Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ups and downs

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
".én azt szeretném, ha végre nem az a séma lenne, hogy az ellenfél 16-sáról visszapasszuoljuk Neuerig aki elõrevágja és elveszítsük stílus."
ha ezen tud változtatni akkor már jó...
a triplázást meg nem elhet reális elvárásként odarakni, lényeg hogy a bl-t nyerjük meg azt ithon már nagy dolgok úgyse történnének.
egy bajnokságot emg kupát a b csapattal is egmtudnánk nyerni,,
csak ne csessze szét a csapatot.
ennyi.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
de ha kérhetlek, akkor ne hangoztasd, oké?
számomra abszolút demoralizáló, hogy triplázik a csapatom, erre jössz te, és nyomod a blõdségeidet
danke
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
most, hogy ez megvan, valami másba kell belekötni 😄D
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
milyen új színt a gvárdióla??
meg mi a baj a mostani játékkal?😄😄
neked mi lenne jó, ha svejni a fején pörgetné a labdát és egyensúlyozna vele mint egy fóka é így lõné be a gólt vagy miXD??
amúgy gvárdiólának egyetlen feladata lesz
fennt kell tudnia tartani a motivációt
semmi más
most azt érzem meg fog bukni itt:/
nem tehetek róla,történelem ide vagy oda nekem nem olyan különleges ez a triplázgatás...
amíg bl-t nyerünk addig Európa csúcsán vagyunk...
német földön meg max csak 1 komoly riválisunk van õket is agyon vertük pontilga szóval valahogy ez nekem nem olyan fontos mint a nemzetközi kupa.
mert, hogy eddig még nagyon kevés csapatnak sikerült
fel tudod fogni mekkora dolog ez??
német bajnokságot se könnyû nyerni elég ha az utóbbi 10 évre gondolsz
most kijött a lépés ezért aláztunk
jövõre nem lesz ilyen könyû
azt hiszed jót trollkodsz itt, közben mindenki rajtad nevet, mindenhol 😄
a végén már sjanáltam, hogy nem egyenlítettek..egy tizi párbajig szerettem volna ezt a meccset nézni és hogy úgy húzzuk be.
de nagyon meg kéne erõsíteniük hogy jövõre jobban legyenek a bajnokságba és európa ligába..
ami minket illet meg gratula a történelemhez..bár az én szemembe ez a triplázás nem jelent túl sokat...a bajnokság se annyira releváns a szemembe a kupa meg végképp, de azért triplázni is kell néha 😉
azért sajnálom Heynckest ugyanakkor szerintem Guardiola tud egy új síznt ebbe a csapatba hozni..én azt szeretném, ha végre nem az a séma lenne, hogy az ellenfél 16-sáról visszapasszuoljuk Neuerig aki elõrevágja és elveszítsük stílus.
Engem ez nagyon fel tudott húzni...de jövõre sztem legyen meg a bl azt a többi már csak ráadás😊
vagyis a szuper kupa meg a világ kupa azért minimum elvárás😊
mekkora csapat 😊)))))
Fantasztikus!
DANKE JUPP!!!!!!!!!
ups and downs
ups and downs
sõt lassan egy krumplis zsák is😄😄
robery,robben,lahm,müller olya passzokat adnak😄
ups and downs
ráadásul jó vkp-k nincsennek is most a brazil válogatottban
gustavo meg bõven beférne
a máik
dante-thiag silva kettõs semmivel se rosszabb mint egy david luiz-thiago silva
bolond szegény
ez a faszi tök hülye
mondjuk én is frusztrálva érezném magamat, ha utálnám a világ legjobb csapatát 😄
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
nyerünk, triplázunk 😊
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ez mi durva már...