Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
nem sok franciát csípek, de Franckot nagyon 😄

ups and downs

DasIsFuck
asszem az idei Bl szezont megelõzõen volt a sport 1-en egy ilyen esélylatolgatás ahol megállapították, hogy ez a bayern idén kevés lesz.
Mert hát Martinez nem elég.
Elgondolkoztam, hogy ha tavaly bl döntõsek voltunk ahol lefociztuk az aktuális ellenfelünket, a csapat egybe maradt és csak erõsítések érkeztek akkor miért nem vagyunk tekinthetõek szezon elõtt bl esélyesnek?
sztem ugyan ez lenne idén is, nagy meglepetésre venné mindenki, hogy bl döntõbe jutunk, ha megnyernénk még akkor se lennénk esélyesek a következõ szezonba..ja, de mert jön Guardiola...
talán egy az utóbbi 3 évbe 2X döntõzött csapatot ideje lenne már a helyén kezelni.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Mor3llo
Franck tábornok <#eljen>

Ribery nyilatkozott a BILD-nek:

"Nagyon jók vagyunk. Hosszú ideje nem vagyunk olyan erõsek mint jelenleg. Sõt, azt gondolom, hogy ez a legjobb és legerõsebb Bayern amiben valaha is játszottam. Mint csapat, egyszerûen érettebbek, tapasztaltabbak vagyunk, mint a 2008-as és 2010-es duplázó Bayern. Sokkal jobban összenõttünk. Kiváló játékosaink vannak, ráadásul egy extra erõs padunk is van. A hangulat is nagyszerû az egész csapaton belül."

"A BL gyõzelem nem csak egy álom, mi vagyunk az FC Bayern. A legmagasabb szinten vagyunk, mindig mindent megakarunk nyerni, így tehát a BL gyõzelem is egy nagy célként lobog a szemünk elõtt. Az Arsenal ellen mindent jól csináltunk. 3:1 idegenben. Az Arsenal ellen! Pedig ez egy nem akármilyen csapat."

"Rengeteg üzenetet kapok az otthonomból. Nem csak az Arsenel elleni meccs miatt. Franciaországban mindenki ismeri a Bayernt, és tudják, hogy ez egy hatalmas klub. Számomra a világ legjobb csapata, remek emberekkel és felépítéssel."

"A Barcelona más. Egy másik csapat, egy más filozófiával és organizációval. Többet nem kell elrejtõznünk elõlük. És õszintén, nem lenne probléma, ha már a következõ körben játszanunk kellene ellenünk."

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Igazából véleményem szerint BVB döntõs lesz, legalábbis oda várom õket. Remélhetõleg csak a döntõben találkozunk velük.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

DasIsFuck
hát én nem fogadnék barca továbbjutásra...
most mûködött ellenük ez a taktika,tavaly is azelõtt az inter is megcsinálta...
de Milan nyilván továbbjutása esetén nem lenne rossz ellenfél.

egy Porto,Milan párosból lenne jó ellenfélnek az eggyik, ha a német riválisokat nem nézem..BVB-vel nem nagyon szeretnék látni bl meccset max a döntõn, de a schalkét kivernénk simán az tuti.

azért a legfájóbb az mégis az lenne ha egy német csapat ütne el minket a döntõtõl:S

Effe88
amúgy még korai(fõleg milán részrõl)
de egy milán elleni találkozásnak is örülnék😊
komoly törleszteni valónk lenne velük kapcsolatban...😊

Effe88
igen a Schalke szépen leikszelt
azért az egy jó eredmény

Mor3llo
fú ne is mondd, nem tudom a digin van e még Vitraynak a mûsora, az a Kibicek vagy mi
tavaly miután megvertük a Realt 2-1-re, olyan szintû dumák mentek a visszavágó elõtt, hogy esélyünk nincsen, hogy csak rohadt nagy röhögések közepette tudtam végignézni
Remélem még van adásban, mert biztos kiváló szösszenetek fognak majd most is születni 😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

DasIsFuck
majd kiváncsi leszek ha ne adj isten kiesik a barca és a real mit szólnak majd hozzá😄

DasIsFuck
de legalább mi sose leszünk divat csapat...
most mindenki döntse el ez negatív vagy pozitív dolog😄

amúgy schalke döntetlenezett a télen bekeményített Galata ellen...ezt nem gondoltam volna...azért innen már esélyesek a továbbjutásra..
a nagy az lenne ha utánna a Milannal kerülnének össze és rúgnának egy 5-öst mint az Inter ellen.😄
legjobb az lenne ha elõdöntõig mennének ahol minket kapnának😊

Mor3llo
jaja 😄
a kis bajuszmatyi 😄

Effe88
ja
sok bohóc😄😄
zombori pl. azt is mondta, hogy hát kérem milyen gólok voltak ezek😄😄
mármint a mülleré és a mandzué😄tiszta bolond
tudatosan felépített szöglét formáció szerinte szart se ér
csak az a gól ha mit tom én 3-4 embert kicselezett volna müller és úgy lövi beD:😄
savanyú a szõlõ
ez van

Mor3llo
jó akkor arra azt mondják, hogy fú, mekkora bravúr, csodálatosan eltalálta..
Kroos esetében már olvastam ma olyan gyöngyszemet is, hogy mázlija volt, mert hát pattant egyet a földön a labda 😄D

