14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#11093 gomezt rossz nézni amúgy.... -
Gabe18 #11092 Ha ezt a CRonaldo lövi, extázisba fetrengene a futballvilág... -
lord nihilus #11091 -
#11090 dara, 15 pont :D -
lord nihilus #11089 Hajdú B.: Nem tudom hogy Guardiolánál fog-e ennél többet passzolni a Bayern.... -
#11088 mekkora disznó gól:D
2-0 -
#11087 jaja, Müller-Alaba eddig még nem hagytak ki tizit :D -
#11086 Alaba!!
na lehet lesz egy biztos 11-lövőnk:D -
#11085 tizi -
#11084 nem értem miért gomez kezd...
schalkébe nincs fuchs,huntelaar,marica,affelay,papadopulos....elég schalke B
nagyon nyomunk, de kontrából lőni fognak egyet van egy olyan érzésem -
#11083 Ez a Dortmund-Hamburg milyen parázs kis meccs.
úgynézki a hamburg oda vissza veri a Dortmundot:)
a Gladbach-Leverkusen se lehet rossz meccs.
érdekes forduló, elég jól torlódhatnak mögöttünk a csapatok, schalkénak meg elég szar mert most kötelező lenne, hogy nyerjenek ellenünk. -
#11082 igen, anno én is jobb kapusnak tartottam, de azt hiszem Neuer már bizonyította azóta a klasszisát :) -
#11081 Pedig ha annó nincs az a rettentően kellemetlen sérülése az EB előtt Adlernek ő lenne az első számú kapusa a csapatnak:D
Akkortájt én Adlert jobbnak tartottam Neuer-től. -
#11080 nyugi :)
„René Adler egy nagyon jó őszt tudhatott magáénak a Bundesligában. Miután Hollandia ellen visszatérhetett a keretbe, most megkapja az esélyt, hogy Franciaország ellen bizonyítson” – mondta el Jogi Löw szövetségi kapitány, aki azt is nyomatékosította: „A Kazahsztán elleni két VB-selejtezőn azonban természetesen Manuel Neuer fog védeni, ő a mi elsőszámú kapusunk.” -
#11079 Müller gól a franciáknak,
viszont Neuer csak padozott.... -
#11078 szerintem robbent elküldi (vagy elmegy magától)
egy gyors,technikás csatárt meg tuti hozni fog (d.villa?) -
#11077 már kezdek:)
őszintén nem gondoltam volna, hogy találunk egy gomez 2.0-át
ráadásul csak 13 millió euró volt
gomez meg 30(35) millió:D:D
és ugyan azt tudja, szépen termeli a gólokat...:) -
IXEMGabeo #11076 na tessék még a végén csak megbékélsz Mandulával:D -
#11075 Hát erre én is de nagyon.
Elégedett vagyok a csapattal most is, de Pep egy kis színt hoz a Bayern életébe az fix (ha nem sül el jól akkor is). -
#11074 nem is hiányzott a falábú Gomez,vagy Robben,nyáron kiváncsi vagyok mit hoz ki ebből az alapból jó anyagú csapatból Pepsi -
#11073 néztem a meccset,és milyen jól tettem!!! kurvajó focit nyomattok,Alaba nagy spíler,jól tolta! -
#11072 én meg megint elfeledkeztem h ma játszunk...
lol egy fürth ellen...azt hiszem a télen megerősödött Galata ellen elégé elszállni látszanak így az esélyei.. -
#11071 Tisztába vagyok ezzel, meg mint modntam nem is tudnám már máshogy elképzelni a bayernt.
csak amióta Bajorországot jobban megismertem(ezt olyan szinten mondom, hogy 2-3 éve még a bayern címerének a közepén lévő kék,fehér zászlóval se voltam tisztába, hogy mi:D)
azóta valahogy jobban ütne ha az elsőszámű bajor csapatnak a hazai színei lennének a dominánsak.
egyébként az 1860-ról el is feledkeztem, hogy ők kék-fehér-be játszanak, a címer fekete-fehér és emiatt fel se tűnt az, h kék-fehér a színük... -
#11070 Szép eredméyn ez is , viszont a Schalke megint égett , hihetetlen. -
lord nihilus #11069 Robbennek szarabb volt úgy tűnt, lefújáskor egyből leszaladt a pályáról, amíg a többiek pacsiztak... -
#11068 milyen szar lehet már gomeznak:D
csoda 76.perc és kettős cser:D:D:D -
lord nihilus #11067 Mandzukic -
#11066 Mandzu...szépen termel:) -
#11065 :D + 1 db r:D
nem fog hát, majd a 88. percben bejön shakiri meg a 90. timoscsuk:D -
Gabe18 #11064 Nem is tudtam hogy már a steam-en is van Bayern meccs...
K...a szarul játszunk, de az egyetlen értelmes támadásunkból vezetünk.
Heynckes persze nem fog cserélni, még a végén életet lehelne ebbe a nulla játékba egy Robben vagy Shaqiri... -
#11063 Müller 0-1!!!!!!!!!!! -
#11062 Jogerőre emelkedett a három év kilenc hónapos börtönbüntetése Brenónak, a Bayern München brazil futballistájának, aki 2011 szeptemberében felgyújtotta a villáját.
A 23 éves hátvéd a vád szerint saját kezűleg idézte elő a tűzesetet a bajor város előkelő Grünwald negyedében, amelynek következtében a ház teljesen kiégett, és másfél millió eurós (435 millió forint) kár keletkezett. A légióst kisebb füstmérgezéssel kórházba szállították, de komolyabb baja nem esett.
A tavaly júliusi ítélet óta vizsgálati fogságban lévő Breno ügyvédje felülvizsgálati kérelmet nyújtott be a bíróságon, amely kedden indokolatlannak minősítette és elvetette azt.
A négy és fél évet a Bayernnél töltött - ám csak 33 meccsen pályára lépett - játékos szerződése májusban járt le. Korábbi klubja, a brazil Sao Paulo decemberben szerződést kínált neki abban bízva, hogy idő előtt szabadlábra helyezik. -
#11061 steamet vki pls! -
#11060 Nekem is ez a kék csíkos a kedvencem és nagyon örülnék egy ilyennek ismét (akár idegenbeli, vagy BL meznek). -
#11059 igen?
ez jó hír! -
lord nihilus #11058 Szalai tudtommal el van tiltva. -
#11057 9 idegenbeli bundes meccsünkön eddig 1 gólt kaptunk:D
van egy olyan érzésem, hogy ma szalai vág egyet:D
nyerünk ma? -
#11056 egyébként valami ilyesmi mezt szeretnék újra
ez az egybe piros már uncsi nekem:D -
#11055 nekem is van
13-as Basleres
csak már kicsi rám kb. 15 éve kaptamXD -
lord nihilus #11054 uuu...nekem van egy ilyen (a függőleges csíkozású) :O