14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Bercy #12093
    Nem tartod jo jatekosnak? Vagy mi a baj vele? (nem tamadas, csak kerdem, mert erdekel)
    En nem vagyok Neymarral naprakesz (a hypeot latom korulotte csak), nem is lattam sokszor tetmeccsen jatszani.
    En siman kiegyeznek egy Neymar (vagy falcao) jon es Gomez megy felallassal. Ott van Mandzukic is meg aki bevetheto ha esetleg egy uj szerzemeny nagyon nem valtana be a remenyeket.
  • Gabe18
    Pletykarovat mai vezető híre:

Bayern: a Santos korábbi alelnöke szerint Neymar aláírt

Hát remélem nem leszünk/vagyunk ekkora marhák...
  • IXEMGabeo
    ez nagy gól volt Tarnattól
  • szucsy89
    Jó, hát ez Didáé :D mondjuk attól még beverte mint a szart xD
  • lord nihilus
    hamár ilyen megemlékezést tartunk
    Kb az első szezon fociban amit végignéztem a 2002-03-as volt...abban volt egy ilyen, bár az az év BL-ben nem volt szerencsés...:(
  • Effe88
    na ez a keményXDXD

• IXEMGabeo
    hogyne még visszatérő is volt, meg az egyik másik Bundesliga csapatba igazolt (Hamburg)? Azóta nem tudom mi van vele
  • lord nihilus
    Bezony, Ballack-kal egy csomagban jött :D
  • Bercy #12085
    Ra emlekeztek meg? :)
  • lord nihilus
    sajnos én is nagyjából azóta követem a dolgokat

Paulo Sérgio Silvestre do Nascimento
  • Gabe18
    Hát akkor már pont nem.

Paulo Sérgio
  • IXEMGabeo
    neve ismerős, de nem emlékszem rá pedig kívülről fújtam a Bayern keretét 2003-tól kb mai napig...
  • Effe88
    l
  • Effe88
    Pauo Sergio:D
    hátha így könnyebb
  • IXEMGabeo
    mikor játszott ez a Sergio a Bayernben? én úgy 2003-tól néztem a focit, azóta követem teljesen előtte a 2001-es Bayern-Valencia döntőt láttam, de nem emlékszem a csávóra se előtte se utána.
  • Bercy #12078
    Tenyleg az nagyon nem Sagnol hanem Salihamidzic :)))
    Elegge elneztem ezt :P
  • IXEMGabeo
    Scholl hiányzik a képről meg Deisler
  • Effe88
    de az elber takarásban
    jól látod
  • IXEMGabeo
    ja tényleg Elbernek más pofája van:D
  • Effe88
    Brazzo és Kuffour
  • IXEMGabeo
    az Salihamidzsic ott középen nem pedig Sagnol:OOO
  • szucsy89
    Lizarazu... áh, Fifa 98-ban mekkora jó volt! :D
  • Bercy #12071
    Sergio, Lizarazu, Sagnol, Elber, Koffour, Makaay ha jol sejtem (he nem akkor majd valaki kijavit)
  • Gabe18
    Paulo Sergio lesz a bal oldali talán.
  • IXEMGabeo
    2. képen a nagy öregek:) bal oldali kicsoda? nem ugrik be hirtelen...ott van takarásban Elber is?
  • Mor3llo
    első kép: cumshot
  • Effe88

• Effe88
    „Tudjuk, hogy mi mennyire jók vagyunk. A Bayern úgy kikergette a stadionból a Barcelonát és a Juventust, hogy utóbbiak alig találták a kijáratot, ez velünk nem fordulhat elő" – mondta Klopp a Kicker hétfői számában.

Klopp szerint csapata számára nem az ad motivációt, hogy győzelmével elrontsa a Bayern München remek szezonját:

„A BL-döntő nagyszerű és csodálatos esemény, negatív adalékok nélkül. Azért akarunk győzni, mert győzni akarunk és nem azért, hogy a Bayern kikapjon" – fogalmazott.

A fináléra jövő szombaton kerül sor a londoni Wembley Stadionban.
  • argo001

Neuer alkotott. :D
  • DasIsFuck
    na megint szépen lemaradtam erről a fordulóról..kurva élet.
  • Gabe18
    Jó volt a díjátó szerintem ezzel a felvezetéssel hogy egyenként megünnepeltek kicsit minden játékost. Ez is adhat még egy kis plussz lökést a hátralévő két döntőre.

Meg kell lennie azoknak is, ez a csapat megérdemelné hogy végre felérjen a csúcsra európában is.

• Effe88

olyan mint egy ndk-s tortaXD
  • antijuve
    az első és második számú szerintem tök jól néz ki.

a harmadik számú meg egy okádék, tényleg mintha össze-vissza dobálták rá volna a csíkokat.pfujj
  • antijuve
    már beszereztem rég :D
  • Gabe18
    Nem tudom, de nagyon szar. Én sokakkal ellentétben nem bánom ha a sima piroson kívül van egy "extrémebb" szerelése a csapatnak, pl. a mostani fehér-"infrared" is tetszik, de ezen a harmadikon ez az össze-vissza csíkozás gusztustalanul néz ki.
  • lord nihilus
    Nekem a 3. is tetszik, bár az idei 3. kit jobb volt....

Am valahonnan szerezni kéne idei első számút, mielőtt kimegy a széria, szerintem ez az utóbbi jó pár év - és elkövetkezendő - legszebbike :/
    Eztet e.
  • Mor3llo
    http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-ilyen_lesz_a_bayern_munchen_uj_meze-73434

3. mez az mi a szent szar????????????,,
  • Mor3llo
    a kedves Jóisten mentsen meg minket a csatár nélküli borzalomtól
  • lord nihilus
    "BREAKING! Uli Hoeness marad a Bayern München, és a felügyelőbizottság elnöke!"
  • lord nihilus
    Talán lesz egy ilyen csapat: Neuer - Lahm, Dante, Badstuber/Boateng, Alaba - Martínez - Scweini, Kroos/Götze - Ribery, Mandzukic/Götze(amolyan Messi pozícióban), Müller/Robben(?)

Nehéz megmondani...de reméljük el nem rondítja :)