14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#12133 ter stegen nem így védene
akkor már 3:7-is lehetne kb:D -
#12132 messi kapja
kuss -
#12131 fantasztikus ma Ribery:) -
lord nihilus #12130 Aranylabdát Riberynek.... -
#12129 3-4
robben
újabb kapás lövésXDXD
szücsy biztos sír most egy sarokbaXD -
#12128 uhh Ribery mekkora gólt lőtt -
#12127 3-3
megint mekkora gól ribery -
#12126 3-2
hogy bebaszta ribery gecc:DD: -
#12125 te olyan buta vagy ,hogy már fájXD
na húzz innen:D -
#12124 ja, majd nehogy a döntőben is előjöjjön ez :D
ahogy az utóbbi években mindig :D -
#12123 ja eddig 4 gólt kaptunk idegenbeXD
most 15 perc alatt 3-tXD
mondjuk így szokott ez lenni
le van szarva -
#12122 nyilván kurvára fontos nekik a meccs:D:D
meg fejben is ott vannak, véletlenül se a bl döntőre koncentrálnakD:D: -
#12121 mi a fasz XD
a full bl döntős kezdővel felállő münchent rommá szopatja egy gladbach :D -
Ferrari23 #12120 Jó a meccs 10 perc alatt 4 gól :D:D -
Ferrari23 #12119 :D:D:D -
#12118 Neuer-Lahm-Boateng-Dante-Alaba-Robben-Svejni-Martinez-Ribery-Müller-Mandz
jó lenne azért győzelemmel hangolni a bl döntőre
-
#12117 -
#12116 ez rám is igaz amióta követem a focit azóta sajnos nem volt bayern siker:( -
lord nihilus #12115 Nagyon remélem, hogy jövőhéten nyerünk. Jó lenne. Még sose nyert kedvenc csapatom nagykupát xD Túl sok az elvesztett döntő....:( -
#12114 vicc -
#12113 na a cselszkíj megint, hogy nyertXD
mindegy
még egy motivációs dolog
szuperkupában visszavágni nekik:) -
#12112 amúgy voltak ilyen pletykák Rooneyval kapcsolatban is?
én azt sajnálom, hogy nem Falcao-val kapcsolatba röppent fel ez a pletyka:(
Rooney a bayernbe...:D
először lol kategóriába tettem aztán viszont eszembe jutott, hogy annó volt egy Hargravesünk akit sajnos eladtunk,pedig eggyik kedvencem volt.
Lehet jó lenne megint 1 angol, de Rooneyt manchesteren kívül nehéz elképzelnemXD -
lord nihilus #12111 Robben nem megy sehová. ^_^ -
#12110 15-20 millát brazilból...eléggé túlértékelt sztárocskák ezek, nem olyan hülye a Santos hogy 50 milla alatt eladja. annyit meg talán nem is ér -
#12109 En egy falcaonak orulnek Gomez helyett. nagyon megneznem mit tud itt. -
IXEMGabeo #12108 Liverpool esett vissza az adósságok miatt jócskán, egyébként mindig megoldották a nagyobb, pénzes csapatok, hogy Európa legjobbjai között legyenek... -
#12107 amúgy meg akkor már Falcao-t szeretném a csapatba látni.
ő már letett vmit az asztalra.
bár igaz, hogy most egy tökéletes keretünk van szóval amíg kitart addig nem kéne annyi változás..persze mivel jön guardiola így....
olvastam vhol, hogy elméletileg 320 millió euró áll guardiola rendelkezésére...
-
#12106 egy bayernek főleg úgy, hogy még mennének is el nem tenne ez semennyire be.
másik meg melyik nagy csapat ment csődbe az utóbbi időbe?
pedig tele vannak adósággal.
ha ez igaz hír lenen vagy jönne ennyiért akkor kb gomez+robben lehet menne ez már kb az ára fele.
akkor szép kis összeget lehetne a nevéből is beszedni az első évben.
akkor tartunk 20-30 millió mínusznál vele kapcsolatba.
csak viszonyításképpen, tavaly 70 milliós mínusz azelőtt 40 milliós mínusz azelőtt 11 milliós mínusz azelőtt meg 51 milliós mínusz...
azért utóbbi időbe olyannyira nem modnhatjuk,l hogy nem költekeztünk volna.
