Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
CARLOS VELASCO lesz a bíró...
nagy tetûnek tûnik
http://int.soccerway.com/referees/carlos-velasco-carballo/45077/

antijuve
😄D

ups and downs

DasIsFuck
hát ha ronaldo,falcao,messi vagy vmelyik latin csoda lõ egy ilyet akkor egy hétig orgazmusa van a médiának tõle.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Errõl a gólról az jutott eszembe, amit mondani szoktatok 😊 "Hogyha ezt spanyolhonba szerzi valamelyik fenomén, egy hétig nyálban fetreng a média"

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Effe88

Effe88
<#eljen>

Mor3llo
csábos, való igaz 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
a világ legcsodálatosabb mosolyának tulajdonosa egyben 😄
Herzlichen Glückwunsch! 😄

ups and downs

Mor3llo
Ma 30. éves a legenda! Boldogat, Franck!!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88
Tegnap miért kellett ilyen erõs kezdõvel kiállni?
Az öreg még mindig nem érti, hogy egy ilyen hosszú menetelés kulcsa a pihentetés...
Timo-Contento-Rafinha-Pizarro-Can nyugodtan kezdhetett volna...annyira mindegy volt😄

Viszont annak is örülök, hogy jön fel a Schalke és nem ilyen frankfurtok meg mainzok lesznek a 4. helyen😄

antijuve
jóban lehetnek a Pauli ultrákkal 😄

ups and downs

Mor3llo
na, jó kis szélsõjobbos szurkolótábora van a Rostocknak 😄

Mor3llo
DEUTSCHER MEISTER IST NUR DER FCB!

Gratulálok Bayern München😊 új rekord😊)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

antijuve
hu, de izgultam

ups and downs

ví ár dö csámpiönz!!!!

ha ma Xelnek 0-0 nem bajnok nem?
mert idegenben játszanak!
DasIsFuck
no igen errõl már kevesebb szó esik a német focival kapcsolatba, hogy az elsõ osztályból kiesõ klubbok rendre anyagi nehéségbe kerülnek a kiesõ tv-s jogdíjak miatt.

antijuve
mindenkin mi segítünk 😄

ups and downs

Effe88
Josep Guardiola július 14-én mutatkozik be a Bayern München labdarúgócsapatának kispadján egy rostocki barátságos mérkõzésen, amellyel a bajor együttes a nehéz anyagi helyzetbe került helyi klubot segíti.
A Barcelona korábbi spanyol mestere július elsején veszi át a Bayern irányítását Jupp Heynckestõl, akivel idén szárnyal a csapat, ugyanis a Bajnokok Ligája negyeddöntõjében kétgólos elõnyrõl várja a Juventus elleni visszavágót, míg bajnoki címét akár már hétvégén bebiztosíthatja, s emellett a Német Kupában elõdöntõs.
A Bayern a csütörtöki bejelentése szerint lemond a jegybevétel rá esõ részérõl a másodosztályú Hansa Rostock javára, hogy ezzel járuljon hozzá a vendéglátó klub pénzügyi talpra állásához.
"Csodálatos, hogy egy ilyen világhírû klub segíteni akar rajtunk" - lelkendezett Michael Dahlmann, a rostockiak elnöke.
A találkozóra 29 ezer jegyet tudnak eladni a szervezõk.

Effe88
ritka egy féreg (ezt írták Riberyre is mondjuk a másik topikban😄)

"Ez egy párharc volt Vidallal. Sokat kaptam és adtam. De bár a labdára mentem, az egyik jelenetnél a lábát értem el. Nem kérek bocsánatot, ahogyan õ sem. Ez a futball, ez a Bajnokok Ligája. Nincs probléma."
Ribery

Effe88
fel is lehettek
jogosan
nem tudom azt, hogy a picsába tudták elnézni:/

Sippie
fel is vagyunk háborodva 😄 de sokmindent nem tudunk csinálni, megszoktuk már az utóbbi idõben...
szucsy89
egy csak egy átlagos Chiellini meccs 😄😄😄
Effe88
jaja
most délután megnéztem az ismétlést
puhl is azt mondta, hogy les volt valóban de nem az a könnyen ítélhetõ, mert robben még takarta is a kiállást a partjelzõ elõtt
hát ami a psg meccsen volt az a vicc kategória, na ott már fel lehet háborodni
aztán még ezen vannak fenn akadva
pedig a 2 csapat között zongorázni lehetett volna a különbséget...
na mindegy õk tudják

ja és minium a 2.tizi esetbõl 1-et kaphattunk volna

ribery piros
de elõtte chiellini is piros(szintén puhl mondta)

Érdekes, a másik meccsen valami 1-1,5 méteres lesrõl rúgott gólt Ibra, de még csak hírét se láttam ma...szóvá is tette egy srác másik topicban...
Amúgy jah...

