14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#11493 utólag azt hiszem, nem lehet eltiltani, mivel nem kapott lapot... -
#11492 hát lehet eltiltják utólag, mert a bíró nem vette észre a pályán. -
Ferrari23 #11491 Riberi egy piroskát azért megérdemelt volna... + a Juvenel is elmaradt egy piroska. -
lord nihilus #11490 -
#11489 nem volt les, belógott a védő. -
Gabe18 #11488 Jó eredmény a 2-0, de a vége érthetetlen. Simán megnyomhattuk volna még egy harmadikért. Ehelyett jött megint a sarokba vitel, szöglet tötyörgés, stb...
De összességében kitűnő eredmény, és a játék is rendben volt.
A 2. gólunk valószínű les volt. Az a kategória amit a szenvedő fél felháborít, akinek elnézik az azt mondja hogy ember legyen a talpán aki ezt megítéli a partjelző helyében hogy az elrúgás pillanatában előrébb volt 10 centivel a feje (mert a lába nem) vagy éppen nem.
Azonban ha a szünetben ekéztem Vidalt, akkor Riberynek is kijár. Én elhiszem hogy egy idő után elszakad a cérna a huszadik felrúgás után, de ma megint simán kiállíthatták volna teljes joggal. Ezt nem engedheti meg magának ő sem, meg mi sem hogy a legjobb emberünk ilyen ökörség miatt pirosat kapjon. -
#11487 akkor ennek a szezonnak annyi. Ez nagy veszteség...Mondjuk Robben jól tolta ma, Müller is jó volt középen. -
#11486 kurva élet:/ -
#11485 azé Vuciniccsel már sokkal jobbak voltak -
#11484 sok hibájára gondolok. -
#11483 Nagyszerű...Kroos izomszakadás......hihetetlen -
#11482 :D:D
nagyon el voltak ájulva maguktól
persze nagyon jó játékosaik vannak
de írtam a juvce topikba is
hogy a csatárai egyszerűen kevesek ide -
#11481 visszanézve a 2. gólt. annyira nem vok biztos a lesben, mert a védő lába sokkal hátrébb van mint a teste, és azzal meg egyvonalban van Mandzu. Szval ha les is volt, kábé ilyen 5 centin múlhatott. -
#11480 lol Puhl szétosztja Várhidit :DDDDDD -
#11479 bl-ben nem tudnak bírókat vásárolni :D -
#11478 csak te ne, kérlek, ma ne :DDDDDDDDD -
#11477 ígyvan, sztem is meglesz még 1 gólunk a visszavágón, onnantól kezdve kötve hiszem, hogy bukjuk
idegenben úgyis jobbak vagyunk :DDDDd -
#11476 lahm szerintem edzői utasítás miatt nem ment annyit előre
tökéletes volt ma is
nem tudom mi bajod -
#11475 Csalódott vagyok, először is elég gyenge volt a mai teljesítmény.
főleg lahm játéka volt csalódsá.
másik meg azért 3-4 lett volna ez ellen a juve ellen a reális eredmény és ehelyett mi csak 2-t rúgtunk:( -
#11474 ha annyi nem is de alaphangon 3:0 alap
többnek gondoltam a juvét
főleg, hogy a fórumba is írták, hogy mennyire jó csapatuk van
na nem baj:D
persze más egy celticcel meccselni, mint egy arsenallal -
#11473 ez jó volt
nem kaptunk gólt:D
Ribery a legjobb volt ma
Le lettek focizva az olaszok, hízelgő rájuk nézve a 2-0, lehetett volna itt több is
Visszavágón figyelni kell, de egy gólt tuti tudunk lőni, onnantól meg nem lehet baj.
-
#11472 pfuu ez a klattenburg. nem csodálom h Angliában sem szeretik. Ribery megúszott egy pirosat. Vidal nagy nehezen megkapta a sárgáját, Chiellini meg mindenhogy aprította az ellent. Kissé durva meccs volt.
Ez a 2-0 jó eredmény, idegenben lövünk egyet.
Ja, és a 2. gól hááát eléggé lesgyanús volt, bár az ilyet el lehet nézni :S -
#11471 simán lehetett volna 5:0 is... -
#11470 Hogy ma hogyan maradt pályán Vidal és Chiellini, az rejtély...
De a korrektség kedvéért, Ribéry belépője is nagyon nem illett a meccshez (azért remélem nem tiltják el, egyszer már szoptunk emiatt a BL-döntőben....)
A srácoknak pedig eszméletlen nagy gratuláció, Neuertől Mandzukicig.
Nálam nincsen meccs embere, mindenki fantasztikus volt.
Talán mégis: Jupp Heynckes...gondolom kitaláljátok miért :) -
#11469 lichsteiner és vidal sem játszhat a vissza vágón
ez már jó hír -
#11468 kettő a kolbász:D:D:D -
#11467 ez a bíró egy fasz -
#11466 Mandzu szépen előtte a rövidre, kár, hogy Buffon véd:S -
#11465 90.percben kapunk egyet szögletből -
#11464 lassan tök mind1 ki ellen nyomjuk, minden szögletnél kiver a víz :D -
#11463 én is ettől félek h lőnek egyet...de akkor lőjünk mellé hármat. minden Juve szögletnél kiver a víz... -
#11462 nem rossz spíler ő, ma ő a nehézfiú...az más kérdés, hogy büntetlenül teszi ezt. Egy időn túl (és azon már túl vagyunk), ezt már igen erőteljesen "honorálni" kellene
Jók vagyunk...csak könyörgöm, ne legyen ebből egy 2011-es Inter-visszavágó stílusú meccs... -
#11461 nyerjünk, nyerjünk
de a kihagyott helyzetek megbosszúlják magukat
szögletből tuti kapunk egyet
de 1-1 se lenne rossz:D -
#11460 jah, de azért nyerjünk és ne kapjunk gólt :D. -
#11459 az uccsó mondatod naaaaggyon ül, én is pont erre jutottam ezen félidő alatt, hogy de jó h nem került ide. -
Gabe18 #11458 Első 20 perc nagyon tapogatózó volt, utána teljesen átvettük az irányítást.
De ennyi kapu előtti helyzetből - lehetőségből minimum egy magabiztos 2-0 kellene hogy legyen, ami óriási különbség lenne a mostani borotvaélen táncolós 1-0-unkhoz képest.
Amúgy nem tudom ki akarta/akarja ezt a Vidalt idehozni. Egy igaz tenyérbemászó k...g, csak azt nem tudom mit kell csinálnia hogy egy sárga lapot kapjon végre... -
#11457 mindegy
ezt kell tovább csinálni
ha netán 1-1 lesz akkor se esek kétségbe
idegenbe is simán ynerhetünk -
#11456 Mandzu mezőnymunkája mondjuk okés, ezt nem vitatom -
#11455 legalább helyzetbe kerül nem mint Mandzu :D
ez a bíró egy kuki, de komolyan.
a gól után a Juve fölényben volt 10 percig, utána viszont kábé 2 gólt kellett vna lőnünk -
#11454 rengeteg ki nem kényszerített hiba...