Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ups and downs
Amúgy meg sztem ma is volt pár hajmeresztõ dolga. Azt vettem észre, hogy a felívelt labdákat sokszor rosszul találja el, vagy az ellenfélnek teszi le. Ha jól emlékszem a kapott gólunk elõtti szögletet megelõzõen is vmi hasonló volt. Mindenesetre nem volt sztem magabiztos, bár voltak azért jó szerelései. Engem csak az zavar, hogy vele a védelemben azért nehéz lesz BL-t nyerni. Freiburgok, Hannoverek ellen oké, kiegészítõ emberkének simán megteszi, de stabil kezdõnek komoly célokért küzdõ csapatban...háát necces. Persze volt h Boa, volt h Stubi sérült, ezért játszott ennyit. Nem pikkelek rá, de vhogy nem az igazi.
Elsõ félidõben nem csináltunk semmit. 1-1 után el kezdtünk játszani, ott meg lehetett volna a meccs (a wk még gólpasszt is adott, nem is akármilyet, csak sajna kihagyták). Talán korábban kellett vna észbe kapni, és akkor meg lehetett volna.
Jupp meg nemtom miért nem cserél. 86.percben volt az elsõ olyan cseréje, ami nem kényszerû, pedig ott volt Gomez, Shaqiri, Pizarro.
ups and downs
akkor már bajnokságért nem is fogom törni magam, úgyis a nézhetetlenség határán mozognak a meccseink.(bár igaz ami igaz a BL-be ugyan ez megy sajnos).
Ha a BATE ellen nem rúgunk egy hatos meggyõzõ játékkal akkor nagyot fogok az egész csapatba csalódni.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
de csak egy tipp volt😄
valakit lehetne hozni, buyten úgy is megy már hamarosan, és most Badstuber sérülése elég komolyS::S
Amit Dante ma is lemûvelt, az kegyetlen. Össze-vissza rúg amerre lát,meg meccs elején mikor kb. 10 méter hátrányból lefutották harminc méteren, az volt még óriási. Nem tudom talán nehéz a haja...
Ellenben ha kiemeljük azokat a meccseket amiket kifejezetten "nívós" csapat ellen játszottunk, akkor az ezeken mutatott teljesítmény meg szerintem már-már aggasztó.
Mert kb. a Schalke megverése volt az egyetlen ilyen meccsünk amire úgy emlékszem hogy kifejezetten jó teljesítmény volt. A Leverkusentõl kikaptunk itthon, a Dortmund ellen x itthon. A BL.ben meg ugyan Valencia ellen szedtünk 4 pontot, de egyik meccs se volt az az atom játék ami után elégedetten lehetett felállni.
Úgyhogy ok, hogy a bajnokságban a gyengébbeket kitömjük mostanság, de nem vagyok nyugodt ha arra gondolok hogy ha a BL-ben mondjuk a 8 között kapunk egy komolyabb csapatot akkor mi lesz.
Badstuber szalagszakadásS::S
Most télen lehet kéne hozni, egy védõt, Luciot kölcsönben el lehetne hozni, egy félévre...
Idegenben, vesztett állásból pontszerzés, ezzel megint a Dortmund lehet elégedettebb, még ha a bajnokság szempontjából nem is tudtak közelebb jönni.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
felõlem már maradhatna így a végén is!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Õszintén megvallva, nekem már a játékoskijáróban se tetszett hogy a fél csapat röhigcsél, az ellenfél oldalán lévõ haverokkal pacsizgat, Dante a régi haver Reus-t ölelgeti, meg ilyenek... Egy ember volt aki láthatóan úgy jött fel hogy itt ma igenis meg akarja mutatni, az Ribery volt, aki magasan a legjobb játékosunk, ma is...
Egyébként elsõ meccsetek lesz amit meglesek idén, nagyon durva formátok lehet a bajnoki tábla alapján. 😄
BL döntõ simán kinéz idén is, de reménykedek h legalább az egyik spanyolt elkapjátok... 😄

Ezt el kell tudni fogadni.😊 Mondjuk Ribery nagyon hajtott, kár, hogy a végén elcseszte a 100%-os ziccerét:SS:S:.
Müller tizijével
az elõbb viszont volt egy gyönörû támadás, de a befejezést gomez elcseszte😄 10 méterrõl iszonyat gyengén a kapus kezébe gurított😄D:dmár hiányzott a csávó😄😄😄
Persze lehet az is, hogy csak 5...de talán az sem vészes 😄
Fõleg hogy a riválisokon látszik a jó nemzetközi eredmények (amiért óriási gratuláció neik!) rányomják a bélyegüket a bajnoki teljesítmémyre.
Európa ligába is jók vagyunk.
Hannover,Leverkusen és a Gladbach is továbbjutott és a Stuttgart is sanszos ha az utolsó meccsen is kitart a formájuk.
Amúgy valóban, én se hittem volna ilyen jó szereplést. Fõleg miután a Dortmund csoportja kiderült. De teljesen jogosan nyerték a csoportjukat, simán fölé nõttek a nagy spanyol és angol bajnokbak, hát az Ajaxról nem is beszélve...
De szép lenne 3 német csapat csoportelsõként menne tovább😊
A nemetek meg az oroszok mar a masodik VH idejen is jol kijottek egymassal 😊
De hagyjuk is ezt a temat, mert mindenkinek mas a velemenye es a valosagot csak akkor tudnank meg ha bekovetkezne.
ON:
Nagyon orultem, hogy a dortmund es a schalke is felnott a BL-hez. Egyre csak jobb lesz a nemet foci aminek nagyon orulok.
+ mikor is volt 3 német továbbjutó a csoportból?
Nem mostanában.
Remélem nem a 16 közt vesznek oda😊
egy schalke-dortmund elõdöntõ mekkora lenne már, ettõl már csak egy bayern-bvb finálé ütne jobban.
de azért remélem idén is a finálé lesz a végállomás.
csak, hát usá-nak nem igen tetszett ez érthetõ okokból.
manapság is elõbbre vinné európa helyzetét egy európai-orosz megbékélés,integráció.
A horvát Gotovinának tisztelgett...
a németek meg betegek...

Amugy meg egyertelmu, hogy uefahoz akarnak tartozni, csak kicsit kritikus probaltam lenni.
meg mindig európához közelítettek a történelm során.
nyilván nem véletlen hogy az uefa-alát akarnak tartozni és nem az ázsiai szövetég alá.
mind nemzeti,mind klubb szinten érthetõ.
Azért a klubbfoci meg a válogatott foci központja is európa.
Nem is ertem miert az UEFA-hoz tartoznak, a teruletuk kb 85%-a Azsiaban van. (gondolom ha itt is ott is vannak akkor ok dontenek, mint a torokok is).
Azért erre egy uefa-nak nem ártana figyelni.
meg unfair is ez a bate-val szembe.
fõleg egy ilyen helyzetbe.
ha nem tudják elõre h x-el mind2 szépen továbbmegy tuti máshogy alakulhatott volna.
bajnokságba se gálázunk mostanában...akkor meg nem értem miért nem lehetett úgy kimenni, hogy akkor verjük meg õket és biztos elsõk vagyunk.