14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • antijuve
    az
  • DasIsFuck
    felesleges...
  • lord nihilus
    Nagyon olybá tűnik, hogy Thiago Alcantara is csatlakozik a végén...Guardiola nagyon szerette volna (konkrétan csak ő volt a kívánságlistáján) és Rummenigge talán már el is hozta. Remélem tényleg ígéretes, mert jól túl van telítve a középpálya.
  • DasIsFuck
    nem hinném h tartalékok többségét látnád, max azokat akiket guardiola próbálgat akikből 1-2 már tavaly is a nagy csaptban volt.
  • daver88
    Kiderültek a jegyárak az augusztus 11-ei győri eseményre:

http://www.eto.hu/hir/6808/jegyek_a_bayern_munchen_elleni_merkozese/

8000-12000-15000-18000 Ft-os jegyárak lesznek.

Magánvéleményem, lehet vele egyetérteni és nem: Győriként én nagyon vártam, hogy egy nagy csapat jöjjön és végre megtörténjen az amit már régóta ígérnek a vezetők, felavatni az ETO-parkot egy nagy csapattal...pár év csúszás után úgy látszik sikerülni is fog, de ami biztos, hogy nélkülem...egy valamire való jegy 15.000 Ft egy olyan meccsre, aminek az első félidejében talán-talán láthatók lesznek a nagyobb sztárok. A második félidő meg úgyis az utánpótlásról fog szólni, mint az összes ilyen meccsen.

• lord nihilus
    Gyógykezelésen van Németo.-ban, de lassan vissza fog térni ő is + még a konf.kupa-különítmény
  • Forrest Gump
    Schweinsteigert hova dugták?
  • lord nihilus
    The A-Team:
  • DasIsFuck
    +1
  • Gabe18
    Nem baj, én benne vagyok hogy minden meccset 6-4-re nyerjünk.
  • DasIsFuck
    Ebben reménykedtek mi?
  • Oziris666
    Guardiolával nemhogy a csatár(Mandzukic) de még a védők se fognak védekezni:P
  • DasIsFuck
    pl megcsinálja magának a gólhelyzetet és értékesíti.
    Az, hogy érkezike gy labdára középen vagy felpasszolják neki arra nem kell Gomez vagy Mandzu feltétlen..

Ahogy Mandzukic sem a gólja miatt harcolta ki a kezdő pozíciót, hanem mert a játék képébe sokkal jobban beleilett mint Gomez.
    Mandzunak sokszor a védekezésbe nagyobb szerepe volt mint a gólszerzésben..
    ez meg ugye nem egy klasszikus csatár erény és elvárás.
    Én ezért sem tekinteném Mandzut klasszikusan csatárnak, mert nem csak az volt a dolga mint amit gomeznek.

Így nem félteném a csapatot egy csatár nélküli játéktól sem, mert ott van Robben,müller,Götze akik nem csatárok mégis gólveszélyesek.
  • antijuve
    bazd meg Gvardióla!!!!!!
  • Mor3llo
    egzakt módon, mégis mik azok az igazi csatár erények, amire sem Gomez, sem Mandzu nem képes? nem gólok szerzése?
  • DasIsFuck
    de se gomez,se mandzu nem volt képes igazi csatár erenényeket felvonultatni, érkezni meg bárki tud.
    mandzu is amiért kezdő lett, mert sokkal hasznosabb volt a mezőnyjátékba,védekezésbe és presszingbe mint gomez.
  • Mor3llo
    Az a bajom nekem ezzel az egésszel, hogy számomra a csatár nélküli játék nem játék.
  • Gabe18
    13-0 a Paulaner XI vagy micsoda csapat ellen a Trentinói edzőtábor első meccsén.

Az első félidőben a Mandzukic-Ribery-Müller-Lahm főszereplőkkel felálló gárda még csak 2-0-ig jutott, véleményem szerint nem túl jól, sok hibával játszva. Második félidőre a vezérek lecserélődtek a Pizarro-Shaqiri-Alaba "tengelyre", a játék meg sokkal olajozottabb lett, sok gyors passz, örökké megtalálható üres emberek a kapu környékén, az ellenfél meg alig győzte kiszedni a labdát a kapuból.

