14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
SzocsA #14017 Azért nem ártana, ha németek is maradnak a csapatban.
Meg mi van Robbennel? Remélem ősszel játszik majd.
Amúgy meg ha sok emberkét igazolunk le akik jók, mind egyszerre úgysem tudnak játszani, és akkor majd olyan lesz mint Götze.
Egyébként Mario Gomez, meg Podolski is a török bajnokságban játszik, Gomez meg is nyerte a bajnokságot a csapatával meg első lett a góllóvő listán, de Podolski meg 7. és csak 13 gólt szerzett. -
Gabe18 #14016 Szerintem ebbe már Angelotti véleménye is benne van. Nem a semmiért hoztuk vissza Hummels-t. Ő is jól látja hogy ami itt védelem címén megy az kabaré sokszor. Az ő, Guardiolához képest sokkal racionálisabb taktikáiba, ez nem fog beleférni.
A Benficás gyerek meg necces. Nagyon jól is elsülhet, meg fordítva is. Mindenesetre az ő érkezése szinte garantálja Götze távozását. -
#14015 Pont néztem a Benfica elleni meccseken, hogy ez a Renato Sanches brutális spíler lesz, ellenünk is nagyon jól játszott.
Erre leigazoljuk, ügyes a vezetés :)
Na és persze, hazatért Hummels...szépen alakul a jövő évi keret... -
#14014 Ismét megerősítést nyert, hogy az antifocinak van létjogosultsága :( -
#14013 Hatalmas figura ez a Simeone, de hogy már-már Mourinho-s magasságokban tolja az antifocit.... A meccs elején az Atletico továbbjutásáért drukkoltam, de a félidő végére vakartam a fejem, hogy mégis miért akarnék egy ilyen csapatot a BL döntőben?!
Pepet rühellem, de ez a Bayern többre volt hivatott. Semleges nézőként kiábrándító, hogy egy elődöntőben ennyire ráüljön egy csapat az eredményre. És Hajdú B. Istvánnak volt igaza: a Bayern nem tehetett többet tegnap a továbbjutásért. Annyi hibát vétettek, hogy az első meccsen hagytak egy félidőnyi esélyt az Atletinek. De egy ennyire masszívan védekező, a támadó futballt minden szempontból nélkülöző csapat ellen, akik rúgnak vágnak harapnak, iszonyat nehéz gólt szerezni. -
#14012 Szomoru vagyok, hogy kiesett a Bayern es meg szomorubb, hogy mind a ket meccset hasonlo stilusban futbaloztuk le.
Nem mondom, hogy jajj az Atletico de megvert minket, mert nem ez a helyzet. Idegenben lott golok szama donott. A Bayern dominalta szerintem mindket meccset. Ettol fuggetlenul szomoru vagyok, mert ket meccsen keresztul egy mezofolenyt kihasznalni nem tudo es egy-egy balfasz vedelem miatti golt osszeszedo csapatot lattam. Igy sajnos nem tudok a jovohoz pozitivan allni. Bizok abban, hogy az uj edo, Ancelotti a stabil alapokkal eredmenyeket tud szallitani es nem a futbal revoluciot erolteti.
Guardiolanak sok sikert kivanok Manchesterben, oszinten kivanom, de itt az ido, hogy valami uj kezdodjon. -
Gabe18 #14011 Nagyon nem lepődtem meg. A nulla lőtt gól idegenben jól beárazta a lehetőségeinket.
Egyik elődöntőt sem láttam, igy erről a két meccsről nem mondanék semmit. Az eredmény végül is magáért beszél.
Gyakorlatilag a Guardiola-s Bayernt 3 év alatt a teljes spanyol elit lerendezte, 3 teljesen különböző játékstílussal. Ennek tükrében engem a hétvégén talán behúzásra kerülő sorban 4. bajnoki cím nem nagyon vigasztal (már ha ezek után be nem dől az egész csapat, és jön ott valami katasztrófa).
