14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#11573 matri megint letaposta svejnit
ezek a parasztok le fognak rúgni vkit tuti:/ -
#11572 már 2 gólt keleltt volna a helyzeteiből szerezni, ebből csak egsezr rúgott kapufát...:S -
#11571 bíró csinálhatna már vmit
be fognak kattani a juvésok::S:S:S -
#11570 ennyi:D:D:D -
#11569 ez a chiellini mindig könyökösel érkezik
hogy lehet vki ekkora tahó -
#11568 44-56 a labdabirtoklás nekünk
2.félidőt eddig uraljuk:) -
#11567 robben kapufa:/
hihetetlen pancser ez az ember
nyáron mehet a pcsába -
#11566 na újabb veszély:/ -
#11565 hát szerintem meg nem.
Tök mind1 ki ellen játszunk, nem ezt várom el.
Ezt a tartsuk a labdát majd haza neuerhez aztán ezzel el is veszítettük stílust el kéne hagyni.
akkor legalább támadásig vigyük ne haza, hogy aztán oda adjuk nekik... -
#11564 mindenki oda teszi magát
nem egy basel ellen játszunk
hanem olaszország legjobb csapata ellen ,idegenben
2 gólos előnyben vagyunk
jól csinálunk mindent -
#11563 lehet, de nem nem szeretem ha ezt csináljuk...
mindig a maximumot kéen adni...
most is jobban oda teehtnénk magunkat azé.. -
#11562 kit érdekel
mindenki ezt tenné
minek rohanjunk
bőven jó az iksz
nagyszerű eredmény lenne -
#11561 azért nehogy kapjunk egy gólt. -
#11560 igen látszik, hogy faszt se akarunk csak hozzuk le a meccset:S -
#11559 Mandzu sárgájánál mit kapott a kommentátoroktól:D
spanyol felfogásXD -
#11558 Eddig jó minden
simán hozzuk
semmi xtra -
#11557 Buffon is nagyot védet sajna:/ -
#11556 Neuer mit védett gecc -
#11555 ana ezt ússzuk meg -
#11554 na ez a majom bíró
szépen ki fogja sárgázni a csapatokat:/
-
#11553 nézzük inkább a legutóbbi torinói meccsünket:) -
#11552 Én bíznék, hoghy a Bayern lenne az, de azért inkább egy dortmudn üssön el a döntötől mint a barca vagy real.
Én így vagyok vele. -
#11551 "De nézzük inkább azokat a meccseket, a teljesség igénye nélkül, ahol a Juventus foshabbá verte aktuális ellenfeleit, és most is jó lenne nekünk a továbbjutás szempontjából:
Monaco, 1998, 4-1 (elődöntő)
Ajax, 1997, 4-1 (elődöntő)
Jörkslopping (ISL), 1986, 7-0
Jeunesse D'esch (LUX), 1985, 4-1
Glentoran, 1977, 5-0
Marseille, 1972, 3-0
Partizan, 1961, 5-0 "
"Kibaszottul elverjük a Bayernt. Maradjunk annyiban.
Az összes buzeránst a barikádokon akarom látni!"
micsoda szinvonal:D:D
nem baj jó nagy lesz a pofára esés -
#11550 "Bayern-Dortmudn sztem abból a szempontból talán a legjobb lenen, hogy így 1 német tuti döntős lenne"
Szamit ez ha nem a Bayern az a nemet?
Ha a Dortmund kiuti a Bayernt az elodontoba akkor en nem hiszem, hogy tudnak orulni az esetleges vegso gyozelemnek.
Viszont a dontobe elverni oket az nagy elegtetel lenne!!!
De eleg csekely ra az esely ugyanis nem hiszem, hogy a Dortmund elbir a Reallal vagy a Barcaval. Egyszeruen ok nemzetkozi porondon meg nem eleg tapasztaltak nem eleg jok.
En azt mondom, a Bayern most kivalo formaban van, nagyon eros, mindegy kit hoz a sorsolas nem lehet arra fogni ha esetleg kikapunk. -
#11549 igen, de ott volt egy kupa meccs ahol a Dortmund enyhén szólva nem tudott mit kezdeni a bayernel.
