Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

túl sok "Alkonyatot" nézhetett😄😄😄

Egyébként nem normális ez az ember kár, hogy pont az ilyenek tudnak focizni általában

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Bercy
Hangosan felnvettem... mint egy gyerek, rendesen beleharapott

mint a barca drukkerek nagyrésze gondolom te is vagy 3 éve vagy barca drukker így hogy tudhatnád

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

antijuve
(y)

ups and downs

Igy van. Szerencsére a nyilatkozatokból az jön le, mindenki tudja hogy még csak fél lábbal vagyunk a döntõben.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Bercy
Remelem meglesz az 'arany kozeput'. Azaz nem eroltetik a sargas kulcsjatekosokat de nem is B csapattal mennek ki lotyogni.
Komolyan kell venni a barcat.
DasIsFuck
idén az arsenal-nál már megkaptuk a leckét, még egyszer ilyen hibába nem fogunk esni ez tuti.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
és hogy ne szerezzünk legalább 1-2 gólt.
fõleg ha a barcának nagyon kell támadni akkor meg méginkább megnyílnak amit mi kihasználhatunk majd.
babona ide,babona oda, meg, hogy nem lebecsülni,elbízni magunkat, de egyszerûen nem tudom azt mondani, hogy nicns meg a továbbjutás.
ez a realitás, persze történnek néha csodák csak nem mindig...idén a dortmudni csoda elég volt a bl-be azt mondom😄

DasIsFuck
ezektõl azért megkímélhetnék a bayernt.
nem vagyunk barca,nem is leszünk és nem is akarunk azok lenni.
azt emg végképp nem szeretném, hogy divat szurkolókkal legyünk tele mert sikeresek vagyunk, persze jó a hírnév a csapatnak, de ne essünk át a ló túloldalára.

Sippie
milyen érzés a 16 között kiesni? 😊 Én már jópár éve nem tudom, kérlek meséld el 😄
Rash87
Inkább kapcsold a Sport1-re... valami hihetetlen jó mérkõzés meccs rajta. S mivel gondolom sokk alatt vagy még mindig,most össze tudod számolni,mennyi is az annyi 😄D

Glory, Glory Man. United!

Bercy
Nagyon orulok a tegnapi gyozelemnek, de meg nem nyertuk meg a BL-t.
Remelem ezt Munchenben is tudjak es nem esnek a szokasos hibaba, hogy a visszavagora felvalrol vesznek egy csapatot. Egyszer ezt mar megjartuk az Inter ellen. Hiaba voltunk jobbak, gyorsan talaltak par golt es utana mar padlora kerult a csapat.
Nem szabad lekezelni a barcat, mert eros csapat es jo csapat.
Remelem, hogy Heynckess megprobalja padoztatni a sargasokat. Lahm es Gomez eseteben meg valogathat is a cserekbol. A kozeppalya a gond. Az osszes klasszis vedekezo kozeppalyasunk (Martinez, Schweini, Gustavo) sargas. Kit kuldjon ki a helyukre? Szerintem Schweini es Martinez nagyon kell a dontore, szoval oket pihentetni kell es Gustavoval meg kockaztatni.
Mor3llo
:ASD:A:SD:ASD:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Gatti
alaba, shaqiri?😊 de fõként alaba 😄

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

antijuve
a kérdés nagyon is jogos 😊

ups and downs

Mor3llo
az 1 dolog, hogy Robben tegnap sokat ment hátra, de ki fog így védekezni a középpályán? 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Sippie
Rash? Valóban...
Gatti
De kár hogy nem láttam a meccset a meló miatt , de majd a visszavágót 😊
Nagyon nagy gratula a srácoknak , szépen lefocizták a Barcát 😄.
4-0 fantasztikus.
Amúgy ha már B csapat menne barcába akkor én shaqirit is betenném a kezdõbe , valamint Robben helyére Pizarrót. 😊
szóval valahogy igy : Neuer-Boateng-Dante-Buyten-Alaba-Robben-Shaqiri-Ribery-Müller-Pizarro-Mandzukic

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

úgy látom egy majom idetévedt

Mor3llo
kurva nagy mémek születnek 😄

Sippie
asszem a csapatod a legjobb 8-ba se jutott be hugi 😉
Mor3llo
Hú gyerekek.....ez a tegnap esti produkció egész egyszerûen FENOMENÁLIS volt. Ennél jobban egy csapat nem tud csapatként játszani...
A visszavágótól nem tartok, 2 vagy 3-0 esetén tartottam volna, de azt nem tudom elképzelni, hogy ez a Bayern 5-öt kapjon. Egész egyszerûen ez a kép nincsen idén meg a fejemben.
Jupp papa remélem megoldja a visszavágót úgy, hogy ne legyenek majd eltiltottak...
AUF GEHT'S!

