14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • B0B0
    Így van, az UEFA kupát jól elkúrták azzal, 3-4 csapat mehet a BL-be országonként.
  • Gabe18
    Hát az UEFA kupa mára oda jutott hogy futballvilág szinten ott egyedül a döntő 2 csapata,és főleg a döntőt nyerő aki ér valamit.Azon kivül hogy oda ki hogy jut el,meg ki ellen,meg miképp,az körülbelül a kutyát sem érdekli...
    A BL-ben egy jobb csoportmeccsnek nagyobb hire van mint egy UEFA elödöntőnek.

• leoon
    Nem csodálom, ilyen mérleggel én is ideges lennék!
  • B0B0
    A Császár bepipult! :)
  • Taranov
    Én nem aggódnék az UEFA-kupa miatt. Bár anyagi szempontból biztos sokkal rosszabbul járunk, mint a BL-lel, de esetleg itt lehetnek sikereink, és ez is motiválhatja a játékosokat.
    Csak a támadósorunkat rendbe kéne rakni jövőre, remélem Hitzfeld is újragondolja ezt a Pizarro vs. Podolski-Makaay dolgot.
  • B0B0
    Tudod ez ott basztuk el, amikor tavaly nyáron nem zavartuk el a fenébe Magath-ot! Mert ez az ő csapata. Hitzfeld sem 2001-ben jött hozzánk és nyert BL-t egy év alatt. Kellett idő neki is. És hát amitől ugye féltem: a BL kiesés után a csapat elvesztette a motivációját és összeroppant.
  • Gabe18
    Amugy a mai meccs után ezt irtam a Bayern magyar oldalára is,akkor beteszem ide is...

