14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#12213 hát ha tavaly nyerünk akkor már történelemt írtunk volna:S
de sebaj jövőre is itt leszünk és nyerünk akkor történelmet írunk:D
-
#12212 jaXD
bl dupl csak elírtamXD
de még egy csapatnak se sikerült a bl-ben(bek ben már volt ugye de ez más:) ) pedig voltak nagy korszakos csapatok akiknek meg lett volna az esélyük pl, ajax,juve,real,barca
jó lenne történelmet írni:) -
#12211 bl duplázásra gondoltál, de igazad van mennyünk a triplázásra.. -
ez a mozdulatXD
zseniális gomez 2.0 de hát ezért szeretjük Mandzut:)
2.
-
#12209 ja
ténylegXD
amúgy nem tudom mit balfaszkodtok itt, már rég nem vagyok hg ha nem tünt volna fel
-
#12208 na ez is meg van:D
tudtam, hogy meglesz bár 3-1et tippeltem
és most mi örültünk és a dortmund szopott
a foci már csak ilyen
rohadtul kijárt már ez nekünk, aki olaszország és spanyolország legjobb csapatát megveri, úgy hogy gólt se kap(4-0,7-0) az meg is érdemli a kupát...
viszont így már nem is olyan csúnya az a tavalyi égés(égés 3 ezüst ugye, azért az se akármi;) ), akkor vmi hiányzott, most már megvan
nevezetesen mandzukic,martinez,dante,shaqiri szóval minőségi emberek akár a padra is
ez volt a titka szerintem...
a meccs embere nálam viszont egyértelműen Neuer, hihetetlen miket védett,
most már a kupát is bekéne húzni(csak triplázni kéne már:D:D)
de szerintem az is meglesz
a cselzinek is vissza kell vágni feltétlen meg ugye még szuperkupánk nincs(anno 2001-ben a pooltol kikaptunk 3-2-re monacoban)
és világkupát is hozni kéne(a cselzi ugyenem tudta megnyerniXD)
meghát rá kell menni a bl-triplázásra ami piszok kemény lesz, de történelmet írhatnánk ezzel....
szóval szép évek előtt állunk;) -
#12207 party hard :D -
lord nihilus #12206 -
#12205 Klopp korrekten nyilatkozott. -
argo001 #12204 Le a kalappal Klopp és a Dortmund előtt. -
#12203 viszont Klopptól meg a dortmund játékosoktól nem lehetett erről hallani. -
#12202 hát én is megtudok már vele barátkozni,eggyértelmű, hogy jobban mint Gomezzel...de én nem érzem azt, hogy ő az a tipusú játékos aki nekünk kéne. -
#12201 hagyjad.......
ez most a miénk, ezt senki sem veheti el tőlünk.
aki ez év után vitatja a BL győzelem jogosságát, az hülye! :D és ennyi
Más: mostmár kimondhatom, Lewának én örülnék. Egy vérbeli gólvágó! -
Gabe18 #12200 Nem mintha mást vártam volna, de zseniális hogy mindenütt, Dortmund szurkolóktól, semlegesektől lehet olvasni hogy tőlünk ugye két embert is ki kellett volna állítani. Az persze sehol szóba se jön hogy Lewandowski Boateng taposása szintén piros, és Müller visszarántása is utolsó emberként egy szigorú bírónál simán megvan , mert nem volt egy nagy látványos szabálytalanság de pont elég volt ahhoz hogy ne tudja rendesen lepasszolni a labdát. Dante első sárgája meg nagyon erős ítélet, nem azt mondom hogy nem lehetett sárga, de akkor meg lehetett volna lapszórás ide-oda bőven. -
#12199 Riberye is lehetett volna piros is. Neha elveszti az onkontrolt nagyon. -
#12198 amúgy felőlem lehetsz hg -
#12197 nem, az tényleg nem volt szép. De Ribery megmozdulása sem az első félidőben. -
#12196 Lewadowski aljas modon taposott ra a fekvo boateng labara... Vagy csak en lattam azt undoritonak?
Falcao jojjon ne Lewa... -
#12195 Gyerekek nagyon nagyok voltunk, egyszerűen hihetetlen volt :D Még mindig zsong a fejem az ünnepléstől :D -
#12194 jövőre is döntőzünk:) -
Ferrari23 #12193 Hogy elkpata Ribery :D:D
http://sportgeza.hu/futball/2013/05/26/mandzukic_elhagyta_a_bl-ermet/ -
#12192 hehe
ha nem szúrjuk el a tavalyit, akkor lehet a Bayern lett vna az első aki megvédi a BL címét (jó, eléggé teoretikus...). de ez még most is elképzelhető :)
nagyon úgy tűnik h Lewandowski is érkezik. vélemények? -
Gabe18 #12191 -
argo001 #12190 ANNNNNNNNNNNNNNYIRA ÖRÜLÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
mgkp #12189 Hol is vannak azok, akik előző évben egyöntetűen azt mondták, hogy Heynckes mert vén, aki nem tud egy nyerő csapatot összerakni és Robben, aki egy balfasz takarodjon?
Ja, hogy itt. -
#12188 :DDd így még jobb h két német játszotta a döntőt -
Gabe18 #12187 Ez a Platini fej mindent visz. Tömény utálat... "hogy kerültek ezek ide, hát nem ez volt megbeszélve".
-
#12186 Én nem találom a szavakat...
Talán egy van...
