Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

antijuve
Martinez éppenséggel el tud játszani belsõ hátvédet is. Akár lehet úgy szervezni a mostani keretet is, hogy ne kelljen senkit se igazolni. De ha igazolunk, akkor ugye olyan kell aki játszhat a BL-ben, Lucio mondjuk pont ilyen.

ups and downs

antijuve
kurva kényelmesen szedegette lábait ott a brazilt. az nem lassúság, hanem linkség volt szerintem.
Amúgy meg sztem ma is volt pár hajmeresztõ dolga. Azt vettem észre, hogy a felívelt labdákat sokszor rosszul találja el, vagy az ellenfélnek teszi le. Ha jól emlékszem a kapott gólunk elõtti szögletet megelõzõen is vmi hasonló volt. Mindenesetre nem volt sztem magabiztos, bár voltak azért jó szerelései. Engem csak az zavar, hogy vele a védelemben azért nehéz lesz BL-t nyerni. Freiburgok, Hannoverek ellen oké, kiegészítõ emberkének simán megteszi, de stabil kezdõnek komoly célokért küzdõ csapatban...háát necces. Persze volt h Boa, volt h Stubi sérült, ezért játszott ennyit. Nem pikkelek rá, de vhogy nem az igazi.

Elsõ félidõben nem csináltunk semmit. 1-1 után el kezdtünk játszani, ott meg lehetett volna a meccs (a wk még gólpasszt is adott, nem is akármilyet, csak sajna kihagyták). Talán korábban kellett vna észbe kapni, és akkor meg lehetett volna.
Jupp meg nemtom miért nem cserél. 86.percben volt az elsõ olyan cseréje, ami nem kényszerû, pedig ott volt Gomez, Shaqiri, Pizarro.

ups and downs

DasIsFuck
látom megint nem maradtam le semmirõl😄

akkor már bajnokságért nem is fogom törni magam, úgyis a nézhetetlenség határán mozognak a meccseink.(bár igaz ami igaz a BL-be ugyan ez megy sajnos).

Ha a BATE ellen nem rúgunk egy hatos meggyõzõ játékkal akkor nagyot fogok az egész csapatba csalódni.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Mor3llo
Azért annál a szituációnál kicsit meg kell védenem Dantét. A leírhatatlan nevû Blascsikovszki futotta le, aki talán a Bundesliga leggyorsabb játékosa, de a top5-ben biztos benne van!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Lehetne de nem hiszem. Majd megoldjuk abból ami van! Pl. Tymoschuk beáll ha kell, õ úgyis mindenre jó. <#rolleyes>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Effe88
hát azért Lúció nem Dante😄
de csak egy tipp volt😄
valakit lehetne hozni, buyten úgy is megy már hamarosan, és most Badstuber sérülése elég komolyS::S

És akkor Dante-Lucio középsõ védelem? Valószínû 20 perc után agyvérzést kapnék.
Amit Dante ma is lemûvelt, az kegyetlen. Össze-vissza rúg amerre lát,meg meccs elején mikor kb. 10 méter hátrányból lefutották harminc méteren, az volt még óriási. Nem tudom talán nehéz a haja...

Amúgy ez az idény kifejezetten csalóka szerintem. Ránézésre minden ok, bajnokságban toronymagasan vezetünk, valószínû a BL-ben is meglesz az elsõ hely.
Ellenben ha kiemeljük azokat a meccseket amiket kifejezetten "nívós" csapat ellen játszottunk, akkor az ezeken mutatott teljesítmény meg szerintem már-már aggasztó.
Mert kb. a Schalke megverése volt az egyetlen ilyen meccsünk amire úgy emlékszem hogy kifejezetten jó teljesítmény volt. A Leverkusentõl kikaptunk itthon, a Dortmund ellen x itthon. A BL.ben meg ugyan Valencia ellen szedtünk 4 pontot, de egyik meccs se volt az az atom játék ami után elégedetten lehetett felállni.
Úgyhogy ok, hogy a bajnokságban a gyengébbeket kitömjük mostanság, de nem vagyok nyugodt ha arra gondolok hogy ha a BL-ben mondjuk a 8 között kapunk egy komolyabb csapatot akkor mi lesz.

Effe88
Ezt illett volna megnyerni, bár nagyon jó csapat a BVB, de az elõzõ évek szopatásai miatt meg kellett volna õket verni....

