14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • leoon
    nah ez teccik
  • France men
    Olyan mint a 2000-2001-es csak felturbózva :D:D baszottul tetszik nekem is..
  • Gabe18
    Hát pedig lehetne,főleg a függőleges csikos nagyon jó.Tetszik hogy nem sima egyszinű.
  • France men
    Ezek még nem biztosak... :) De ha tényleg ezekből válogatnak akkor qrva nagy lesz! De ugye a fehér mezünk még asszem marad egy évig!!
  • Gabe18
    Nagyon jól néz ki.Egy ilyet majd be kell szereznem!
  • France men
    Hm next season??

• Gabe18
    Jó hogy nem a Romariot...
  • OPM
    semmibajom vele, sőt a míg a leverkusenben játszott az egyik kedvenc játékosom volt. de nemértem akkor miértelme volt anno elengedni...
  • France men
    Nem tudom mi a bajod vele... én nagyon kedveltem, bár már kicsit el járt felette az idő de ebbe a mostani Bayernbe könnyedén befért volna már nem azért..
  • OPM
    loál, le akarjuk igazolni Zé Robertot
  • France men
    Sajnos igazad van... :(:(
  • Gabe18
    Vége.

Gondolom senkit se lep meg hogy megint egy kiesőjelölt csapat ellen,hitehagyott,tudatosság nélküli,az elképzelés legapróbb csiráját is nélkülöző játékal újabb vereséget szenvedtünk.

Csapatunk a német bajnokság egyik massziv középcsapatának szintjére jutott tényleg.Gyakorlatilag bárkit megverhet,bárkitől kikaphat.Igazi esélyünk már senki ellen sincs.Majd ahogy sikerül, úgy sikerül.

Talán jobb lenne ha a Sport Klub több Bayern meccset nem adna idén,mert ha ad ugyis megnézem,de az ilyen önkinzó tevékenységben semmi jó nincs.

Amugy szerintem Hitzfeld is megbánta már ezerszer azt a szerződés hosszabitást.
  • France men
    Guererro-t megérte eladni valóban... no commm
  • B0B0
    Na úgy néz ki, ma is kiszopunk...
  • B0B0
    Olasz játékos meghal a német iramban. Emlékezzünk csak Riztellire! Ennyi pénzért inkább vették volna meg nyáron a lófejűt.
  • 5w0rdf15h
    hát szvsz inkább van der Vaart kéne ide inkább...Toni nem rossz játékos de inkább irányító kéne
  • Gabe18
    Nemzeti Sport Online:
    Olasz lapértesülések szerint Luca Toni a Bayernben folytatja

Az idei szezonban több klubbal is szóbahozták Luca Tonit, a Fiorentina gólzsákját. Az AC Milan, a Juventus és az Internazionale is szívesen látta volna soraiban, de a Bayern Münchennel is többször szóba hozták a csatárt.

A La Gazzetta dello Sport szerint a német klub lett a befutó a Toniért folyó versengésben, mivel 18 millió eurós ajánlatával egyik olasz csapat sem tudott – vagy nem is akart – versenyezni.

Az olasz lap még Toni müncheni fizetését is nyilvánosságra hozta, értesüléseik szerint a tavalyi világbajnokságon aranyérmet szerzett olasz válogatott tagja 5,5 millió eurót tesz zsebre évente.

A 29 éves támadó jelenlegi kontraktusa 2008-ban jár le a Fiorentinánál.
  • France men
    És ezt detto én is igy látom... de hogy van az hogy arra nem veszik észre!? Nem látták Hitziék amikor beállt a margit ellen mit művelt meg bármikor amikor beállt.. ment, hajtott, lőtt! Nem tudom minek erőltettük annyira Poldit kapott 3-4 meccset semmit nem csinált egy 11-es gólon kívül... :/
  • B0B0
    Piza a legjobb idén, csak ez Magath és Hitzfeld sem veszi észre...
  • banok
    Idén ott volt a csoportkörben a Levszki és Steaua is. Tavaly az Artmedia. Néhány éve a Partizan B. de 2000-ben a Maribor is bejutott szal nem lehetetlen küldetés kelet-közép európából bejutni a BL főtáblájára csak mi magyarok vagyunk szarok :( De elviekben egyetértek veled.
  • leoon
    hát nem csodálom! poldi helyett meg ott a jóval tehetségesebb góllövő pizza! még jobban is járunk az öreg pizzával!
  • France men
    Inkább arról dumáljunk hogy Poldi kidőlt a szezon végéig és Schweini ujra tréningezik!! + Hitzfeld ujra beteg és már 2 kilot le adott... gyomor problémái vannak, az idegességtől is lehet azt mondják!!
  • DJ BP
    de hogy van az, hogy egy szerb, román klubcsapat kenterbe veri szinte a mieinket? Kenhetjük ilyen dolgokra, meg az UEFA-ra, a BL-re, de nálunk valami nagyon el van rontva 20 éve...
    Az UEFA Kupában is sok pénz van hozzánk képest, ode se jutunk ki, ott se tudunk mit csinálni, miről beszélünk??

