Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
ja eddig 4 gólt kaptunk idegenbeXD
most 15 perc alatt 3-tXD

mondjuk így szokott ez lenni
le van szarva

Effe88
nyilván kurvára fontos nekik a meccs😄😄
meg fejben is ott vannak, véletlenül se a bl döntõre koncentrálnakD😄:

szucsy89
mi a fasz XD

a full bl döntõs kezdõvel felállõ münchent rommá szopatja egy gladbach 😄
Jó a meccs 10 perc alatt 4 gól 😄😄

😄😄😄

Effe88
Neuer-Lahm-Boateng-Dante-Alaba-Robben-Svejni-Martinez-Ribery-Müller-Mandz

jó lenne azért gyõzelemmel hangolni a bl döntõre

DasIsFuck

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
ez rám is igaz amióta követem a focit azóta sajnos nem volt bayern siker😞

Nagyon remélem, hogy jövõhéten nyerünk. Jó lenne. Még sose nyert kedvenc csapatom nagykupát xD Túl sok az elvesztett döntõ....😞

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Mor3llo
vicc

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88
na a cselszkíj megint, hogy nyertXD

mindegy
még egy motivációs dolog
szuperkupában visszavágni nekik😊

DasIsFuck
amúgy voltak ilyen pletykák Rooneyval kapcsolatban is?

én azt sajnálom, hogy nem Falcao-val kapcsolatba röppent fel ez a pletyka😞

Rooney a bayernbe...😄
elõször lol kategóriába tettem aztán viszont eszembe jutott, hogy annó volt egy Hargravesünk akit sajnos eladtunk,pedig eggyik kedvencem volt.
Lehet jó lenne megint 1 angol, de Rooneyt manchesteren kívül nehéz elképzelnemXD

Robben nem megy sehová. ^_^

szabii98
15-20 millát brazilból...eléggé túlértékelt sztárocskák ezek, nem olyan hülye a Santos hogy 50 milla alatt eladja. annyit meg talán nem is ér

I met God. She's black

Bercy
En egy falcaonak orulnek Gomez helyett. nagyon megneznem mit tud itt.
Liverpool esett vissza az adósságok miatt jócskán, egyébként mindig megoldották a nagyobb, pénzes csapatok, hogy Európa legjobbjai között legyenek...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

DasIsFuck
amúgy meg akkor már Falcao-t szeretném a csapatba látni.
õ már letett vmit az asztalra.

bár igaz, hogy most egy tökéletes keretünk van szóval amíg kitart addig nem kéne annyi változás..persze mivel jön guardiola így....
olvastam vhol, hogy elméletileg 320 millió euró áll guardiola rendelkezésére...

DasIsFuck
egy bayernek fõleg úgy, hogy még mennének is el nem tenne ez semennyire be.
másik meg melyik nagy csapat ment csõdbe az utóbbi idõbe?
pedig tele vannak adósággal.

ha ez igaz hír lenen vagy jönne ennyiért akkor kb gomez+robben lehet menne ez már kb az ára fele.
akkor szép kis összeget lehetne a nevébõl is beszedni az elsõ évben.
akkor tartunk 20-30 millió mínusznál vele kapcsolatba.

csak viszonyításképpen, tavaly 70 milliós mínusz azelõtt 40 milliós mínusz azelõtt 11 milliós mínusz azelõtt meg 51 milliós mínusz...
azért utóbbi idõbe olyannyira nem modnhatjuk,l hogy nem költekeztünk volna.

van ott pénz a Bayernnél, több évtizede ilyen a gazdaságpolitikájuk. Most egyszer egyszer õk is bevásárolnak abba nem fognak becsõdölni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Csakhogy én 5 meg 10 év múlva is szeretnék a Bayern Münchennek szurkolni, és egy jó csapatot látni. Ahhoz pedig az kell hogy ésszerû gazdálkodás történjen, nem pedig ilyen 100 milliós emberekkel bedönteni azt amit eddig felépítettek.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Bercy
Ez az osszeg foleg azert vicces mert C.Ronaldo becsult erteke kb £88M es o azert, barmennyire is egy kis hisztis sokaknak antipatikus ember, letett mar valamit az asztalra...
nagyon elszaladtak itt a pénzek...egy brazil tehetségért nem értem miért kell ennyi pénzt áldozni

Régen potom pénzekért megkaphattál egy fiatal tehetséget mostmeg már a "neve nincs ki" játékosokért kérnek 100 milliókat...nem értem

Bercy
87 millioert nem is fogja a Bayern leigazolni.
Ha megjelenne Beckenbauer, Kahn, Effenberg reinkarnacioja meg ertuk se fizetne ennyit a csapat 😊
DasIsFuck
nem mind1 az, hogy mennyiért jön?
nem a te pénzed😄

