14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#12253 -
#12252 köszi, hogy megengeded
viszlát:) -
#12251 ugyanazt a cikket vették át. ez valami bevételi lista lehet, de hogy nem "brand" az kurvaélet. végülis mindegy, tőlem aztán élhetsz abban a hitben, hogy a Schalke márkanév többet ér a piacon, mint pl egy Juventus:D -
#12250 ja ha te mondod -
#12249 nem tudom mi alapján számították ezt a listát, de biztosan nem az alapján amit írnak. brand szempontjából magasan a Madrid az első,de az is vicces, hogy a City megelőz egy Milant. ha valamiben a top közelében van a Milan az a brand, az olajpénzzel felpumpált City valójában sehol sincs, 2-3 éve foglalkozik velük a világ. A Schalke előkelő helye is vicces, Németországon kívűl kis túlzással az átlagember azt sem tudja mi az. -
#12248 lol azért kicsit durva, hogy majdnem 200 milkával többet mint a real vagy barcának az értéke -
#12247 nincs több kérdés -
#12246 legértékesebb csapat:) -
#12245 az a vasas cigány? te kis butus :D -
lord nihilus #12244 Megunhatatlan :) -
lord nihilus #12243 Payback volt (bár szerintem jobb lenni volna úgy hagyni, nem beszólni, de így sem lehet bántani érte)
-
#12242 mit? gyökér ez a boateng, tesója jobb arc :) -
lord nihilus #12241 Robbery bizony :) elrabolták a Salátástálat és a BL trófeát :D -
#12240 Ez beteg:
-
#12239 Pletykák szerint Jupp a Real felé kacsintgat. Ezt a hírek alapján a mester állítólagos ügynöke mondta el. Csak hogy Juppnak nincs és nem is volt soha ügynöke........
:AD:D:D:D:D sírok :D
pedig az nso még az ügynök nevét is leírta :DDDDDD -
#12238 most újra néztem a döntőt:D
de Danténak mi volt az elképzelése azzal a "szereléssel" amiből a bvb tizije lett...
erre tudja vki a választ:D:D?
Amúgy Gabe írta, hogy egyszer Dante baromságaira még rá fogunk cseszni, hát majdnem igaza lett... -
#12237 Ez sem rossz:D
Lewandowsi Led Dortmund To The Final
Ribery The Best Player In Champions League
Robben Scored The Winner Goal
Ronaldo, The Champions League's Top Scorer And At The End ..
Messi Will Win The Ballon d'Or .. -
#12236 vissza kapta:)
-
lord nihilus #12235 Igen, ez már egyre biztosabb...és az anyázás is elkezdődött, elég volt 2 percet végig görgetni a fb-on. -
argo001 #12234 Lewa jön elvileg. -
lord nihilus #12233 "A Bayern Münchent irányító Jupp Heynckes ügynöke, Enrique Reyes kijelentette, a 68 éves tréner szívesen visszatérne korábbi együtteséhez, a Real Madridhoz. A rutinos szakember korábban Bajnokok Ligáját nyert a spanyol klubbal."
Nagy kacsának tűnik, de azért érdekes lenne... -
#12232 Müller: "Közülünk kell kikerülnie a legjobb játékosnak."
Szegény Müller. Még mindig milyen kis naiv :)
Messi ma délután lőtt 5 gólt a copacabánán, tuti az aranylabda :D -
IXEMGabeo #12231 visszatértél buzikám? hogy zsíroztad ezt le tomsoloval?:D -
lord nihilus #12230 mi a farkamnak írjam le ugyanazt még egyszer? -
#12229 szerintem ha a válogatott vb mintájára menne jobb lenne.
vagy egy amerikai és európai tornát mert az farsúlyosabb.
mondjuk az európai top 5-6 bajnokság nyertese az amerikai kontinens top 5-6 jával szemben. -
#12228 elvégre csak 9 év után játszottunk először bl döntőt..én nem neveznék 1 bl döntőt sima vereségnek.
-
#12227 Örüljünk.De meg is kell ám nyerni.Nem leégni mint a nagy cselszkíj:) -
Gabe18 #12226 Jól van megadom magam.
Inkább örüljek hogy ott vagyunk... :) -
#12225 milyen többinek?
nekünk 2 meccs lesz össze vissza
had kapja meg az esélyt mindenki
akár ausztrál akár kameruni csapat
így korrekt ez -
#12224 az esélyt megadják nekik. meg azért mégiscsak nekik nagy szám h ott vannak. tényleg sokkal gyengébb csapatok, de ennyi sztem kijár nekik. -
Gabe18 #12223 Ez ok, de akkor mi értelme van a többi meccsnek? -
#12222 sztem se gáz. a rest of the world-ot úgyis félgőzzel veri a CL győztes. (mmint dél-amerikait leszámítva) -
#12221 szerintem jó ez így ahogy most van
mindegy ki az ellenfél meg kell verni
2 meccsünk lesz(egy elődöntő és vagy 3. helyért vagy 1.helyért)
szerintem ez kibírható:)
neked van önálló véleményed vagy amit a Gabe ír azt tolod?:) -
Gabe18 #12220 Az is nagy találmány volt a sima Világkupa helyett ilyen minibajnokságot csinálni belőle. Minek? Mióta mindenféle Ausztrál meg Arab meg Ázsiai csapatokkal színesítik a mezőnyt, írd és mond egyszer volt nem Európa Vs Dél-Amerika döntő,2010-ben mikor a fantasztikus Kongói Tout Puissant Mazembe jutott a döntőbe ahol aztán a Inter egy sima 3-0-al küldte haza.
-
lord nihilus #12219 +1 -
Gabe18 #12218 Mert az sima vereség volt, nem hasonlitanám a 99-eshez vagy a múlt évihez. -
#12217 pfff
elmehet a fifa az anyjába akkor.
különben is úgy tudom japánba elég nagy piacunk van. -
#12216 szerintem ez baromság..akkor a 10-es döntő után hol volt ez az erő?
-
#12215 na már a klub vb- se japánba lesz
helyszín: Marokkó 2013-dec 11-21. (legalább nem kell annyit repülniük)
Guardiola már 2-szer megnyert a Barcával egyébként. -
Gabe18 #12214 Ha tavaly nyerünk, idén a fele erő nem lett volna ehhez az egészhez.
Kellett a múlt évi trauma ehhez az évhez, mint ahogy 99 is kellett a 2001-es sikerhez. Persze jó lenne most már a sikerből is építkezni egyszer.