ROBBEN
Majd holnap, ha kijózanodom...talán..
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Gabe18 #12185
-
IXEMGabeo #12184 igen azt hiszem Robbennek sikerült elszámolnia magával és a sorssal, ami tavaly kiszúrt vele. Ugyanis kihagyta a hosszabbításban a Chelsea ellen a büntetőt...
A döntőben viszont világklasszis teljesítményt nyújtott a Bayern motorja volt szóval szerintem minden eddigi szidás, amit kapott alaptalanná vált. Der klassiker volt a javából!:) 5. győzelem megvan -
Gabe18 #12183 Hát Platini fejét elnézve mikor még csak magába állt ott az átadás előtt, már nagyon gondolkozott hogy idén mivel lehet a Messi-CR7 kettőst behozni győztesnek. De ki fogja találni...
De amúgy, kit érdekel? -
#12182 Helyesbítenék...
Mivel kapta már kapus is az aranylabdát a történelemben, Neuer is esélyes bőven. -
#12181 Picit igazat kell adjak neked, de én meg Bastiannal vagyok elfogult.
Most is az ő mezében pötyögök. :)
Müllert meg szerintem még a nem bayernesek is szeretik.:D
Javi Martinezre meg nincsenek szavak, nekem ő a meccs embere Robben teljesítménye ellenére. -
#12180 sajnos szerintem már jóideje nem nyújt olyan kiemelkedőt...
nagyon jó játékos és vannak hihetetlen meccsei, de az utóbbi időben inkább a csapat viszi őt a hátán mintsem ő a csapatot.
de ribery vagy müller jóval jobb és fontosabb telejsítményt nyújt szerintem.(mondjuk müller abszolút kedvenc játékosom,szal kicsit elfogult vagyok vele szembe mert ám neki is voltak gyenge periódusai)
Martinez meg fenomenális amióta itt van.
a lényeg, hogy nyertünk,végig vertük Európát és felültünk annak a trónjára!
és ebből ez a meccs volt a legnehezebb, messze az egész idei évben!
szóval tényleg mondható,hogy a németek dominálták a szezont. -
#12179 Dehogy kapja...
Swejnié a goldball -
Gabe18 #12178 Az a szitu nem kicsit véleményes. A Dortmundi visszahúzta Müllert, nem nagyon, de annyira éppen hogy már ne tudja jól leadni a labdát. Már pedig ha a bíró befújja akkor utolsó emberként az is piros lehetett volna.
Ezt csak azért írom, mert amúgy mindenki csak a Ribery visszaütését nyomja hogy bírói tévedés volt. -
#12177 Harmadszor írok mindössze ebbe a topicba, de ide őszinte örömmel.
#12174 Tibit nem bántanám, de Platini feje tényleg érdekes volt.
#12175 Minden leütött karaktereddel egyetértek.
Mia San Mia -
#12176 Azé azt sajnálom amikor Müller egy az egyben mehetett volna a kapura, de helyette passzolt...
Ez a baj, hogy Müllert nagyon beleszoktatták sajnos abba, hogy mindig a passzt játsza és csak nagyon kevés helyzetbe próbáélkozzon:S
kár egy kicsit több önzőség azért hasznos lenne neki..
Én inkább neki adnám az aranylabdát Ribery helyett..
Ha cannavaro kaphatott akkor Müllernek is ezért kéne adni.
Persze idén is Messi kapjha majd.
De nem ez a baj,, hanem az, hogy semmi értelme 20.jára is neki adni szvsz.
-
Gabe18 #12175 Amúgy az én véleményem szerint Neuer, Martinez, Ribery, és Robben hozta ma a győzelmet, úgy hogy igazán nem játszottunk jól.
Az első 25 perc magasan a Dortmundé volt. Neuer tartotta életben a reményeinket, mert ha a 25. percig 0-2-re állunk nem szólhatunk egy szót se, és akkor lehet vége az egésznek.
Klopp zseniálisan tervezte meg mivel okozhat nekünk gondot,és a Dortmund tökéletesen játszotta is azt. Csak a góljuk hiányzott. Viszont ez olyan energiákba került tőlük, ami a 2. félidőre megbosszulta magát.Ott már fokozatosan átvettük az irányítást, szerintem addigra fáradtak a Dortmundiak, és onnan föléjük kerekedtünk.
Amit Martinez ma lejátszott, az a 40 milliójának minden euroját megérte.
Ribery és Robben pedig az első félidőben nagyon gyenge volt. A 2.-ra viszont megnyerték a meccset. Ribery ami két passzt kiosztott mindkét gólnál az a zseni kategória, Robben meg a sok hányattatás után beírta magát a Bayern történelmébe, most már pozitív hősként.
De 100% elismerés jár a Dortmundnak, mert hihetetlen megnehezítették a dolgunkat, jobban mint bárki más az egész sorozat alatt -
lord nihilus #12174 Amúgy a fejeket is érdekes volt látni (sporttv)...nyilasi majdnem a kardjába dőlt, a stúdióban mintha épp temettek volna valakit. Méhes Dzsí egész végig oltotta a Bayernt (csoda hogy sírva nem fakadt a végén). Aztán az nso-s képeken a háttérben Platini mintha az antikrisztusnak adta volna át a trófeát...
bocs az ünneprontásért, de ez így érdekes...na mindegy SZOMORÍTSUNK MÉG PÁR ÉVIG AKKOR:D