14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • antijuve
    nem sok franciát csípek, de Franckot nagyon :D
  • DasIsFuck
    asszem az idei Bl szezont megelőzően volt a sport 1-en egy ilyen esélylatolgatás ahol megállapították, hogy ez a bayern idén kevés lesz.
    Mert hát Martinez nem elég.
    Elgondolkoztam, hogy ha tavaly bl döntősek voltunk ahol lefociztuk az aktuális ellenfelünket, a csapat egybe maradt és csak erősítések érkeztek akkor miért nem vagyunk tekinthetőek szezon előtt bl esélyesnek?
    sztem ugyan ez lenne idén is, nagy meglepetésre venné mindenki, hogy bl döntőbe jutunk, ha megnyernénk még akkor se lennénk esélyesek a következő szezonba..ja, de mert jön Guardiola...
    talán egy az utóbbi 3 évbe 2X döntőzött csapatot ideje lenne már a helyén kezelni.
  • Mor3llo
    Franck tábornok

Ribery nyilatkozott a BILD-nek:

"Nagyon jók vagyunk. Hosszú ideje nem vagyunk olyan erősek mint jelenleg. Sőt, azt gondolom, hogy ez a legjobb és legerősebb Bayern amiben valaha is játszottam. Mint csapat, egyszerűen érettebbek, tapasztaltabbak vagyunk, mint a 2008-as és 2010-es duplázó Bayern. Sokkal jobban összenőttünk. Kiváló játékosaink vannak, ráadásul egy extra erős padunk is van. A hangulat is nagyszerű az egész csapaton belül."

"A BL győzelem nem csak egy álom, mi vagyunk az FC Bayern. A legmagasabb szinten vagyunk, mindig mindent megakarunk nyerni, így tehát a BL győzelem is egy nagy célként lobog a szemünk előtt. Az Arsenal ellen mindent jól csináltunk. 3:1 idegenben. Az Arsenal ellen! Pedig ez egy nem akármilyen csapat."

"Rengeteg üzenetet kapok az otthonomból. Nem csak az Arsenel elleni meccs miatt. Franciaországban mindenki ismeri a Bayernt, és tudják, hogy ez egy hatalmas klub. Számomra a világ legjobb csapata, remek emberekkel és felépítéssel."

"A Barcelona más. Egy másik csapat, egy más filozófiával és organizációval. Többet nem kell elrejtőznünk előlük. És őszintén, nem lenne probléma, ha már a következő körben játszanunk kellene ellenünk."
  • lord nihilus
    Igazából véleményem szerint BVB döntős lesz, legalábbis oda várom őket. Remélhetőleg csak a döntőben találkozunk velük.
  • DasIsFuck
    hát én nem fogadnék barca továbbjutásra...
    most működött ellenük ez a taktika,tavaly is azelőtt az inter is megcsinálta...
    de Milan nyilván továbbjutása esetén nem lenne rossz ellenfél.

egy Porto,Milan párosból lenne jó ellenfélnek az eggyik, ha a német riválisokat nem nézem..BVB-vel nem nagyon szeretnék látni bl meccset max a döntőn, de a schalkét kivernénk simán az tuti.

azért a legfájóbb az mégis az lenne ha egy német csapat ütne el minket a döntőtől:S
  • Effe88
    amúgy még korai(főleg milán részről)
    de egy milán elleni találkozásnak is örülnék:)
    komoly törleszteni valónk lenne velük kapcsolatban...:)
  • Effe88
    igen a Schalke szépen leikszelt
    azért az egy jó eredmény
  • Mor3llo
    fú ne is mondd, nem tudom a digin van e még Vitraynak a műsora, az a Kibicek vagy mi
    tavaly miután megvertük a Realt 2-1-re, olyan szintű dumák mentek a visszavágó előtt, hogy esélyünk nincsen, hogy csak rohadt nagy röhögések közepette tudtam végignézni
    Remélem még van adásban, mert biztos kiváló szösszenetek fognak majd most is születni :DD
  • DasIsFuck
    majd kiváncsi leszek ha ne adj isten kiesik a barca és a real mit szólnak majd hozzá:D
  • DasIsFuck
    de legalább mi sose leszünk divat csapat...
    most mindenki döntse el ez negatív vagy pozitív dolog:D

