14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#11853 no 0-4 lesz
egyszer bejött, itt az ideje, hogy mégegysezr bejöjjön:X -
#11852 holnap X-lesz:)
1-1
de lehet nyerünk 1-2? -
#11851 Oszinten remelem, hogy bevaltja a remenyeket es meg a 20 millional is tobbet fog kapni a munchentol rovidesen ;) -
van még olyan játékos, aki nem pénzéhes -
#11849 Mario Götze a Manchester City 20 millió eurós fizetési ajánlatát utasította vissza, mert csak a Bayern Münchenbe akart igazolni - fele annyi pénzért.
hello -
#11848 Teny, hogy nem szep egy ember, de a Bayern egyik meghatarozo alakja volt.
Azota nem lattam hozza hasonlo vezeregyeniseget.
Bar a nemet klontechnika igen fejlett es a kis Schweini egyertelmuen Effenberg klonja az az ero amivel a csapatot osszefogta az hianyzik Schweinibol :) -
#11847 ne ez jó:)
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bundesliga-effenberg-a-bayern-helyett-a-schalkenal-2240511
kommentek:D:DXD
"monoki132013-04-30 12:17:28
Ez a birkafej anno akkora szabit húzott a Bernabeuban,hogy még most is tapsolnak te ostoba."
"Mr.Templar2013-04-30 12:39:28
Fikció egy része: de Effenberg idejében nem sok esélye lett volna Robbennek egy BL döntpben 11-est rúgni. Szűkölt volna anyjába vissza. :-)
Hajrá Effe!" -
Coco #11846 Fabregas Barcelona nevelés. -
#11845 max 2014-ben -
#11844 pletykák szerint ő is jön -
#11843 akkor még nagyon jó kis csapatuk volt,támadó focit játszottak.
Nekik az EL helyért kellene minimum harcolniuk.
-
#11842 Schaffot már rég ki kellett volna rúgni... -
#11841 a Werder szenvedését nem jó nézni,nem is olyan rég még BL csoportkörben megszorongattak minket -
#11840 A werder nagyon könnyen ki is pottyanhat az első osztályból:S
nagyon forrósodik ott a hoffenheim,augsburg,düsseldorf,werder körül a helyzet. -
#11839 ennyi! Sztem jobb ha nem szól senki semmit.
Tavaly nyáron meg idén volt/lesz egy nagy transzfer és ennyi. Ja, hogy ezek be is jöttek? (Götzét meg nem tudjuk, de nem hinném h gondjai lennének itt). Sztem a Barca szurkolóknak semmi jogalapjuk nincs arra, hogy bmelyik csapatot kritizálják az átigazolási politikája miatt, mert ott is voltak csillagászati összegekért vett játékosok, néhányuk közülük be is buktak a Barcánál. (és ezt nem provokálás céljából írom). -
#11838 na volt egy befutónk:D -
#11837 sztem idén úgy 70 millióba fog kerülni götze és lewa, ha jön.
mondjuk elmegy gomez nagypénzért.
meg még mondjuk pár kicsi, akkor a szokásos -50/40 körül jöhetünk ki.
de lehet még jönnek játékosok ki tudja kik vannak még guardiola listájánXD -
lord nihilus #11836 Lesz még mit behoznia Ulinak...xD -
#11835 ja még
08/09
alves 35,5 millio euro
hleb 17 m
caseres 16,5 m
keita 14 m -
#11834 amúgy a barcánál tényleg nincs pénz
ááá?
2012/13
song 19 millió euro!
jordi alba 14 millió euro!
2011/12
fabrgeas 34 millió euro!!!
sanchez 26 millió euro!!
2010/11
villa 40 millió euro!!!
macherano 20 millió euró!
adriano 9,5 millió euro!
2009/10
csingriszkij vagy ki 25 millio euro!
ibra 69,5 millio euro! XD
keirrisson vagy ki 14 millio euro! -
lord nihilus #11833 én sem:c -
#11832 én már nem értem -
Bagi1991 #11831 Háát a Rijkaard-os időszak az telyesen más volt.Én nem arról az időszakról beszélek.Csak nálunk máár ez a bajj hogy 5 éve ugyan ezek a játékosok vannak és ők csúcson voltak.Nekünk is változtatni kell ez a 4:0 vereség ennek az 1-ik oka.Meg sztm a fejekbe nincs valami rendbe.De mondtam nem akkarok elmeni amelett se hogy a Bayern nagyon jóó és lehet nyomtok egy Korszakot. -
lord nihilus #11830 A Rijkaard-os időszak kezdetén, emlékeim szerint, a Barca is elég rendesen költekezett, csak utána kezdte beépítgetni a saját nevelésű játékosait. Azt meg nem értem miért rossz az átigazolási taktika...van egy rakat fiatal játékos, sok közülük saját nevelés is, azon kívül pedig fiatal, valóban tehetséges embereket igazol a Bayern. -
#11829 a csapat fele saját nevelés.:D -
Bagi1991 #11828 Aha és abból menyi volt kezdő?? Mi már mikor 2009-be 4:0 es rugtunk nektek akkor 8 játékos volt jelen a pályán.És a keddi bl-mecsen ugyan ez a 8 játékos kezdő volt mint akkor.a Többiről nem is beszélve tehát nálunk is kell változtatás az biztos.Nyáron valószinű mi is vásárlunk mert kell a változtatás.Csak persze nekünk nincs pénzünk 100 Millios eurót költeni átigazolásokra.. -
#11827 Nem jól látod.
