14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#12773 nem hiszem el már komolyan -
lord nihilus #12772 Idén is Arsenal elleni nyolcaddöntő.... -
#12771 épp elég
hoztuk a kötelezőt
kedden klub vb
helyszín: marokkó 20:30
elődöntő: Bayern vs. Guangzhou Evergrande F.C(kínai). vagy. Al Ahly SC(egyiptomi)
másik elődöntő: Atléticó minéró:(brazil, ronaldinho,gilbertos silva,jó stb.) vs. Raja Casablanca(marokkói) v. Monterrey(mexikói)
azt hiszem kötelező a győzelem
el kell hozni ezt a kupát is -
#12770 hát legalább volt egy szép götze gól:D -
lord nihilus #12769 Egyre epicebb formában Götze :) -
#12768 nem lenne jó
tavaly is az volt
nem szeretem ha mindig ugyanazok a párosítások vannak
játszunk csak a milánal vagy a zenittel, feléjük van törleszteni valónk a régmúltból
az arsenállal meg játszon a real vagy ti -
#12767 abba nem kételkedem, hogy továbbjutnánk, valójában a tavalyi is borzalmasan sima volt, a visszavágón hoztuk a szokásos visszavesszük a tempót, megvan már ez a meccs formát...
na ez az ami miatt nem kívánom őket, mert még a végén a történelem ismétli önmagát és lehet nem olyan arányba mint tavaly:S
ez sm egy péáld anélküli eset volt ami idén történt most a city ellen.
megtörtént már ez a 11/12-es szezonba is az inter ellen, az mégnagyobb szégyen volt mint ami lett az arsenalból vagy a city elleni hazai meccsünkből..
-
#12766 de legalább már a 16 között bizonyíthatná Pep,hogy a Bayernt is képes-e BL győzelemre vinni. Szerintem jó lenne már a 16 között egy Arsenal-Bayern -
#12765 milannal én is kiegyeznék.
zenit/olimpiacost meg kaphatná a dortmund..
de tuti arsenal lesz.
akkor megint meleg lesz a pite:D -
#12764 hát én ahányszor láttam, mindig elég negatív teljesítménye volt.
instabil ez talán a legjobb szó rá.
lassú,körülményes,passz játékba is elé könnyen megzavarható.
Én nem látom benne azt a potenciált ami alapján komolyabban számolhatnánk vele. -
#12763 lehetséges bl ellenfelek: olimpiakos,galata,milan,zenit,arsenal,
az arenalt azért jó lenne elkerülni, elég veszélyesek idén, meg ne legyen már megint ugyan az a nyolcaddöntő meccs mint tavaly:D
a milánnak és a zenitnek örülnék a legjobban vsizont:Dbár az arsenal kivételével a többi i komolytalan csapat
milan ellen sima lenne kis revans jó lenne ellenük, sokszor megszivattak minket anno
a zenit ellen is van törleszteni valónk 2008-as 4-0 miatt:D
hatalmas bohóc csapat
4-1 re kikapnak egy austria wientől:D -
#12762 én olyan sokat még nem láttam játszani
szal nem tudom megitélni -
#12761 szerencsétlen kirchoff nem nagyon bayern szint...
-
#12760 Kirchoffot nem akarja beépíteni guardiola?
mert néha danteé kész életveszély?
vagy kirchoff még szarabb?:D -
Gabe18 #12759 Maga a csoport megnyerése így is elismerésre méltó, de arcpirító szégyen hogy ezekből a arab pénzen felvásárolt angolokból hősöket csináltunk...
2-0 után kb. az egész csapaton k...a nagy lett a mellény, Guardiolától az összes játékosig.