amúgy schalke döntetlenezett a télen bekeményített Galata ellen...ezt nem gondoltam volna...azért innen már esélyesek a továbbjutásra..
    a nagy az lenne ha utánna a Milannal kerülnének össze és rúgnának egy 5-öst mint az Inter ellen.:D
    legjobb az lenne ha elődöntőig mennének ahol minket kapnának:)
  • Mor3llo
    jaja :D
    a kis bajuszmatyi :D
  • Effe88
    ja
    sok bohóc:D:D
    zombori pl. azt is mondta, hogy hát kérem milyen gólok voltak ezek:D:D
    mármint a mülleré és a mandzué:Dtiszta bolond
    tudatosan felépített szöglét formáció szerinte szart se ér
    csak az a gól ha mit tom én 3-4 embert kicselezett volna müller és úgy lövi beD::D
    savanyú a szőlő
    ez van
  • Mor3llo
    jó akkor arra azt mondják, hogy fú, mekkora bravúr, csodálatosan eltalálta..
    Kroos esetében már olvastam ma olyan gyöngyszemet is, hogy mázlija volt, mert hát pattant egyet a földön a labda :DD
  • Effe88

azért ez nagyon szép gól volt
    nem könnyű így bevágni
    bezzeg ha lesszi vagy rinyaldu lövi
  • antijuve
    Never :D
  • Mor3llo
    Schweini az Arsenalban! :D
  • antijuve
    köbö ja
    egy tétmeccsen jó lenne már nyerni ellenük :D
  • Gabe18
    Úgyis mondhatjuk negyeddöntőt...
  • Effe88
    tudom
    azért is kéne b-csapat:)
  • antijuve
    még velük is simán verjük a Brémát. baromi lyukas a védelmük.
  • Effe88
    köv meccs
    otthon brema ellen
    mehet a b csapat ha juppnak van esze
    shaqiri,robben,contento stb...

mert utána szerdán már bvb ellen játszunk német kupa negyeddöntőt
  • antijuve
    én azt se bírom elképzelni jelenleg h az Allianzban ne nyerjünk.
  • Gabe18
    Hát meglepő lenne egy 1-3 hosszabbításos kiesés, vagy egy sima 0-3.
    Persze komolyan kell venni a visszavágót, egy kis rotálás azért majd belefér. Akkor innen már szerintem sem lehet baj.
  • Effe88
    nem akarok annyira előre menni, de szerintem már innen nem eshetünk ki:D:D

köv fordulóban jó lenne
    egy schalke/galata párharc győztesével találkozni azért:D
    vagy egy porto/malaga :D:D
  • Effe88
    szegény zombori
    savanyú a szőlő
  • antijuve
    én azt mondtam h azért egy X-et hozzunk el, úgyhogy maximálisan elégedett vagyok. Bár az ilyen balfaszságainkat igazán elhagyhatnánk már, hogy a semmiből gólt lövetünk az ellenféllel. Utána meg akár 2-2 is lehetett vna, megvolt hozzá a helyzetük.

Wenger Podolskit miért hozta le?? Gól után a legjobb emberük volt sztem.
    Dante remek volt, és az öreg belga is.
    Robben is odatette magát, látszik h nagyon teper.
  • DasIsFuck
    no második félidőt átalvó küldetés sikeres,kamu gól küldetés pipa,megvan a lutri gólunk is.
    összeségbe ettől lehetett volna jobb, de a továbbjutás már megvan:)
  • Effe88
    gomezD::D
    ballal
    istenem milyen nyomorék ha beadja 1-4D:D::D
    de milyen lövés
    torghelle jobbat lőőőőőőő
    mindig meg nevettet a fiú:D:D
  • Effe88
    hát beszarok:D:D
    de ez milyen volt:D:D
  • lord nihilus
    Na jó nem ő, de tett érte...
  • lord nihilus
    azért csak vágott egyet:D
  • Effe88
    nagyon rá ülünk így erre
    de lehet rá fogunk cseszniS:S:
  • Effe88
    kroos--le
    gutavo be

:S:S:S
  • Effe88
    na most vagy 2-2 lesz vagy 1-3...

gomezt bekéne hozni mandzukic 0 ma
  • Effe88
    ott állt a bíró simán láthatta
    nem is értemS:
  • antijuve
    minek ennyi bíró ha egy ilyet nem látnak??
    Neuer meg mit kirándult ott??
  • lord nihilus
    Uristen...egyértelműen NEM szögletből kapunk egy gólt....Neuer meg ki tudja hova ment ki...gyerekek ezt nemár....
  • Effe88
    nevetséges bazdmeg
    büdös csaló
    nem is volt szöglet
  • Effe88
    azért még nem kéne flegmázni gyerekek
    pontosabban játszunk
  • Gabe18
    Második gól után behúztuk a kéziféket. Azért benne van hogy ott a kapu előtti kavarodásból bemákolnak egyet, amúgy sok veszély nincs.

Ha rúgunk még egyet valószínű eldől az egész.

Robben jöjjön mihamarabb, ha ő még megfutja őket, abból lenne még káosz. Müller már úgyis megtette amit a haza megkövetelt... :)