14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • DasIsFuck
    no 0-4 lesz
    egyszer bejött, itt az ideje, hogy mégegysezr bejöjjön:X
  • Effe88
    holnap X-lesz:)
    1-1
    de lehet nyerünk 1-2?
  • Bercy #11851
    Oszinten remelem, hogy bevaltja a remenyeket es meg a 20 millional is tobbet fog kapni a munchentol rovidesen ;)
  • szabii98

van még olyan játékos, aki nem pénzéhes
  • Mor3llo
    Mario Götze a Manchester City 20 millió eurós fizetési ajánlatát utasította vissza, mert csak a Bayern Münchenbe akart igazolni - fele annyi pénzért.

hello
  • Bercy #11848
    Teny, hogy nem szep egy ember, de a Bayern egyik meghatarozo alakja volt.
    Azota nem lattam hozza hasonlo vezeregyeniseget.
    Bar a nemet klontechnika igen fejlett es a kis Schweini egyertelmuen Effenberg klonja az az ero amivel a csapatot osszefogta az hianyzik Schweinibol :)
  • Effe88
    ne ez jó:)
    http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bundesliga-effenberg-a-bayern-helyett-a-schalkenal-2240511

kommentek:D:DXD

"monoki132013-04-30 12:17:28
    Ez a birkafej anno akkora szabit húzott a Bernabeuban,hogy még most is tapsolnak te ostoba."

"Mr.Templar2013-04-30 12:39:28
    Fikció egy része: de Effenberg idejében nem sok esélye lett volna Robbennek egy BL döntpben 11-est rúgni. Szűkölt volna anyjába vissza. :-)
    Hajrá Effe!"
  • Coco
    Fabregas Barcelona nevelés.
  • Mor3llo
    max 2014-ben
  • DasIsFuck
    pletykák szerint ő is jön
  • DasIsFuck
    akkor még nagyon jó kis csapatuk volt,támadó focit játszottak.

Nekik az EL helyért kellene minimum harcolniuk.
  • Effe88
    Schaffot már rég ki kellett volna rúgni...
  • bakkerman
    a Werder szenvedését nem jó nézni,nem is olyan rég még BL csoportkörben megszorongattak minket
  • DasIsFuck
    A werder nagyon könnyen ki is pottyanhat az első osztályból:S

nagyon forrósodik ott a hoffenheim,augsburg,düsseldorf,werder körül a helyzet.
  • antijuve
    ennyi! Sztem jobb ha nem szól senki semmit.
    Tavaly nyáron meg idén volt/lesz egy nagy transzfer és ennyi. Ja, hogy ezek be is jöttek? (Götzét meg nem tudjuk, de nem hinném h gondjai lennének itt). Sztem a Barca szurkolóknak semmi jogalapjuk nincs arra, hogy bmelyik csapatot kritizálják az átigazolási politikája miatt, mert ott is voltak csillagászati összegekért vett játékosok, néhányuk közülük be is buktak a Barcánál. (és ezt nem provokálás céljából írom).
  • DasIsFuck
    na volt egy befutónk:D
  • DasIsFuck
    sztem idén úgy 70 millióba fog kerülni götze és lewa, ha jön.
    mondjuk elmegy gomez nagypénzért.
    meg még mondjuk pár kicsi, akkor a szokásos -50/40 körül jöhetünk ki.
    de lehet még jönnek játékosok ki tudja kik vannak még guardiola listájánXD
  • lord nihilus
    Lesz még mit behoznia Ulinak...xD
  • Effe88
    ja még
    08/09

alves 35,5 millio euro
    hleb 17 m
    caseres 16,5 m
    keita 14 m
  • Effe88
    amúgy a barcánál tényleg nincs pénz
    ááá?

2012/13
    song 19 millió euro!
    jordi alba 14 millió euro!

2011/12

fabrgeas 34 millió euro!!!
    sanchez 26 millió euro!!

2010/11

villa 40 millió euro!!!
    macherano 20 millió euró!
    adriano 9,5 millió euro!

