14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#12293 tudom maradjak csöndbe mert újabb gomez gól:) -
#12292 leszálltam -
#12291 szálj le rólam
ne kötözködj
nem azért írtam
viszont remélem gomez eltakarodik:) -
#12290 de itt még torghelle is gólkirály lenneXDXD
sőt lassan egy krumplis zsák is:D:D
robery,robben,lahm,müller olya passzokat adnak:D -
#12289 mandzu is 1 méterről kotorta be a BL döntőben, az gondolom teljesen más szitu volt :) -
Ferrari23 #12288 Ezt nem berúgta, hanem a bal lábszáráról bepattant :D:D -
#12287 Gomeez :DD istenem én ezért imádom :D -
#12286 pázmeg gomezXD
zseniális üres kapu:D
hogy rugta be gecc
erről gifet:D:D -
#12285 bolond ez
ráadásul jó vkp-k nincsennek is most a brazil válogatottban
gustavo meg bőven beférne
a máik
dante-thiag silva kettős semmivel se rosszabb mint egy david luiz-thiago silva
bolond szegény -
#12284 hegyi bazmeg :DDDD
ez a faszi tök hülye
mondjuk én is frusztrálva érezném magamat, ha utálnám a világ legjobb csapatát :D -
#12283 jaja:)
hegyi jó hülye
amúgy mozgólépcső a stadionbanXD -
#12282 ha a brazilok olyan lámák h nem Gustavot játszatják a válogatottban..ő bajuk :) -
Gabe18 #12281 Simán másoljuk a múlt hetet. Eleje döcögős 15-20 perc. Aztán mintha mindenki megtalálná a helyét, megjön a ritmus, azóta csak mi vagyunk a pályán. -
#12280 jó kis meccs ez, lüktető a játék
nyerünk, triplázunk :) -
Gabe18 #12279 Lahmé már nem annyira, de a kettő bőven megért egyet... -
#12278 hát azz -
#12277 ez tizi volt pedigXD -
#12276 gomez már hiányzottXD
hogy vette át ezt a labdát isXD
atyaég -
#12275 dantét és gustávót megfenyegette a brazil szövetség, hogy amennyiben nem lesznek ott az anglia elleni bari meccsen akkor nem számítanak rájuk a konföderációs kupán és a továbbiakban sem
ez mi durva már... -
#12274 szerencsé fickó ez a Thomas gyerek. -
#12273 komoly hangulat lehet:) -
#12272 váó, nem semmi nyitóünnepség van a meccs előtt :D
előre a triplázásért!!!!!! -
#12271 Dantét és Gusztávót haza rendelte a brazil szövetség?
mi a f*sz, egy szaros bari meccs miatt... -
#12270 Nem tudom, azt hittem csak egy szurkoló :D
Effe: döntőig megyünk XD -
#12269 de selejtezőben ki is eshetnek:D
főleg ha nem kapnak tizit:D:D:D
akkor végükXD -
lord nihilus #12268 Ő a Müllerné igaz? :D -
#12267 hallod, legyél már csöndben :D
menjél nézd meg Balotelli 11-es góljait, meg örülj h jövőre indulhattok a BL-ben :D -
#12266 Na jó, ő meggyőzött, legalábbis ma estére! :DD
-
#12265 Forza VfB! :D -
#12264 Triplára fel!!!!!!! -
Gabe18 #12263 -
#12262 Az elofizetos Sky sports 1,2,3,4 es az ESPN valoban ad tobb ligabol is meccseket de ott is jellemzoen az angol liga van elonyben ami vegulis ertheto. A freeview csatornakon (ami britanniaban eleg sok van es a nevevel ellentetben nem annyira free mert TV licenset kell fizetned) csak angol foci (meg criket meg rugby) meccsek vannak... eltekintve rangos esemenyek dontoit pl BL donto. -
#12261 Sok ligat lehet csekolni a brit tv-ken -
#12260 szar lehet, h téged ez ennyire bosszant :) -
#12259 Hat tul sokat meg a 'Guardiolas' stilushoz se kell valtoztatnia. Leveszi a befejezo csatart es helyette egy tamadobb kozeppalyast (Muller, Gotze) tesz be. De persze nem biztos, hogy a Barcas stilust fogja itt is megprobalni. Ez a csapat most ugy jo ahogy van. Szegeny Badstuber miatt egy klasszi (nagyon klasszik) kozepso vedo johetne. -
lord nihilus #12258 Remélem csak nem:D
Egyébként kíváncsi leszek Pepike miként változtat a csapaton (annyira sokat nem kéne, az egyszer biztos).
Amúgy Boa epic jó arc:
-
#12257 Csak nehogy az legyen a vege, hogy 9 vedo es 2 kapus (egyik hamis 1-es :DDD ) lesz a palyan... -
lord nihilus #12256 Szintén Kicker: Guardiola ékként, azaz hamis 9-esként számít Mario Götzére.
(óóóh, ezt valahogy sejtettem) -
#12255 Az a baj, hogy magyar szemmel nezed a dolgokat. Azt latod, hogy Magyarorszagon a Real meg Milan nagyobb 'brand' mint mondjuk a City.
De kulfoldon msa a helyzet. Pl angliaba az 'europai' foci nem is letezik. Csak a sajat ligajuk van. Tobbi nagy ivben lesajnalva (oke a BL dontot azert leadja a TV...).
Szoval angliaban tuti tobbet er egy city brand mint a real, de sztem meg a west ham is :)
Szoval vilagviszonylatban mas a helyzet, de nekem is fura, hogy nem a Real meg a Barca van az elen... -
#12254 nyilván ők nem értenek hozzá...