14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Gabe18
    Amúgy volt olyan első számú mezünk, amiben a kék dominált:

Illetve az azt követő is, bár az már jóval sötétebb:

• Bercy #11052
    Kell egy bohóc a válogatottba :D
  • Effe88
    A NAP MONDÁSA
    „Luiz Gustavo mondta, de azt hittem csak viccel. Aztán megláttam, hogy 50 nem fogadott hívás van a telefonomon. Akkor tudtam, hogy igazat beszél.”

Dante, a Bayern München hátvédje 29 évesen kapta meg első behívóját a brazil válogatottba.
  • Bercy #11050
    Nézd, megalapítanak egy csapatot. A régió/ország stb színeit vagy beleveszik a mezbe vagy sem.
    A Bayernnél nem vették bele (lehet nem is akarták, lehet az 1860 miatt nem).
    Viszont egy csapat színei egyé válnak a cspattal, nem lehet őket megváltoztatni. Képzelt el a fradit kékben, az MTK-t pirosban az Újpestet meg narancsban....furcsa lenne, nem? Vagy a holland válogatottat a narancs színük nélkül.
  • DasIsFuck
    de akkor miért nem azt hívják bajornak?:D

logikusabb lenne úgy nekem:D

meg amúgyis mi vagyunk az elsőszámú, régebben eleve nem mi voltunk aztán lettünk azok.

bár az is igaz kék,fehérbe nem tudnám elképzelni már a bayernt:D
  • antijuve
    Petersen egész jól tolja Brémában
  • Gabe18
    Talán mert a másik, korábban alapított Müncheni klub már elvitte azt a színösszeállítást?
  • DasIsFuck
    egyébként miért nem kék fehér a színünk?

Bajorországnak is kék fehér a színe akkor nem logikusabb lenne, ha az elsőszámú bajor csapatnak is ez?:D
  • DasIsFuck
    Na szorosoodik a 4.helyér való küzdelem:D
    Schalkénak meg nincsennek jó hetei:D

Mi meg innen már el se tudjuk veszíteni a bajnokságot, ideje a BL-re koncentrálni...
  • Effe88
    na szépen beálltunk ezekre a 0-2-re:D:D
    a mainz azért keményebb lesz...

jupp azért szépen cserélt
    88.89. perc:D
  • Effe88
    Mandzu:)
  • lord nihilus
    Végülis nem hülyeség.
  • Effe88
    azzal tisztába vagyok
    ugye boateng és badstuber se játszik, előbbi 2 meccses eltiltása miatt, utóbbi sérülés miatt...
    de ez így elég para, hogy már buyten játszik most miközben boateng meg teljesen egészséges ül a padon...
    na mindegy
  • Gabe18
    Állítólag Buytent nyomatjuk hogy az Arsenal ellen ő kezdhessen majd, és legyen reális esélye hogy kiesünk...
  • Effe88
    Aufstellung:
    Neuer - Lahm, van Buyten , Dante , Alaba - Javi Martinez , Schweinsteiger - T. Müller , Kroos , Ribery - Mandzukic

Reservebank:
    Starke (Tor),Boateng,Rafinha,Robben,Shaqiri,Tymoshchuk,Gomez

Boateng csak csere lesz most már???
  • DasIsFuck
    De Falcao az jöhetne..:)

• Effe88
    nem i kell, hogy megnyíljon a pénztárca...
    teljesen fölösleges, bőven jó a keret...
    nem tudom miért találnak ki ilyeneket
  • Bercy #11036
    Hummels konkrétan a Bayerntől került a Dortmundhoz. Náluk nem számítana, hogy "rivális" ők nem ultrák.
    Neuer az volt... és itt van.
    Viszont abba nem hiszek, hogy a bayern skót pénztárcája egyszerre csak így megnyílik.
  • Effe88
    pihenj inkább
  • Gabe18
    "Götze, Hummels? Az életbe nem fognak átmenni a nagy riválishoz."

