14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#11133 ööööö, remélem még rúgunk gólt. Schweini sárga se baj így
amúgy le a kalappal!!! -
#11132 kettőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő -
#11131 gyönyörűen bevágta
müller gólpassz -
lord nihilus #11130 KROOS ISTENCSÁSZÁRKIRÁLY :D -
#11129 kroosssssssssssssssssssssssss -
#11128 de gusztustalan volt ez a studió beszélgetés
csak az arsenalról magyaráztak
zombori meg megmondta a tutit:D:D
"12 ponttal vezetik a bajnokságot? Akkor el kell gondolkodni hogy talán a többiek nem olyan jók"
pusztuljon -
#11127 wenger kirohanása détárira emlékeztetD::D -
#11126 kezdődjön máááááá:D:D -
#11125 én nem tudok egy döntetlennel jószívvel nyugovóra térni, nem lebecsülendő, de akkor is egy Bayern más szint mint egy Arsenal...
Arsenal sose volt elsőszámú angol csapat, Bayern lényegébe amióta van Bundes.
Meg jobb keretünk,jobb formánk és úgy általában jobb csapat vagyunk egy Arsenaltól idén.
szóval egy dupla győzelem kell, ki lehet kapni,döntetlenezni, de az nekem egy elég nagy csalódás lenne...
-
#11124 pfuha, jó sokáig vártál :)
hát én azt mondom, hogy legalább egy döntetlennel kell hazajönnünk, méghozzá rúgott góllal. Nem azért, mert otthon ne tudnánk nyerni, de jelenleg a Bayern-t sokkal jobbnak tartom az Arsenalnál. Aztán persze minden megtörténhet, vannak nekik is olyan játékosaik, akik képesek váratlant húzni.
Valljuk be, a bundás toronymagas listavezetőjeként ciki lenne a nyolcaddöntőben elvérezni. Remélem ez nem is következik be :) -
#11123 Alig varom! Londonban elek es ki akartunk menni a meccsre csak kicsit keson kaptunk eszbe es nem volt mar jegy.
Viszont mivel az Arsenal az ellenfel ezert vegre a TV is kozvetiti a meccset....ez lesz az elso Bayern meccs az idei szezonba amit lathatok.
Mia san mia. -
lord nihilus #11122 GAMEDAY!! -
#11121 ja és 2012. október 28.-án kaptunk ki legutoljára:S:S:S akkor otthon a lever ellen
előbb utóbb ez is megszakad, mármint a veretlenségi széria
remélem azért nem ma lesz ez:S:S -
#11120 hát el kéne
sokkal jobb játékosaink vannak de,S:S:
veszélyes ez az Arsenal azért
már csak ez maradt nekik a BL...
biztos, hogy mindent bele fognak adni, kb. wengernek i az utolsó lehetősége
tavaly 3-0-ra verték otthon a Milant (mi meg ugye égtünk idegenben ázelben:D)
szóval oda kell figyelni
szerintem gólt már tuti kapunk
ebben biztos vagyok... -
#11119 na, ma játszunk.
el kell kenni az Arsenal-t:) -
Gabe18 #11118 Voltak keménykedések azt nem vitatom.
De a második félidő nagy részében megint nem akartunk támadni, helyzetet kidolgozni. Megelégedtünk a labdabirtoklással, hátra passzokkal. Talán a koncentráció is hiányzott az előny birtokában, lehet onnan már a fejekben végképp a Londoni meccs került előre. -
#11117 Nem nevezném a mait lötykölődésnek. Ha megfigyelted, minden párharcra nagyon keményen mentek rá a srácok, Schweinit konkrétan ennyit ütközni egy meccsen még nem láttam.
Tekintetbe véve, hogy kedden egy angol csapat ellen játszunk idegenben, úgy gondolom, ez a mai játék nem volt véletlen. -
Gabe18 #11116 Hát gyenge ez a Wolfsburg. Még 0-0-nál csak-csak mozogtak, de a gól után teljesen feladták az egészet. Sajanos mi is partnerek voltunk ehez, így a második félidőben Neuer szabadrúgás védése meg a második gól Müller-Robben passz-gól megoldása volt ami kiemelhető, azon kívül méla lötykölődés...
Mindenesetre újabb 3 pont, aztán most jöhet a tavasz első igazi erőfelmérője. -
#11115 azért kíváncsi leszek Gomezzel mi lesz majd a Guardiola érába.
-
lord nihilus #11114 Mandzukic most is zseni -
#11113 a Gladbach még jó lehet, bár ahhoz nyerniük kéne, mert nem valszínű h 4-4et fognak játszani :)
Leverkusennek sztem ennyi volt.