Tyler1
Él még az a szabály, hogy a feladott meccset az ellenfél nyeri 3:0-ra? Mert akkor összesítettben is továbbjutnátok anélkül, hogy ki kellene állnotok és kockáztatni akármit is(eredményt vagy lapokat) 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rash87
Emésztgesd még a gólokat öcsi 😄

Effe88
miért ne?!
4 gólos elõnyünk van
simán kivéekeznénk így is

Erre talán a hathárom.hu sportoldal meccsel kapcsolatos írásának fõcímével válaszolnék:

"Új Barca született, úgy hívják: Bayern"

Hát izé...gratula nektek,le a kalappal az esti meccsen mutatott játékhoz.
raadasul harom golotok is szabalytalan volt 😄D a meg nem adott tizikrol ne beszeljunk, a realis eredmeny 1-0!
szegeny igazi foci drukkerek ma is vergodhetnek 😞

DasIsFuck
eszembe jutott valami.
Akkor most mi öltük a focit?
mert lényegébe megöltük a barca játékát és a barca játéka a FOCI! akkor csak megöltük a focit ma nem?😊

DasIsFuck
most néztem a hivatalos honlapunkat és megláttam milyen nyelveket lehet választani.
arab,kínai,német,spanyol,japán,orosz,angol😄
se olasz,se francia, de van arab,kínai meg japánXD

Sippie
ott volt õ, csak 6 védõvel nem tud mit kezdeni. Szerencsére azért nektek fontos pillanatokban 2 ember között is tud gólt fejelni 😉
+1

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

DasIsFuck
can?
azért õt nem vetném én be bl-be barca ellen még így sem.
lahm helyett mehetne contento vagy rafinha.

Hát azért ne essünk át a ló túloldalára. Full csapattal kell kiállni ott is. Gomez helyett persze jöhet Mandzukic. Aztán ha mondjuk félidõben még 0-0, vagy tudunk lõni egy gólt, akkor el lehet kezdeni leszedni a kulcsembereket.

Effe88
Ha minden igaz akkor LAhm,Gusti,Martinez,Schweini,Gomez a veszélyeztetett, már amennyiben sárga lapot kapnak Bacelonaban, ki kell hagyniuk a döntõt:S

Szóval nem kéne kockáztatni.
Neuer-Rafinha(Boateng)-Dante-Buyten(Boateng)-Alaba-Timo-Can?-Ribery-Robben-Müller-Mandzu

Bár ez így elég merésznek tûnik, de inkább így legyen mintsem, hogy mondjuk pl, Svejni nem játszhatna a döntõben:/
Elõnyünk így is nagy, le lehetne hozni egy x-re.

szucsy89
rohadj meg <#banplz>

grat amúgy, megérdemeltétek 😄
Rash87

antijuve
letámadásban nagyobb gondot okozhatott vna mint Gomez, bár most igazából nem is ezt játszotta a csapat. Mutatja is a 63% (vagy mennyi) labdabirtoklás a Barcánál.

ups and downs

DasIsFuck
kupa,bl biztos.
már csak a BL-t kell behúzni és faszán távozhat😊

jövõre azért egy gõtze,shakiri ha végre dobbant nagyon komoly középpálya éés még ott van sweini ls kroos is,martinezzel,riberyvel és talán robbennel(?)

DasIsFuck
mandzuval más tészta lett volna ez a meccs.
szerintem sokkal nagyobb gondja lett volna abból a barcánal,bár mivel így is kaptak 4-et így annyira most ez nem jött ki

antijuve
nem

ups and downs

Tõlünk ugye nem sárgázódott ki senki a visszavágóra?

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

antijuve
Kroos kell. Lehet néha lassítja a játékot, de viszont jó lövései vannak, idén is szerzett már jópár gólt belõlük

ups and downs

ja

meg én madzukicot is jobban birom mint gomezt, bár most azért elég aktív volt

Effe88
Kroos nélkül jobba a csapat.Szerintem õ néha eléggé belassítja a játékot.
Mit gondoltok errõl?

DasIsFuck
nem voltak tiszták a gólok, de a ami fociba lassan már nicns tiszta gól.
hát melyik bl meccsen nem volt ilyen lesgól,szabáyltalan,fos bíró és hasonlók?

Effe88
nana!

várjunk még
még a döntõt meg kéne nyerni

heynckes még lófüttyöt nem nyert(na jó 1 bajnokság)
pedig tavaly megvolt az esélye
csak pancser volt
ez a 4-0 is csak akkor ér vmit ha megnyerjük a bl-t
különben szart sem ér

DasIsFuck
hát szerintem mindig van hova fejlõdni😄
vagy tartsa a szintet és írjunk történelmet a bl-be😊

ha guardiola úgy veszi át a csapatot hogy 3 kupát nyernek akkor neki se lesz sok motiváció 😄

antijuve
Úristen!Ezt nem hiszem el.

Neuer 0/10
A csapat többi tagja 1000/10

fantasztikus volt!!

ups and downs