Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ups and downs
streamet vki adjon már pls...😄😄
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
nem kell hallgatnom legalább hajdu b. unott hangját és fikázó megjegyzéseit a bundesligára ill. a Bayernre
majd keresek vmi fasza kis német nyelvû streamat
Aztán hogy mi lett a jobb választás az majd utána derül ki.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Amugy meg nyilvan tiszta uzleti erdek fuzodik ahhoz, melyik meccset adjak.
A dortmund meccstol nagyobb nezettseget varnak (lehet tevednek, nem tudom) es ennyi.
lehetne annyi esze a szövetségnek, hogy az egyiket 6tól rendeznék:SS:S:
de attól függetlenül az eurosport2 elmehet a picsába
Egy Bayern-Wolfsburg helyett adnak egy frankfurt-dortmundot<#zavart2>#zavart2>
felfoghatatlan
legközelebb mi lesz??
a bréma-Bayern helyett adják majd a hoffenheim-augsburgot vagy mi???
Na itt az angolok a sajat ligajukon es a sajat sportjaikon kivul szinte semmi mast nem ismernek, nem is adnak (forma1-et azert igen, de sztem azt is csak a 2 britt miatt).
Ha bayern meccset akarok nezni akkor ESPN-re kene elofizetnem... a streamet meg borzalmasak.
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
hát elmehetnek most már a jó k*rva annyukba tényleg
Azért egy Bayern-wolfburg helyett az frankfurt-bvb-t adniS:S:S:
értem én a logikát, hogy most jó a frankfurt de akkor is röhejesS:S:S:
Brémába nincs annyi szerintem h biztosan nemzetközi helyre érjen.
tudom én azt, de azt nem lehet itt fogni.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
top 4 úgy is Bayer,bvb,schalke és esetleg a brema
amúgy eurosport 2-n vannak a meccsek
Komolyan mindne évbe ez lesz?
Tõlem rendbe lenne, csak az a baj h ezek sajnos nemzetközi szinten nem sokat érnek...
mondjuk a bvb és schalkén kívül nem tudom melyik csapat érne a bl-be vmit...😞
fene vinné el, hogy minden szar bajnokságot még a franciát is lehet látni tv-be de a németet nem.pfff
streamektõl már kiüt a gutta inkább nem is szarakodok velük..
még szerencse h ilyen jó szemû vezetésünk van, bezzeg a többi európai szuperklubbnak...XD
egy robot t-800as gomez 2.0 cyberdyne systems
ami megy neki: üres kapura 5-6 méterrõl stb.....
csak negyed annyiba került a legyártása mint az elõdjének
ez a mandzukic gyerek tiszta gomez 😄DD ha 2 mp-nél tovább van nála a labda akkor veszett ügy
I met God. She's black
ups and downs
Hátul a figyelmetlenségek azért okot adnak aggódásra. Dante nálam egyszerûen gyenge, de Boateng is lazán elszórta a labdát a 2. félidõ elején amibõl ziccer lehetett volna. Jó lenne ha mihamarabb mindenki a helyére kerülne és újra Lahm-Boa-Badstuber-Alaba/Contento lenne a védelem, ami múlt évben már egész jól muzsikált.
Amúgy szép gyõzelem volt, 10 perc kivételével esélye sem volt a Schalkénak. És így a bajnoki rajt is jónak mondható, mert aki számít az már 5 pont lemaradásban van. Kétlem hogy a Hannover vagy a Frankfurt hosszútávon ellenfél lenne.
Jó h kikapott a Dortmund, de tavaly is így kezdtünk, volt jópár pont elõnyünk. Bár idén nem hiszem h elbasznánk
ups and downs
ráadásul következõ fordulóban frankfurtba mennek😄😄 ott is ki néz neki egy verésD:
mi meg fogadjuk a wolfsburgot😊
ne hogy shaqiri és can véletlenül játsszon...D:😄😄
hihetetlen kretén 😄😄
ezeket a cseréket sose érzi, pedig a 3 cserét illene mindig kihasználni, fõleg egy már megnyert meccsen
had játsszon mindneki😊
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
ups and downs