Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem még 1-2 kell...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Effe88
húzzanak innen a spanyolok😄
elég lesz guardiola meg martinez is
nem kell több

bakkerman
szerintem spanyolt fog választani segitõnek,Juanma Lillo,Luis Enrique elég jó barátja Pepnek

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Pep mellé hasonló gondolkodású ember kellene (annak van értelme). Nincs információm hogy õk mennyire passzolnának egymáshoz. Bár az igaz, hogy akár ki lesz is a segéd, annyira nem lesznek szinkronban mint Guardiola és Villanova volt...

Mor3llo
"Effenberg mint másodedzõ?!:

"Megtiszteltetés lenne számomra. Tudom, hogy a Bayern nem akar nagy edzõi stábot. Lesz, ami lesz. Természetesen kapcsolatban állok Sammerrel, közeli barátok vagyunk."

Guardiola-Sammer-Effenberg-Luis Enrique-Hoeness-Rummenigge vezérkar? "

Azért az kicsit durva vezetés lenne 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88
raul nem kell
elhúzhat innen
inkább próbáljuk ki pl. Schollt😊

Bercy
Azta, mi van itt? 😊
Remélem lesz egy két értékes igazolás is (nem mintha mostani keret nem lenne igen jó).
Vagy Raul vagy kitudja...

Roberto Baggio is lehet hogy megy segíteni a Bayernhez.
DasIsFuck
ámen😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

bakkerman
true story 😄

haha xd

Vigyázat jön Pep és jön a BL😊)) hamarosan

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
egy d.villa jól jöhetne nyáron
szerintem ha egészséges nagy gólvágó lehetne nálunk, pizzaro úgy is vén már
gomez meg mandzukic meg egy kutya😄

antijuve
nekem mindegy, csak a weltklassehoz ne nyúljon <#idiota>

ups and downs

Effe88
na ez így érdekes lesz nyártól😄
szerintem egy két barcás vagy szimplán spanyol játékos érkezni fog😄😄
jó nyílván nem messi meg xavi😄😄

na de addig még sok minden hátra van
méltó képen illene búcsúztatni juppot😄
bajnokság,bl,kupa ez így jó lenne😄

antijuve
(úgy legyen)

ups and downs

Semmilyen, ugyanis:

„2013. január 16-án tárgyalt egymással Karl-Heinz Rummenigge és Jupp Heynckes vezetõedzõ. Jupp Heynckes (...) nem hosszabbítja meg 2013. június 30-án lejáró szerzõdését, mivel befejezi edzõi pályafutását, és ezt a mai napon hivatalosan is tudatta. Megértjük, elfogadjuk, és respektáljuk a döntését, és reménykedünk abban, hogy a szezon második felében még nagyon sikeres lesz a Bayernnel – egyben mindent meg is teszünk ezért."

Tehát Heynckes mindenképp távozik idény végén.

Hát én se hittem volna hogy egy a médiában ennyire felkapott edzõt el tudunk hozni, vagy hogy egyáltalán õ minket válasszon a Premier League pénzeszsákok ajánlata helyett.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Bercy
Jol ertem, hogy nyartol jon Guardiola?
Hat ez egy kicsit meglepett, nem gondoltam, hogy ennyire elorehaladottak a targyalasok.
(BTW az milyen mar, ha Jupp megnyeri mondjuk a BL-t meg a bajnoksagot is iden 😄 )
nem volt azért annyira kuka csak voltak jobbak. Bayern akkor is legalább eljutott a negyeddöntõig, ha más nem, ahol pl akkori legjobbak Milan, Barcelona verte ki õket pl

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

DasIsFuck
de a Magathos érába a csapat elég gyenge volt, fõleg a mostanihoz képest.
akkoriban a bl szereplés kuka volt, most meg azért esélyesek közé sorolnak...
és 2 éven belül 2 döntõt is játszottunk..

antijuve
ezzel sem lehet vitatkozni, de én a mostani csapatot "jobbnak" tartom (legalábbis ez a bajnoki teljesítmény eléggé lehengerlõ, és akkor még finom voltam)

ups and downs

antijuve
ezzel egyet tudok érteni.

ups and downs

azért 2 bajnoki cím megvolt a Bayernnek sõt emlékeim szerint a kupagyõzelem is. Ballack akkoriban szenzációs volt

bakkerman
Tésztás Gyurka

Effe88
jó perszeXD
jó hogy nem tornyi barnaXD
magathot mindig is utáltam, eleve olyan fura a fejeXD

majd lesz vki
klopp, sammer, scholl?😄

Az kéne még... A Wolfsburgban egy világsztárral nem bírt, akkor itt mit csinálna? Amúgy is eljárt már az idõ az õ gumiabroncs húzós edzési módszerei felett.
Ilyen középcsapatokhoz jó Magath, ahol még az õ szigorú dolgait szó nélkül megcsinálják fõleg ha látja a csapat hogy lesz eredmény.

Felix Magathot el tudnám itt képzelni ismét.

Wolfsburgból is bajnok csapatot csinált a semmibõl. Schalkénél nem vált be pedig oda se vitt kutyaütõket (Raúl, Farfan, Huntelaar) BL elõdöntõs eredménnyel nem régiben...

bakkerman
sajnálom a hollandot,a Barca után nem jöttek össze a dolgai

bakkerman
a Bayernnél is meglenne az a játékoskeret minõség,amivel lehetne játszatni a 4-3-3 kreatív futballt. Kiélezettebb a bundesliga,de szerintem már elsõ évében bajnok lenne veletek,ha hozzátok kerülne Pep. Pénzt kapna gondolom,vinne 1-2 olyan játékost aki beleillik a saját filozófiájába,és jönnének az eredmények,most ezt elfogultság nélkül mondom!

