Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Bayern ugyanazt csinálja, mint a többi nagycsapat, vagy azt is írhatnám, hogy csapat. A Dortmund számomra nagyon szimpatikus, és remélem továbbra is legalább ennyire sikeresek lesznek, de ők se 11 saját neveléssel állnak fel (ééés a nagy Barcelona sem - hanem inkább 100 millákat költenek, bár ezt nehéz néhány szurkolónak észrevenni...), elhozzák innen-onnan a jobb játékosokat ők is. Reust pl. a Gladbachtól, anno Suboticot a Mainztól, Ramost a Herthától stb.Csak ez annyira nem feltűnő.
Szóval van igazság abban, amit írsz, de ilyen a globális futball.
Utoljára szerkesztette: antijuve, 2016.05.12. 21:40:48
ups and downs
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A BVB-ben jó volt, csak hogy én a Bayernes teljesítménye alapján ítélem meg Bayern-szurkolóként, ha megengeded.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Az a gyanús, ami nem gyanús!
még kérnénk bölcsességeket, cpt obvious
Azt azert ne felejtsuk el, hogy amikor pl a Dortmund szorult helyzetbe volt akkor a Bayern segitett nekik.
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2016.05.11. 14:12:33
Az a gyanús, ami nem gyanús!
Meg mi van Robbennel? Remélem ősszel játszik majd.
Amúgy meg ha sok emberkét igazolunk le akik jók, mind egyszerre úgysem tudnak játszani, és akkor majd olyan lesz mint Götze.
Egyébként Mario Gomez, meg Podolski is a török bajnokságban játszik, Gomez meg is nyerte a bajnokságot a csapatával meg első lett a góllóvő listán, de Podolski meg 7. és csak 13 gólt szerzett.
A Benficás gyerek meg necces. Nagyon jól is elsülhet, meg fordítva is. Mindenesetre az ő érkezése szinte garantálja Götze távozását.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Erre leigazoljuk, ügyes a vezetés 😊
Na és persze, hazatért Hummels...szépen alakul a jövő évi keret...
Pepet rühellem, de ez a Bayern többre volt hivatott. Semleges nézőként kiábrándító, hogy egy elődöntőben ennyire ráüljön egy csapat az eredményre. És Hajdú B. Istvánnak volt igaza: a Bayern nem tehetett többet tegnap a továbbjutásért. Annyi hibát vétettek, hogy az első meccsen hagytak egy félidőnyi esélyt az Atletinek. De egy ennyire masszívan védekező, a támadó futballt minden szempontból nélkülöző csapat ellen, akik rúgnak vágnak harapnak, iszonyat nehéz gólt szerezni.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
Nem mondom, hogy jajj az Atletico de megvert minket, mert nem ez a helyzet. Idegenben lott golok szama donott. A Bayern dominalta szerintem mindket meccset. Ettol fuggetlenul szomoru vagyok, mert ket meccsen keresztul egy mezofolenyt kihasznalni nem tudo es egy-egy balfasz vedelem miatti golt osszeszedo csapatot lattam. Igy sajnos nem tudok a jovohoz pozitivan allni. Bizok abban, hogy az uj edo, Ancelotti a stabil alapokkal eredmenyeket tud szallitani es nem a futbal revoluciot erolteti.
Guardiolanak sok sikert kivanok Manchesterben, oszinten kivanom, de itt az ido, hogy valami uj kezdodjon.
Egyik elődöntőt sem láttam, igy erről a két meccsről nem mondanék semmit. Az eredmény végül is magáért beszél.
Gyakorlatilag a Guardiola-s Bayernt 3 év alatt a teljes spanyol elit lerendezte, 3 teljesen különböző játékstílussal. Ennek tükrében engem a hétvégén talán behúzásra kerülő sorban 4. bajnoki cím nem nagyon vigasztal (már ha ezek után be nem dől az egész csapat, és jön ott valami katasztrófa).
Ez a 3 év a tegnapi után pedig szerintem egyértelműen gyengülés. Guardiolát azért hozták hogy a Jupp által elért szintet tartsa. Most nyilván nem arra gondolok, hogy mindig nyerjen meg mindent, de hogy egyszer se jut be a BL döntőbe, ez azért asszem egyértelmű visszalépés. A Guardiolás takarózás pedig nagyon átlátszó, miszerint neki a bajnokság volt mindig a legfontosabb. Persze, egy olyan cím, ahol 34 meccsen szinte alap volt hogy kijön ennek a csapatnak az erőfölénye a Bundesligában.
