Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kiváló "szakértõ" válna belõle Magyarországon.
Zombori Taktikus Sándor kezdhet aggódni. Bár relatív, hogy egy 7-0 összesítés mennyire számít csalódásnak.

Mor3llo
"Xavi legutóbb egy sajtótájékoztatón beszélt az elmúlt idény tanulságairól, elsõként arról, hogy a Bayern München ellen a Barcelona amúgy nem is okozott olyan csalódást, mint azt a média szirénázta a visszavágót követõen. A világ- és Európa-bajnok középpályás szerint ugyanis a Bayern egy pillanatig nem dominált a pályán, amit mutat, hogy a labda mindkét meccsen a Barcelonánál többet - hangsúlyozta, amúgy meglehetõsen vitatható módon."

::AS😄AS😄:ASD:ASDASDADDDDDD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Van Buyten masszív😊 remélem fog még 1-2 évig játszani nagy kedvenc volt mindig is a védõk közt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mor3llo
<#eljen><#eljen><#eljen>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bakkerman
Bréking: Franck Ribéry 2017-ig, Daniel van Buyten pedig 2014-ig hosszabbított a Bayern Münchennel! (Forrás: az FCB Twitter- és Fb-oldala)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

vagy Gerd Müller...meglestem volna😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Bercy
Tanker Jancker 😊))
DasIsFuck
Kár, hogy Gomez helyett nem Jancker született ebbe a korszakba...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
azért mert akkor volt angol dominancia..
hát most ha az elmúlt 4 évet nézzük ott már nem volt angol dominancia akkor ott hogy vessük össze?
németektõl is ezért csak ezt a 4 évet néztem mert ettõl a 4 évtõl kezdõdõen volt német az elõdöntõbe/döntõbe.

egyébkén idéntõl kezdõdõen lehetne csak arról beszélni, hogy vmi dominálás féleség van kialakulóba.
de még így is igen erõltetettnek érzem ezt.
mert a dortmund futott egy jó idényt, de hogy ott tudjanak a jövõben is lenni az elég valószinûtlen és a többi német csapat nulla amit nyújt nemzetközi porondon..

Mor3llo
valami sosem múlik el 😄DDDD

Jancker milyen barátian el akarta volna gázolni Lehmannt...😄😄😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Mor3llo
a "régiekre" gondoltam

Brazzo, Jancker, Zecke, Machdavikia, Wörns, Lockvenc, stb

Melyik, a Berbatov a "világválogatottban"? <#whatever>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mor3llo
kemény Ballack búcsúmeccse, micsoda nevek vannak 😊

mondjuk van akkora iram, mint egy MB1-es meccsen 😄DDDDDDD

Effe88
lelépett a T44-es
kösz a semmit timoD:
na jó a juve ellen lõtt gólja mindig megmarad a fejemben😄

Effe88
De mért kéne arra az idõszakra levetíteni? Akkor szerintem vetítsük le 1974-76-ig, mert nekem úgy van kedvem.
De amúgy látom már az összes angol topicba "benyaltál" ezzel a hozásszólással, úgyhogy nem tudom mit akarsz elérni...

Egyébként még mindig kiemelném ezt: " legtöbben "kezdõdõ" német dominanciáról beszéltek"

DasIsFuck
na jó akkor arra az idõszakra kéne levetíteni a 4 évet mikor az angolok domináns pozícióban voltak és ugye az elmúlt 4 évben nem éppen ez volt a helyzet.(annak ellenére h volt 2 döntõjük és 1 gyõzelmük)
viszont az elmúlt 4 évet megelõzõen nem nagyon volt német sem a 4-be.

én még abban is kételkedem h a Dortmund tényleg az a "nagy" csapat lett-e aminek már sokan titulálták ez után a szezon után..

Nagyon érdekes. De ha a Német statisztikát az elmúlt 4 évre nézed, akkor az Angolt is annyira kéne.

2010 nincs angol a 4-ben. német döntõs.
2011 1 angol, döntõs. német elõdöntõs.
2012 1 angol, nyertes. német döntõs.
2013 nincs angol a 4-ben. német gyõztes, német döntõs.