DasIsFuck
már akkor is a világ legjobb csapata volt a barca, szerintem inkább a beérett a csapat lenne megfelelõ jelzõ rájuk.
Jelenleg meg ott tartanak h mind1 h ki az edzõ tudják hozni a játékukat amivel bárkit megtudnak simán verni.

A probléma az amit Morello is leírt.
Szerintem zsákbamacska, de Jupptól szerintem jobb lenne.
Már csak azért is, mert ha egy hasonló játékstílust itt is meg tudna alapozni az azért jót tenne a csapatnak szerintem.
és ha Juppal esélyesek közt vagyunk akkor Guardiolával minimum ugyan ez meglenne..de majd elválik hogy mi lesz...

szabii98
effe nagy haverja, Joachim Löw? xDDD

I met God. She's black

pedig a Reijkaard féle gárda Ronaldinhoval, Decoval, Xavival baszott jó volt és gyönyörû focit játszottak akkor is

antijuve
ezt majd az idõ eldönti 😄. Lehet, hogy nem csak a Barcánál tud majd sikereket elérni. A tapasztalat meg majd jön az évekkel.

ups and downs

Bercy
Frank Rijkaard-ra gondoltam sorry osszekeverem Kluiverttel.
antijuve
Azért a Riijkard (és Ten Cate)-féle Barca másfajta focit játszott valamivel, mint a Guardiola (és mostmár Vilanova) fémjelezte gárda. Lehet, hogy az én emlékeim rosszak, de ezt az igencsak labdatartásra és rövidpasszokra kiélezett játékot Guardiola alatt kezdték el. Igaz, sikeres volt a Barca Guardiola elõtt is (nyertek egy BL-t), de nem voltak olyan jók, mint az azt követõ években. Ez Pep mellett szól - szerintem.

Effe: háát Klopp...sztem marha jó edzõ, van személyisége, beleéli magát a játékba, de hogy hozzánk eljönne...azt most nehezen hiszem. A Mainzból, ha mi hozzuk el és nem a Dortmund...na de azért abban lett volna kockázat. Ha a Dortmundnál nem válik be, nabumm, újabb 2 év, amikor középmezõnyben végeznek, míg ha nálunk bukott volna el, az igencsak feltûnõ lett volna. De valamit nagyon tud a csávó 😄.

Én magam jobban örülnék egy német edzõnek. Azért a német futball mostanság igencsak a világ élvonalában van, kötve hiszem, hogy ne lenne egyetlen olyan edzõ sem, aki alkalmas lenne a Bayern padjára.
De ha Peppel nyerünk BL trófeákat...hát nekem az se gond 😄

ups and downs

Effe88
Kluivertel nem nyertek bl-t
kluivert az ajaxal nyert

de amúgy nem kell ide guardiola
jó lenne klopp

Bercy
A Barcelona mar Guardiola elott is jo csapat volt. Ugye Kluiverttel is nyertek BL-t.
Szoval a Barca nem Guardiola miatt ilyen jo.
Hogy a bayernnel bevallna-e? Ki tudja...
Hát igen, az a baj, hogy Guardiola az elmúlt 7-8 év egyértelmûen legjobb csapatával parádézott, akik ráadásul a távozása után se igen estek vissza. De senki se tudja hogy ezen a területen kívül mire képes. Ugyanúgy benne van hogy az új helyén is épít egy világverõ csapatot, mint az hogy most egymás után három klubnál is simán elhasal...

Effe88
lol
nem hiszek benne
de annak örülök, hogy jupp elhúz a fenébe nyártól😄
klopp kéne ide vagy esetleg sammert kéne megtenni edzõnek

limperatore
persze mikor már valami igazi baj volt és szükség lett volna edzõi tapasztalatokra akkor rendre megbukott, ezért nem fog soha josé nyomába érni

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Mor3llo
Állítólag Guardiola érkezik majd Jupp papa helyére...
Hát nem tudom, amit játszott a csapata, az eredményes volt, ez tény.
De:
1. Ezt csak egy csapatnál mutatta be eddig, és azért nem akármilyen technikás játékosokkal.
2. Ha valami gáz volt, és váltani kellett volna a játékstíluson, akkor rendre nem tette meg/nem bírta megtenni, és ebbe bukott bele jónéhányszor a Barca.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Basel-Bayern 0-3

A második, harmadik gól elég szép volt...

És itt egy kis Bayern történelem a ZDF-tõl 30 percben. Az fcbayernmunchen.hu oldal régi tagjának, greislige-nek köszönhetõen magyar felirattal.

antijuve
a Schalkénél dubajozni mentek lehet 😄
amúgy mindegyik gól príma volt (május óta a tiziket is becsüljük meg 😄)

ups and downs

Mor3llo
Schalke 05 Bayern 😊

Délután megvolt az elsõ meccsünk idén az edzõtáborban. Valami Lekhwiya SC ellen 4-0, Müller, Van Buyten, Pizarro két góljával.
Elsõ meccsnek nem volt rossz, bár Neuertõl is kellett pár védés.

antijuve
van benne spritusz. kiváncsi vagyok h sül el ez a transzfer.

ups and downs

Mor3llo
10X-es U-21-es válogatott, állítólag jó kis spíler.
Rajtunk kívül akarta a Schalke meg a BVB is.

DasIsFuck
Miért ki az?:d