14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#12733 0-5
Müller nem semmi gól azért:)
és nincs Svejni,Lahm,Shakiri,Robben:D -
#12732 na Ribery gól
0-3
és még sok van hátra:D -
#12731 0-2
Ribery öngól passz:D
Buyten gól, Kroos gólpassz
-
#12730 már látom magam előtt ezt a jelenetet két ünnep között a Wats-ban bejgli eszegetés közben :DDDDDD -
#12729 Alaba 2018-ig hosszabbított :) -
#12728 :DDDDD -
#12727 -
lord nihilus #12726 az a rohadt nagy szerencse, hogy nem sérült meg:D -
#12725 ezen kurva nagyot röhögtem mikor néztem a meccset :DDDDDDDDDDDDDD -
#12724 -
Gabe18 #12723 Azért ekkora alibit mint a 2. félidő, csak a legnagyobbak tudnak.
Tényleg nem értem hogy legalább félidőben miért nem lehetett behozni fiatalokat. Erre ők is képesek lettek volna.
Na mindegy, azért Alaba mentése élmény számba ment. Meg ez is 3 pontot ért. -
Gabe18 #12722 Robben megszabadulva Ribery árnyékától átvette az uralmat.
Labdabirtoklás mennyi lehet? 85-15?
Sajnos nem túl jó a meccs, mert láthatóan a Brau taktikája az "5 alatt ússzuk meg" címmel íródott. -
#12721 na mainz-bvb lesz az eurosporton
pedig az első és az utolsó meccse mindig izgalmas:) -
#12720 szép gólokat lőttünk, de amit a védelem nyújtott a meccsen az minősíthetetlen...:S -
#12719 na, még több ilyen szép gólt!:) -
#12718 A FIFA már megbeszélte Franck Ribéryvel, mikor tartják meg a titkos fotózását az Aranylabdával, de miután kitolták a szavazás határidejét, le kellett mondani a találkát a Bayern München francia támadójával – tudta meg az egyik elismert spanyol televíziós szakértő.
Josep Pedrerol megbízható forrásból értesült arról, hogy Ribérynek ezen a héten kellett volna megjelennie a FIFA szokásos aranylabdás fotózásán, de a nemzetközi szövetség elhalasztotta az eseményt, miután a voksolás határidejét kitolták november 29-ig.
Azaz az eredeti határidőig tartó szavazást a Bayern francia ásza nyerte meg, amire már ő maga is tett utalást. Csakhogy a világbajnoki pótselejtezők után, a túl kevés beérkezett szavazatra – a jogosultak 80 százaléka adta le a voksát – hivatkozva november 29-ig kinyújtották a határidőt.
Pedrerol tudni véli, hogy a Bayern München vezérkara és Ribéry is kiakadt a FIFA-ra, hiszen azt nem közölték velük, hogy csak elhalasztják vagy törlik is a fotózást – attól tartanak, hogy a vb-pótselejtezőn négy gólt szerző Cristiano Ronaldo előzni fog. -
#12717 Götze 19% :DDDDDDD -
lord nihilus #12716 Már lehet szavazni is. Szerintetek ki a tégla? xd -
lord nihilus #12715 Megint csak a magyar bayernes oldalról:
"Guardiola a tegnapi mérkőzés előtti csapatmegbeszélésen elmondta a játékosoknak, mindegy ki az aki információkat szivárogtat a Bildnek, soha többet nem fog az irányítása alatt játszani. Pep a Bayern taktikájának és a titkos edzések kiszivárogtatása miatt volt szomorú: Magas labdákkal operálni a Dortmund védelmére, gyors oldalváltásokat eszközölni. Guardiola a mérkőzés után bejelentette, bármit megtesz, hogy kiderítse, ki volt az. A Bild egyik újságírójának félig viccesen ezt mondta: "Meghívlak a megbeszélésemre, akkor már nem lesz szükséges, hogy a játékosommal vedd fel a kapcsolatot."" -
lord nihilus #12714 Amennyire családias és csöndes volt eddig minden a Bayern háza táján Uli ügyét leszámítva, ebből akár még valami csúnya történet is kerekedhet :( -
#12713 sztem Starke :D -
#12712 ???? -
argo001 #12711 Örülök, hogy ilyen jól megy a szekér. Amikor Guardiola átvette a csapatot, volt bennem egy jó adag félsz. Át kellett állni, de azóta nagyon szépen megy a szekér. Van potenciál a csapatban, nem kevés, Pep meg kifejezetten remek érzékkel tud belenyúlni a meccsbe. -
#12710 mi van?:D
ez nekem magasXD -
lord nihilus #12709 facebookon volt egy ilyen hír a mo-i oldalon: "Pep Guardiola keresi a csapatban a téglát, aki a BILD-nek kiszivárogtatja az információkat, és azzal fenyegeti, hogy többet soha nem fog játszani alatta a Bayernben! Ennek nagy visszhangja lesz..."
Több helyen is megjelent már a téma. Vajon ki lehet? Van nagyon mellőzött játékos, aki azt zokon is veszi? -
#12708 teis :( -
lord nihilus #12707 -
lord nihilus #12706 Az 50-60. percek környékén időnként azért fostam, mert szakadozott a pálya szét, ami emlékeztetett a szuperkupadöntőre, de szerencsére most mi jöttünk ki belőle győztesen. Nagyon jó, hogy ilyen hosszú a pad idén... -
Gabe18 #12705 Három nem volt közte, de a második félidőben magasan jobbak voltunk végig.
Ráadásul gyakorlatilag három zseniális gólt lőttünk. Ezek már a legjobb múlt évi pillanatokat idézték.
Egyre inkább úgy tűnik nagyon jól "menedzselve" a csapat formája. A rangadókra és a fontos meccsekre nagyon összekapják magukat, a gyengébb ellenfelek ellen vannak döcögős meccsek, más kérdés hogy eddig azok is be lettek húzva.
Ma Götze, Müller, Alaba hármast emelném ki a mezőnyből, na meg Neuert a kapuban,aki azért vastagon benne volt hogy nullán tartottuk őket. -
Gabe18 #12704 Nem baj, mi azért jól szórakoztunk... -
#12703 igen, ez csak így történik.
Ma Neuer, Dante, van Buyten, Mandzu és Götze volt, akiket ligán belülről igazoltunk. Ez 5 ember a ma pályán megforduló 14-ből.
Hagyjuk már a bullshiteket. -
#12702 sajnálja a halál, amikor meglátom a tajparaszt, tenyérbemászó bamba képű Großkreutzot, akkor duplán örülök is!
Fantasztikus győzelem! Szép volt srácok, a vicsorító Klopp is helyre lett rakva -
#12701 megint ott ment el nekik ahol a bl döntő is.
megvoltak a ziccereik és momentumaik és nem tudtak vele élni, míg a bayern pedig igen... -
#12700 sajnálom Dortmundot, rohadjatok meg :( -
#12699 0-3
ez nagyon szép volt
sajnálom a Dortmundot azért
se hummels,se subotic:/ -
Zenszkij #12698 Büszke lehet magára a Bayern. Aki jól játszik a Bundesligában azt megveszik. Ez aztán a teljesítmény :D. -
#12697 éreztem hogy ő betalál, becserélésnél a full stadion kifütyülte,puff,ő vág egyet -
#12696 persze, hogy Götze:) -
HUmanHunter #12695 sry nem ide akartam -
HUmanHunter #12694 én mondtam :D