Effe88
mindig errõl az alig lesgólról beszélnek
de a két gyanús tizi szituról meg nem😊(buyten és mandzu esete)

DasIsFuck
nyilván a fejekbe volt egy erõs félsz azért.
mert ugye csak úgy egyik napról a másikra az ilyen szintû játékosok nem vesztik el a fociznitudó képességüket, meg conte se hiszem, hogy ezt tuszkolta volna beléjük, fõleg azután, hogy több így elvesztett labdájuk is volt.

Ja amúgy akartam írni, én nem értettem a Juventust, hogy minden kirúgást odagurítottak a legközelebbi embernek, akit aztán Mandzu-Robben-Müller-Ribery fel alá kergetett a labdával a kaputól 20 méterre mig el nem vesztették. Hát mért nem rúgták ki? Lehet fejjel gyengébbnek érezték magukat, és elvesztették volna úgy is, de akkor legalább a kaputól 50-60 méterre...
Na de ez legyen az õ bajuk.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

antijuve
hmm, kiderül

ups and downs

Mor3llo
utólag azt hiszem, nem lehet eltiltani, mivel nem kapott lapot...

antijuve
hát lehet eltiltják utólag, mert a bíró nem vette észre a pályán.

ups and downs

Riberi egy piroskát azért megérdemelt volna... + a Juvenel is elmaradt egy piroska.

<#eljen>

DasIsFuck
nem volt les, belógott a védõ.

Jó eredmény a 2-0, de a vége érthetetlen. Simán megnyomhattuk volna még egy harmadikért. Ehelyett jött megint a sarokba vitel, szöglet tötyörgés, stb...
De összességében kitûnõ eredmény, és a játék is rendben volt.

A 2. gólunk valószínû les volt. Az a kategória amit a szenvedõ fél felháborít, akinek elnézik az azt mondja hogy ember legyen a talpán aki ezt megítéli a partjelzõ helyében hogy az elrúgás pillanatában elõrébb volt 10 centivel a feje (mert a lába nem) vagy éppen nem.

Azonban ha a szünetben ekéztem Vidalt, akkor Riberynek is kijár. Én elhiszem hogy egy idõ után elszakad a cérna a huszadik felrúgás után, de ma megint simán kiállíthatták volna teljes joggal. Ezt nem engedheti meg magának õ sem, meg mi sem hogy a legjobb emberünk ilyen ökörség miatt pirosat kapjon.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

antijuve
akkor ennek a szezonnak annyi. Ez nagy veszteség...Mondjuk Robben jól tolta ma, Müller is jó volt középen.

ups and downs

Effe88
kurva élet:/

antijuve
azé Vuciniccsel már sokkal jobbak voltak

ups and downs

DasIsFuck
sok hibájára gondolok.

Mor3llo
Nagyszerû...Kroos izomszakadás......hihetetlen

Effe88
😄😄
nagyon el voltak ájulva maguktól
persze nagyon jó játékosaik vannak
de írtam a juvce topikba is
hogy a csatárai egyszerûen kevesek ide

antijuve
visszanézve a 2. gólt. annyira nem vok biztos a lesben, mert a védõ lába sokkal hátrébb van mint a teste, és azzal meg egyvonalban van Mandzu. Szval ha les is volt, kábé ilyen 5 centin múlhatott.

ups and downs

Mor3llo
lol Puhl szétosztja Várhidit 😄DDDDD

limperatore
bl-ben nem tudnak bírókat vásárolni 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Mor3llo
csak te ne, kérlek, ma ne 😄DDDDDDDD

Mor3llo
ígyvan, sztem is meglesz még 1 gólunk a visszavágón, onnantól kezdve kötve hiszem, hogy bukjuk
idegenben úgyis jobbak vagyunk 😄DDDd

Effe88
lahm szerintem edzõi utasítás miatt nem ment annyit elõre
tökéletes volt ma is
nem tudom mi bajod

DasIsFuck
Csalódott vagyok, elõször is elég gyenge volt a mai teljesítmény.
fõleg lahm játéka volt csalódsá.
másik meg azért 3-4 lett volna ez ellen a juve ellen a reális eredmény és ehelyett mi csak 2-t rúgtunk😞

Effe88
ha annyi nem is de alaphangon 3:0 alap
többnek gondoltam a juvét
fõleg, hogy a fórumba is írták, hogy mennyire jó csapatuk van
na nem baj😄
persze más egy celticcel meccselni, mint egy arsenallal