14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Effe88
    gomezt rossz nézni amúgy....
  • Gabe18
    Ha ezt a CRonaldo lövi, extázisba fetrengene a futballvilág...
  • lord nihilus
  • Mor3llo
    dara, 15 pont :D
  • lord nihilus
    Hajdú B.: Nem tudom hogy Guardiolánál fog-e ennél többet passzolni a Bayern....
  • Effe88
    mekkora disznó gól:D
    2-0
  • Mor3llo
    jaja, Müller-Alaba eddig még nem hagytak ki tizit :D
  • Effe88
    Alaba!!
    na lehet lesz egy biztos 11-lövőnk:D
  • Effe88
    tizi
  • Effe88
    nem értem miért gomez kezd...

schalkébe nincs fuchs,huntelaar,marica,affelay,papadopulos....elég schalke B

nagyon nyomunk, de kontrából lőni fognak egyet van egy olyan érzésem
  • DasIsFuck
    Ez a Dortmund-Hamburg milyen parázs kis meccs.
    úgynézki a hamburg oda vissza veri a Dortmundot:)

a Gladbach-Leverkusen se lehet rossz meccs.
    érdekes forduló, elég jól torlódhatnak mögöttünk a csapatok, schalkénak meg elég szar mert most kötelező lenne, hogy nyerjenek ellenünk.
  • Mor3llo
    igen, anno én is jobb kapusnak tartottam, de azt hiszem Neuer már bizonyította azóta a klasszisát :)
  • DasIsFuck
    Pedig ha annó nincs az a rettentően kellemetlen sérülése az EB előtt Adlernek ő lenne az első számú kapusa a csapatnak:D

Akkortájt én Adlert jobbnak tartottam Neuer-től.
  • Mor3llo
    nyugi :)
    „René Adler egy nagyon jó őszt tudhatott magáénak a Bundesligában. Miután Hollandia ellen visszatérhetett a keretbe, most megkapja az esélyt, hogy Franciaország ellen bizonyítson” – mondta el Jogi Löw szövetségi kapitány, aki azt is nyomatékosította: „A Kazahsztán elleni két VB-selejtezőn azonban természetesen Manuel Neuer fog védeni, ő a mi elsőszámú kapusunk.”
  • Effe88
    Müller gól a franciáknak,
    viszont Neuer csak padozott....
  • Effe88
    szerintem robbent elküldi (vagy elmegy magától)
    egy gyors,technikás csatárt meg tuti hozni fog (d.villa?)
  • Effe88
    már kezdek:)
    őszintén nem gondoltam volna, hogy találunk egy gomez 2.0-át
    ráadásul csak 13 millió euró volt
    gomez meg 30(35) millió:D:D
    és ugyan azt tudja, szépen termeli a gólokat...:)
  • IXEMGabeo
    na tessék még a végén csak megbékélsz Mandulával:D
  • Bercy #11075
    Hát erre én is de nagyon.
    Elégedett vagyok a csapattal most is, de Pep egy kis színt hoz a Bayern életébe az fix (ha nem sül el jól akkor is).
  • bakkerman
    nem is hiányzott a falábú Gomez,vagy Robben,nyáron kiváncsi vagyok mit hoz ki ebből az alapból jó anyagú csapatból Pepsi
  • bakkerman
    néztem a meccset,és milyen jól tettem!!! kurvajó focit nyomattok,Alaba nagy spíler,jól tolta!
  • DasIsFuck
    én meg megint elfeledkeztem h ma játszunk...

lol egy fürth ellen...azt hiszem a télen megerősödött Galata ellen elégé elszállni látszanak így az esélyei..
  • DasIsFuck
    Tisztába vagyok ezzel, meg mint modntam nem is tudnám már máshogy elképzelni a bayernt.
    csak amióta Bajorországot jobban megismertem(ezt olyan szinten mondom, hogy 2-3 éve még a bayern címerének a közepén lévő kék,fehér zászlóval se voltam tisztába, hogy mi:D)
    azóta valahogy jobban ütne ha az elsőszámű bajor csapatnak a hazai színei lennének a dominánsak.

egyébként az 1860-ról el is feledkeztem, hogy ők kék-fehér-be játszanak, a címer fekete-fehér és emiatt fel se tűnt az, h kék-fehér a színük...
  • Gatti
    Szép eredméyn ez is , viszont a Schalke megint égett , hihetetlen.
  • lord nihilus
    Robbennek szarabb volt úgy tűnt, lefújáskor egyből leszaladt a pályáról, amíg a többiek pacsiztak...
  • Effe88
    milyen szar lehet már gomeznak:D

csoda 76.perc és kettős cser:D:D:D
  • lord nihilus
    Mandzukic
  • Effe88
    Mandzu...szépen termel:)
  • Effe88
    :D + 1 db r:D

nem fog hát, majd a 88. percben bejön shakiri meg a 90. timoscsuk:D
  • Gabe18
    Nem is tudtam hogy már a steam-en is van Bayern meccs...

K...a szarul játszunk, de az egyetlen értelmes támadásunkból vezetünk.

Heynckes persze nem fog cserélni, még a végén életet lehelne ebbe a nulla játékba egy Robben vagy Shaqiri...
  • Effe88
    Müller 0-1!!!!!!!!!!!
  • Effe88
    Jogerőre emelkedett a három év kilenc hónapos börtönbüntetése Brenónak, a Bayern München brazil futballistájának, aki 2011 szeptemberében felgyújtotta a villáját.

A 23 éves hátvéd a vád szerint saját kezűleg idézte elő a tűzesetet a bajor város előkelő Grünwald negyedében, amelynek következtében a ház teljesen kiégett, és másfél millió eurós (435 millió forint) kár keletkezett. A légióst kisebb füstmérgezéssel kórházba szállították, de komolyabb baja nem esett.

A tavaly júliusi ítélet óta vizsgálati fogságban lévő Breno ügyvédje felülvizsgálati kérelmet nyújtott be a bíróságon, amely kedden indokolatlannak minősítette és elvetette azt.

A négy és fél évet a Bayernnél töltött - ám csak 33 meccsen pályára lépett - játékos szerződése májusban járt le. Korábbi klubja, a brazil Sao Paulo decemberben szerződést kínált neki abban bízva, hogy idő előtt szabadlábra helyezik.
  • Effe88
    steamet vki pls!
  • Bercy #11060
    Nekem is ez a kék csíkos a kedvencem és nagyon örülnék egy ilyennek ismét (akár idegenbeli, vagy BL meznek).
  • Effe88
    igen?
    ez jó hír!
  • lord nihilus
    Szalai tudtommal el van tiltva.
  • Effe88
    9 idegenbeli bundes meccsünkön eddig 1 gólt kaptunk:D
    van egy olyan érzésem, hogy ma szalai vág egyet:D
    nyerünk ma?
  • Effe88
    egyébként valami ilyesmi mezt szeretnék újra
    ez az egybe piros már uncsi nekem:D