14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • lord nihilus
  • lord nihilus
    Elvileg ma 5 éves szerződést írt alá Lewandowski a Bayernnal, ami nyártól érvénybe lép.
  • lord nihilus
    hehe :D
  • Effe88
    Ribery lett a torna legjobb játékosa

• Effe88
    na ez is megvan
    azért emlékezzünk a cselzinek ez nem sikerült pl:)

igen a minero ellen jobb meccs lett volna a döntő(bár azt is hoztuk volna simán)
    de ez az afrikai meg az ázsiai bajnokok ligája győztese
    bele se merek gondolni, hogy milyen lehet a többi csapat azokban a bl liágákban:D:D
  • antijuve
    hát igen, engem jobban bánt a City elleni 2-3 :)
  • Gabe18
    2. félidő szörnyű volt.
    Rendben hogy nem kellett több, és valószínű hogy ha kell, akkor bármikor rúgtunk volna még kettőt, de ez akkor is csúnya.
    Végül is a trófea elnyerése volt a lényeg. Az megvan, de az emlékezetes döntő elmaradt.
    Mondjuk ez köszönhető a Mineironak is, azért valószínű ellenük jobb meccs lett volna.

Na nem baj, összességében azért ne sírjunk hogy 2-0-al nyertünk egy serleget...
  • antijuve
    a BL döntő az igazi klub vb döntő :)
    zsebben ez is, hurrrá
  • Effe88
    ennyi kapufát már
    amúgy komolytalan az ellenfél
    de erről mi nem tehetünk:)

egy kis nosztalgia
  • Gabe18
    Mondjuk az kemény hogy a Eurosportos kommentátor Neuer egy rossz kirúgásából meg pár 25-30 méterről a világba előtt labdából kihozza hogy reális esélye van a góllövésre és a meccs izgalmassá tételére a Raja-nak...
  • Gabe18
    Eddig sima a döntő is. Harcol a Raja, de nem egy szint a két csapat.
    Thiago gólját hozó akció zseniális volt.

2. félidőben még kettőt...
  • Effe88
    mókás volt tegnap mikor a raja játékosai ronadlinhóról még a cipőt is leszedték a végén:D:D

bár nagy csalódás volt a minero
    jobbnak gondoltam őket
    raja mókás csapat náluk már van 1-2 játékos aki gy kicsit már tud focizni
    minden esetre sima 0-4re számítok kb.
  • DasIsFuck
    hát nekem volt "szerencsém" egy ilyen bayernen felnőni, amikor azon ment az ábrándozás, hogy bezzeg a 90-es évek közepétől a 2000-es évek elejei bayern milyen jó volt, meg csoportban oda vissza verte 4-1-re a realt, azt a bl, de akár egy elődöntő is csak álom lehetett.
    Azt most meg ott tartunk, hogy 4 év alatt 3 bl döntő-1 győzelem+ alap elvárás a bl döntő, meg a legesélyesebbek vagyunk a cmíre és nem utolsó sorban, most már egy esetleges 4-1-es real elleni siker olyan közömbös már-már.
    (Jó azért ez a real messze van attól a realtól)

• antijuve
    nemjött össze. raja casablanca
  • Gabe18
    Az lehet, de ettől függetlenül páran örökké oda lyukadnak ki hogy az ellenfél milyen szar, és soha nem oda hogy a Bayern milyen jó.
    És ezek az ellenfelek akkor sem ilyen Traktorosok-Szerelők meccs szint.
    Volt az elmúlt 10 évben olyan Bayern aki rosszabb napjain megszenvedett volna ezzel a tegnapi csapattal is.
  • DasIsFuck
    ezzel az "ászia legjobbja" meg "afrika legjobbjával2 azért ne röhögtessük már magunkat.
    még válogatott szinten is megmosolyogtató ezeket komolyan venni, nem hogy klubszinten.
  • Effe88
    értem mester és sorry
  • Gabe18
    Ez a "gyenge" csapat per pillanat papíron Ázsia legjobbja, aki pár napja verte Afrika legjobbját. Jó nyilván nem egy Real Madrid vagy hasonló, de azért nem magától tudott csak annyit amennyit, hanem mert a Bayern ennyit engedett neki.
  • DasIsFuck
    bazz el is felejtettem ezt a klubvébét:S
  • Effe88
    0-3

5(6) kapufa, 1 meg nem adott tizi:D

ilyen gyenge csapatot már régen láttam,

remélem Dinnnyóék ellen játszuk a döntőt
    jó lenne őt újra látni
  • Effe88
    2 kapufa eddig:D

de löjjünk már többet kapura
    nem kell bevinni a gólvonalig
  • lord nihilus
    Van rá pénzük...egyszer még Keneseit is elcsábították Kínába
  • Effe88
    20:30 eurosport 2

nem is tudtam, hogy a kínaiaknál Lippi az edző:D
    azért nem semmi
  • Effe88
    thiago se százasXD