2009/10

csingriszkij vagy ki 25 millio euro!
    ibra 69,5 millio euro! XD
    keirrisson vagy ki 14 millio euro!
  • lord nihilus
    én sem:c
  • Effe88
    én már nem értem
  • Bagi1991
    Háát a Rijkaard-os időszak az telyesen más volt.Én nem arról az időszakról beszélek.Csak nálunk máár ez a bajj hogy 5 éve ugyan ezek a játékosok vannak és ők csúcson voltak.Nekünk is változtatni kell ez a 4:0 vereség ennek az 1-ik oka.Meg sztm a fejekbe nincs valami rendbe.De mondtam nem akkarok elmeni amelett se hogy a Bayern nagyon jóó és lehet nyomtok egy Korszakot.
  • lord nihilus
    A Rijkaard-os időszak kezdetén, emlékeim szerint, a Barca is elég rendesen költekezett, csak utána kezdte beépítgetni a saját nevelésű játékosait. Azt meg nem értem miért rossz az átigazolási taktika...van egy rakat fiatal játékos, sok közülük saját nevelés is, azon kívül pedig fiatal, valóban tehetséges embereket igazol a Bayern.
  • DasIsFuck
    a csapat fele saját nevelés.:D
  • Bagi1991
    Aha és abból menyi volt kezdő?? Mi már mikor 2009-be 4:0 es rugtunk nektek akkor 8 játékos volt jelen a pályán.És a keddi bl-mecsen ugyan ez a 8 játékos kezdő volt mint akkor.a Többiről nem is beszélve tehát nálunk is kell változtatás az biztos.Nyáron valószinű mi is vásárlunk mert kell a változtatás.Csak persze nekünk nincs pénzünk 100 Millios eurót költeni átigazolásokra..
  • Effe88
    Nem jól látod.
    A Bayernben van 8!!! sajátnevelés(Lahm,Badstuber,Contento,Alaba,Scwejni,Can,Kroos,Müller)
    Ennél többet már nem lehetne kinevelni:D
    Nálatok is nagyjából ugyan így van.
    ti is vettetek játékosokat akiket nem ti neveltetek ki, ibra,eto,ronaldinho,abidal,mascherano,fabregas,villa,sanchez, stb... stb..
    Szóval semmivel nem vagytok különbek mint a Bayern.
  • Bagi1991
    Szisztok,háát le a kalapal a Bayern előtt amit ebbe az idény-be műveltetek de azt kell hogy mondjam elégé unszinpatikus amit műveltek az átigazolási piacon,én Barcelona szurkoló vagyok,és én is ugy látom hogy nagy %-ban hogy lehet hogy ti most nyomtok egy 4 éves korszakot.Ugye a Barcelona az ugy nyomot egy 4 éves korszakot hogy nem 150 Millio eurót kőltöt játékosokra mint ahogy a Bayern probálja csinálni,hanem feltörekvő játékosra alapoztunk.Ami sztem sokkal nagyobb dolog mint amit a Bayern csinál.Persze nem akkarok a Bayern érdemei mellet elmeni.Grat Remélem megnyeritek a Bl-t.
  • Effe88
    hát benne van
    volt már Bayern uralom
    74-75-76 :D

szóval most is benne lehet

spanyol uralomnak lehet egy darabig vége?!
  • DasIsFuck
    egyébként az emgfordult a fejetekbe, hogy msot az elkövetkezendő évekbe akár uralhatjuk európát is?
    mert ha idéán döntő lesz és elég valószinű akkor már zsinórba egymás után kétszer döntőzünk(utóbbi 4 évből 3)...amiből akár nyerhetünk is egy camet...jövőre ugye erősödünk nem is kicsit+jön guardiola szóval szinte minden adott ahhoz, hogy pár évig akár domináljuk európát is:)
  • Effe88
    Aufstellung:
    Starke - Rafinha , van Buyten , Boateng , Contento - Tymoshchuk , Luiz Gustavo - Can , Pizarro , Shaqiri - Mandzukic
  • Bercy #11822
    Bizony jó lenne még őt is látni soraink között :)
  • DasIsFuck
    Amúgy én akit legszivesebben elhoztam volna Dortmundból az Hummels, eleve saját nevelés.
    Már most a legjobb német belső védő szerintem.
  • Effe88
    várhidi egy olaszszopó bohóc
  • DasIsFuck
    Arról meg nem is beszélve, ha most ugyan így a Real Madrid győzött volna akkor már 4X kiszopták volna a reál tökeiből a tejet.

Nyilván nekünk csak szerencse és a bíró az ami miatt nyertünk..

Nem tudom a másik elődöntőre mit mondtak, bizto ott is meg lett magyarázva, hogy kifogott egy jó napot a dortmund és egy rosszat a real és ki lett az is szakértve, hogy a reaál az a bernabeuba bármikor képes 3 nullára győzni meg gyors gól.
    Igen legutóbbi meccsükön a reál az utolsó percekbe mentett pontot otthon.
  • DasIsFuck
    arról nem is beszélve, hogy ha nem volt gólhelyzetünk akkor miből szereztük a gólokat?
    A barcának is lehet elenged 2 lesgólt mondjuk Kassai vagy kissebb szabálytalanságokat.
    Csak nekik volt 2 kapuralövésük a meccsen azt is a belsővédőjük követte el.
    Ezek után aztán végképp semmi köze a meccs végéhez annak, hogy bíró hibázott 2 gólnál.
    de cserébe nem kaptunk meg 2 kezezésért a büntetőt.

• argo001
    A zuhanyhíradót sajnos sikerült nekem is megnéznem. Várhidi hülyébb, mint egy zsák krumpli. Puhl meg jól megmondta: hibázott a bíró a meccsen több helyütt is (kicsit azért próbálta védeni a mundér becsületét), de nagyon igaza volt, hogy abszolút nem egy X meccs múlt ezen. Így vagy úgy de 3-0 vagy 4-0 ugyanúgy bejött volna, a Barca hogy mentett volna akár döntetlenre? Kapura lövésük se nagyon volt...
  • DasIsFuck
    utólag felvilágosulhataott akkor:S
  • lord nihilus
    bakker....most hogy mondod...LEHET :D:D
  • Effe88
    lehet, hogy jakuza=várhidi?:D:D:D