Azt pedig már megint egy másik mese, hogy ez a 3 év is hogy zajlott le. Az első évi látványos de kissé unalmas labdatartós Bayern, amit követett a második év a labdatartós de már nagyon nem látványos, és az ide, ahol sokszor szinte már nem is látszott a mezőnyfölény, annyira semmitmondó, és céltalan volt a játék.
Papírforma volt. Zsinórban 3. bl elődöntő kuka😄
Nem nézek már meccset, időm sincs meg nem is érdekel már. A juve ellen láttam a hosszabbítást meg most belenéztem. Nem tudok senkire semmit mondani mert nem követem mi volt😄
De azért a 11est be kéne rúgni...
Természetesen pep megbukott. Már az elején is rühelltem, végre lelép. A citynél is megfog bukni.
Innentől kezdve nem tudom ki nyerje a bl-t. Annyira antipatikus csapatok vannak, főleg ez az atleti...hányinger (sorry torrente)
Talán a city hajrá.
Kár volt a juve ellen az a csoda. Inkább mentek volna tovább ők😉
Jövőre ancselotti...ugyan ez a fos halmaz lesz😊
Adja Isten, hogy úgy menjen el innen, hogy ebben az évben nem nyert semmit.....
Már az első 10 perc után éreztem, hogy ez lesz, hogy rugdossuk mindenfelé a labdát, de be nemfog menni...
Azt nem értem, hogy az első meccsen miért nem lehetett úgy játszani, ahogy az első félidőben? Vagy feleannyira.
Robbennel mi van? Addig nem játszik míg pep itt van?
Amit a Juventusnál kaptunk azt itt most visszavették.....
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.05.03. 22:57:55
35 próbálkozásból 2 ment be.
És mindig ez van amikor betömörül az ellenfél, nem tudunk mit csinálni......
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
27 millió kapura lövésünk volt és semmi. volt egy csomó szöglet és semmi.
Amúgy ezt mi szúrhatjuk el....
De van egy ilyen sanda gyanúm.
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.05.03. 21:38:12
Ha lesz még több gól akkor nem érdekes...
A tegnapi meccsen is azert voltak idoszakok amikor beszoritottuk az Atleticot. Sajnos a befejezest nem sikerult golra valtani.
Most ejtettük ki magunkat azzal, hogy nem rúgtunk gólt.
Ha lőnek egyet 3-1 re kell nyernünk.......ha még egyet, akkor már 4-2. ennyi volt a BL.....
Nem hiszem, hogy otthon vágunk nekik egy ötöst. Mostanában minden meccsen kettőt rúgunk.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Jövőre egy Lahm-Hummels-Boateng-Alaba odabaszós lenne.
Ezzel a játékkal nem igen leszünk blgyőztesek.
Ez a Vidal 11-es... nagyon égő. Mikor lesz már videobíró rendesen hogy az ilyeneket ki lehessen szűrni? Vagy utolag miért nem lehet legalább az ilyenek után a játékost egy jó 5 meccsre eltiltani. Akkor talán legközelebb meggondolná az ilyen kamu trógerségeket.
2. félidőben megint nem tudom mi volt a taktika. Átadtuk a területet de minek? Egy normális kontrát nem tudtunk végigvinni. Továbbra is csak addig tudjuk kontrollálni a meccseket ha mi támadunk. Védekezni nem tudunk, ma is néha teljes volt a káosz. Kontrázni nem tudnunk, vagy olyan kis százalékban megy végig sikeresen hogy arra bármit is alapozni felesleges.
Nem hittem volna hogy ilyet valaha leírok de Alonso a mai meccsen ( és már néhány korábbin is mostanában) a legjobbak között volt.
Götze-ért meg ha valóban 30 milliót dobálna a Liverpool, gondolkodás nélkül alá kell írni. Ez neki is csak szenvedés, meg nekünk is. És most már abban sem hiszek hogy Angelotti majd beépíti. Szerintem ő már feladta ezt a Bayernes karriert.
Martínez sárga lapját megköszönhetjük.
ups and downs
Lisszabonban ennél sokkal-sokkal több kell. Ha meg továbbjutunk, arról nem is beszélve...
ups and downs
Ma nem nagyon ment a meccs, meg nem is akartak úgy játszani. vagy csak nem akarták elverni nagyon a benficát. Remélem a visszavágó nem ilyen lesz.
Arra kíváncsi lennék, hogy amit ma támadás címszóval műveltünk, azt komolyan gondoltuk, vagy megy a vicckönyvbe.
Csalódás ez a meccs (is).
ups and downs