14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#11533 na jó miután eltemettem őket, felélefnek:D -
#11532 ilyeneket ne írj
márt azt fogják mondani a Juvésok, hogy lenézzük őket
inkább 1 német és 1 olasz vagy 1 német:/ -
lord nihilus #11531 Javítom: 2 spanyol 2 német?? :D -
lord nihilus #11530 Jelen állás szerint lesz 3 spanyol 1 német?:O -
#11529 Na már csak mi maradtunk eggyetlen reményként a németeknek.
Sajnos jövőre ez a Dortmund tuti nem fog egybe maradni így rajtunk kívül nem lesz komoly német csapat aki bl-be esélyes.
De félek spanyol házidöntő lesz.:S
-
#11528 legutóbb elértünk egy 4-1-et akkor msot miért ne érnénk el megint?:D -
#11527 spanyol bíró már csak rossz lehet -
#11526 ez egy barom lesz már látom előre:D:D
egyébként szerintem hatalmas X-lesz a meccs
1-1-et gondolok -
#11525 jesszusom, 14 sárga egy meccsen, piroslap+6sárga...atttyaég -
lord nihilus #11524 hmm...van egy olyan érzésem, hogy megint lesznek eltiltottjaink az elődöntőre, ha bejutunk... -
#11523 CARLOS VELASCO lesz a bíró...
nagy tetűnek tűnik
http://int.soccerway.com/referees/carlos-velasco-carballo/45077/ -
#11522 :DD -
#11521 hát ha ronaldo,falcao,messi vagy vmelyik latin csoda lő egy ilyet akkor egy hétig orgazmusa van a médiának tőle. -
lord nihilus #11520 Erről a gólról az jutott eszembe, amit mondani szoktatok :) "Hogyha ezt spanyolhonba szerzi valamelyik fenomén, egy hétig nyálban fetreng a média" -
#11519 -
-
#11517 csábos, való igaz :D -
#11516 a világ legcsodálatosabb mosolyának tulajdonosa egyben :D
Herzlichen Glückwunsch! :D -
#11515 Ma 30. éves a legenda! Boldogat, Franck!!!
-
#11514 Tegnap miért kellett ilyen erős kezdővel kiállni?
Az öreg még mindig nem érti, hogy egy ilyen hosszú menetelés kulcsa a pihentetés...
Timo-Contento-Rafinha-Pizarro-Can nyugodtan kezdhetett volna...annyira mindegy volt:D
Viszont annak is örülök, hogy jön fel a Schalke és nem ilyen frankfurtok meg mainzok lesznek a 4. helyen:D -
#11513 jóban lehetnek a Pauli ultrákkal :D -
#11512 na, jó kis szélsőjobbos szurkolótábora van a Rostocknak :D -
#11511 DEUTSCHER MEISTER IST NUR DER FCB! -
IXEMGabeo #11510 Gratulálok Bayern München:) új rekord:)) -
#11509 hu, de izgultam -
lord nihilus #11508 ví ár dö csámpiönz!!!! -
SzocsA #11507 ha ma Xelnek 0-0 nem bajnok nem?
mert idegenben játszanak! -
#11506 no igen erről már kevesebb szó esik a német focival kapcsolatba, hogy az első osztályból kieső klubbok rendre anyagi nehéségbe kerülnek a kieső tv-s jogdíjak miatt.
-
#11505 mindenkin mi segítünk :D -
#11504 Josep Guardiola július 14-én mutatkozik be a Bayern München labdarúgócsapatának kispadján egy rostocki barátságos mérkőzésen, amellyel a bajor együttes a nehéz anyagi helyzetbe került helyi klubot segíti.
A Barcelona korábbi spanyol mestere július elsején veszi át a Bayern irányítását Jupp Heynckestől, akivel idén szárnyal a csapat, ugyanis a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében kétgólos előnyről várja a Juventus elleni visszavágót, míg bajnoki címét akár már hétvégén bebiztosíthatja, s emellett a Német Kupában elődöntős.
A Bayern a csütörtöki bejelentése szerint lemond a jegybevétel rá eső részéről a másodosztályú Hansa Rostock javára, hogy ezzel járuljon hozzá a vendéglátó klub pénzügyi talpra állásához.
"Csodálatos, hogy egy ilyen világhírű klub segíteni akar rajtunk" - lelkendezett Michael Dahlmann, a rostockiak elnöke.
A találkozóra 29 ezer jegyet tudnak eladni a szervezők. -
#11503 ritka egy féreg (ezt írták Riberyre is mondjuk a másik topikban:D)
"Ez egy párharc volt Vidallal. Sokat kaptam és adtam. De bár a labdára mentem, az egyik jelenetnél a lábát értem el. Nem kérek bocsánatot, ahogyan ő sem. Ez a futball, ez a Bajnokok Ligája. Nincs probléma."
Ribery -
#11502 fel is lehettek
jogosan
nem tudom azt, hogy a picsába tudták elnézni:/
-
#11501 fel is vagyunk háborodva :D de sokmindent nem tudunk csinálni, megszoktuk már az utóbbi időben... -
#11500 egy csak egy átlagos Chiellini meccs :D:D:D -
#11499 jaja
most délután megnéztem az ismétlést
puhl is azt mondta, hogy les volt valóban de nem az a könnyen ítélhető, mert robben még takarta is a kiállást a partjelző előtt
hát ami a psg meccsen volt az a vicc kategória, na ott már fel lehet háborodni
aztán még ezen vannak fenn akadva
pedig a 2 csapat között zongorázni lehetett volna a különbséget...
na mindegy ők tudják
ja és minium a 2.tizi esetből 1-et kaphattunk volna
ribery piros
de előtte chiellini is piros(szintén puhl mondta) -
lord nihilus #11498 Érdekes, a másik meccsen valami 1-1,5 méteres lesről rúgott gólt Ibra, de még csak hírét se láttam ma...szóvá is tette egy srác másik topicban...
Amúgy jah...
-
#11497 mindig erről az alig lesgólról beszélnek
de a két gyanús tizi szituról meg nem:)(buyten és mandzu esete) -
#11496 nyilván a fejekbe volt egy erős félsz azért.
mert ugye csak úgy egyik napról a másikra az ilyen szintű játékosok nem vesztik el a fociznitudó képességüket, meg conte se hiszem, hogy ezt tuszkolta volna beléjük, főleg azután, hogy több így elvesztett labdájuk is volt. -
Gabe18 #11495 Ja amúgy akartam írni, én nem értettem a Juventust, hogy minden kirúgást odagurítottak a legközelebbi embernek, akit aztán Mandzu-Robben-Müller-Ribery fel alá kergetett a labdával a kaputól 20 méterre mig el nem vesztették. Hát mért nem rúgták ki? Lehet fejjel gyengébbnek érezték magukat, és elvesztették volna úgy is, de akkor legalább a kaputól 50-60 méterre...
Na de ez legyen az ő bajuk. -
#11494 hmm, kiderül