Badstuber szalagszakadásS::S
Most télen lehet kéne hozni, egy védõt, Luciot kölcsönben el lehetne hozni, egy félévre...

Meccs elõtt rábólintottam volna az x-re a tabellát látva. De az egésze meccs után ez csak arra jó hogy felidegesítsen. A 2. félidõben és fõleg a végén már akartunk nyerni, de akkor mi az anyámért kellett 45 percet elajándékozni a semmibe?
Idegenben, vesztett állásból pontszerzés, ezzel megint a Dortmund lehet elégedettebb, még ha a bajnokság szempontjából nem is tudtak közelebb jönni.

Mor3llo
KROOOOS: DDDDDDDDd

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

KROOOOOOOOOOOS

felõlem már maradhatna így a végén is!

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Effe88
Felkéne pörögni😄
ez nem a freiurgXD

Egyelõre momentumunk sincs. Ami fölényünk volt az elején az abból jött hogy a Dortmund óvatosabb volt kezdésnek, de az utolsó 20 percben már mezõnyben is fölénk nõnek, miután rájöttek nincs mitõl tartaniuk.
Õszintén megvallva, nekem már a játékoskijáróban se tetszett hogy a fél csapat röhigcsél, az ellenfél oldalán lévõ haverokkal pacsizgat, Dante a régi haver Reus-t ölelgeti, meg ilyenek... Egy ember volt aki láthatóan úgy jött fel hogy itt ma igenis meg akarja mutatni, az Ribery volt, aki magasan a legjobb játékosunk, ma is...

szucsy89
Ezt most nem értem, elmondaná valaki? 😄

Egyébként elsõ meccsetek lesz amit meglesek idén, nagyon durva formátok lehet a bajnoki tábla alapján. 😄

BL döntõ simán kinéz idén is, de reménykedek h legalább az egyik spanyolt elkapjátok... 😄
Effe88
Ez nagy lesz😊
Mandzu kezd!

Bayern - BVB

Effe88
Ez van. Ez Bayern jellegzetesség, mindig annyit adunk ki, amennyi feltétlenül kell a gyõzelemhez.
Ezt el kell tudni fogadni.😊 Mondjuk Ribery nagyon hajtott, kár, hogy a végén elcseszte a 100%-os ziccerét:SS:S:.

tototto
Ez mekkora szar meccs volt, remélem csak a hétvégére való pihentetés miatt, bár elég nagy a keret hajthattak volna jobban is.

Effe88
Timoscsuk wtf:😄😄

Hát ezzel a nyugdíjas tötyörgéssel nem fogunk itt nyerni, elõbb-utóbb valamit kompenzálni fog a bíró nekik.

Effe88
megyünk 1-0ra
Müller tizijével

az elõbb viszont volt egy gyönörû támadás, de a befejezést gomez elcseszte😄 10 méterrõl iszonyat gyengén a kapus kezébe gurított😄D:dmár hiányzott a csávó😄😄😄

Mor3llo
Durva belegondolni, hogy vasárnapra már akár 14 pontos elõnyünk is lehet...
Persze lehet az is, hogy csak 5...de talán az sem vészes 😄

Mai eredmények tükrében megkockáztatom ha holnap nyerünk, olyan elõnyünk lesz, amit ez a csapat a bajnokságban már nem fog elhárdálni.

Fõleg hogy a riválisokon látszik a jó nemzetközi eredmények (amiért óriási gratuláció neik!) rányomják a bélyegüket a bajnoki teljesítmémyre.

én is pont egy ilyen meccsrõl maradok le XD

Effe88
5-0 😄
sajna nem láttam
Gomez gól😄

antijuve
én a svábokat már leírtam, aztán tessék

ups and downs

DasIsFuck
lol az év elején mindent összeszerencsétlenkedõ stuttgart 5-1-re elgázolta a steaua-t...😄

Európa ligába is jók vagyunk.
Hannover,Leverkusen és a Gladbach is továbbjutott és a Stuttgart is sanszos ha az utolsó meccsen is kitart a formájuk.

antijuve
jó kis nyolcaddöntõk lehetnek majd

ups and downs

Az oroszok elég közel voltak itt egy 40 évig, azt nyögjük még pár évtizedig...

Amúgy valóban, én se hittem volna ilyen jó szereplést. Fõleg miután a Dortmund csoportja kiderült. De teljesen jogosan nyerték a csoportjukat, simán fölé nõttek a nagy spanyol és angol bajnokbak, hát az Ajaxról nem is beszélve...