Egy egyszerû rendszer alapján pontozva (gyõztes 3, döntõs 2, elõdöntõs 1) az elmúlt négy évet a németek 10-5-re nyerik az angolok ellen. És akkor olyanokról nem beszélünk hogy a múlt évi döntõt játék alapján kinek kellett volna nyerni. Mert amikor "dominanciáról" beszélünk, abban nem csak a szám szerû dolgok vannak benne szerintem.
Persze ha 10 évre visszamegyünk akkor már jobbak lesznek az angolok, ha meg 50-re akkor meg mit tudom én...
Egyébként a legtöbben "kezdõdõ" német dominanciáról beszéltek, aminek simán lehet alapja. A Bayern jó eséllyel jövõre is a tûz közelében lesz, a Dortmund ha jól költ el a k...a sok pénzét szintén BL 8-ba várható minimum, a Schalke és a Leverkusen pedig simán kéne hogy a 16-ba jusson, aztán majd kiderül a sorsolásból hogy jönnek ki.
A riválisok? A Juventuson kívül nincs kifejezetten ütõképes olasz csapat. A Barcelona verhetetlen státusza oda, a Realnál próbálnak feléledni Mourinho után. Az angoloknál a City vicc kategória a beleölt pénzhez képest, a MU szereplése bizonytalan Fergusson nélkül, a Chelsea talán ütõs lehet ha Mourinho hazatalál. A francia milliomos csapatok egyelõre vicc kategória. A többiek, Portugál, Orosz, stb... pedig max egy-egy meccsre jók a nagyok ellen.
Ettõl még persze bármi lehet, de most egész nagy átalakulások vannak, amibõl simán lehet hogy a németek jönnek ki jól az elkövetkezõ 2-3 évben.

DasIsFuck
azért jobban belegondolva elég hülyeség itt német dominanciáról beszélni.
mert mi az elmúlt 4 évben domináltunk,de ez nem német dominancia azért:S

ha összevetjük az elmúlt 9 évben az igazi dominanciával amit az angolok csináltak akkor elég szerény teljesítmény ez.

Liverpool 2 döntõ 1 gyõzelem
Arsenal 1 döntõ 1 vereség
Chelsea 2 döntõ 1 gyõzelem
ManU 3 döntõ 1 gyõzelem
ezek közül volt egy 3 év zsinórba mikor 3 angol elõdöntõs volt és itt volt a házi döntõ is.
mindösszesen 2X fordult elõ h nem volt angol a 4 között.
3X hogy csak 1 angol és 1X hogy 2 angol.

na most a mi mérlegünk az utóbbi 4 évre kivetítve
3x mi voltunk döntõsök és 1X nyertünk
1X fordult elõ az h 2 német volt az elõdöntõbe ebbõl össze jött a házi döntõ.
és a dortmund-on kívül mindössze a schalke jutott egyszer elõdöntõbe.
jelen pillanatba a dortmund a lesajnált arsenal szerepáben van.
õk is egyszer döntõztek aztán pár év mulva még volt egy elõdöntõjük.

Igen erõsen túl volt ez reagálva azt mondom.

Effe88
hm
jó hír
ha nem válik be gvárdióla akkor visszatérhet simán😊

Mor3llo
Heynckes kihagy egy évet, és meglátja, hogy folytatja-e.

DasIsFuck
ez sztem nagyon fasaz lenne

bár HA van olyan amin stadion,logó,csapat + a 3 kupa rajta van lehet azt kéne inkább...

Effe88
1.készíts egy bannert
2.szólj a modiknak, hogy tegyék be
és kész

Mor3llo
gyerekek, tényleg legyen már valami a bannerral 😄
tripláztunk, vagy mi a fene 😄

antijuve
ja, akkor már inkább Dortmund, Schalke, Leverkusen.

ups and downs

Effe88
Gomez abszolút visszahozta a 30 millát amibe került.
Kihozta magából a maxot nálunk.Jól teljesített mindent egybevetve itt.

