Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
komoly hangulat lehet😊

Mor3llo
váó, nem semmi nyitóünnepség van a meccs elõtt 😄
elõre a triplázásért!!!!!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88
Dantét és Gusztávót haza rendelte a brazil szövetség?<#confused>
mi a f*sz, egy szaros bari meccs miatt...

szucsy89
Nem tudom, azt hittem csak egy szurkoló 😄

Effe: döntõig megyünk XD
Effe88
de selejtezõben ki is eshetnek😄
fõleg ha nem kapnak tizit😄😄😄
akkor végükXD

Õ a Müllerné igaz? 😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Mor3llo
hallod, legyél már csöndben 😄
menjél nézd meg Balotelli 11-es góljait, meg örülj h jövõre indulhattok a BL-ben 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

szucsy89
Na jó, õ meggyõzött, legalábbis ma estére! 😄D

szucsy89
Forza VfB! 😄
Effe88
Triplára fel!!!!!!!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Bercy
Az elofizetos Sky sports 1,2,3,4 es az ESPN valoban ad tobb ligabol is meccseket de ott is jellemzoen az angol liga van elonyben ami vegulis ertheto. A freeview csatornakon (ami britanniaban eleg sok van es a nevevel ellentetben nem annyira free mert TV licenset kell fizetned) csak angol foci (meg criket meg rugby) meccsek vannak... eltekintve rangos esemenyek dontoit pl BL donto.
banok
Sok ligat lehet csekolni a brit tv-ken

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

antijuve
szar lehet, h téged ez ennyire bosszant 😊

ups and downs

Bercy
Hat tul sokat meg a 'Guardiolas' stilushoz se kell valtoztatnia. Leveszi a befejezo csatart es helyette egy tamadobb kozeppalyast (Muller, Gotze) tesz be. De persze nem biztos, hogy a Barcas stilust fogja itt is megprobalni. Ez a csapat most ugy jo ahogy van. Szegeny Badstuber miatt egy klasszi (nagyon klasszik) kozepso vedo johetne.
Remélem csak nem😄
Egyébként kíváncsi leszek Pepike miként változtat a csapaton (annyira sokat nem kéne, az egyszer biztos).

Amúgy Boa epic jó arc:

Bercy
Csak nehogy az legyen a vege, hogy 9 vedo es 2 kapus (egyik hamis 1-es 😄DD ) lesz a palyan...
Szintén Kicker: Guardiola ékként, azaz hamis 9-esként számít Mario Götzére.

(óóóh, ezt valahogy sejtettem)

Bercy
Az a baj, hogy magyar szemmel nezed a dolgokat. Azt latod, hogy Magyarorszagon a Real meg Milan nagyobb 'brand' mint mondjuk a City.
De kulfoldon msa a helyzet. Pl angliaba az 'europai' foci nem is letezik. Csak a sajat ligajuk van. Tobbi nagy ivben lesajnalva (oke a BL dontot azert leadja a TV...).
Szoval angliaban tuti tobbet er egy city brand mint a real, de sztem meg a west ham is 😊
Szoval vilagviszonylatban mas a helyzet, de nekem is fura, hogy nem a Real meg a Barca van az elen...
DasIsFuck
nyilván õk nem értenek hozzá...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Effe88

Effe88
köszi, hogy megengeded
viszlát😊

9csöves9
ugyanazt a cikket vették át. ez valami bevételi lista lehet, de hogy nem "brand" az kurvaélet. végülis mindegy, tõlem aztán élhetsz abban a hitben, hogy a Schalke márkanév többet ér a piacon, mint pl egy Juventus😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Effe88
ja ha te mondod <#gonosz1>

9csöves9
nem tudom mi alapján számították ezt a listát, de biztosan nem az alapján amit írnak. brand szempontjából magasan a Madrid az elsõ,de az is vicces, hogy a City megelõz egy Milant. ha valamiben a top közelében van a Milan az a brand, az olajpénzzel felpumpált City valójában sehol sincs, 2-3 éve foglalkozik velük a világ. A Schalke elõkelõ helye is vicces, Németországon kívûl kis túlzással az átlagember azt sem tudja mi az.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

DasIsFuck
lol azért kicsit durva, hogy majdnem 200 milkával többet mint a real vagy barcának az értéke<#guluszem1>

Mor3llo
nincs több kérdés <#finom>

Effe88
Mor3llo
az a vasas cigány? te kis butus 😄

Payback volt (bár szerintem jobb lenni volna úgy hagyni, nem beszólni, de így sem lehet bántani érte)

szucsy89
mit? gyökér ez a boateng, tesója jobb arc 😊
Robbery bizony 😊 elrabolták a Salátástálat és a BL trófeát 😄

B0B0
Ez beteg:

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Mor3llo
Pletykák szerint Jupp a Real felé kacsintgat. Ezt a hírek alapján a mester állítólagos ügynöke mondta el. Csak hogy Juppnak nincs és nem is volt soha ügynöke........

:AD😄😄😄😄 sírok 😄
pedig az nso még az ügynök nevét is leírta 😄DDDDD

Effe88
most újra néztem a döntõt😄
de Danténak mi volt az elképzelése azzal a "szereléssel" amibõl a bvb tizije lett...
erre tudja vki a választ😄😄?
Amúgy Gabe írta, hogy egyszer Dante baromságaira még rá fogunk cseszni, hát majdnem igaza lett...

Mor3llo
Ez sem rossz😄

Lewandowsi Led Dortmund To The Final
Ribery The Best Player In Champions League
Robben Scored The Winner Goal
Ronaldo, The Champions League's Top Scorer And At The End ..
Messi Will Win The Ballon d'Or ..

Effe88
vissza kapta😊

Igen, ez már egyre biztosabb...és az anyázás is elkezdõdött, elég volt 2 percet végig görgetni a fb-on.

Lewa jön elvileg.

"A Bayern Münchent irányító Jupp Heynckes ügynöke, Enrique Reyes kijelentette, a 68 éves tréner szívesen visszatérne korábbi együtteséhez, a Real Madridhoz. A rutinos szakember korábban Bajnokok Ligáját nyert a spanyol klubbal."

Nagy kacsának tûnik, de azért érdekes lenne...

Mor3llo
Müller: "Közülünk kell kikerülnie a legjobb játékosnak."

Szegény Müller. Még mindig milyen kis naiv 😊
Messi ma délután lõtt 5 gólt a copacabánán, tuti az aranylabda 😄

visszatértél buzikám? hogy zsíroztad ezt le tomsoloval?😄<#mf1><#eplus2>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mi a farkamnak írjam le ugyanazt még egyszer?

DasIsFuck
szerintem ha a válogatott vb mintájára menne jobb lenne.
vagy egy amerikai és európai tornát mert az farsúlyosabb.
mondjuk az európai top 5-6 bajnokság nyertese az amerikai kontinens top 5-6 jával szemben.

DasIsFuck
elvégre csak 9 év után játszottunk elõször bl döntõt..én nem neveznék 1 bl döntõt sima vereségnek.

Effe88
Örüljünk.De meg is kell ám nyerni.Nem leégni mint a nagy cselszkíj😊

Jól van megadom magam.
Inkább örüljek hogy ott vagyunk... 😊

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Effe88
milyen többinek?
nekünk 2 meccs lesz össze vissza

had kapja meg az esélyt mindenki
akár ausztrál akár kameruni csapat
így korrekt ez

antijuve
az esélyt megadják nekik. meg azért mégiscsak nekik nagy szám h ott vannak. tényleg sokkal gyengébb csapatok, de ennyi sztem kijár nekik.

ups and downs