Ez a 3 év a tegnapi után pedig szerintem egyértelműen gyengülés. Guardiolát azért hozták hogy a Jupp által elért szintet tartsa. Most nyilván nem arra gondolok, hogy mindig nyerjen meg mindent, de hogy egyszer se jut be a BL döntőbe, ez azért asszem egyértelmű visszalépés. A Guardiolás takarózás pedig nagyon átlátszó, miszerint neki a bajnokság volt mindig a legfontosabb. Persze, egy olyan cím, ahol 34 meccsen szinte alap volt hogy kijön ennek a csapatnak az erőfölénye a Bundesligában.
Azt pedig már megint egy másik mese, hogy ez a 3 év is hogy zajlott le. Az első évi látványos de kissé unalmas labdatartós Bayern, amit követett a második év a labdatartós de már nagyon nem látványos, és az ide, ahol sokszor szinte már nem is látszott a mezőnyfölény, annyira semmitmondó, és céltalan volt a játék. -
#14010 Hehe.
Papírforma volt. Zsinórban 3. bl elődöntő kuka:D
Nem nézek már meccset, időm sincs meg nem is érdekel már. A juve ellen láttam a hosszabbítást meg most belenéztem. Nem tudok senkire semmit mondani mert nem követem mi volt:D
De azért a 11est be kéne rúgni...
Természetesen pep megbukott. Már az elején is rühelltem, végre lelép. A citynél is megfog bukni.
Innentől kezdve nem tudom ki nyerje a bl-t. Annyira antipatikus csapatok vannak, főleg ez az atleti...hányinger (sorry torrente)
Talán a city hajrá.
Kár volt a juve ellen az a csoda. Inkább mentek volna tovább ők;)
Jövőre ancselotti...ugyan ez a fos halmaz lesz:) -
SzocsA #14009 Ki lesz az utóda?
Adja Isten, hogy úgy menjen el innen, hogy ebben az évben nem nyert semmit.....
Már az első 10 perc után éreztem, hogy ez lesz, hogy rugdossuk mindenfelé a labdát, de be nemfog menni...
Azt nem értem, hogy az első meccsen miért nem lehetett úgy játszani, ahogy az első félidőben? Vagy feleannyira.
Robbennel mi van? Addig nem játszik míg pep itt van?
Amit a Juventusnál kaptunk azt itt most visszavették.....
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.05.03. 22:57:55 -
SzocsA #14008 Idegenben nem lőtt góllal kiestünk....
35 próbálkozásból 2 ment be.
És mindig ez van amikor betömörül az ellenfél, nem tudunk mit csinálni...... -
#14007 Torres.. fair play ^^ -
SzocsA #14006 Aztakurva -
SzocsA #14005 nem cserélünk? -
SzocsA #14004 Mit mondtam én arról a kurva idegenben lőtt gólról?!?!? -
SzocsA #14003 Bukjon el mindent pep, a német kupát is és a bajnokság se legyen meg.... úgy menjen el innen ez a....
27 millió kapura lövésünk volt és semmi. volt egy csomó szöglet és semmi. -
SzocsA #14002 passzolgassunk hátul hisz mi állunk továbbjutásra. vegyünk vissza nem kell nyomni minek...
-
#14001 les volt amúgy valszeg. de ááhh..nagy védelmi hiba. -
argo001 #14000 Kiestünk. :( -
SzocsA #13999 Remélem nem ez marad az állás és hosszabbítás, aztán tizenegyesek.....
Amúgy ezt mi szúrhatjuk el....
De van egy ilyen sanda gyanúm.
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.05.03. 21:38:12 -
SzocsA #13998 Kurva játékkal kellene foglalkozni...
Ha lesz még több gól akkor nem érdekes... -
#13997 ez kellett vna pedig -
SzocsA #13996 Ajaj nem jön össze semmi! :( -
SzocsA #13995 De azt akarni kell, de csak egy gólt kellett volna rúgni, kellett volna egy idegenben lőtt gól és kicsit biztonságba lettünk volna. -
#13994 Az jelentosen novelne az eselyeinket. En egyelore nem csuggedek, hiszek a csapatban es hiszek abban, hogy amikor nagyon kell akkor ossze tudjak szedni magukat.
A tegnapi meccsen is azert voltak idoszakok amikor beszoritottuk az Atleticot. Sajnos a befejezest nem sikerult golra valtani. -
#13993 Jövőhéten talán már lesz Boateng. -
#13992 A tovabbjutasnak az a kulcsa, hogy ne kapjunk golt. Rizikos es emelett a vedelem mellett vannak fenntartasaim. -
SzocsA #13991 Senki sem merte felrúgni vagy odalépni?
