Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nem normális ez az ember kár, hogy pont az ilyenek tudnak focizni általában
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Komolyan kell venni a barcat.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
fõleg ha a barcának nagyon kell támadni akkor meg méginkább megnyílnak amit mi kihasználhatunk majd.
babona ide,babona oda, meg, hogy nem lebecsülni,elbízni magunkat, de egyszerûen nem tudom azt mondani, hogy nicns meg a továbbjutás.
ez a realitás, persze történnek néha csodák csak nem mindig...idén a dortmudni csoda elég volt a bl-be azt mondom😄
nem vagyunk barca,nem is leszünk és nem is akarunk azok lenni.
azt emg végképp nem szeretném, hogy divat szurkolókkal legyünk tele mert sikeresek vagyunk, persze jó a hírnév a csapatnak, de ne essünk át a ló túloldalára.
Glory, Glory Man. United!
Remelem ezt Munchenben is tudjak es nem esnek a szokasos hibaba, hogy a visszavagora felvalrol vesznek egy csapatot. Egyszer ezt mar megjartuk az Inter ellen. Hiaba voltunk jobbak, gyorsan talaltak par golt es utana mar padlora kerult a csapat.
Nem szabad lekezelni a barcat, mert eros csapat es jo csapat.
Remelem, hogy Heynckess megprobalja padoztatni a sargasokat. Lahm es Gomez eseteben meg valogathat is a cserekbol. A kozeppalya a gond. Az osszes klasszis vedekezo kozeppalyasunk (Martinez, Schweini, Gustavo) sargas. Kit kuldjon ki a helyukre? Szerintem Schweini es Martinez nagyon kell a dontore, szoval oket pihentetni kell es Gustavoval meg kockaztatni.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Nagyon nagy gratula a srácoknak , szépen lefocizták a Barcát 😄.
4-0 fantasztikus.
Amúgy ha már B csapat menne barcába akkor én shaqirit is betenném a kezdõbe , valamint Robben helyére Pizarrót. 😊
szóval valahogy igy : Neuer-Boateng-Dante-Buyten-Alaba-Robben-Shaqiri-Ribery-Müller-Pizarro-Mandzukic
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

A visszavágótól nem tartok, 2 vagy 3-0 esetén tartottam volna, de azt nem tudom elképzelni, hogy ez a Bayern 5-öt kapjon. Egész egyszerûen ez a kép nincsen idén meg a fejemben.
Jupp papa remélem megoldja a visszavágót úgy, hogy ne legyenek majd eltiltottak...
AUF GEHT'S!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Új Barca született, úgy hívják: Bayern"
szegeny igazi foci drukkerek ma is vergodhetnek 😞
Akkor most mi öltük a focit?
mert lényegébe megöltük a barca játékát és a barca játéka a FOCI! akkor csak megöltük a focit ma nem?😊
arab,kínai,német,spanyol,japán,orosz,angol😄
se olasz,se francia, de van arab,kínai meg japánXD
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
azért õt nem vetném én be bl-be barca ellen még így sem.
lahm helyett mehetne contento vagy rafinha.
Szóval nem kéne kockáztatni.
Neuer-Rafinha(Boateng)-Dante-Buyten(Boateng)-Alaba-Timo-Can?-Ribery-Robben-Müller-Mandzu
Bár ez így elég merésznek tûnik, de inkább így legyen mintsem, hogy mondjuk pl, Svejni nem játszhatna a döntõben:/
Elõnyünk így is nagy, le lehetne hozni egy x-re.
ups and downs
már csak a BL-t kell behúzni és faszán távozhat😊
jövõre azért egy gõtze,shakiri ha végre dobbant nagyon komoly középpálya éés még ott van sweini ls kroos is,martinezzel,riberyvel és talán robbennel(?)
szerintem sokkal nagyobb gondja lett volna abból a barcánal,bár mivel így is kaptak 4-et így annyira most ez nem jött ki
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
ups and downs
meg én madzukicot is jobban birom mint gomezt, bár most azért elég aktív volt
Mit gondoltok errõl?
hát melyik bl meccsen nem volt ilyen lesgól,szabáyltalan,fos bíró és hasonlók?
várjunk még
még a döntõt meg kéne nyerni
heynckes még lófüttyöt nem nyert(na jó 1 bajnokság)
pedig tavaly megvolt az esélye
csak pancser volt
ez a 4-0 is csak akkor ér vmit ha megnyerjük a bl-t
különben szart sem ér
vagy tartsa a szintet és írjunk történelmet a bl-be😊