Stuttgart...hátnemtom. a Steaua-t agyonverték Bukarestben, ez a Genk sztem gyengébb csapat, itt még bármi lehet.
Hannover sajna nem adok sok esélyt. Nem szabad gólt kapniuk és akkor meglehet. Csakhát ezt nehéz lesz megvalósítani :). -
#11112 hannover gyenge
anzsi klasszisokkal jobb
az fix eldőlt szerintem
szerintem lisszabonba nem fog nyerni a kusen valahogy ezt érzem
+lazio komolyan veszi az el-t ellentétben a nápollyal szerintem az is lefutott
egyedül ebben a harmatgyenge stuttgartban látok elég erőt ahhoz, hogy belgiumba mondjuk játszon egy 2-2-tD_D::D
de akkor se lennék meglepve ha 1 német se jutna tovább
kicsit szégyen azért -
#11111 szerintem esélyesebb, hogy a bayer tovább tud jutni mint ez a hannover 2 gólós hátrányból.
összeségébe csodával továbbjuthat mind a 4...bár stuttgart-nál a csoportból való továbbjutás is csoda volt. -
Gabe18 #11110 Hannover ha a visszavágó elején gólt tud rúgni még lehet esélye. És szerintem a M'gladbach se szállt el teljesen.
Leverkusennek innen csoda kell.
Stuttgart meg említésre se méltó. Az a csapat nem való még az EL-be sem...
Azért a sorsolás se volt túl kegyes. Benfica, Lazio, milliárdos féreg Anzsi...
Nem baj, németek a BL-re mennek idén, 3 csapat a nyolcba. -
#11109 hanover kiesett
szerintem a kusen is
:D
meg a gladbach is:D
stuttgartnak még adok esélyt:D
-
#11108 Európa Ligába kb az összes csapatunk ki is esett.
stuttgart meg gladbach legalább döntetlenezett otthon,levekusen meg ki kapott.:S
-
lord nihilus #11107 :( -
#11106 Na végre, erre vártam már:) -
#11105 még egy hét:( -
#11104 vá elírtam :D 02.19 :))) -
#11103 szeptember 19? a sport tv-nél már tudnak valamit...! :DDDDDDDDDDDDDD -
lord nihilus #11102 Király! Végre adja a TV :) -
#11101 na valamiért hiányos lett az előző , szóval :)
2013.09.19. sport1 , 20:00
LabdarúgásHD (élő)
Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, első mérkőzés, Arsenal - Bayern München
(Arsenal Stadium , London) -
#11100 20:00
LabdarúgásHD (élő)
Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, első mérkőzés, Arsenal - Bayern München
(Arsenal Stadium , London) -
lord nihilus #11099 Egyetértek. Tepert rendesen, védekezni is legalább annyiszor besegített mint Ribery a túloldalon. Jó látni, hogy a kezdőcsapatért megküzd - bár Müller remek formában van. -
Gabe18 #11098 Robben egy sztár, a maga sztár allűrjeivel. De ettől függetlenül, ha egészséges, szinte minden meccsen húzóember. Ráadásul olyat tőle sosem látni hogy a pályán ne menne a leglehetetlenebb kiugratásra, passzra. Szerintem óriási hiba lesz elküldeni, főleg most mikor az esetleges sérülései időszakára van egy Shaqiri, aki még 1-2 évig simán elfogadja hogy nem mindig kezdő ha folyamatosan és egyre több lehetőséget kap.
Ez meg azért lett edzőmeccs, mert azzá tettük. Kétségtelen sok hiányzója volt az ellenfélnek, de azért nem a megye 2-vel játszottunk így sem. Nem kell túllihegni, de jó volt ez a mai teljesítmény, ráadásul olyan 60%-on mehetett a csapat a meccs nagy részében. -
#11097 azt csak azért passzolta oda neki mert rosszul vette át és nem volt más lehetősége
előtte vitte a kapura csak le kellett volna gurítania de inkább ballal(mert csak azzal tud) fölé lőtte....
gomez meg nem tudod átvenni egy labdát:SS:
szokásos üres kapus gólja megvolt, de néha torghelle jut eszembe róla...szomorú
minden esetre nem kell túllihegni
ez egy edző meccs volt egy schalke b ellen ami amúgy is bűn gyenge
galata simán kiveri őket sajnos
várom már az Arsenalt -
Gabe18 #11096 Mikor látszott, mikor gólt rúgatott Gomezzel? Ma is az egyik legjobb, legtöbbet dolgozó emberünk volt. -
#11095 na igen itt látszik meg robben mekkora önző féreg
remélem Guradiola érkezésével nem lesz maradása -
#11094 na adott egy gp-t:D
Alaba 2!
na de les vót