Most ejtettük ki magunkat azzal, hogy nem rúgtunk gólt.
Ha lőnek egyet 3-1 re kell nyernünk.......ha még egyet, akkor már 4-2. ennyi volt a BL.....
Nem hiszem, hogy otthon vágunk nekik egy ötöst. Mostanában minden meccsen kettőt rúgunk. -
#13990 itt a gól. (nem csúnya)
1-0 -
#13989 Hummels képben van.
Jövőre egy Lahm-Hummels-Boateng-Alaba odabaszós lenne. -
SzocsA #13988 Robben másik csapatban játszik vagy mi van? vagy addig nem lép pályára míg itt van Pep?
Ezzel a játékkal nem igen leszünk blgyőztesek. -
Gabe18 #13987 Sikerült a kupadöntőbe bejutni, de nem volt egy gála...
Ez a Vidal 11-es... nagyon égő. Mikor lesz már videobíró rendesen hogy az ilyeneket ki lehessen szűrni? Vagy utolag miért nem lehet legalább az ilyenek után a játékost egy jó 5 meccsre eltiltani. Akkor talán legközelebb meggondolná az ilyen kamu trógerségeket.
2. félidőben megint nem tudom mi volt a taktika. Átadtuk a területet de minek? Egy normális kontrát nem tudtunk végigvinni. Továbbra is csak addig tudjuk kontrollálni a meccseket ha mi támadunk. Védekezni nem tudunk, ma is néha teljes volt a káosz. Kontrázni nem tudnunk, vagy olyan kis százalékban megy végig sikeresen hogy arra bármit is alapozni felesleges.
Nem hittem volna hogy ilyet valaha leírok de Alonso a mai meccsen ( és már néhány korábbin is mostanában) a legjobbak között volt.
Götze-ért meg ha valóban 30 milliót dobálna a Liverpool, gondolkodás nélkül alá kell írni. Ez neki is csak szenvedés, meg nekünk is. És most már abban sem hiszek hogy Angelotti majd beépíti. Szerintem ő már feladta ezt a Bayernes karriert. -
#13986 Csak megvan az elődöntő, bár voltak izzasztó pillanatok.
Martínez sárga lapját megköszönhetjük. -
#13985 alapvetően hibás volt a meccs forgatókönyve: túl korán szereztünk gólt :D. Amúgy ha a Benfica kiegyenlített vna az első félidőben, sztem sokkal jobban pörgött vna a csapat. -
#13984 nem akarták elverni nagyon??? Hát mondjuk ez kicsit nagypofájú hozzáállás lenne :D Nagyon nem is kellett volna, csak mondjuk 3-0ra. Egyszerűen ma ennyire futotta. Enervált egy meccs volt, tötyögés, lötyögés (najó, én 5 perc után meghaltam vna persze a pályán :D).
Lisszabonban ennél sokkal-sokkal több kell. Ha meg továbbjutunk, arról nem is beszélve... -
SzocsA #13983 Lett volna rá esély, nem is kicsi, mikor Leva hosszan passzolta vissza Lahmnak.
Ma nem nagyon ment a meccs, meg nem is akartak úgy játszani. vagy csak nem akarták elverni nagyon a benficát. Remélem a visszavágó nem ilyen lesz.
-
#13982 Ez nagyon, nagyon, NAGYON kevés lesz kint Lisszabonban.
Arra kíváncsi lennék, hogy amit ma támadás címszóval műveltünk, azt komolyan gondoltuk, vagy megy a vicckönyvbe. -
#13981 helyzetek alapján nem lenne érdemtelen. Tudom, hogy ez egy BL negyeddöntő, és hogy elvileg itt már nincs könnyű ellenfél. De azért egy kétgólos előnyt vizionáltam - talán nem túl optimistán.
Csalódás ez a meccs (is). -
SzocsA #13980 Poén az lesz majd ha a 90+ percben kapunk egy gólt. -
#13979 gyenge ez, sajnos. -
#13978 ennél azért én is jobbra számítottam. remélem a második félidőre jönnek a gólok.