-
IXEMGabeo #12105 van ott pénz a Bayernnél, több évtizede ilyen a gazdaságpolitikájuk. Most egyszer egyszer ők is bevásárolnak abba nem fognak becsődölni -
Gabe18 #12104 Csakhogy én 5 meg 10 év múlva is szeretnék a Bayern Münchennek szurkolni, és egy jó csapatot látni. Ahhoz pedig az kell hogy ésszerű gazdálkodás történjen, nem pedig ilyen 100 milliós emberekkel bedönteni azt amit eddig felépítettek. -
#12103 Ez az osszeg foleg azert vicces mert C.Ronaldo becsult erteke kb £88M es o azert, barmennyire is egy kis hisztis sokaknak antipatikus ember, letett mar valamit az asztalra... -
IXEMGabeo #12102 nagyon elszaladtak itt a pénzek...egy brazil tehetségért nem értem miért kell ennyi pénzt áldozni
Régen potom pénzekért megkaphattál egy fiatal tehetséget mostmeg már a "neve nincs ki" játékosokért kérnek 100 milliókat...nem értem -
#12101 87 millioert nem is fogja a Bayern leigazolni.
Ha megjelenne Beckenbauer, Kahn, Effenberg reinkarnacioja meg ertuk se fizetne ennyit a csapat :) -
#12100 nem mind1 az, hogy mennyiért jön?
nem a te pénzed:D -
#12099 szerintem meg kb 1 év alatt bőven visszahozná az árát az adott top klubbnak(főleg ha barca,manu,real értékékű csapathoz kerül).
ilyen szinten ez a 100 milka se olyan sok, pl saját példánkat nézve ha gomezt tuti távozónak vesszük és ide veszünk még 1-2 kérdéses játékost pl robbent akkor ezek eladása már a felét kiváltaná neymar árának, de lehet többet is.
Erre meg jönne a marketing értéke ami adottságai miatt elég kedvezőek.
szóval olyan rosszul nem járnánk vele.
tény, hogy picit zsákbamacska..de sztem ez így erős h zsákbamacska.
de ha itt fut be európában karriert az mégis csak jobb mintha elmegy egy barcába vagy realba vagy angliába...
elég nagyot nyerhetne vele a csapat és a liga is.
bár én nem vagyok azon a véleményen, hogy nagyon kell, de ha ide jönne azért nem veszítenénk vele sokat.
-
#12098 ezt nem is értem 87 millaXDXD
aki azt kifizeti az egy bolondXD
így van 15-20 meg egy kis kolbi kóstolónakXD
meg egy rekesz paulanerXD -
#12097 jaja, 15-20-ért, meg egy pár kg Uli kolbászért még meg is nézném..ezeket a 87 milliót ökörségeket felejtsük el :) -
#12096 felőlem jöjjön Neymar(bár Lewának jobban örülnék) de nem 87 millióért vagy mennyiért
adjunk érte egy 15-20 millát oszt csáXD -
#12095 Na jo £87M szerintem is sok lenne erte... akkor inkabb falcao :)
Amugy en is tartok az europaban nem kiprobalt tehetsegektol. -
Gabe18 #12094 Olyan játékosnak tartom aki a brazil bajnokságba elfocizgat kitűnően de nagy rá az esély hogy Európában az első komolyabb védelem 3x földbe döngöli aztán úgy "brazilosan" elmegy a kedve az egésztől és akkor ki tudja mi lesz vele. Van rá esély hogy ő lesz a következő Ronaldinho, de arra szerintem nagyobb hogy kipukkan a lufi miután átjön ide. És ilyen kockázatokat a Bayern nem szokott vállalni ennyi pénzért (most az a hír járja hogy 87 millió FONTÉRT!!! szerződtettük)...