Effe88
Schalke és BVB is megcsinálta, és a kezükbe van a csoport elsõség is😊
De szép lenne 3 német csapat csoportelsõként menne tovább😊

Bercy
A hideg futkos a hatamon ha csak belegondolok az orosz kozeledesbe.
A nemetek meg az oroszok mar a masodik VH idejen is jol kijottek egymassal 😊

De hagyjuk is ezt a temat, mert mindenkinek mas a velemenye es a valosagot csak akkor tudnank meg ha bekovetkezne.

ON:
Nagyon orultem, hogy a dortmund es a schalke is felnott a BL-hez. Egyre csak jobb lesz a nemet foci aminek nagyon orulok.
DasIsFuck
Az a csoda fordulhat elõ, hogy 3 német csapat is csoportelsõként juthat tovább.
+ mikor is volt 3 német továbbjutó a csoportból?
Nem mostanában.

Remélem nem a 16 közt vesznek oda😊
egy schalke-dortmund elõdöntõ mekkora lenne már, ettõl már csak egy bayern-bvb finálé ütne jobban.

de azért remélem idén is a finálé lesz a végállomás.

DasIsFuck
egy esetleges német-orosz közeledés a legjobbat tette volna európának.
csak, hát usá-nak nem igen tetszett ez érthetõ okokból.

manapság is elõbbre vinné európa helyzetét egy európai-orosz megbékélés,integráció.

Effe88
na remélem azért ma a Schalke és a BVB nyer azért😊

Szombat 15:30 Bayern-Hannover

nyerünk😊

Ügyészségi ügy lett a 7végi gól Mandzukic gólöröm a koszovói Shaqirivel.
A horvát Gotovinának tisztelgett...
a németek meg betegek...

antijuve
Minszk azért még bõven Európa.

ups and downs

Bercy
Hat igen sajnos az oroszok tulsagosan is kozeledtek europa fele (es felenk is) a torenelem soran 😉
Amugy meg egyertelmu, hogy uefahoz akarnak tartozni, csak kicsit kritikus probaltam lenni.
DasIsFuck
oroszország lakottabb része mindig is európai részen volt.
meg mindig európához közelítettek a történelm során.

nyilván nem véletlen hogy az uefa-alát akarnak tartozni és nem az ázsiai szövetég alá.
mind nemzeti,mind klubb szinten érthetõ.
Azért a klubbfoci meg a válogatott foci központja is európa.

Bercy
Nem kene olyan lehetetlen helyeken mint Oroszorszag meccset jatszani.
Nem is ertem miert az UEFA-hoz tartoznak, a teruletuk kb 85%-a Azsiaban van. (gondolom ha itt is ott is vannak akkor ok dontenek, mint a torokok is).
DasIsFuck
na jó, csak ez meg kb egy az egyben egy bundagyanús szituációt hozott létre.

Azért erre egy uefa-nak nem ártana figyelni.
meg unfair is ez a bate-val szembe.

Csupán annyi hogy arrafelé ilyenkor már este 9-10 körül repkednek a mínuszok sok fokok.

antijuve
az idõeltolódás 1 óra hozzánk képest. ezenfelül biztos van még valami oka

ups and downs

Nem tudom hány éve így van már hogy a ruszki csapatok korábban játszanak. Nem azért találták ki hogy nekünk jobb legyen.

DasIsFuck
azért a mocsokság tetõfoka volt az, hogy elõbb játszottak fehérororszországba.
fõleg egy ilyen helyzetbe.
ha nem tudják elõre h x-el mind2 szépen továbbmegy tuti máshogy alakulhatott volna.

antijuve
persze, igazad van. pláne h hétvégén ment a tartalékolás.

ups and downs

DasIsFuck
én leszarom, hogy ez is jó, ha már megnézek egy rohadt bayernmeccset legalább a bl-be ne ezt az sunyi fost nyomják...
bajnokságba se gálázunk mostanában...akkor meg nem értem miért nem lehetett úgy kimenni, hogy akkor verjük meg õket és biztos elsõk vagyunk.

antijuve
én ebben nem vagyok olyan biztos.

amúgy sry, felhúztam magam máson.

ups and downs

Effe88
Dehogy szartak volna bele, ne viccelj már, szerinted õket nem érdekli a bosszú vágy, így is égett a pofájuk a 3-1 miatt, olyan ez mint tavaly a bázel elleni égés,...
vetted szöveghez meg nem írok inkább semmit