Most egy BL elődöntőbe ahol 2X ekkora a tét, lehet ugyan ez lenne.
A Bayern szempontjából nézve, meg azért egy ilyen fiatal csapat csak könnyebb mint egy real vagy barca akik egyrész jó formába vannak és sokkal tapasztaltabbak.
Bayern-Dortmudn sztem abból a szempontból talán a legjobb lenen, hogy így 1 német tuti döntős lenne, viszont a nagy Német házidöntős álom nem jönne össze, amire nem biztos, hogy lesz még rövid időn belül esély, msot van, de akkor meg az is összejöhet, hogy mind2 német csapat hoppon marad és az meg enyhén szólva szívás.
+a német házidöntő tényén kívül azért az lenne az igazi presztízs, ha a Dortmundot ott tudnánk elverni:) -
#11548 és ha Sweini?:)
-
#11547 Kepzeld el mi lett volna ha Ronaldo vagy Messi csinalja meg ezt :) -
#11546 http://sportgeza.hu/futball/2013/04/10/drogba_sarakzas/
XDXD -
Zenszkij #11545 szerintem a Bayernnek pont nem a Dortmund hiányzik, mivel ők ismerik legjobban a csapat játékát és valljuk be nagy mumus :D :D -
#11544 ja, aztán megkapjuk a dortmundot, kiverjük őket mint állat(tegyük feeel), és akkor megint jön a reált bejuttatták a döntőbe
Én a győztes ellen akarok kikapni -
#11543 azért azt érdemes hozzátenni, hogy ez malagába ment el, mert az ottani 0-0 nagyon nagy tehert rakott az ithoni meccsre.
ha kint összejön egy gól vagy egy gólos döntetlen, szerintem ezt a malagát is elintézik mint a shaktart.
Igen a német döntő, de akár mind2 kiesik vagy a biztos német döntő, de a lehetőség a német házidöntőre elvész elég nagy dilemma(mármint, hogy minek szorítsak a sorsolásnál)
egy német házidöntő lenne a csúcs,de ha a 2 spanyolt nézzük akkor elég valószinű, hogy nem jönne össze.
persze még a barcának és nekünk is tovább kell lépnünk. -
#11542 nekem mind1, jók vagyunk, jöjjön akárki :D -
Gabe18 #11541 Ha holnap továbbmegyünk nem tudom mi lenne jobb, elkerülni a Dortmundot és lehet hogy két német döntőzik (de lehet egy sem) vagy ellenük játszani, és akkor legalább tuti van egy német döntős.
Mindenesetre amit ma játszottak az nem semmi volt. Pedig nem játszottak jól, ha azt teszik ezt a Malagát hárommal kellett volna verniük minimum. De itt már érződött hogy a teher sok nekik, legalább 5 ziccert rontottak el. A végén amikor minden mindegy lett, akkor jöttek össze nekik a dolgok, persze szerencsével is karöltve. -
#11540 inkább ejtsétek ki a reált, és találkozzunk a döntőben :P :D -
#11539 arsenal ellen is így álltak hozzá aztán lásd mi lett belőle.. -
#11538 én ha tovább jutunk!!! akkor a Barca/PSG győztesét szeretném
de messze van ez még
holnap jól kell teljesíteni és lehetőleg nem gólt kapni az első percekben
szerintem egy X-re jók leszünk:)
hajrá! -
#11537 gondolom értük imádkozol majd pénteken:D -
#11536 bazze Dortmund, nem semmi :DD
(most, hogy továbbmentek, újra utálhatom őket, juhú:D) -
#11535 egyszer csak bejönnnek az ilyen 4-0-ás tippjeink nem?:D
legalábbis én ebbe reménykedekXD -
lord nihilus #11534 Én ezt csak remélem...a előző körben is tojtam ahogy mindenki 2-3-4:0-kat írt a visszavágóra és mi kaptunk annyit:/
A régi 4-1ből nem indulok ki, azóta mindkét csapat teljesen más lett. De jó esély van mondjuk egy jó kontrázgatós játékra, ha nem alszunk be az elején mint az arsenal ellen.