14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • France men
    Lüke Antal :D:D Bommel mellé már csak egy értelmes középplyás kéne.. bár a kis Sosá-ban remélem egy Diego bújt el.. :)
  • Gabe18
    Luca=Lüke Toni
  • Bereet
    Luque ???? Newcastel ?
  • B0B0
    Lükét??? Az ki?
  • France men
    Uli papa alkudott a 13-ből és megszerezte 11-ért Lükét.. :)
  • 5w0rdf15h
    most azt fújják h az Arsenallal tárgyal :)
  • B0B0
    Na tessék, cáfolják Ribéry-t
  • France men
    Szerintem ez nem tesz semmit mert Harg is kint van :):)
    Hu de az a polo ami Lucio-n van az ott van a szeren :o
  • Taranov
    Ez logikus, viszont ami érdekes, bár lehet, hogy nem bír jelentőséggel: az új fan shop katalógusban Brazzo már nem szerepel, Pizarro viszont igen.
  • B0B0
    Háááát, sajna én már nembízok benne, hogy marad. Gondolj csak bele! Kicsit elgondolkozik és rájön, hogy van a csapatban egy Toni, egy Makaay, egy papa kedvence Podolski. Ezek után jön csak ő, akit ráadásul Hitzfeld nem is csíp annyira. Erre még rájön egy lapáttal, hogy biztos kapkodak érte a kisebb csapatok.
  • France men
    Amíg nincs fent az fcb.de-n addig semmi sem biztos! Egy hónapja a Bild ugyanígy bejelntette hogy leigazoltuk ;)
  • Taranov
    Igen, így a csatárgondok enyhültek, feltéve, hogz Pizarro nem megy el.
  • Bercy #3297
    Na kezdésnek nem rossz. Most jöhet Robben és a többiek ;)
    Na meg valami igen csak klasszis iránytó, mert az nagyon hiányzik.
  • Mor3llo
    Most már biztos: Luca Toni 2011-ig aláírt a Bayern Münchenhez
    Luca Toni, a Fiorentina gólzsákja hivatalosan is a Bayern München játékosa lett. Andrea Della Valle, az olasz klub elnöke nagyon szép gesztusnak tartja, hogy a csatár nem egy rivális olasz klubhoz szerződött.

Luca Tonit, a Fiorentina gólzsákját már hónapok óta ostromolta több olasz nagycsapat, de néhány héttel ezelőtt a Bayern München is beállt a kérők sorába.

Olasz sajtóértesülések szerint a Bayern München és a játékos már hónapokkal ezelőtt megegyezett egymással, ám erről hivatalos tájékoztatás nem született.

Most viszont az már bizonyos, hogy a gólerős középcsatár Münchenben folytatja pályafutását: Luca Toni 2011-ig írt alá a Bayern Münchenhez.

„Az, hogy Toni a Bayern Münchenhez ment, nem egy másik olasz csapathoz, nagyon szép gesztus a részéről” – értékelte a klubcserét Andrea Della Valle, a Fiorentina elnöke.

A támadó is nagyon szép emlékekkel távozik a toszkán városból.
    „Firenze mindig nagyon fontos lesz számomra. Két gyönyörű évet töltöttem itt, és rengeteg barátot szereztem.”

A jelenleg sérüléssel bajlódó támadó a két szezon alatt 49 gólt szerzett a Fiorentina színeiben.
  • B0B0
    Hát reméljük, nem jut Rizitelli sorsára
  • 5w0rdf15h
    sokmindenki hallja úgy csak az a baj h még nem jelentették be hivatalosan :(
  • DJ BP
    Tonit úgy hallom megvettétek 13 milláért
  • B0B0
    Vater nyilatkozta hét elején, hogy valszeg marad...
  • France men
    Robben nem olyan tárgytalan hisz az apja minket akar!! Remélem hallgat a Vaterra és ha jol tom még nem irt alá semmit a cselszivel! De ezt még hét elején hallottam!!
  • B0B0
    Hát igen, a legnagyobb szükségünk egy klasszisirányítóra van! Csak hát az ugye pénzbe kerül. Bár én Schlaudrauffban nagyon bízok!
  • 5w0rdf15h
    pontosan irányító még mindig nincs....1 csatár is kell legalább
  • Taranov
    Úgy hallottam, hogy Robben is tárgytalan. Marad Ribéry és Toni. Ha kettejük közül csak egy jön be, akkor sem mondhatjuk, hogy nagyon bevásároltunk volna.
  • B0B0
    Szerintem Quaresmát szétrúgták volna. Ő nagyon technikás, de törékeny
  • 5w0rdf15h
    nah Quaresma tárgytalan...viszont 2 fiatal brazil tehetséget is kinéztek a Libertadores kupa döntős Gremioból
  • France men
    kimondta :P :D Én csak örülök neki!!
  • B0B0
    Az nem baj :)
  • France men
    Ribery 85% Mai német lapértesülések szerint...
  • 5w0rdf15h
    hát a Ribery, Quaresma, Robben trióból mind1 szvsz h melyik jön mindenképpen minőségi igazolás lesz
  • B0B0
    Egyetértek, bár Schlaudrauffal mindenkéépen jól jártunk!
  • Bercy #3280
    Na azok a nevek akik a cikk alján fel vannak sorolva szépen jöhetnek még és akkor télleg nagybevásárlás van. De eddig ez nulla...
  • B0B0
    Aha
  • Mor3llo
    A kieső 'Gladbach volt balhátvédje.Már volt válogatott is.Nem felejteném el, hogy Podolskin kívül a 2. igazán ballábas játékosunk...
  • B0B0
    Az ki?
  • Mor3llo
    Marcell Jansen a miénk :)
  • B0B0
    Igen, ez nem rossz felfogás :)
  • 5w0rdf15h
    Van Persie csatár
  • DJ BP
    tudom, az Arsenal nehezebben válik meg a fiataljaitól mint a Chelsea a fiataljaitól (látod szóismétlés azért hagytam ki:)
  • Bercy #3272
    Vegyük meg mindkettőt és le van tudva a gond :)
    Itt lenne az ideje kinyitni azt a skót pénztárcát, mert a klubbnak lenne pénze csakhát nekünk mindig "fiatal tehetségeket" kell vásárolni...
  • B0B0
    Azt hittem szélső középpályás, a VB-n az volt.
  • Taranov
    Mindketten 23 évesek tudtommal :-)