14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
IXEMGabeo #11773 túl sok "Alkonyatot" nézhetett:D:D:D
Egyébként nem normális ez az ember kár, hogy pont az ilyenek tudnak focizni általában -
#11772 Hangosan felnvettem... mint egy gyerek, rendesen beleharapott
-
Micsu #11771 mint a barca drukkerek nagyrésze gondolom te is vagy 3 éve vagy barca drukker így hogy tudhatnád -
#11770 (y) -
Gabe18 #11769 Igy van. Szerencsére a nyilatkozatokból az jön le, mindenki tudja hogy még csak fél lábbal vagyunk a döntőben. -
#11768 Remelem meglesz az 'arany kozeput'. Azaz nem eroltetik a sargas kulcsjatekosokat de nem is B csapattal mennek ki lotyogni.
Komolyan kell venni a barcat. -
#11767 idén az arsenal-nál már megkaptuk a leckét, még egyszer ilyen hibába nem fogunk esni ez tuti. -
#11766 és hogy ne szerezzünk legalább 1-2 gólt.
főleg ha a barcának nagyon kell támadni akkor meg méginkább megnyílnak amit mi kihasználhatunk majd.
babona ide,babona oda, meg, hogy nem lebecsülni,elbízni magunkat, de egyszerűen nem tudom azt mondani, hogy nicns meg a továbbjutás.
ez a realitás, persze történnek néha csodák csak nem mindig...idén a dortmudni csoda elég volt a bl-be azt mondom:D
-
#11765 ezektől azért megkímélhetnék a bayernt.
nem vagyunk barca,nem is leszünk és nem is akarunk azok lenni.
azt emg végképp nem szeretném, hogy divat szurkolókkal legyünk tele mert sikeresek vagyunk, persze jó a hírnév a csapatnak, de ne essünk át a ló túloldalára. -
#11764 milyen érzés a 16 között kiesni? :) Én már jópár éve nem tudom, kérlek meséld el :D -
#11763 Inkább kapcsold a Sport1-re... valami hihetetlen jó mérkőzés meccs rajta. S mivel gondolom sokk alatt vagy még mindig,most össze tudod számolni,mennyi is az annyi :DD -
#11762 Nagyon orulok a tegnapi gyozelemnek, de meg nem nyertuk meg a BL-t.
Remelem ezt Munchenben is tudjak es nem esnek a szokasos hibaba, hogy a visszavagora felvalrol vesznek egy csapatot. Egyszer ezt mar megjartuk az Inter ellen. Hiaba voltunk jobbak, gyorsan talaltak par golt es utana mar padlora kerult a csapat.
Nem szabad lekezelni a barcat, mert eros csapat es jo csapat.
Remelem, hogy Heynckess megprobalja padoztatni a sargasokat. Lahm es Gomez eseteben meg valogathat is a cserekbol. A kozeppalya a gond. Az osszes klasszis vedekezo kozeppalyasunk (Martinez, Schweini, Gustavo) sargas. Kit kuldjon ki a helyukre? Szerintem Schweini es Martinez nagyon kell a dontore, szoval oket pihentetni kell es Gustavoval meg kockaztatni. -
#11761 :ASD:A:SD:ASD:
-
#11760 alaba, shaqiri?:) de főként alaba :D -
#11759 a kérdés nagyon is jogos :) -
#11758 az 1 dolog, hogy Robben tegnap sokat ment hátra, de ki fog így védekezni a középpályán? :D -
#11757 Rash? Valóban... -
#11756 De kár hogy nem láttam a meccset a meló miatt , de majd a visszavágót :)
Nagyon nagy gratula a srácoknak , szépen lefocizták a Barcát :D.
4-0 fantasztikus.
Amúgy ha már B csapat menne barcába akkor én shaqirit is betenném a kezdőbe , valamint Robben helyére Pizarrót. :)
szóval valahogy igy : Neuer-Boateng-Dante-Buyten-Alaba-Robben-Shaqiri-Ribery-Müller-Pizarro-Mandzukic -
Micsu #11755 úgy látom egy majom idetévedt -
#11754 kurva nagy mémek születnek :D
-
#11753 asszem a csapatod a legjobb 8-ba se jutott be hugi ;) -
#11752 Hú gyerekek.....ez a tegnap esti produkció egész egyszerűen FENOMENÁLIS volt. Ennél jobban egy csapat nem tud csapatként játszani...