Effe88
elég rosszul idõzítettél😄😄

mondjuk én meg 6 éve voltam utoljára Münchenben:/

DasIsFuck
nem is égett igazából, de stuttgart attól még jó lenne neki.

de ha már kimegy akkor ne olaszba menjen ki!

vagy akkor menjen a dortmund,schalke,leverkusen trió valamelyikébe.
ezeknek komoly erõsítés lenne.

antijuve
azért Gomez messze volt a Poldi-féle égéstõl, sõt.mondhatni kurva messze. amúgy Sammer még megpróbálja maradásra bírni elvileg

ups and downs

DasIsFuck
mhát nápoly meg fiorentina meccseket tuti nem néznék, miatta meg fõleg nem, de bundesliga meccseket nézek így én stuttgarba szívesebben látnám,egyébként is kellene nekik az erõsítés.
Poldi is visszament kölnbe oszt ott megint magára talált a bayernes fiaskó után Goemznél is beválhatna ez.

antijuve
kár h két hete vtam Münchenben 😞

ups and downs

Effe88
majom scolari miatt Dante és Gusti nem is lehetett itt az ünneplésen,
ráadásul Dantét nem is játszatta az angolok ellen:SS:

Mor3llo
10.00-nál Badstuber fogadtatása 😄

Effe88
😄😄

nagyon jó helyen lenne õ Nápolyba vagy a Fiorentinában
jó csapatok azok és a liga is bejönne neki szerintem...

A BL induló, feltörekvõ Napoly helyett a totál középszer Stuttgart, az aztán nagy húzás lenne...

DasIsFuck
ha elmegy ilyen nápoly meg firenzei középcsapatba akkor ott vége is neki.
szerintme inkább németországon belül kellene maradnia, nem elmenni külföldre mert ott szerintem valószinû, hogy felégne.
pl vehetne vissza a stuttgartba.

Chelsea aztán végképp baromság lenne, max az Atletico Madrid lenne jó neki ha kellene nekik Gomez.

Effe88
pápamobil😄😄

antijuve
n

ups and downs

antijuve
a transfermakt elõbb kijelentõmódba írta, mostmár csak "úgy tûnik"-et írnak 😄 micsoda humorzsákok vannak ott

ups and downs

Effe88
?
vagy londonba(chelsea) vagy a cityhez vagy firenzébe

még nem tuti

Végülis érthetõ a döntése. Ha az új rendszerben nem lesz igazi ék a csapatban (márpedig ez várható), akkor nagyon kevés lenne az idõ, amit a pályán töltene. 😞

Kíváncsi vagyok a további mozgásokra...

antijuve
Gomez Nápolyba megy 😞(

ups and downs

DasIsFuck
te 3 ezüstrõl beszéltél, h a bl megvan ami kb 1 drogbán múlott akkor már csak 2 ezüst lett volna.

Effe88
bármi elõfordulhat
az arsenal kiszámíthatatlan évek óta szerintem
lyon-arsenal is lehet akár
sose lehet tudni

jogos 😄D
azért beb*szna ha nem lennénk ott a csop. körben
Effe88
még be se jutottatokXD

ha netán kiesünk akkor drukkolok a bayernnek...
Még mindig egyszerû a magyarázat.
Mikor Guardiolával megegyeztünk, akkor úgy volt hogy Heynckes befejezi az év végén. A vezetõk megragadták a lehetõséget és megegyeztek az akkor a világ legjobb edzõjének tartott Guardiolával, mondhatni megragadták a kínálkozó legjobb lehetõséget.
Az hogy ebbõl rekord bajnokság, Barcelonát lemészároló BL gyõzelem, és a tegnap estével triplázás lesz, azt senki se gondolta (max remélt valami hasonlót a távoli álmaiban) .
Ha ma kéne dönteni valószínû Hoeness és Rummenigge nem akarna váltani, Heynckes nem akarna elmenni, és van egy olyan érzésem, Guardiola se akarna ehhez a Bayernhez jönni.