14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • France men
    Nos emberek most már bizonyossá vált az új hazai mez:
    Nekem jobban tetszett a másik fehér piros a PSV.s :) nah de ez van!
    Remélem ma szépen búcsúztatjuk Schollit az utso Bundes meccséről! Hajrá Fiúk!!!
  • lord nihilus
    ja bocsi, már értem miért írtad(#3227-tárgytalan)
  • lord nihilus
    Persze, de úgy értettem h uefa kupás csapat volt akkor amikor bevásárlást tartottak, mégis mentek oda nagy játékosok
  • LACIIII
    valaki nem tudja innen kinyitni a Philipp Lahm topicot??
  • B0B0
    Más kategória (pénzügyileg)
  • lord nihilus
    A Barca is olyan volt mikor nagyvásárlást tartott 2003-ban - ha jól emlékszem - és bevált.
  • B0B0
    Hozzuk vissza Ali Daei-t, ugyan kicsit öreg már (37 éves), de Kahn helyett kell a tapasztalat! :DDD
  • 5w0rdf15h
    reméljük minnél jobb játékosok és nem közelkeleti "tehetségek"...
  • B0B0
    Helyes, csak ki fog idejönni egy UEFA kupa szereplő gárdába?
  • OPM
    "Ez nem lesz egy olcsó szórakozás. Nagyon sok pénzt fogunk játékosvásárlásba fektetni!" mondta Beckenbauer
  • France men
    Nem az a durva hogy megint elkurja a sálke... hehe
  • 5w0rdf15h
    durva h pont a stuttgart fogja megnyerni....
  • Gabe18
    Most indul be hogy hosszabitsunk vele...

Közben a Stuttgart félig már megfogta a bajnoki tál szélét...
    A Schalke szinte az egész tavaszt végig vezetve,a végére megint elcseszi.
  • B0B0
    No itt valami nem stimmel! Azt írják, Santa Cruz gólt lőtt :D
  • B0B0
    Lényegtelen..
  • France men
    0:2 el ne csesszük! Már csak becsületből be kell hozni!!!4
  • B0B0
    Leigazolni le tudnánk, csak nem akarjuk.
  • Taranov
    Salihamidzis pótlására kell véleményem szerint.
  • Taranov
    Még Diegot sem tudnánk leigazolni, attól tartok. Nem is igazán anyagi okokból, csak a Brémában jobb játszani. Egy Juninhoval megfognánk az isten lábát, de ennek tényleg nincs realitása sajnos.
  • B0B0
    Nem szidom, csak a képességeit mérlegelem. Amúgymeg, mire való a topic ha nem arra, hogy játékosokról dumáljunk?
  • OPM
    Igazán befejezhetnéd már a szidását. Legalább addig amig nem láttad/láttuk bayern mezben játszani... htx.
  • 5w0rdf15h
    hja énis kiváncsi lennék Van Der Vaart mire lenne képes, mielőtt Hamburgba jött Ajaxba klasszis teljesítményt nyújtott, az meg h hamburg ilyen siralmas idén nem az ő hibája...szal szvsz a csapatépítésbe beférne
  • Gabe18
    Hát Van der Vaar-t bőven erősités lenne ebbe a mostani csapatba.És mivel vannak irányitói képességei,nálunk nagy dolgokra is képes lehetne.
    Altintop azon kivül hogy ingyen volt,semmi hasznot nem hordoz szerintem se.Ilyen játékosunk van tiz másik is.Szerintem sima tucatember... (de jo hogy ide nem irnak Schalke szurkolók... )
  • B0B0
    Azt sem értem igazán, mi a szarért vettünk meg Altintopot, ugyanaz lesz a sorsa, mint Ali Daeinek meg Kariminek!
  • B0B0
    Ilyen Van der Vaart-okkal semmivel sem leszünk előlrébb. Ide nagy ember kell, a híres vonulat (Beckenbauer, Rumennige, Mätthaus, Scholl, Effenberg, Ballack) folytatása. Mert Van Bommel sajna csak Effe egyik felét (a társak tüzelését) hajtja végre, a kreatív irányítás végett kéne mellé valaki.
  • Gabe18
    De míg Van der Vaart reális cél lehet,addig Gerard vagy Ronaldinho nem az.Mert még ha Höeness meghülyülne,és ki is adna értük 100-120 milliókat (vagy többet,nem tudom mennyi lenne ezeket kivásárolni),egyik se jönne a Bundesligába.
  • 5w0rdf15h
    épp ez a gond h az elmúlt évekbe csak élére rakták a millió eurokat és nem vettek igazi sztár egyéniségeket....és van egy olyan rossz érzésem h Hoeness ugyanúgy skót marad mind ahogy eddig is volt ezen a nyáron is :/
  • B0B0
    A nagyon nálam azt jelentené, hogy Gerrard, vagy Ronaldinho, vagy Juninho... De ugye ismerve Uli bácsit, ez nem a realitás szintje
  • 5w0rdf15h
    hát majd meglátjuk mindenesetre ha erősíteni akarnak, márpedig muszáj, akkor nagyon bele kell nyúlni abba a bizonyos zsebbe
  • B0B0
    Nem tudja tartani tartósan a jó formáját. Nem véletlen, hogy ott van ahol...
  • 5w0rdf15h
    persze nem lenne rossz de van der Vaart kalsszikus irányító, Ballack stílusú aki rohadt jól lő távolról, nagyon jók a szabadrúgásai stb..
  • B0B0
    Én Lúciót vinném föl irányítónak, eszméletlen jó a középpályán is, látnak a labdái! Ismael meg a helyére!
  • 5w0rdf15h
    van der Vaartot pl irányítónak
  • France men
    Egy szétesett csapat szétesett teljesitményei ezek már sajnos...
    Jövőre bele kell nyulni Uli papának abba a skót pénztárcájába és addig megsem jönni külföldröl amig nem szállit 2-3 meghatározó spílert...
  • Taranov
    Ha ez a vége, akkor ez az elmúlt hetek eseményei után tragikomikus.
  • Nyugika
    áhh... 1-1 nem hiszem el h még a borussiát se tudjuk legyőzni
  • France men
    :)
    És a PSV nevet is felvesszük? :D
  • 5w0rdf15h
    1. és 3. kurvajólnézki
  • B0B0
    Reméljük ők a játékot fontosabbnak tartják majd.