A visszavágótól nem tartok, 2 vagy 3-0 esetén tartottam volna, de azt nem tudom elképzelni, hogy ez a Bayern 5-öt kapjon. Egész egyszerűen ez a kép nincsen idén meg a fejemben.
Jupp papa remélem megoldja a visszavágót úgy, hogy ne legyenek majd eltiltottak...
AUF GEHT'S!
-
#11751 Él még az a szabály, hogy a feladott meccset az ellenfél nyeri 3:0-ra? Mert akkor összesítettben is továbbjutnátok anélkül, hogy ki kellene állnotok és kockáztatni akármit is(eredményt vagy lapokat) :D -
#11750 Emésztgesd még a gólokat öcsi :D -
#11749 miért ne?!
4 gólos előnyünk van
simán kivéekeznénk így is -
Gabe18 #11748 Erre talán a hathárom.hu sportoldal meccsel kapcsolatos írásának főcímével válaszolnék:
"Új Barca született, úgy hívják: Bayern" -
wright #11747 Hát izé...gratula nektek,le a kalappal az esti meccsen mutatott játékhoz. -
nagy hős #11746 raadasul harom golotok is szabalytalan volt :DD a meg nem adott tizikrol ne beszeljunk, a realis eredmeny 1-0!
szegeny igazi foci drukkerek ma is vergodhetnek :( -
#11745 eszembe jutott valami.
Akkor most mi öltük a focit?
mert lényegébe megöltük a barca játékát és a barca játéka a FOCI! akkor csak megöltük a focit ma nem?:)
-
#11744 most néztem a hivatalos honlapunkat és megláttam milyen nyelveket lehet választani.
arab,kínai,német,spanyol,japán,orosz,angol:D
se olasz,se francia, de van arab,kínai meg japánXD -
#11743 ott volt ő, csak 6 védővel nem tud mit kezdeni. Szerencsére azért nektek fontos pillanatokban 2 ember között is tud gólt fejelni ;) -
lord nihilus #11742 +1 -
#11741 can?
azért őt nem vetném én be bl-be barca ellen még így sem.
lahm helyett mehetne contento vagy rafinha. -
Gabe18 #11740 Hát azért ne essünk át a ló túloldalára. Full csapattal kell kiállni ott is. Gomez helyett persze jöhet Mandzukic. Aztán ha mondjuk félidőben még 0-0, vagy tudunk lőni egy gólt, akkor el lehet kezdeni leszedni a kulcsembereket. -
#11739 Ha minden igaz akkor LAhm,Gusti,Martinez,Schweini,Gomez a veszélyeztetett, már amennyiben sárga lapot kapnak Bacelonaban, ki kell hagyniuk a döntőt:S
Szóval nem kéne kockáztatni.
Neuer-Rafinha(Boateng)-Dante-Buyten(Boateng)-Alaba-Timo-Can?-Ribery-Robben-Müller-Mandzu
Bár ez így elég merésznek tűnik, de inkább így legyen mintsem, hogy mondjuk pl, Svejni nem játszhatna a döntőben:/
Előnyünk így is nagy, le lehetne hozni egy x-re. -
#11738 rohadj meg
grat amúgy, megérdemeltétek :D -
#11737 -
#11736 letámadásban nagyobb gondot okozhatott vna mint Gomez, bár most igazából nem is ezt játszotta a csapat. Mutatja is a 63% (vagy mennyi) labdabirtoklás a Barcánál. -
#11735 kupa,bl biztos.
már csak a BL-t kell behúzni és faszán távozhat:)
jövőre azért egy gőtze,shakiri ha végre dobbant nagyon komoly középpálya éés még ott van sweini ls kroos is,martinezzel,riberyvel és talán robbennel(?) -
#11734 mandzuval más tészta lett volna ez a meccs.
szerintem sokkal nagyobb gondja lett volna abból a barcánal,bár mivel így is kaptak 4-et így annyira most ez nem jött ki