De tényleg, ha valaki jó, UEFA-ban alkothat, bejuthat ugyanúgy a BL-be, ja hogy a ,,profiskodó" focistáink amatőr teljesítményérenem járnak milliárdok a BL-ből, hát ez van. Előbb hajtás, UEFA kupa majd BL főtáblára jutás, a lehetőség adott
  • B0B0
    ITT A HELYÜNK A TÉMÁVAL!
  • Gabe18
    Itt most nem arról van szó hogy magyar-nem magyar,hanem hogy igy esély sincs.Most xarok vagyunk,de igy azok is maradunk.Meg a környékünkön lévők is.Ha minden évben az aktuális bajnok reális esélyt kapna hogy bejusson,és ott egy kis pénzt szerezzen,esetleg megmutasson pár játékost akit el lehet adni,az egy lehetőség lenne a kisebb országok csapatainak,de igy ez sincs meg.
  • B0B0
    Úgy lenne esély, hogy legyenek később, így semmi.
  • leoon
    ÉN IS MAGYAR VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:@
    de most gondolj bele! De mondjuk nekem mind1 volna csak mondjuk annyit változna a helyzet h a csoportkörökben lenne magyar csapat!! de lényeges változás NEM lenne! nah ez az én véleményem. de mindenki másképp látja a világot és a focit!
  • B0B0
    Jó! Hát ha nektek fekszik ez a helyzet, hogy a jelenleg legerősebb klubot még tovább erősödjenek, akkor ennyit róla. Én még azért magyar vagyok.
  • B0B0
    Maximálisan egyet értek
  • leoon
    sztem nem is tom, egyrészt hülyeség h beraknak minden bajnok csapatot, valamint nem is hülyeség, mert BL a neve a sorozatnak!!!! de mondjuk mit kezdene 1 debrecen vagy 1 MTK a sorozatban?????? A legjobb 4, 8, 16 közé úgy is a 'legjobbak jutnának be!!! Nem??? hát de!!!
  • DJ BP
    Pedig a hozzánk hasonló országoknak mekkora bevétel lenne már csak a BL 6 csoportmeccse is.De egyszerüen remény sincs rá.Először összeeresztik ezeket a szerencsétlenek 2 fordulóban,majd mikor megvan a hősi maradék

Ne haragudj, de már egy Rabotnicski meg Vaduzba beletörik a bicskánk, ugyanmár... Fradinak is csak egy Prágát kellett volna legyőzni, nem jött össze. Egy Donyeck, Kijev, Moszkva, Artmedia bejut...
  • Gabe18
    Az mindegy,csak hülyeség igy.
    Viszont az egész rendszer elborult elme szüleménye.Egyértelműen növeli a nyugati nagy klubok,és közép-kelet európaiak közti távolságot.
    Esély sincs a "húsosfazék" közelébe kerülni,minden nagy pénzt elvisznek a már amugyis kögazdag nyugatiak.A reklám bevételek,a tv bevételek,minden oda megy.Pedig a hozzánk hasonló országoknak mekkora bevétel lenne már csak a BL 6 csoportmeccse is.De egyszerüen remény sincs rá.Először összeeresztik ezeket a szerencsétlenek 2 fordulóban,majd mikor megvan a hősi maradék,azt koloncnak odavetik a Angol,Olasz,Spanyol,Német 3.-4. helyezetteknek,hogy akkor jussál be a csoportkörbe.Az hogy az a szerencsétlen megnyerte a saját bajnokságát az semmit se számit,majd a 4. helyezett olasz bekocog a kasszához,hogy még több pénze legyen,és jövőre az olasz bajnokság még szinvonalasabb legyen ezáltal.A mi kis csapatunk meg mehet vissza ahonnan jött.
    Ez az egész CSAK a pénzről szól mióta a BEK helyett Bajnokok Ligája van.
  • DJ BP
    nekem végülis ugyanmindegy, úgyse mi döntünk :)
  • Bercy #3156
    Papíron az Arsenal jobb de emlékezzünk csak a Monaco-Porto döntőre. Ki gondolta volna, hogy ők ketten játszák a döntőt!
    Én örülnék ha a BL télleg csak bajnokokból állna. Lehet, hogy a csoportmeccseken nem akkora nevek csapnának össze(amitől függetlenül a legjobb meccs is lehet) de legalább az uefa kupának is lenne értelme! Nem is kicsi.
    Mindenkinek megvan a maga véleménye(amit tiszteletben tartok), nekem az, hogy a BL az legyen BL!
  • DJ BP
    Arsenal vagy Anderlecht? Ki a jobb? :)

Különben ugyanaz lenne mint az Uefa kupa, idén lett volna Barca, Chelsea, Inter, Bayern, Lyon. Nos a csoportmeccsek a szurkolókon kívül ki a rákot érdekelt volna? Színvonal csökkenne, sztem mi járnánk rosszul
  • DJ BP
    ez csak szőrözés a névvel, nem tök mindegy minek hívják? :) Egy sorozat, ahol nagy csapatok vannak, pont
  • Mor3llo
    Hát igen, szerintem is így lenne a helyes.Azért is nevezték régebben BEK-nek, mert BAJNOKOK Európa Kupája volt...mostmeg indulhat pl. a belga bajnokságból 1 csapat, vagy még annak is selejtezőt kell játszania, az angol bajnokságból meg indul 5 csapat...ez azért akárhogy nézzük elég fura.
  • Gabe18
    Mért,melyik lett a BAJNOK csapat?

Akkor nevezzék "Elit ligának" vagy mit tudom én minek,de a Bajnokok Ligája név nevetséges.
  • B0B0
    Nem értek egyet
  • DJ BP
    de a BL-ben muszáj ez a szabály, hülyén nézne ki az, hogy pl. idén ott lett volna a Debrecen, az MU meg nem :D