Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az Salihamidzsic ott középen nem pedig Sagnol😮OO

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szucsy89
Lizarazu... áh, Fifa 98-ban mekkora jó volt! 😄
Bercy
Sergio, Lizarazu, Sagnol, Elber, Koffour, Makaay ha jol sejtem (he nem akkor majd valaki kijavit)
Paulo Sergio lesz a bal oldali talán.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

2. képen a nagy öregek😊 bal oldali kicsoda? nem ugrik be hirtelen...ott van takarásban Elber is?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mor3llo
elsõ kép: cumshot

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88

Effe88
„Tudjuk, hogy mi mennyire jók vagyunk. A Bayern úgy kikergette a stadionból a Barcelonát és a Juventust, hogy utóbbiak alig találták a kijáratot, ez velünk nem fordulhat elõ" – mondta Klopp a Kicker hétfõi számában.

Klopp szerint csapata számára nem az ad motivációt, hogy gyõzelmével elrontsa a Bayern München remek szezonját:

„A BL-döntõ nagyszerû és csodálatos esemény, negatív adalékok nélkül. Azért akarunk gyõzni, mert gyõzni akarunk és nem azért, hogy a Bayern kikapjon" – fogalmazott.

A fináléra jövõ szombaton kerül sor a londoni Wembley Stadionban.

Neuer alkotott. 😄

DasIsFuck
na megint szépen lemaradtam errõl a fordulóról..kurva élet.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Jó volt a díjátó szerintem ezzel a felvezetéssel hogy egyenként megünnepeltek kicsit minden játékost. Ez is adhat még egy kis plussz lökést a hátralévõ két döntõre.

Meg kell lennie azoknak is, ez a csapat megérdemelné hogy végre felérjen a csúcsra európában is.

Effe88

olyan mint egy ndk-s tortaXD

antijuve
az elsõ és második számú szerintem tök jól néz ki.

a harmadik számú meg egy okádék, tényleg mintha össze-vissza dobálták rá volna a csíkokat.pfujj

ups and downs

antijuve
már beszereztem rég 😄

ups and downs

Nem tudom, de nagyon szar. Én sokakkal ellentétben nem bánom ha a sima piroson kívül van egy "extrémebb" szerelése a csapatnak, pl. a mostani fehér-"infrared" is tetszik, de ezen a harmadikon ez az össze-vissza csíkozás gusztustalanul néz ki.

Nekem a 3. is tetszik, bár az idei 3. kit jobb volt....

Am valahonnan szerezni kéne idei elsõ számút, mielõtt kimegy a széria, szerintem ez az utóbbi jó pár év - és elkövetkezendõ - legszebbike :/
Eztet e.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Mor3llo

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
a kedves Jóisten mentsen meg minket a csatár nélküli borzalomtól

"BREAKING! Uli Hoeness marad a Bayern München, és a felügyelõbizottság elnöke!"

Talán lesz egy ilyen csapat: Neuer - Lahm, Dante, Badstuber/Boateng, Alaba - Martínez - Scweini, Kroos/Götze - Ribery, Mandzukic/Götze(amolyan Messi pozícióban), Müller/Robben(?)

Nehéz megmondani...de reméljük el nem rondítja 😊

DasIsFuck
no igen, azért azt nem gondoltuk volna annó mikor bejelentették, hogy ilyen nagy kihívások elõtt fog állni?😊

Remélem, Guardiola nem alakítja át teljesen ezt a csapatot. Nagyon jól mûködik ez így együtt.

Franz Beckenbauer sem tudja mi lehet Sammer igazi feladata a Bayernnél, de így fogalmazott a Skynak: "Õ a fõnök. Nem születik döntés nélküle. Õ ennek az egésznek a fõnöke."

xD

Mor3llo
Klose ma 5-öt vágott 😄

DasIsFuck
nagyon sima játékkal,szoros eredménnyel fogunk nyerni majd a döntõbe.
3-1-es szagot érzek.

Ezen tegnap úgy röhögtem....fater valszeg Dortmundos, a gyereke meg nem xDDDD

antijuve
csak május 25-én este ne kötekedjen senki senkivel 😄

ups and downs

Effe88
jó ez a topik
mindenki kötekedik mindenkivel
hihetetlen troll topik ez

DasIsFuck
a pályás balhéra gondolok, ott kubával összeszólalkoztak és rafinha helyzetébe nem a balhét kellett volna gerjeszteni, hanem eltûrni és lemenni.

egy ilyen eset után mi jogon reklamál eggyáltalán?
a bíró is hülye volt az esetnél.
+ a 11-es sem volt az.

Mor3llo
Rafina már ment le az öltözõbe, vissza sem nézett, de Klopp még mindig ugatott neki...ekkor lépett közbe Sammer.
De biztos Sammer is hülye, ugye? gratulálok

Hazai pályán, 30 perc ember elõny, ajándék 11-es, úgy hogy az õ csapatuk közelebb volt a full a kezdõhöz mint a miénk, így se tudtak nyerni. Ez azért jó elõjel.

Rafinha egy idióta volt, nem tudom hova stresszelte magát, jogos volt a kiállítás.

DasIsFuck
egy ilyen szituációba nem lehet azt mondani, hogy milyen aljasan viselkedett.
nem kellett volna oda szólni, de attól ez még nem menti fel rafinhát.
neki csöndbe szépen le kellett volna vonulnia reklamálás nélkül.

Mor3llo
vigyázz, mert te is megkapod 😄DD

Effe88
klopp kezd meghülyülni amúgy
nem hiába
murinnyó klopp 2 jó barát😊

antijuve
😄DD

ups and downs

Na ugyanaz az 1-1 mint az odavágón...

Mor3llo
az ollózása szép volt
meg ahogy nyakkal tette tovább a labdát

Mor3llo
jól van akkor, igazad van, én vagyok a helikopter

Effe88
hjobjerg jól játszik

DasIsFuck
hát ezek után akkor se rafibnhnának álljon feljebb.
egy ilyen jelenet után teljesen elfogadható klopp kirohanása.

De az exdortmundi Sammer nem is hagyta szó nélkül Klopp szövegelését 😄D

Mor3llo
Rafinhának sem kellett volna reklamálnia, ez tény.
De ez a sárgafogú, köpködõs Klopp mi a tökömet ugat bele? Ki lett állítva, fogja be a száját, ne pofázzon. Jól is tette, hogy a Real meccs végén ölelkezett Mouval, pont egy ilyen arrogáns haver való neki..

DasIsFuck
na azért nem olyan tét nélküli ez a meccs sem😊

különben meg ilyen helyzetekbe nem értem minek reklamáél pl rafinha.
teljesen jogos piros volt sõt elsõre kellett volna ezért kiálítani nem második sárga után.

Effe88
mi lesz itt a döntõben<#gonosz1>
tuti lesz kiállítás mint a 2008-as bl döntõn
ez már csak iylen

Kivédi....NEUER ^_^

DasIsFuck
Játszik-e még Heargraves?
vagy már visszavonult?

Mor3llo
akkor már az iráni Maradona, Ali Karimi 😉

Effe88
pablo thiam vagy vahid hashemian

Mor3llo
legyen szíves valaki leírni azt a jelenséget, ami ebben az idényben Van Buytennel történt/történik
köszönöm!

Effe88