Nos ami megfogalmazódott bennem itt ezt a mérközést nézve,az az volt,amit mondani szoktak a magát nagyon kemény valakinek beállitó,de a legkisebb bajra is menekülő,visszahúzódó emberre szoktak mondani,hogy "hangember vagy".Csak mi "hangcsapat" vagyunk. Én már összeszámolni sem tudom,hogy idén hányszor hallottuk egy-egy fontosabb meccs előtt "hogy ez a legfontosabb,most megmutatjuk,erre készültünk,és mindenki átérzi,és tudjuk mit kell csinálni...",és még sorolhatnám napestig a nyilatkozatokat.Aztán általában mi lett?Ez...És most a BL-től vonatkoztasunk el,mert ott valami csoda folytán a nem vártnál is jobb eredményt ért el a csapat.
    Nem tudom kitől vettük ezt át.Talán Hoeness-től,az ő stilusa ez az előre megmondok mindent nagyon okossan,keményen,hisz én vagyok a nagy Bayern vezér,aztán meg betekerem magam a Bayern sálamba a padon és morcossan nézek...
    Hát mondani lehet sok mindent,de mostmár lassan megmagyarázni kéne hogy amit az idén láttunk,ez mi?Mi az hogy minden aktuális utolsó helyezett már előre irta be a 3 pontokat,de az egyet minimum ha mi következtünk?mi az hogy egy Aachen alázó modon ver ki a kupából?És mi az hogy az egy kezemen meg tudom számolni azokat a meccseket ahol valóban magabiztossan,megérdemelten,jó játékal nyertünk meg egy meccset.
    Mi ez a játék?Vagy legalábbis amit mi játéknak hivunk.Kimegyünk Stuttgartba,aztán nincs egy kapuralövésünk 60 percig.Nincs egy épkézláb akcio.Az elején ráhúztuk Magath-ra.Én is ráhúztam...Talán hiba volt?Egyre inkább azt hiszem hogy igen.Én hittem Hitzfeldben.Sőt most is azt mondom Hitzfeld 10x,100x jobb edző mint Magath.De van itt valami amivel ő se tud kezdeni semmit.
    Itt morálissan is valami óriási válság van.Mintha nem ugyanarra húzná mindenki már ezt a "szekeret".És akkor lassan rá is térhetünk a játékosokra.
    Lucio-t én már sokat szidtam,de amit ma megint az első félidőben művelt,azt a védőiskolában szerintem szilveszterkor megmutatják.Jön ez a teljessen középszerü Cacau,aki még múlt évben is olyan megmozdulásokat csinált hogy a Bundesliga 2-be se biztos hogy elvitte volna egy csapat,és akkor ez a Cacau pörgeti-forgatja a "nagy" Lucio-t,hogy az szerintem néha már azt se tudta merre van az előre meg a hátra.Amikor meg az a szőke gyerek átemlete főlőtte a labdát és abból lett majdnem gól... Lucio vicc.Lassan már Van Buyten is jobb lesz nálam a kettő közül...(de én nem értek a focihoz ez azért van biztos,meg a nagy brazil varázslatot se éreztem én sosem)
    Hargreaves?Vele mi van?Úgy vártuk a visszatérését mint a messiás.Egy jó meccse volt azóta?Itt látok én különbséget Salihamidzic,és Hargreaves között.Mig Sali-t feldobta hogy csapatot vált,és szinte minden meccsen élvezi a játékot,hajt,megy,addig Hargeaves-en én a "xarok bele az egészbe,vár rám a ködös albion és a nagyszerű MU" hatást látom.(mert hogy ő ott köt ki,az szerintem a szinfalak mögött már 99%) .
    ÓÓóó...jön a kedvencem.A nagyszerű Santa Cruz.Valaki nagytudású,kérem magarázza meg ő milyen poszton játszik most ebben a csapatban?Van olyan poszt hogy "sose érek labdába de ha igen akkor rosszul"? Mert akkor máris megvan... Hihetetlen.Valami olyan légüres térben mozog hogy csoda lenne ha valami használható megmozdulása lenne.Nem mintha csatárnak jobb lenne...De ha már középpálya,akkor is inkább Karimi,még ha az is egy rakás szerencsétlenség,de legalább a posztja neki.
    Bommel?Az is kész... Néha adok egy meccslabdát,néha bebaxom 25-ről,néha könyökel megkisérlem leütni az ellenfelet,néha 90 percig nem csinálok semmit.Mondjuk legalább kiszámithatatlan,igy az ellenfél se tudja mi lesz...
    És akkor van még nekünk egy Podolskink.Na ő a legnagyobb talány.De lehet 2 Podolski van mint a Tökéletes Trükk cimű filmben 2 bűvész.Az egyik Podolski a válogatott meccsekre megy ki,a másik a Bayern meccsekre.De nagyon ritkán összecserélik a szerepeket,mint a Hertha ellen is,és akkor a Bayern szurkolok azt hiszik megtalálták az igazi Podolskit.Pedig nem,az csak egy kis zavar volt a "Trükk-ben",és a Bayernes Podolski pont olyan mint ahogy a Varga Zoli jellemezte: "teljessen középszerü".
    A többieket nem nagyon tudom kiemelni,vagy véggizakatolták a magukét,vagy nem is lehet sokkal többet várni tőlük,mint a szerencsétlen Lell-től,aki persze hogy telibebeombázza az előtte allót és abból lesz gól.
    Remélem mindenki (főleg Hoeness úr) felkészül lassan a UEFA kupa menetelésre.Amivel azt hiszem a nyári igazolásainkat is elfelejthetjük,hiszen ki akarna egy UEFA indulóhoz jönni ebben a BL orientált európai futballban?Klose?Diego?Van der Vaart? Ugyan már... Hát a külföldiekről már nem is beszélek...
    Én egyszerüen becsapottnak érzem magam,de már nem is tud idegesiteni ez.Ennyit érdemlünk,semmi többet.
  • Gabe18
    Azt hiszem a 96-97-es idényben nem indultunk mi a BL-ben mert akkor még nem volt ez a 3-4 csapat/ország hülyeség.Akkor a Dortmund ment és meg is nyerte.Hát ha jövőre is az egyik német nyerné,nem bánnám hogy a Bayern most kimarad.De attól félek a Werder-Schalke-Stuttgart trióból legfeljebb a Werder lesztényező jövőre is a BL-ben...
  • B0B0
    Úgy néz ki...
  • leoon
    Elég rég fordult már elő ilyesmi nem?
  • France men
    pápá BL .... hihetetlen...
  • Nyugika
    pápá 3.hely
  • leoon
    Ok! Kössz! Amúgy elég szégyen ez... Mint sokan mások én sem értem Hiccfeld bácsit, mér nem Pizzarót jáccatja????
  • banok
    2-0-ra égtek a Stuttgartnál. Egyébként livescore.com rulzz.
  • leoon
    Írjátok már meg hogy kivel jáccunk és mennyi a vége! Kössz
  • Nyugika
    megint csak most hozza be Pizzarot...nemtom miért ragaszkodik a makaay poldi pároshoz..
  • France men
    no comm.... jövöre had ne mondjam melyik kupa lesz :(:((((
  • Mor3llo
    erre már nem tudok semmit mondani......
  • Nyugika
  • leoon
    Makaay-tól kreatívabb az biztos, de én pont a Vb-n láttam sokat jáccani és kicsit naon önző volt! De ettől függetlenül télleg naon jó játékos!
  • B0B0
    Makaaynál kreatívabb és a VB-nagyon jól nyomta.
  • leoon
    Nem tom... Hát elég önző játékosnak tartom Robben-t, de lehet, h a Bayern-ban ha többet jáccana jó lenne. Ja végül is nem lenne rossz!!!
  • B0B0
    Na én neki lehet, hogy örülnék
  • OPM
    cikk
  • B0B0
    :DDDD

