14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
DJ BP #3269 aha Van Persie 22 bajnoki 11 gól. Csatárposzton játszik mint a huzat, sztem jobban járnátok vele mint Robbennel, mondjuk drágábban adná az Arsenal fiatalját, mint a Chelsea :) -
#3268 Robben jobb lenne ;) Robben gólerős csatár, Van Persie inkább támadó középpályás -
#3267 Mondjuk lehet, hogy nem, mert a transfermarkt.de szerint Robben jóval drágább. -
#3266 Ő még talán jobb lenne. -
OPM #3265 hja Robben lefújva, viszont van Persie az új tárgyalófél :) -
#3264 Új hír? -
#3263 Robben tárgytalan :( -
#3262 nah újabb név a kalapban....Robben és Camoranesi után Quaresma is bekerült a képbe :D -
#3261 Hát igen, ő sem fiatal -
#3260 Az igaz.. meg giggs. -
#3259 A MU-nak öreg a középpályája (pl. Scholes) -
#3258 mu az bolond... 25 millio euro.. Brazzo kétszer annyira tud küzdeni és a képességei sem rosszabbak és szerintem a Bundesben még vannak egy páran akik ugy teljesitenek ahogy Harg, nah de ajd meglátjuk mit nyujt! Hozzáteszem a munak elég erős a középpályája ugyhogy fogalmam sincs hova vették... -
#3257 Lényeg az, hogy Hargreaves távozásával nem vesztünk sokat, ha sikerül betömni azt a középpálya hátsó felében (is). -
#3256 sneijder is kurvajó irányító szal vele csak jól járnánk -
#3255 Na igen, szerintem Robben nagyon sok gondot megoldana ott elől, neki én is nagyon örülnék. -
#3254 inkább jöjjön Sneijder az Ajaxból meg Robben vagy VdV... -
#3253 Az nem baj. Maradjon csak spagettiföldön! :) -
#3252 az egyenlőre csak ábránd... -
#3251 -
OPM #3250 ő mióta tuti? :) -
#3249 Luca Toni??? -
#3248 Sosa, az Estudientes csapatából. -
#3247 argentin -
#3246 Olasz gyerek -
#3245 Schlandrauffon és Altintopon kívül ki jön? -
#3244 Szerintem nem a legrosszabb, kellett már a megújulás. Az viszont sajnos kétségtelen, hogy az Adidas designban nincs a toppon. -
#3243 Ajjaj...hát igen, távozók vannak...de egyelőre a 3 érkező kevés..ígyis rövid volt a cserepad :S -
#3242 nem mai... de igy van 18 millio font azaz 25 millio euroért lezárult az ügy már a hét elején! A mu honlapján is irták...
DANKE SCHOLLLLLLLLLLLLLLLLLL UND BRAAAAAAAAAZZZZZZZZO UND PIZZZAAAAAAAAAA UND SANTAAAAAAAAAAAA UND HAAAAAAAAAAARG UND KARIMIIIIIIIIIIIII UND DREEEEEEEEHER UND mégvalaki?!!!! -
#3241 KÖSZÖNJÜK SCHOLLI !!!!!! SOSEM FELEDÜNK !!! -
#3240 Annyiért menjen, abból egy extrakalsszis irányítót kell venni!
GRAT SCHOLLNAK A BÚCSÚGÓLÉRT! Hiányozni fogsz! -
#3239 ezt már sokszor hallottuk :)
de sajna idén nyáron más nem hiszem h sikerülne visszatartani -
OPM #3238 + mai hír, hogy állítólag Hargreaves 25 milkóért a MUé -
#3237 hja kemény változások lesznek....Scholl visszavonul, Brazzo megy a juvehoz, Pizarro és Karimi szerződését állítólag nem újítják meg...
Rumenigge meg titkolózik
"All I can say is that there will be changes in every area of the team. Players will come and players will go," -
OPM #3236 ez hihetetlen hogy a fél csapat elmegy....
Amúgy remélem figyeltétek az új török játékosunk teljesítményét a mai fordulóban! -
#3235 legalább Scholl gólt lőtt búcsúmeccsén :) -
#3234 Nem értem ezeket! -
Gabe18 #3233 Szerintem nem rossz,de függőleges csíkozással jobb lett volna. -
#3232 nem tetszik :) -
Nyugika #3231 5-2
-
#3230 Nem tetszik