A Bayernben van 8!!! sajátnevelés(Lahm,Badstuber,Contento,Alaba,Scwejni,Can,Kroos,Müller)
Ennél többet már nem lehetne kinevelni:D
Nálatok is nagyjából ugyan így van.
ti is vettetek játékosokat akiket nem ti neveltetek ki, ibra,eto,ronaldinho,abidal,mascherano,fabregas,villa,sanchez, stb... stb..
Szóval semmivel nem vagytok különbek mint a Bayern. -
Bagi1991 #11826 Szisztok,háát le a kalapal a Bayern előtt amit ebbe az idény-be műveltetek de azt kell hogy mondjam elégé unszinpatikus amit műveltek az átigazolási piacon,én Barcelona szurkoló vagyok,és én is ugy látom hogy nagy %-ban hogy lehet hogy ti most nyomtok egy 4 éves korszakot.Ugye a Barcelona az ugy nyomot egy 4 éves korszakot hogy nem 150 Millio eurót kőltöt játékosokra mint ahogy a Bayern probálja csinálni,hanem feltörekvő játékosra alapoztunk.Ami sztem sokkal nagyobb dolog mint amit a Bayern csinál.Persze nem akkarok a Bayern érdemei mellet elmeni.Grat Remélem megnyeritek a Bl-t. -
#11825 hát benne van
volt már Bayern uralom
74-75-76 :D
szóval most is benne lehet
spanyol uralomnak lehet egy darabig vége?! -
#11824 egyébként az emgfordult a fejetekbe, hogy msot az elkövetkezendő évekbe akár uralhatjuk európát is?
mert ha idéán döntő lesz és elég valószinű akkor már zsinórba egymás után kétszer döntőzünk(utóbbi 4 évből 3)...amiből akár nyerhetünk is egy camet...jövőre ugye erősödünk nem is kicsit+jön guardiola szóval szinte minden adott ahhoz, hogy pár évig akár domináljuk európát is:) -
#11823 Aufstellung:
Starke - Rafinha , van Buyten , Boateng , Contento - Tymoshchuk , Luiz Gustavo - Can , Pizarro , Shaqiri - Mandzukic
-
#11822 Bizony jó lenne még őt is látni soraink között :) -
#11821 Amúgy én akit legszivesebben elhoztam volna Dortmundból az Hummels, eleve saját nevelés.
Már most a legjobb német belső védő szerintem.
-
#11820 várhidi egy olaszszopó bohóc -
#11819 Arról meg nem is beszélve, ha most ugyan így a Real Madrid győzött volna akkor már 4X kiszopták volna a reál tökeiből a tejet.
Nyilván nekünk csak szerencse és a bíró az ami miatt nyertünk..
Nem tudom a másik elődöntőre mit mondtak, bizto ott is meg lett magyarázva, hogy kifogott egy jó napot a dortmund és egy rosszat a real és ki lett az is szakértve, hogy a reaál az a bernabeuba bármikor képes 3 nullára győzni meg gyors gól.
Igen legutóbbi meccsükön a reál az utolsó percekbe mentett pontot otthon.
-
#11818 arról nem is beszélve, hogy ha nem volt gólhelyzetünk akkor miből szereztük a gólokat?
A barcának is lehet elenged 2 lesgólt mondjuk Kassai vagy kissebb szabálytalanságokat.
Csak nekik volt 2 kapuralövésük a meccsen azt is a belsővédőjük követte el.
Ezek után aztán végképp semmi köze a meccs végéhez annak, hogy bíró hibázott 2 gólnál.
de cserébe nem kaptunk meg 2 kezezésért a büntetőt.
-
argo001 #11817 A zuhanyhíradót sajnos sikerült nekem is megnéznem. Várhidi hülyébb, mint egy zsák krumpli. Puhl meg jól megmondta: hibázott a bíró a meccsen több helyütt is (kicsit azért próbálta védeni a mundér becsületét), de nagyon igaza volt, hogy abszolút nem egy X meccs múlt ezen. Így vagy úgy de 3-0 vagy 4-0 ugyanúgy bejött volna, a Barca hogy mentett volna akár döntetlenre? Kapura lövésük se nagyon volt... -
#11816 utólag felvilágosulhataott akkor:S -
lord nihilus #11815 bakker....most hogy mondod...LEHET :D:D -
#11814 lehet, hogy jakuza=várhidi?:D:D:D