Sajna van benne valami
  • Bercy #3124
    Ebben az esetben nagy bajban vagyunk ;)
  • Abiad
    Makaay a Bayern kulcsjátékosa
  • France men
    Hú csak benyaltuk... :) Makaay-nak megint sikerült bizonyitani hogy miért DAS PHANTOM a beceneve..!! :)
  • Nyugika
  • B0B0
    Nyah, csak megvan! :)
  • B0B0
    Na végre jön Piza!
  • B0B0
    Jaja, úgy tűnik behúzva a meccs :)
  • France men
    Philipp óriási Ball-t adott :D
    Bazze BVB főleg otthon :(:(
  • 5w0rdf15h
    sajna werder is vezet..
  • B0B0
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!

Van Bommel!! :))
  • France men
    Jó de azért valamit csak jelent... a német nemzet a német bajnokság nincs olyan messze egymástol, főleg hogy Németországban játszanak majdnem a legtöbben a saját hazájukban! DE teljesen mind1 ezt ugysem mi döntjük el ;)
    A fontosabb hogy ma NYERJÜNK ÉS NYERJEN A BORUSSIA !!!! Sajnos tegnap a schalke és a stutt is hozta a kötelezőt ami idén nekünk nem nagyon ment :(:( A legnagyobb baj hogy nagyon sok a hiányzo nálunk :S De örömmel emlékszem vissza az öszi meccsre.. hu annak avége az nem volt semmi!
  • 9csöves9
    nem hiszem hogy az Uefa együtthatóba beleszól egy Fifa rendezvényen elért eredmény
  • Bercy #3112
    Na igen ezzel a BL-es dologgal énis 100%osan egyetértek. Jobb lenne ha a nevéhez hű lenne és akkor télleg az uefa kupában is komoly meccsek lehetnének.
  • B0B0
    Na ez az, az UEFA kupa ma már semmit sem ér, színvonaltalan. Régen bezzeg legalább olyan nívós volt mint a BEK, mert a bajnoksáról épphogy csak lemaradt csapatok vettek részt benne.

A mai Bl-re csak annyit: 2002-ben majdnem egy olyan csapat nyert BL-t, amely, saját országában sohasem volt bajnok (Bayer). Nevetséges! Nem mintha sajnáltam volna tőlük, kár, hogy kikaptak a Realtól.
  • France men
    Ezaz!! Vagy akkor változtassák meg a BL nevét... ez már közel nem Bajnokok Ligája.. Angol 4. mondjuk Everton tavaj előtt asszem!? Spanyol 4. Olasz 4. Most akkor miért Bajnokok L..ezek hol bajnokok? Az egy dolog hogy egy Bundesliga II. osztályú csapat szétverné bármelyik Magyar Nb.1-est de aggyuk meg a kissebnek is az eséjt.. hisz ha mindig az erősebb bajnokságbol választunk többet akkor lassan ugy fog kinézni, hogy Angliábol 10 csapat Spanyolországol 9 és stb semmi értelme... :) ::(:( hö és akkor el vannak ragadtattva europa hogy 3 angol van a legjobb négybe!...