14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#11011 esküvő az AllianzbanXDXD
ezen szakadokD:D::D -
#11010 UEFA kupában is indultak -
#11009 ja, meg St. Pauli stb...:D
mondjuk inkább minthogy minket segítsenek, meg esküvőket kelljen tartani az Allianzban :D -
#11008 az igen
úgy néz ki mi vagyunk a Mikulás
Dortmundon is segítettünk már:D -
IXEMGabeo #11007 nem rég még Bundesliga csapat voltak:( -
#11006 az Aachen ellen csődeljárást indítottak, és a Bayern így próbált segíteni rajtuk...
a meccs egész bevétele az Aachené, és SMS-t is lehetett küldeni a megsegítésre a mérkőzés alatt -
#11005 lol meccs utáni napon rögtön?:D
-
#11004 vmi barátságos
de nem tudom miért nagy szám:D:D:D -
#11003 ez milyen meccs volt?
-
Gabe18 #11002 Első Aacheni gólt nélkülöző kis összefoglaló, amíg a youtube nem törli:
http://www.youtube.com/watch?v=jEJA5FVUh-8 -
Gabe18 #11001 Aachen-Bayern 2-5 (Gomez 2, Boateng, Robben 2)
Inkább a tartalékok játszottak, de pár olyan is pályára lépett aki tegnap is meccselt.
Egész szokatlan szituációkkal ismerkedett a csapat:
-vezetett az ellenfél 1-0-ra
-egyenlített az ellenfél 2-1 után.
De aztán Robben egy zseniális Kroos passz után előnyt szerezett megint, és pár percre rá egy parádés Robbenes ballal a hosszú felsőbe típusú góllal eldöntötte az egészet. -
lord nihilus #11000 Szerintem olyan nagy mozgás nem lesz. Busquetsről én is hallottam, és volt - nyilván csak valaki agymenése miatt - Neymarról is szó, de valószínűleg annyi pénzt amennyit érte kérnének, biztos nem fognak kiadni főnökék. Másrészről Guardiola azt mondta, hogy - többek között - az tetszett neki a Bayernben, hogy a hazai, és saját utánpótlására (is) támaszkodik. Nyilván emiatt nem fogja telefosni légiósokkal a csapatot :D -
#10999 Busquetsről volt szó az elmúlt napokba. -
lord nihilus #10998 JÖN ROBBEN!!!4444 -
#10997 2:0
Mandzu megint -
#10996 Kösz a reklámot, Torresnek meg az igazi környezete Spanyolország - oda kéne visszamennie. -
IXEMGabeo #10995 meggyőződésem, hogy Torres, ha jobb közegben lenne akkor képes lenne ismét régi fényében tündökölni. Londonban nem érzi jól magát nem is motiválja semmi. Ő kicsit Tonira hasonlít a csatárok közül akkor teljesít igazán jól, ha minden ráépül, de, ha ez megvan akkor csodákra képes. Gomezt azért nem szeretem, mert Van Nistelrooy 2. Csak a kapu előtt 2 méterről "se" képes gólt lőni -
#10994 passz
hol van az még:D
mondjuk remélem robbent elzavarja:D -
#10993 na de akkor tipp-tipp:)
Kit hoz majd Guardiola?
mert nyilván hozni fog ahogy pl Van Gaal is hozott embereket.
-
#10992 és mi a garanciádrá, hogy most nem ugyan az lenne a helyzet vele mint ami van torressel a chelsea óta?:D -
#10991 lol
na végre már
mekkora láma a kapusD:D: -
#10990 köszi -
lord nihilus #10989 banoknál -
#10988 buyten-dante kezdXDXD
kezdek félni:D
steamet vki??:D -
lord nihilus #10987 Akkor már inkább Villa (vagy Neymar xDDDD) -
#10986 gomezt régen vitte volna a chelsea 40 millióért
torres egy vicc
nevetséges -
#10985 na de jó, hogy levették a eurosport 2-t a mocskok:D:D
steamet vki?D: -
#10984 és vajon gomezért miért nem jelentkeznek a chelseak meg cityk...
mellesleg torres még mindig jobban csengő név mint gomez.. -
Hunor88 #10983 Torres még a Chievoba se férne be :D -
#10982 Ja több gólt is lőtt az elmúlt években, igazad van :DDDdd -
#10981 Gomezt ki lehetne cserélni torresre, azért Torres nem egy gomez kategória... -
Hunor88 #10980 Ha nem lesz német a Bayernbe, talán még BLt is nyerhettek :DDD -
lord nihilus #10979 jajj, látom van humorérzéked... -
IXEMGabeo #10978 Elég lesz Pep és egy spanyol segítő...
mondjuk anno Benítez is vagy 3-4 spanyolt vitt a Liverpoolhoz -
#10977 jó ne fárassz már
akkor szurkolj a barszának
10 spanyol
istenem -
lord nihilus #10976 Lehet baromságot mondok, de egy régebbi cikkben feszegették a nagy edzői duetteket. A lényeg az volt, hogy a másodedző sok esetben meghatározóbb volt mint a vezetőedző. Rijkaard-TenCate, Klinsmann-Löw stb. meg Pep-Villanova esetén is az "ész" mindig a segéd volt...azt nem tudom ez mennyire állja meg a helyét, de érdekes. Így lehet mindenképp egy tapasztaltabb agy kéne mellé, hogy ne kelljen izgulni...Egyébként az előbb csak vicceltem, nem kell 1-2 spanyol...jöhet még 10 is xD -
#10975 "A spanyol Sport információi szerint Pep Guardiola a világ legjobban fizetett edzője lesz a Bayern Münchennél, évi tizenhét millió eurót fog keresni.
A Barca korábbi edzőjének ügynöke szerdán hangsúlyozta, nem az döntött, hogy melyik klub ajánlotta a legjobb fizetést, így ezek alapján lehet, hogy a Manchester City és a PSG akár húszmillió fölötti pénzzel próbálta magához csábítani."
nevetségesS:S:S
többet keres mint a csapat legjobban fizetett játékosa RiberyS:S:S:
-
#10974 isten őrízD:D:
itt van már egy gomez (bakker szegről végről ő is spanyolXDXD)
meg egy pizzaro is szintén spanyol féle
áááááááááááááá
elárasztanak minketXD -
IXEMGabeo #10973 elhozatném Torrest a Chelseaből:D Német bajnokságban újjászületne -
#10972 jó
még mondjuk egy jó spanyol csatár
ok
de edzői stábba nem kell
németek kellenek!!!!!!!!!!!!!!
ott van Scholl Bayern 2 edzője
meg kell tenni segédedzőnek a nagycsapatnál
legalább tanul
és előbb utóbb átvehetné az irányítást