Neuer-ről is ezt gondolta az összes Schalke szurkoló.
  • Zenszkij
    Beckenbauer alap tézise, hogy játékosért nem fizet 12 Euronál többet. Valószínűleg ez már pár esetben megbukott, de abban biztos vagyok, hogy nem lesz nálatok nagy bevásárlás. Götze, Hummels? Az életbe nem fognak átmenni a nagy riválishoz. Őket maximum egy Real Madrid vagy egy angol csapat fogja majd elvinni irreális áron. Ide egy jó formában lévő Falcao kéne ésszerű összegért. Robben meg egy óriási klasszis, be kell állítani a sorba, letörni a szarvát és minden rendben lesz.
  • Effe88
    78 millió?:D
    még az is sok
    kirchhoff már jön
    pizzaro helyére kéne venni valami jó kis gyors technikást csatárt max 20 milláért
    és kész
    nem kell ide senki más
    meg ha robbent elzavarja guardiola akkor helyére még vki és annyi
  • lord nihilus
    Szerintem ha vesszük azt az állítólagos 278 millió eurót és levágjuk a kettest az elejéről még talán, esetleg reális az ár.
  • DasIsFuck
    hát ha azt nézzük, hogy eleve az, hogy egy Guardiolát ide hoznak mennyire lehetetlen elképzelés lett volna pár éve akkor akár még ezt is komolyan lehet venni.
    Bár szerintem is hülyeség, ez talán egy manchester city vagy chelsea-nél lenne elképzelhető, nem a Bayernél.
  • Mor3llo
    túlélted a neked címzett videót? huh.....:D
  • Effe88
    remélem nem igaz
  • Bercy #11026
    Én nem tudnám elképzelni itt :)
    Nincs vele bajom.
  • bakkerman
    szenzációhajhász cikk,szerintem befog próbálkozni 2-3 spanyol játékos leigazolásával,de annyi. Egyébként ti Villat eltudnátok képzelni nálatok? Szerintem jól tolná a Bundesben,én amúgy örülnék neki ha Pep hozzátok vinné,még van benne legalább 2 jó szezon 20-25 góllal
  • Sippie
    Én neked ezzel és ezzel a videóval kedveskednék, hogy milyen is az amikor kipukkan a mázli lufi ^^
  • antijuve
    na már csak ő hiányozna :D már a gondolattól is kiráz a hideg
  • antijuve
    azért ennyire nem kéne komolytalanságokat írni, ki fogja így megvenni a zúújjságot? :D
  • Mor3llo
    LEGENDA!
  • szabii98
    dehogy hiszem, a bl győztes chelseanek nem volt annyi pénze elvileg :D:D
    persze, kitudja
  • Mor3llo
    el ne hidd már, itt évtizedek óta komoly pénzügyi ésszerűség folyik, jelenleg "csupán" Höeneß és Rummenigge-félékkel, akik semmi pénzért nem adnák fel ezt a biztonságot.
    ez az ésszerűség nem fog felbomlani, csak azért, mert jön egy eddig sikeredző.
    még az általunk/általuk bálványozott Hitzfeld sem tehetne meg ilyet, nemhogy egy spanyol :)
  • szabii98
    'A „bevásárlólistán” olyan nevek szerepelnek, mint Adrián Lopez, Benat, Cavani, Dzeko, Götze, Hummels, Isco, Neymar, Suárez és Victor Valdés. (Hogy utóbbi Neuer mellett minek, azt még elképzelni sem tudjuk…)'

be szarnék :DDD egy ideig nemkéne igazolnotok, azthiszem
  • lord nihilus
    sííírok xDDD

"Bayern München: Az El Economista című lap egészen meghökkentő információval állt elő, mely szerint Pep Guardiola 278 millió eurót(!) költhet majd el új játékosokra és a bajorok keretének átformálására. A lap úgy tudja, hogy a brazil Neymar is szerepel a kívánságlistán."
  • Mor3llo
    Ez jobb :DD
  • DasIsFuck
    remélem megmenekülnek.
  • DasIsFuck
    Az a baj, hogy a másodosztály és harmadosztály korántsem olyan jól működő mint az első osztály így az oda kieső csapatok hatalmas bevételkiesést könyvelhetnek el.
  • bakkerman

sry ha volt már :D