14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • HUmanHunter
    még lehet az Messi is :D
  • Effe88
    „A feleségem már készíti a helyet a kandallópárkányon az Aranylabdának. – viccelődött Ribéry – Én igyekszem nem gondolni rá, de ő megteszi helyettem is. A Bayern Münchennél mindenki azt gondolja, hogy én fogom megnyerni”.

„2013-ban nagyon erős voltam, egész évben kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottam, és sok trófeát nyertem. Hatalmas megtisztelés lenne nekem és az egész családomnak, ha ezt Aranylabdával ismernék el. Korábban jó voltam. Most én vagyok a legjobb” – mondta.

bár úgy is ronaldo kapja
    mert hát lövi a gólokat a sevillának meg a sociedadnak:)
  • lord nihilus
    hehe
  • Mor3llo
    most néztem az összefoglalót, elég felesleges volt már ez a végére :D
    37 meccs veretlenség, auf geht's!
  • lord nihilus
    Mókás volt az az utolsó tizi....:D
  • Gabe18
    Igy van. Idén már gyakorlatilag két fontos meccsünk van, ami igazából talán csak egy. A klub VB két meccse, ahol hát várhatóan csak a döntő kéne hogy gondot okozzon a dél-amerikaiak ellen.
    BL-ben megvagyunk, bajnokságban különösebb lemaradást kizártnak tartok, ha a kupából meg kiesnénk se mennék a Dunának.
    Idén még a Kulb VB legyen meg, aztán tavaszra legyen mindenki fitt és harcra kész, mert akkor megyünk a lényegért.
  • Mor3llo
    inkább most, mint tavasszal
  • lord nihilus
    Schweinit újra műteni kell....
  • antijuve
    hát ezt inkább hagyjuk
  • Bercy #12684
    Ott is van.1-0 ide :)
  • Effe88
    na végre
    Mandzu
  • Effe88
    hol a gól?:/
    kezd cinkes lenni
  • antijuve
    védőnek nem adnak aranylabdát (nagyon kevés kivétel van)
  • DasIsFuck
    csak sajnos nem látványposzton játszik, így nem látom sok realitását h megkapja.
    talán akkor ha pont vb évben triplázott volna+vb győzte lett volna a német válogatott akkor lehet megkaphatná.
  • Mor3llo
    világklasszis, nem vitás :)

Ma valszeg már Martinez fog kezdeni vkp-n, Lahm megy a jobb oldalra vissza :)

Rebesgetik, hogy Götze is kezd.
  • Effe88
    na ja
    nem beszélve arról, hogy jobb és bal oldalon is képes játszani világklasszis szinten
    + még itt van az "új" posztja vkp...
    itt is mint játszik te jó ég:)
  • Mor3llo
    "Jamie Carragher: "Philipp Lahm csapatkapitánya volt a triplázó Bayernnek, elérte a 100 válogatottságot, és ő a világ legjobb védője. 29 évesen pályafutása csúcspontján van. Egyik játékos sem érdemelné meg nála jobban az aranylabdát."

Ebben is van valami....
  • antijuve
    ja, mi jobb ha nem nézzük le őket. Ettől a Bayerntől azért nem szégyen sztem 5-öt kapni...
  • bakkerman
    ez már a megalázó kategória,egy BL meccsen ilyen meccs stat,nagyon dúrva :DDDD
  • IXEMGabeo
    ez a kis cseh csapat ennek ellenére odavissza verné a Magyar bajnokunkat...
  • HUmanHunter
    elég egyoldalú :D
  • DasIsFuck
  • DasIsFuck
    klapp
  • DasIsFuck
  • Effe88
    "Hat hétig nem léphet pályára Xherdan Shaqiri, a Bayern München labdarúgója. A 22 éves középpályás a svájci válogatott Albánia ellen megnyert (2–1) vb-selejtezőjén szenvedett izomsérülést, ami miatt decemberig nem játszhat."

remek:/
  • lord nihilus
    így viccesebb :D
  • DasIsFuck
    meg a gólukat is mi hoztuk össze, nem éppen rajtuk múlt.
  • HUmanHunter
    már megint a leverkusen, hihetetlen
  • Gabe18
    Egyrészt akkora tempóban nem játszottunk mint szerdán. Másrészt a koncentráció sem volt akkora. Megint volt 3 olyan helyzetünk ami gyakorlatilag 100% ziccer (Müller lövés-fejes, Shaqiri lövés), ezekkel simán miénk a meccs. És akkor a Müller elleni 11-esről meg a többi éppen nem jó utolsó momentum helyzetről nem beszéltem.
    A Leverkusen meg összemákolta egy helyzetből a pontocskáját. Ami már megint ilyen cirkuszi káoszból született, ahogy szokták ellenünk.
    Gond nincs, de bosszantó hogy a magunk dolgát nehezítjük azzal hogy könnyen hozható szituációkat rontunk.
  • lord nihilus
    Ez a mérkőzés elég idegesítő volt...sajnos most nem volt olyan jó a helyzetkihasználás, mint hét közben volt...:/
  • bakkerman
    Guardiola :)
  • Mor3llo

Ez a bal oldal maradjon még egy pár évig, ketten megeszik a világot :D
  • lord nihilus
    ....és ha minden igaz ez csak durvább lesz, az idő elteltével (+ Martínez is remek passzoló)
  • Mor3llo
    3 és fél perces labdajáratás Bayern módra. Ezalatt a City kb 10 mp-re tudta megszerezni a labdát...

Érdemes ezen felül nézni a helyváltoztatásokat. Robben helyére Müller. Robben be. Robben helyére Schweini. Schweini helyetcserél Ribéryvel. Félelmetes. Ezt lekövetni lehetetlen.
  • lord nihilus
    :DDDD
  • antijuve
    Parádés volt a tegnapi meccs. Le a kalappal a csapat és az edző előtt is!
  • lord nihilus
    Javi Martínez tegnap két intenzív edzésen vett részt, jövő héten visszatérhet a csapatedzésekhez! Thiago visszatérése továbbra is november közepére tehető.
  • DasIsFuck
    azért jó lenne ha Martinez felépülne már h Rafinha kikerülhessen a kezdőből, hihetetlen h egy ennyire kilógó embert erőltet Guardiola.
  • DasIsFuck
    Kirchoff ma nagyon nem passzolt a csapatba, kár azért az utolsó negyed óráért.
    Engem inkább Götze teljesítménye zavar, ideje lenne már h villantson, mert elég nagy potya igazolás is lehet ha sérült lesz egész szezonba..
  • Gabe18
    Imádom ezt a Müller gyereket. Néha mit össze tud csetleni-botlani, aztán villan egyet és akkor ilyen labdaátvétel...
    Meg úgy összességében ma nagyon jó volt. Mondjuk ki nem?