14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
Gabe18 #12653 Parádés volt amit csináltunk 80 percig. Ott már egy kicsit elkezdtük várni a végét.
Plusz szerintem a Schweinsteiger - Kirckhof cserén ment el a meccs vége. Mert onnan erősödött meg a ManCi támadójátéka.
De ne menjünk el Dante mai bohóc megmozdulása mellett se, amivel belekényszerítette Boatenget a piros lapba. Egy ilyen hulló falevél labdára egy ennyire szerencsétlen mellérúgást... hát csak tőle várnék. Szerencsére két Pilsen meccs jön, ott Boa elvileg nem kéne hogy nagyon hiányozzon.
De amúgy ez ma totális erődemonstráció volt. K...a jó a csapat. -
#12652 Svejni lejött egyből áttudnak menni a középpályán...
1 gól 1 kiállítás az eredmény azóta
Gustavot mi a francért kellett eladni... -
#12651 Müller mit harcolt:D
mi kapufa volt
-
#12650 Lahm kegyetlen jó vkp-nak is! -
#12649 Robben jobbal?:D:D
féreg arab genyó csapata ezt érdemli:) -
lord nihilus #12648 -
lord nihilus #12647 Mekkora gól....:D -
lord nihilus #12646 Ha Robben nem lövi el izomból keresztbe Müller előtt a labdát, már bonthattam volna a sört...:/ -
Gabe18 #12645 Szünetben már 66-250.
Bár én egy második Bayern gólnak jobban örülnék... -
lord nihilus #12644 tavalyinál azért izmosabb a passzolgatás
-
#12643 kb. 30-70 labdabirtoklás a javunkra:D
-
lord nihilus #12642 Ha jól emlékszek lovaglóizom bántalmai voltak, és műtétet választott, hogy rendbetegyék minél hamarabb.
Kezdőcsapat: 1 Neuer – 4 Dante, 7 Ribéry, 10 Robben, 13 Rafinha, 17 Boateng, 21 Lahm, 25 Müller, 27 Alaba, 31 Schweinsteiger, 39 Toni Kroos -
#12641 köszi
Thiagoval mi lett amúgy mikor sérült le kicsit nem vagyok képben?-.- -
lord nihilus #12640 Martinez futóedzéseket csinál még csak, Thiagonak hónapok kellenek -
#12639 Martinez és Tiago élnek még?:D
mikor már térhetnek vissza? -
#12638 nagyon jól játszottuk
ezt a tiki takázást felejtsük már el, tavaly is 60-70%-os labdabirtoklásunk volt kb minden meccsen
A meccs uralását nem idén találtuk ki -
lord nihilus #12637 Kroosnak úgy látom fekszik ez a "Iniesta-szerű" szerű poszt. A csapatnak meg egyre inkább megy ez a tiki-taka. Alig volt a Schalkénél a labda... -
#12636 hahahahahaha :DDDDDDDDDDDDDDD
-
lord nihilus #12635 Szerintem Bayern-Man.City továbbjutása nem kérdéses...csak a sorrend ;)
Amúgy most is ment a tiki-taka, csak már eredményesen is és még ez a 3 rúgott gól kevésnek mondható a meccset látva...
-
#12634 Nem ártana Guardiolának már felébrednie és nem idióta módjára erőltetni azt ami nem működik.
ez a félév még csak-csak, de mikor elkezdődik az egyenes kiesés a bl-be onnan már ennél kiforotabb játék kell majd.
és a Dortmund ilyen formába lazán el fog minket a bajnokságba intézni.
-
#12633 én sem... -
#12632 nyugodj meg, mi sem.
ráadásul ezzel borul ez egész játékékunk, mert így a jobb oldalunk gyenge, Robben egymaga nem tudja megoldani a dolgot.
így kénytelenek vagyunk a bal oldalt erőltetni, de ott meg lezárják a területeket
ehhez jön a belső középpálya impotenciája
azt hittem ez a 2 hét szünet hoz valami változást, de semmi hatékonysági javulást nem látok -
#12631 csak én nem értem mit lát Guardiola abban,hogy Lahm-ot vkp-nak játszatja folyamatosan? -
lord nihilus #12630 Hivatalos kezdőcsapatok:
FC Bayern - Hannover, 15:30 Eurosport2 ÉLŐ
Bayern: Neuer - Rafinha, Boateng, van Buyten, Alaba - Lahm - Robben, Müller, Kroos, Ribéry - Mandzukic
Hannover: Zieler- H. Sakai, Marcelo, Sané, Pocognoli – Stindl, Andreasen – Bittencourt, Prib – Ya Konan, A. Sobiech -
lord nihilus #12629 Így jó? vagy natúrba? Nekem mindegy csak cseréljük a mostanit (bár eddig szerencsét hozott xD):D -
#12628 mehetne bannerba -
lord nihilus #12627 -
IXEMGabeo #12626 RIP nagy csapatot csinált a 80-as években:(( -
#12625 Meghalt Csernai Pál -
#12624 Nyílván szentírás az NSO! -
#12623 tegnap megsérült Götze, Martinez, és Robben is :( -
#12622 nála akkor is ők lettek volna a jobbak :) -
#12621 mondjuk megnéztem volna a nagyszájú murinnyót, ha tavasszal kellett volna a bayern ellen játszania ezzel a chelseavel. -
#12620 nincsen már gif esetleg arról,amikor Pep Ribery gólja után szorongatja a franciát? Hatalmas jelenet volt :DDDD -
#12619 direkt mond -
#12618 :DDD Jajj ne! Ez az ember mostmár biztos h mond ekkora blődségeket -
lord nihilus #12617 Igen, ez már felettébb gyanús....:D
-
#12616 ez mostmár több mint gyanús :D
-
#12615 jó oké hagyjuk, Ribéry tegnap nulla volt, nyilván az UEFA munkatársai is dilettáns hülyék, amiért őt választották a meccs emberének. Nem a csodálatos Lampardot (Schweini a közelében sincs ugye), a mágikus Oscart vagy Hazardot.
tegnap mindenki nulla volt és pont. -
argo001 #12614 Egyedül azzal értek egyet, amit a védelemről írtál, de amint Martinez bejött, és Lahm a helyére került, nagyjából helyre is állt a rend. A játékon van még mit csiszolni, de érdekes, hogy mentális részről most szerintem nem lehetett kivetnivalót találni a csapatban.
Schweinsteiger összeroppan? Nem is játszott tegnap!
Ribéry nulla? Szerintem a mezőny legjobbja volt.
Amikor lőni kellene gólt, akkor a csapat nem tud? Akkor a 121. percben mi történt? Tökmindegy, ha bekotorják a labdát, amíg szabályos és megadják. Szerintem, ha egy csapat a 121. percben lőtt góllal menti meg a meccset, teljesen mindegy, hogy az bekotort-e vagy sem.
Azt hiszem, legalábbis remélem, hogy tegnap nem a legjobb formáját mutatta a Bayern (a tavalyitól nagyon messze van még), de megérdemelten nyertek.