DasIsFuck
szerintem meg kb 1 év alatt bõven visszahozná az árát az adott top klubbnak(fõleg ha barca,manu,real értékékû csapathoz kerül).

ilyen szinten ez a 100 milka se olyan sok, pl saját példánkat nézve ha gomezt tuti távozónak vesszük és ide veszünk még 1-2 kérdéses játékost pl robbent akkor ezek eladása már a felét kiváltaná neymar árának, de lehet többet is.
Erre meg jönne a marketing értéke ami adottságai miatt elég kedvezõek.
szóval olyan rosszul nem járnánk vele.
tény, hogy picit zsákbamacska..de sztem ez így erõs h zsákbamacska.
de ha itt fut be európában karriert az mégis csak jobb mintha elmegy egy barcába vagy realba vagy angliába...
elég nagyot nyerhetne vele a csapat és a liga is.

bár én nem vagyok azon a véleményen, hogy nagyon kell, de ha ide jönne azért nem veszítenénk vele sokat.

Effe88
ezt nem is értem 87 millaXDXD
aki azt kifizeti az egy bolondXD

így van 15-20 meg egy kis kolbi kóstolónakXD
meg egy rekesz paulanerXD

Mor3llo
jaja, 15-20-ért, meg egy pár kg Uli kolbászért még meg is nézném..ezeket a 87 milliót ökörségeket felejtsük el 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88
felõlem jöjjön Neymar(bár Lewának jobban örülnék) de nem 87 millióért vagy mennyiért<#zavart2>
adjunk érte egy 15-20 millát oszt csáXD

Bercy
Na jo £87M szerintem is sok lenne erte... akkor inkabb falcao 😊
Amugy en is tartok az europaban nem kiprobalt tehetsegektol.
Olyan játékosnak tartom aki a brazil bajnokságba elfocizgat kitûnõen de nagy rá az esély hogy Európában az elsõ komolyabb védelem 3x földbe döngöli aztán úgy "brazilosan" elmegy a kedve az egésztõl és akkor ki tudja mi lesz vele. Van rá esély hogy õ lesz a következõ Ronaldinho, de arra szerintem nagyobb hogy kipukkan a lufi miután átjön ide. És ilyen kockázatokat a Bayern nem szokott vállalni ennyi pénzért (most az a hír járja hogy 87 millió FONTÉRT!!! szerzõdtettük)...

Bercy
Nem tartod jo jatekosnak? Vagy mi a baj vele? (nem tamadas, csak kerdem, mert erdekel)
En nem vagyok Neymarral naprakesz (a hypeot latom korulotte csak), nem is lattam sokszor tetmeccsen jatszani.
En siman kiegyeznek egy Neymar (vagy falcao) jon es Gomez megy felallassal. Ott van Mandzukic is meg aki bevetheto ha esetleg egy uj szerzemeny nagyon nem valtana be a remenyeket.
Pletykarovat mai vezetõ híre:

Bayern: a Santos korábbi alelnöke szerint Neymar aláírt

Hát remélem nem leszünk/vagyunk ekkora marhák...

ez nagy gól volt Tarnattól

szucsy89
Jó, hát ez Didáé 😄 mondjuk attól még beverte mint a szart xD
hamár ilyen megemlékezést tartunk<#idiota>
Kb az elsõ szezon fociban amit végignéztem a 2002-03-as volt...abban volt egy ilyen, bár az az év BL-ben nem volt szerencsés...😞

Effe88
na ez a keményXDXD

hogyne még visszatérõ is volt, meg az egyik másik Bundesliga csapatba igazolt (Hamburg)? Azóta nem tudom mi van vele

Bezony, Ballack-kal egy csomagban jött 😄

Bercy
Ra emlekeztek meg? 😊
sajnos én is nagyjából azóta követem a dolgokat

Paulo Sérgio Silvestre do Nascimento

Hát akkor már pont nem.

Paulo Sérgio

neve ismerõs, de nem emlékszem rá pedig kívülrõl fújtam a Bayern keretét 2003-tól kb mai napig...

Effe88
l

Effe88
Pauo Sergio😄
hátha így könnyebb

mikor játszott ez a Sergio a Bayernben? én úgy 2003-tól néztem a focit, azóta követem teljesen elõtte a 2001-es Bayern-Valencia döntõt láttam, de nem emlékszem a csávóra se elõtte se utána.

Bercy
Tenyleg az nagyon nem Sagnol hanem Salihamidzic 😊))
Elegge elneztem ezt 😛
Scholl hiányzik a képrõl meg Deisler

Effe88
de az elber takarásban
jól látod

ja tényleg Elbernek más pofája van😄

Effe88
Brazzo és Kuffour