Effe88

azért ez nagyon szép gól volt
nem könnyû így bevágni
bezzeg ha lesszi vagy rinyaldu lövi

antijuve
Never 😄

ups and downs

Mor3llo
Schweini az Arsenalban! 😄

antijuve
köbö ja
egy tétmeccsen jó lenne már nyerni ellenük 😄

ups and downs

Úgyis mondhatjuk negyeddöntõt...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Effe88
tudom
azért is kéne b-csapat😊

antijuve
még velük is simán verjük a Brémát. baromi lyukas a védelmük.

ups and downs

Effe88
köv meccs
otthon brema ellen
mehet a b csapat ha juppnak van esze
shaqiri,robben,contento stb...

mert utána szerdán már bvb ellen játszunk német kupa negyeddöntõt

antijuve
én azt se bírom elképzelni jelenleg h az Allianzban ne nyerjünk.

ups and downs

Hát meglepõ lenne egy 1-3 hosszabbításos kiesés, vagy egy sima 0-3.
Persze komolyan kell venni a visszavágót, egy kis rotálás azért majd belefér. Akkor innen már szerintem sem lehet baj.

Effe88
nem akarok annyira elõre menni, de szerintem már innen nem eshetünk ki😄😄

köv fordulóban jó lenne
egy schalke/galata párharc gyõztesével találkozni azért😄
vagy egy porto/malaga 😄😄

Effe88
szegény zombori
savanyú a szõlõ<#beka2>

antijuve
én azt mondtam h azért egy X-et hozzunk el, úgyhogy maximálisan elégedett vagyok. Bár az ilyen balfaszságainkat igazán elhagyhatnánk már, hogy a semmibõl gólt lövetünk az ellenféllel. Utána meg akár 2-2 is lehetett vna, megvolt hozzá a helyzetük.

Wenger Podolskit miért hozta le?? Gól után a legjobb emberük volt sztem.
Dante remek volt, és az öreg belga is.
Robben is odatette magát, látszik h nagyon teper.

ups and downs

DasIsFuck
no második félidõt átalvó küldetés sikeres,kamu gól küldetés pipa,megvan a lutri gólunk is.
összeségbe ettõl lehetett volna jobb, de a továbbjutás már megvan😊

Effe88
gomezD:😄
ballal
istenem milyen nyomorék ha beadja 1-4D😄:😄
de milyen lövés
torghelle jobbat lõõõõõõõ
mindig meg nevettet a fiú😄😄

Effe88
hát beszarok😄😄
de ez milyen volt😄😄

Na jó nem õ, de tett érte...

azért csak vágott egyet😄

Effe88
nagyon rá ülünk így erre
de lehet rá fogunk cseszniS:S:

Effe88
kroos--le
gutavo be

:S:S:S

Effe88
na most vagy 2-2 lesz vagy 1-3...

gomezt bekéne hozni mandzukic 0 ma

Effe88
ott állt a bíró simán láthatta
nem is értemS:

antijuve
minek ennyi bíró ha egy ilyet nem látnak??
Neuer meg mit kirándult ott??

ups and downs

Uristen...egyértelmûen NEM szögletbõl kapunk egy gólt....Neuer meg ki tudja hova ment ki...gyerekek ezt nemár....

Effe88
nevetséges bazdmeg
büdös csaló
nem is volt szöglet

Effe88
azért még nem kéne flegmázni gyerekek
pontosabban játszunk

Második gól után behúztuk a kéziféket. Azért benne van hogy ott a kapu elõtti kavarodásból bemákolnak egyet, amúgy sok veszély nincs.

Ha rúgunk még egyet valószínû eldõl az egész.

Robben jöjjön mihamarabb, ha õ még megfutja õket, abból lenne még káosz. Müller már úgyis megtette amit a haza megkövetelt... 😊

antijuve
ööööö, remélem még rúgunk gólt. Schweini sárga se baj így
amúgy le a kalappal!!!

ups and downs

Effe88
kettõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõ

Effe88
gyönyörûen bevágta
müller gólpassz

KROOS ISTENCSÁSZÁRKIRÁLY 😄

Effe88
kroosssssssssssssssssssssssss

Effe88
de gusztustalan volt ez a studió beszélgetés
csak az arsenalról magyaráztak
zombori meg megmondta a tutit😄😄
"12 ponttal vezetik a bajnokságot? Akkor el kell gondolkodni hogy talán a többiek nem olyan jók"
pusztuljon<#violent>

Effe88
wenger kirohanása détárira emlékeztetD:😄

Effe88
kezdõdjön máááááá😄😄

DasIsFuck
én nem tudok egy döntetlennel jószívvel nyugovóra térni, nem lebecsülendõ, de akkor is egy Bayern más szint mint egy Arsenal...
Arsenal sose volt elsõszámú angol csapat, Bayern lényegébe amióta van Bundes.
Meg jobb keretünk,jobb formánk és úgy általában jobb csapat vagyunk egy Arsenaltól idén.
szóval egy dupla gyõzelem kell, ki lehet kapni,döntetlenezni, de az nekem egy elég nagy csalódás lenne...

antijuve
pfuha, jó sokáig vártál 😊

hát én azt mondom, hogy legalább egy döntetlennel kell hazajönnünk, méghozzá rúgott góllal. Nem azért, mert otthon ne tudnánk nyerni, de jelenleg a Bayern-t sokkal jobbnak tartom az Arsenalnál. Aztán persze minden megtörténhet, vannak nekik is olyan játékosaik, akik képesek váratlant húzni.

Valljuk be, a bundás toronymagas listavezetõjeként ciki lenne a nyolcaddöntõben elvérezni. Remélem ez nem is következik be 😊

ups and downs