De ha a Klub VB-t megnyerjük, azt mondom, megérte ez a józanító pofon. -
#12758 ez az utolsó 15 perc olyan volt, mintha nem is az a csapat játszott volna, mint amelyik az elmúlt másfél évben széthajtotta a pályát a legprofibb szinten
86. percben Müller leviszi a szögletzászlóhoz a labdát, ott baszakodik vagy fél percig, majd szöglet
a szögletet kicsiben végezzük el, miért is próbálnák egyból beívelni
Lahm kb 20 mp-et vár egy bedobásnál
mintha mi lettünk volna előnyben komolyan mondom... -
#12757 jaja nekem is az jutott az eszembe
amúgy a cityt nem értem
még 1 gól kellett volna nekik és csoport elsők lettek volna
ehelyett 2-3 után vissza álltak:O
-
#12756 Hányszor is láttuk ezt az alibi focit már idén?
a 2 gól után olyan volt mint a tavalyi arsenal elleni hazai meccs...:S
-
#12755 "aki 100%-os teljesítménnyel jut tovább a csoportjából még sose nyerte meg a bl-t":D
akkor ezért adtuk le
babonaXD
még kapunk egyet és akkor csak csop 2. leszünkXD
-
#12754 martinez jött be
gondolom rá kellett ülni az eredményreXD
itt az eredménye
2:3:/
emlékszem az etihadban 0:3 volt
lefociztuk őket
lehozta svejnit egyből 1:3 és még volt jó pár helyzetük
nem szabad megbontani a csapatot
lehet Jupp is azért cserélt ritkán -
lord nihilus #12753 talán pihentetni szerette volna Pep -
HUmanHunter #12752 Götzét miért kellett lehozni? Nem látok élőképet csak annyit hogy Götze le, két gól be. -
lord nihilus #12751 Na bakker.... -
#12750 na ez nagyon cink azért
2:0ról így leadni
ez azért szégyen kategória -
mondjuk érthetőnek, nekik csak egy hart jutott, balfaszok, szar lehet:D
ma ugyan úgy alázni kell őket mint az etihadban
-
#12748 A Manchester City a hírek szerint megszerezné Manuel Neuert a Bayern Münchentől.
Pep Guardiolától, a bajorok vezetőedzőjétől megkérdezték, mit szól a dologhoz, és a következőképpen reagált: "Nincs rá esély."
Gyorsan lerendezte a forma :D ma is nyerünk :) -
lord nihilus #12747 Na igen, így van!
Ha minden igaz, a Bayern lehet a 6 csapat, amelyik tökéletes csoportkört produkál. -
#12746 2 éve a Real is 6 győzelemmel jutott tovább...:) -
#12745 rosszul tudod
a barca 02/03-ban "csak" 16 pontot gyűjtött a csoportjában
szóval igaz lehet az állítás
és meg kell veri a cityt otthon
kötelező:)
-
lord nihilus #12744 Valami nekem nem tiszta, hülye vagyok könnyen lehet, segítsetek már.
Egy oldalon hír: "A Bayern München lehet a Bajnokok Ligája történelmének egyedüli csapata, amely 100%-osan lép tovább csoportjából!"
ez azt jelenti ugye hogy 6-ból 6-ot nyer...
Mivel első BL szezon, amit láttam a 2002-03-as, arra azért emlékszek ám. Akkor a Barcelona egy mondhatni könnyű csoportban (H), 6/6, 18 ponttal lépett tovább. A nyerő széria (9 meccses), amit a BL-ben megdöntöttünk nem is olyan rég, szintén a Barca ezen sorozatához kapcsolódik.
Most én nézek/gondolok/értelmezek félre valamit, vagy félreinformálódtak az oldal írói? -
#12743 „Régóta téma már ez. Franck legutóbbi idénye fantasztikus volt, nagy szerepe volt abban, amit elért a Bayern. Megérdemli az Aranylabdát, ami egy egyéni elismerés, de a legfontosabb az számára, hogy boldog – dicsérte játékosát Pep Guardiola. – A legutóbbi szezonban mindent megnyert a csapattal, megérdemli az elismerést. Persze Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is nagyszerű futballista, de a legutóbbi idényben Ribéry lenyűgöző volt."
-
#12742 -
#12741 Valahol itt kezdődik a foci :))
-
#12740 -
#12739 nem kell szépíteni, tudjátok miről szól a kép :) -
#12738 kaptunk mi is 7 gólt egy meccs alatt? ez új -
lord nihilus #12737 semmi baj -
#12736 huh, bocsi a nagyon nagy képért, a fészbúkk lekicsinyíti mindig -
#12735 -
#12734 ajajj 7-0. ez durva