Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagy tetûnek tûnik
http://int.soccerway.com/referees/carlos-velasco-carballo/45077/
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Herzlichen Glückwunsch! 😄
ups and downs

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Az öreg még mindig nem érti, hogy egy ilyen hosszú menetelés kulcsa a pihentetés...
Timo-Contento-Rafinha-Pizarro-Can nyugodtan kezdhetett volna...annyira mindegy volt😄
Viszont annak is örülök, hogy jön fel a Schalke és nem ilyen frankfurtok meg mainzok lesznek a 4. helyen😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
mert idegenben játszanak!
A Barcelona korábbi spanyol mestere július elsején veszi át a Bayern irányítását Jupp Heynckestõl, akivel idén szárnyal a csapat, ugyanis a Bajnokok Ligája negyeddöntõjében kétgólos elõnyrõl várja a Juventus elleni visszavágót, míg bajnoki címét akár már hétvégén bebiztosíthatja, s emellett a Német Kupában elõdöntõs.
A Bayern a csütörtöki bejelentése szerint lemond a jegybevétel rá esõ részérõl a másodosztályú Hansa Rostock javára, hogy ezzel járuljon hozzá a vendéglátó klub pénzügyi talpra állásához.
"Csodálatos, hogy egy ilyen világhírû klub segíteni akar rajtunk" - lelkendezett Michael Dahlmann, a rostockiak elnöke.
A találkozóra 29 ezer jegyet tudnak eladni a szervezõk.
"Ez egy párharc volt Vidallal. Sokat kaptam és adtam. De bár a labdára mentem, az egyik jelenetnél a lábát értem el. Nem kérek bocsánatot, ahogyan õ sem. Ez a futball, ez a Bajnokok Ligája. Nincs probléma."
Ribery
most délután megnéztem az ismétlést
puhl is azt mondta, hogy les volt valóban de nem az a könnyen ítélhetõ, mert robben még takarta is a kiállást a partjelzõ elõtt
hát ami a psg meccsen volt az a vicc kategória, na ott már fel lehet háborodni
aztán még ezen vannak fenn akadva
pedig a 2 csapat között zongorázni lehetett volna a különbséget...
na mindegy õk tudják
ja és minium a 2.tizi esetbõl 1-et kaphattunk volna
ribery piros
de elõtte chiellini is piros(szintén puhl mondta)
Amúgy jah...

de a két gyanús tizi szituról meg nem😊(buyten és mandzu esete)
mert ugye csak úgy egyik napról a másikra az ilyen szintû játékosok nem vesztik el a fociznitudó képességüket, meg conte se hiszem, hogy ezt tuszkolta volna beléjük, fõleg azután, hogy több így elvesztett labdájuk is volt.
Na de ez legyen az õ bajuk.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De összességében kitûnõ eredmény, és a játék is rendben volt.
A 2. gólunk valószínû les volt. Az a kategória amit a szenvedõ fél felháborít, akinek elnézik az azt mondja hogy ember legyen a talpán aki ezt megítéli a partjelzõ helyében hogy az elrúgás pillanatában elõrébb volt 10 centivel a feje (mert a lába nem) vagy éppen nem.
Azonban ha a szünetben ekéztem Vidalt, akkor Riberynek is kijár. Én elhiszem hogy egy idõ után elszakad a cérna a huszadik felrúgás után, de ma megint simán kiállíthatták volna teljes joggal. Ezt nem engedheti meg magának õ sem, meg mi sem hogy a legjobb emberünk ilyen ökörség miatt pirosat kapjon.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ups and downs
nagyon el voltak ájulva maguktól
persze nagyon jó játékosaik vannak
de írtam a juvce topikba is
hogy a csatárai egyszerûen kevesek ide
ups and downs
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
idegenben úgyis jobbak vagyunk 😄DDDd
tökéletes volt ma is
nem tudom mi bajod
fõleg lahm játéka volt csalódsá.
másik meg azért 3-4 lett volna ez ellen a juve ellen a reális eredmény és ehelyett mi csak 2-t rúgtunk😞