Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Megtiszteltetés lenne számomra. Tudom, hogy a Bayern nem akar nagy edzõi stábot. Lesz, ami lesz. Természetesen kapcsolatban állok Sammerrel, közeli barátok vagyunk."
Guardiola-Sammer-Effenberg-Luis Enrique-Hoeness-Rummenigge vezérkar? "
Azért az kicsit durva vezetés lenne 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Remélem lesz egy két értékes igazolás is (nem mintha mostani keret nem lenne igen jó).

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
szerintem ha egészséges nagy gólvágó lehetne nálunk, pizzaro úgy is vén már
gomez meg mandzukic meg egy kutya😄
szerintem egy két barcás vagy szimplán spanyol játékos érkezni fog😄😄
jó nyílván nem messi meg xavi😄😄
na de addig még sok minden hátra van
méltó képen illene búcsúztatni juppot😄
bajnokság,bl,kupa ez így jó lenne😄
„2013. január 16-án tárgyalt egymással Karl-Heinz Rummenigge és Jupp Heynckes vezetõedzõ. Jupp Heynckes (...) nem hosszabbítja meg 2013. június 30-án lejáró szerzõdését, mivel befejezi edzõi pályafutását, és ezt a mai napon hivatalosan is tudatta. Megértjük, elfogadjuk, és respektáljuk a döntését, és reménykedünk abban, hogy a szezon második felében még nagyon sikeres lesz a Bayernnel – egyben mindent meg is teszünk ezért."
Tehát Heynckes mindenképp távozik idény végén.
Hát én se hittem volna hogy egy a médiában ennyire felkapott edzõt el tudunk hozni, vagy hogy egyáltalán õ minket válasszon a Premier League pénzeszsákok ajánlata helyett.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Hat ez egy kicsit meglepett, nem gondoltam, hogy ennyire elorehaladottak a targyalasok.
(BTW az milyen mar, ha Jupp megnyeri mondjuk a BL-t meg a bajnoksagot is iden 😄 )
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
akkoriban a bl szereplés kuka volt, most meg azért esélyesek közé sorolnak...
és 2 éven belül 2 döntõt is játszottunk..
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
ups and downs
jó hogy nem tornyi barnaXD
magathot mindig is utáltam, eleve olyan fura a fejeXD
majd lesz vki
klopp, sammer, scholl?😄
Ilyen középcsapatokhoz jó Magath, ahol még az õ szigorú dolgait szó nélkül megcsinálják fõleg ha látja a csapat hogy lesz eredmény.
Wolfsburgból is bajnok csapatot csinált a semmibõl. Schalkénél nem vált be pedig oda se vitt kutyaütõket (Raúl, Farfan, Huntelaar) BL elõdöntõs eredménnyel nem régiben...
Jelenleg meg ott tartanak h mind1 h ki az edzõ tudják hozni a játékukat amivel bárkit megtudnak simán verni.
A probléma az amit Morello is leírt.
Szerintem zsákbamacska, de Jupptól szerintem jobb lenne.
Már csak azért is, mert ha egy hasonló játékstílust itt is meg tudna alapozni az azért jót tenne a csapatnak szerintem.
és ha Juppal esélyesek közt vagyunk akkor Guardiolával minimum ugyan ez meglenne..de majd elválik hogy mi lesz...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
ups and downs
Effe: háát Klopp...sztem marha jó edzõ, van személyisége, beleéli magát a játékba, de hogy hozzánk eljönne...azt most nehezen hiszem. A Mainzból, ha mi hozzuk el és nem a Dortmund...na de azért abban lett volna kockázat. Ha a Dortmundnál nem válik be, nabumm, újabb 2 év, amikor középmezõnyben végeznek, míg ha nálunk bukott volna el, az igencsak feltûnõ lett volna. De valamit nagyon tud a csávó 😄.
Én magam jobban örülnék egy német edzõnek. Azért a német futball mostanság igencsak a világ élvonalában van, kötve hiszem, hogy ne lenne egyetlen olyan edzõ sem, aki alkalmas lenne a Bayern padjára.
De ha Peppel nyerünk BL trófeákat...hát nekem az se gond 😄
ups and downs
kluivert az ajaxal nyert
de amúgy nem kell ide guardiola
jó lenne klopp
Szoval a Barca nem Guardiola miatt ilyen jo.
Hogy a bayernnel bevallna-e? Ki tudja...
nem hiszek benne
de annak örülök, hogy jupp elhúz a fenébe nyártól😄
klopp kéne ide vagy esetleg sammert kéne megtenni edzõnek
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Hát nem tudom, amit játszott a csapata, az eredményes volt, ez tény.
De:
1. Ezt csak egy csapatnál mutatta be eddig, és azért nem akármilyen technikás játékosokkal.
2. Ha valami gáz volt, és váltani kellett volna a játékstíluson, akkor rendre nem tette meg/nem bírta megtenni, és ebbe bukott bele jónéhányszor a Barca.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A második, harmadik gól elég szép volt...
És itt egy kis Bayern történelem a ZDF-tõl 30 percben. Az fcbayernmunchen.hu oldal régi tagjának, greislige-nek köszönhetõen magyar felirattal.
amúgy mindegyik gól príma volt (május óta a tiziket is becsüljük meg 😄)
ups and downs
Elsõ meccsnek nem volt rossz, bár Neuertõl is kellett pár védés.
Rajtunk kívül akarta a Schalke meg a BVB is.