Bár nyilván különösebb következtetést nem lehet ebből a meccsből levonni, de ha ez lesz a játékstílus fő iránya, akkor itt nemhogy Gomez, de még Mandzukic is bajba lesz, mert abszolút nem illik bele a játék képébe a kapu előtt vadászó egy szem csatár. Lehet nem alaptalan az elképzelés hogy "klasszis" csatár nélkül, a gyors, mozgékony játékosokra alapozva akar Guardiola játszani. Ha nem is mindíg, de az egyik kulcs taktika könnyen lehet ez.
  • Mor3llo
  • lord nihilus
  • Zenszkij
    ettől függetlenül tisztelem, mert sportszerű, nagyon jó játékos volt, csak kicsit furcsa :)
  • lord nihilus
    Hiszem, hogy nagy szerepe volt a menetelésben és nélküle nem lett volna ennyire toppon a csapat!

Amúgy meg xD
  • Bercy #12431
    Megtert...
  • Zenszkij
    Istenem! Sammer mit keres ott ősdortmundisként? Rossz látni.
  • lord nihilus
    Elkezdődött...
  • Mor3llo
    egy bayernessel nem genyázhat senki
    még ez a buta Balotelli is le lett oltva
  • lord nihilus
  • DasIsFuck

• Mor3llo
    http://www.sport.es/es/noticias/barca/xavi-rio-del-fin-ciclo-2412306
  • antijuve
    mifasz?egyszerűen nem tudom elhinni h ez ilyen formában elhangzott a szájából.
  • argo001
    Kiváló "szakértő" válna belőle Magyarországon.
    Zombori Taktikus Sándor kezdhet aggódni. Bár relatív, hogy egy 7-0 összesítés mennyire számít csalódásnak.
  • Mor3llo
    "Xavi legutóbb egy sajtótájékoztatón beszélt az elmúlt idény tanulságairól, elsőként arról, hogy a Bayern München ellen a Barcelona amúgy nem is okozott olyan csalódást, mint azt a média szirénázta a visszavágót követően. A világ- és Európa-bajnok középpályás szerint ugyanis a Bayern egy pillanatig nem dominált a pályán, amit mutat, hogy a labda mindkét meccsen a Barcelonánál többet - hangsúlyozta, amúgy meglehetősen vitatható módon."

::AS:DAS:D:ASD:ASDASDADDDDDD
  • IXEMGabeo
    Van Buyten masszív:) remélem fog még 1-2 évig játszani nagy kedvenc volt mindig is a védők közt
  • Mor3llo
  • bakkerman
    Bréking: Franck Ribéry 2017-ig, Daniel van Buyten pedig 2014-ig hosszabbított a Bayern Münchennel! (Forrás: az FCB Twitter- és Fb-oldala)
  • IXEMGabeo
    vagy Gerd Müller...meglestem volna:)
  • Bercy #12417
    Tanker Jancker :)))
  • DasIsFuck
    Kár, hogy Gomez helyett nem Jancker született ebbe a korszakba...
  • DasIsFuck
    azért mert akkor volt angol dominancia..
    hát most ha az elmúlt 4 évet nézzük ott már nem volt angol dominancia akkor ott hogy vessük össze?
    németektől is ezért csak ezt a 4 évet néztem mert ettől a 4 évtől kezdődően volt német az elődöntőbe/döntőbe.

egyébkén idéntől kezdődően lehetne csak arról beszélni, hogy vmi dominálás féleség van kialakulóba.
    de még így is igen erőltetettnek érzem ezt.
    mert a dortmund futott egy jó idényt, de hogy ott tudjanak a jövőben is lenni az elég valószinűtlen és a többi német csapat nulla amit nyújt nemzetközi porondon..
  • Mor3llo
    valami sosem múlik el :DDDDD