A 22 esztendős, négyszeres spanyol A-válogatott futballista a következő válaszokat adta a feltett összevetésekre:
    „Valdés vagy Neuer? Jelenleg Valdés. Alves vagy Rafinha? Alves. Piqué vagy Jerome Boateng? Piqué. Mascherano vagy Dante? Dante. Jordi Alba vagy Alaba? Alaba. Busquets vagy Lahm? Busquets. Xavi vagy Thiago? Xavi. Iniesta vagy Kroos? Iniesta. Alexis vagy Thomas Müller? Müller. Neymar vagy Robben? Neymar. Messi vagy Ribéry? Messi. Barca vagy Bayern? Most a Bayern. Barcelona vagy München? Barcelona. Spanyol vagy német lányok? Spanyol” – felelte Thiago, akiben nem múltak el nyomtalanul a katalán együttesnél eltöltött évek.
  • Mor3llo
    aztaQ, Arsenal február-márciusa....
    Arsenal's February: Liverpool (a), Man Utd (h), Bayern (h).
    Arsenal's March: Bayern (a), Tottenham (a), Chelsea (a), Man City (h)
  • Effe88
    szalai meg a góllövés?:D
    már ezerszer megbánták a schalkénál, hogy oda vitték
    jövőre szerintem kibasszák:D

mókás lesz a schalke-real 0:3
    otthon meg 5:1 kb.

a leverkusen játékosok meg ibra mezért fognak sorban állni
    az is sima meccs lesz sajnos:D
  • Effe88
    az isten megbassza már ezt a szemét uefát meg az irányított sorsolását:D

azt hittem végre lesz egy hátra dőlös laza meccs mondjuk a zenit vagy a pireus ellen
    erre megint az egyik legnehezebbet sorsolják:D
    hát remek
    jobbak vagyunk de azért akkor is necces lesz a meccs:/

persze a real megint megkapja a jolyt:D
    mindig volt madrid játéksok sorolnak?:D:D
  • Mor3llo
    szánalmas egy csapat :D a Bundesligában meg kettőzött erővel mennek...ki érti ezt? :D
  • antijuve
    sajna ja. Ahol azon veszekednek h kié legyen Messi meze :DD
  • antijuve
    pont az Atletico ellen? Ők most eléggé jók. Sajna bajnokságot nem fognak nyerni, de jelenleg azért ott vannak a szeren.
  • DasIsFuck
    szerintem a leverkusen max az atletico ellen állhatott volna fel némi eséllyel, psg sztem agyonveri őket.
    schalke is ugyna ez ők is inkább az atletico ellen álhattak volna fel némi eséllyel.

• Mor3llo
    a lúzerkúzennek ne keress esélyt
    nekik az lesz az első, hogy amint pályára lépnek, levetik az rövidgatyájukat, és kutyapózban várják hogy szétcuccolják őket hátulról
  • antijuve
    sztem Szalai gurít a Bernabeuban egy mesterhármast, mivel előtte már a Schalke eldönti a továbbjutást Gelsenkirchenben. A Real a sokktól nem fog tudni magához térni.

:))

A Leverkusenbe meg bele van kódolva sajnos a bukta. Bár nem kaphattak vna olyan ellenfelet, akik ellen olyan nagyon nagy esélyük lenne. A PSG-vel annyira nem is jártak rosszul, bár erősebb mint a Kusen, de még talán mindig nincs akkora BL tapasztalat (próbálok vmi esélyt keresni nekik na..)
  • Mor3llo
    hát igen, ez a sorsolás azért is szar, mert mind2 csapat szép, eredményes focit játszik, és akárki esik ki, nem érdemli meg, hogy már a legjobb 16-ban kizúgjon
    persze a formán kívüli, csúnyább focit játszó ManUtd, meg Chelsea fütyülve megy majd tovább
  • DasIsFuck
    különben majd még úgyis lesz egy real elleni emccsünk, h atovábbjutunk és gondolom a unitedet is behúzzák amjd, mert az olyan pikáns.

arról nem is beszélve, hogy a másik manchesteri csapattal is van már egy kis múltunk, az is milyen pikáns lehet majd egy elődöntőbe pl...
  • DasIsFuck
    a 2 német csapatnak azért elég jó esélye van, mármint nekünk meg a dortmundnak, a másik kettő már akkor kiesett mikor továbbjutottak:D

az a szerencse, hogy legalább 1 spanyol-angol párharc van és legalább eggyik búcsúzik a továbbiaktól...
  • antijuve
    kicsit uncsi. meg azért volt könnyebb lehetséges ellenfél is...
  • Mor3llo
    hát, lassan olyan lesz ez a párosítás, mint jópár éve a Milan-Barca
    nembaj, Infantino tapsikolhatott, hogy egy volt Real-os kihúzta a Realnak a Schalkét :D
    remélem azért nem adja könnyen magát a Schalke

a miénk meg nehéz, de ha 100%-ban koncentrálunk végig, nem alszunk el, akkor nem lesz probléma
  • lord nihilus
  • DasIsFuck
    nem örülök ennek.
    Nem azért, mert nehéz, hanem mert szerettem volna ha az arsenal menetel 1-2 kört a bl-ben:(