
talán egy leverkusen megverte volna õket de ez a rutintalan gladbach nagyon gyenge idén jók lesznek a 10.helyre
persze lehet ez csak a nemzetözi tapasztalatlanság miatt volt így, de játékos keretbe meg azért elég nagy a minõségi különbség...
egyrészrõl a Gladbach szúrta el, de másrésztõl tavaly csak egy jól sikerült év eredménye, szerintem ez a csapat képtelen lenne egy nem kiemelkedõ évben elérni nemzetközi kupaindulsát.
Dortmundtól meg minimum egy elõdöntõ kéne, mert csak bajnok...
nagyon kéne már egy dupla német csapatos elõdöntõ.
Meg a jelenlegi Dortmundnak annyi esélye a bl gyõzelemre csak van mint annó 97-ben..akkor is egy jó csapat,jó edzõ és jó eredménnyel kerültek döntõbe..hátha idén is lesz egy ilyen csoda..
A Dortmund meg csak nem ég megint akkorát mint tavaly. Mostmár nyertek kétszer bajnokságot, ideje hogy nemzetközire is odategyék magukat.
ups and downs
ha összejön nekik akkor talán felsõházba végezhetnek, de kettõs terheléssel nehéz lesz..
a kapott gólnál megtörtek addig azért tûrhetõ volt...
de az a baj, hogy nem látom melyik csapat tudna többet..
eddig max a schalke ami feltudott mutatni vmit egy bl elõdöntõt, de bayernen kívül nem sok reményünk lehet.
Most a Dortmundtól várnék vmi csodát, de nem tudom...
A döntõ meg a bayernek nagyon kétes...de ha tavaly összejött most is mennie kell.
Kellene egy Bayern szintû rivális az a helyzet...
A Dortmund jó a bajnokságba,kupába de nemzetközi szintéren esélytelen..
össze jött egy jó társaság ami csak arra vár h majd szétszedjék, de ennyi.
Még a Bayern sem tudja felvenni a versenyt nem hogy az élklubbokkal, de még egy angol közép csapat többet költ évrõl-évre átigazolásokra...
Dortmund,Schalkénak meg nem nagyon van esélye olyan neveket igazolni amik kellenének egy ilyen feladatra.
Mindenesetre idén asszem más gondjaik lesznek mint a BL hely megszerzése...
ups and downs
ups and downs
mert az , hogy van 2 csatárunk is aki 2 méterrõl üres kapura berúgják egy 3.osztályú csapa ellen de mi lesz késõbb
nem egy olyan támadó kéne aki képes részvenni a csapatjátékba,helyzeteket kialakítani és gólokat rugdosni?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Shaqiri meg Ballack óta az elsõ játékosunk aki rendseresen képes szabadrúgásból veszélyes lenni. Nyilván Ribery vagy Robben is be-be lõttek szabadokat, de a svájci gyerek piszok jól rugdossa õket mióta itt van.
A meccs az amúgy kötelezõ jellegû volt, de azért meg kellett csinálni, errõl pl. a Werder mesélhetne...
jó langyi meccs, schweinit nehogy a pályára merje küldeni (de tényleg ne 😄)
ups and downs
ups and downs
minek nekik ennyi pénz😄😄mi vesznek belõle a baszkok??fegyvereket??😄😄😄
szánalmas már most már csak azért se venném meg 😄😄pedig nagyon kéne egy kp.
Szerintem 20-25-nél nem ér többet ez a Martinez, úgyhogy már a 40 is extra kiadás volt, fölé menni igazi agyrém lenne.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ns
ups and downs
bár értelmesebben is el lehetne költeni ezt a pénzt(mondjuk diego+de jong tuti ki jönne 40 millából) de legalább masszív lesz a kp-nk+a védelembe is alkalmazható
ups and downs
a meccset nem nagyon láttam, legalább nyertünk és Mandzu is gólt lõtt 😄
ups and downs
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
nem nyertünk se bajnokságot se kupát.
mindkettõt a BVB nyerte.
gyõztünk
no fene....mondjuk lényegtelen kupa semmit nem ér de legalább legyûrtük a bvb-t...
ja és egyébként nem azért de full nem korrekt, hogy az Allianzba volt ez a döntõ, semleges helyszínere kellett volna vinni(gyanítom nem itthon játszunk kikapunk, 2,félidõ gyenge volt, egyébként ne hogy már majd a Dante játszon a Badstuber helyett kezdõként...)