14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#11813 jó de ilyeneket beszélni, hogy a 2 bayernnek nem volt gólhelyzete és ez egy ikszes meccs volt csak a bíró belenyúlt"
ekkora barmot mint várhidi -
#11812 A nagy magyar szaGertok rengeteg faszsagot hordanak ossze rekord ido alatt es meg penzt is kapnak erte... -
#11811 viszont puhl korrekt mint mindig
robben gólja szerinte is szabálytalan volt(müller feltartás)
mondjuk szerintem is
viszont piqué kezezését befújta volna( az egyiket)
várhidi meg nagyon szomorú szegény
nagyon utálhatja a Bayernt a kis patkány -
#11810 "a Bayernnek nem volt gólhelyzete"
várhidi zuhanyhiradó:D:D:D
sírok gecc:D -
argo001 #11809 Szépen kitömték a spanyolokat a németek az elmúlt két meccsen. Örülök neki. :D -
#11808 "German police of Munich is looking for 11 men, dressed in red who raped 11 unknown persons from spain on april 23rd." -
#11807 hát akkor lehet a dortmund nyeri götze mesterhármasávalxD
csak, hogy lehessen drámázni...xD -
#11806 az sajnos csak úgy lehetséges, ha nyáron érkezik Messi :( -
#11805 ( ha netán tripláznánk akkor ebből a csapatból kéne, hogy válasszanak egy aranylabdást 2013ra:) )
de szép is lenne... -
#11804 azért az se semmi, hogy a német házidöntő a wembleybe jöhet összeXD -
#11803 nem, mégsem emelem, látom már belinkelted a BL topicba...kabbe :D -
#11802 Hát müller azért nagyon hasznos a csapatjátékba.
rengeteg gólpassza se véletlen. -
Gabe18 #11801 A Dortmund akárkivel játszik pihentethet, se első, se harmadik nem lesz már. Tuti a 2. helye, nyugodtan a visszavágóra játszhat. -
#11800 :DD
emelem a tétet
-
ez de szarXD -
#11798 amúgy jó mert a real az atleticoval játszik idegenbe
míg a dortmund düsseldorfba megy
bvb pihentethet, szüksége is lesz rá kemény 90 perc lesz ott madridban még
a reálnak meg csak oda kell tennie magát a város rangadón:)
ramos meg nem játszhat a visszavágón ha jól számoltam:D
óriási előnyben a németek:D
de szép lenne a wembleybe két német csapat:) -
#11797 Most olvasom Müller nyilatkozatát:
„Engem sosem látnak majd 3-4 játékos között eltáncolni. De 13 km-re mindig jó vagyok – és megvan bennem a támadóvér is."
Igen, valahogy én is igy vagyok vele. Csetlik, botlik, de hajt, mint egy bolond, és valahogy mindig jókor van jó helyen. Hivhatnák Thomas Gomeznek is :DDDDDd -
#11796 :) -
#11795 érik a Der Klassiker....:)))))))) -
#11794 #11755
fusd át mégegyszer ki szólt be, kinek. Látom vannak gondok agyi téren... ;) -
Micsu #11793 sértődés? nem én sértegetlek téged, valamit nagyon elfilmeztél, fuss vissza a csapatod topikjába és ott oszt az észt
byby -
#11792 hol vannak a hsz-ek számai amiben fikázom a bayernt? azóta se látom.
De még azt se tudod mire sértődtél be, kis majmocska? tényleg nincs valami sok eszed. -
#11791 már 4 -
Gabe18 #11790 Már 3... -
Micsu #11789 ja megsértődtem mert kaptatok egy 4est :D -
#11788 konkrétan tökéletes lenne a Dortmundnak. -
#11787 ha nyer a dortmund akkor az egy 2-1 lesz majd.
az se lenne rossz, ha megismétlődne a 2 csoportmeccs eredménye.
-
#11786 Hummels ezt csúnyán elkúrta -
#11785 gratula a tegnapi teljesítményhez,a jobbtól sose szégyen kikapni. Sok sikert a döntőben,mostmár nyerje meg a Bayern,akkor legalább elmondhatjuk,hogy (ismét) a későbbi győztes ellen estünk ki...:D -
#11784 Wuhhaaahhaaa na ezt old meg Jupp ugy, hogy a kecske is jollakjon es a kaposzta is megmaradjon :) -
lord nihilus #11783 De sajnos a Gustavo-Martínez párossal már egyszer majdnem beszoptuk...nem tudom -
#11782 Szerintem jelenleg Schweini a legfontosabb bayern jatekos. A donton mindenkepp jatszania kell, nem szabas kisargazni.
Nehez helyzetben Heynckess... De szerintem padra vele es ha esetleg meleg a pite akkor be lehet hozni es kockaztatni, hogy nem jatszhat a donton. -
Gabe18 #11781 Schweinsteigernek játszani kell, mert ő az (elsősorban) aki Messit kinyírta tegnap is. Márpedig azt a 4-0-al se engedhetjük meg hogy Messi a visszavágón fickándozzon, mert akkor hamar veszélyessé válhat a dolog. -
#11780 azért nem linkelsz, mert nem tudsz... csak nekem estél sértődöttségedben. -
#11779 En ennyire nem vennem fel valrol a dolgot. Mondjuk Tymo siman mehet de Can... Hat azert a barcelona ellen fogunk jatszani meghozza a nou camp-ba szoval ne szabad az arsenal vagy epp az inter elleni hibaba belefutni .
En a tymo, gustavo parossal kiegyeznek. -
Micsu #11778 sry de nem linkelgetek inkább komment számokat mert hagyjuk itt abba
visszavágó után talizuk -
#11777 " Kit kuldjon ki a helyukre?"
Timot és Cant
emberek 4:0 előnyünk van
ne vicceljetek már
ezek az emberek is letudják hozni
max nem nyerünk esetleg kikapunk 2:0 ra
kit érdekel
de nem szabad kockáztatni
ne legyetek már kishitűek -
#11776 tök fölöslegesen vered magad, kettőnk közül nem én sértődtem be... veled ellentétben én itt egy rossz szót sem szóltam a Bayernről, a Barca topikban gratuláltam is nekik. Csupán egy mencseszter fan-t világosítottam fel a tényekről, te pedig magadra vetted a másik topikban tett megjegyzésem, és nagyon elmés módon ugyanazzal vágtál vissza, mint egy sértődött kisgyerek ;) annak ellenére, hogy se a Bayern, se a Bayern drukkerekre nem szóltam egy szót sem. Na cső.
-
Micsu #11775 vannak régi barca ismerőseim de ők nem 10 éves szinten nyavalyognak mint egyesek, bocs hogy ebbe a csoportba soroltalak tévesen (NOT) -
#11774 annyira okos vagy hogy az valami hihetetlen... keresd vissza a barca topikban a 97-es Nou camp képeket, aztán újra megtárgyaljuk ezt.