14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#3309 Lüke Antal :D:D Bommel mellé már csak egy értelmes középplyás kéne.. bár a kis Sosá-ban remélem egy Diego bújt el.. :) -
Gabe18 #3308 Luca=Lüke Toni -
Bereet #3307 Luque ???? Newcastel ? -
#3306 Lükét??? Az ki? -
#3305 Uli papa alkudott a 13-ből és megszerezte 11-ért Lükét.. :) -
#3304 most azt fújják h az Arsenallal tárgyal :) -
#3303 Na tessék, cáfolják Ribéry-t -
#3302 Szerintem ez nem tesz semmit mert Harg is kint van :):)
Hu de az a polo ami Lucio-n van az ott van a szeren :o -
#3301 Ez logikus, viszont ami érdekes, bár lehet, hogy nem bír jelentőséggel: az új fan shop katalógusban Brazzo már nem szerepel, Pizarro viszont igen. -
#3300 Háááát, sajna én már nembízok benne, hogy marad. Gondolj csak bele! Kicsit elgondolkozik és rájön, hogy van a csapatban egy Toni, egy Makaay, egy papa kedvence Podolski. Ezek után jön csak ő, akit ráadásul Hitzfeld nem is csíp annyira. Erre még rájön egy lapáttal, hogy biztos kapkodak érte a kisebb csapatok. -
#3299 Amíg nincs fent az fcb.de-n addig semmi sem biztos! Egy hónapja a Bild ugyanígy bejelntette hogy leigazoltuk ;) -
#3298 Igen, így a csatárgondok enyhültek, feltéve, hogz Pizarro nem megy el. -
#3297 Na kezdésnek nem rossz. Most jöhet Robben és a többiek ;)
Na meg valami igen csak klasszis iránytó, mert az nagyon hiányzik. -
#3296 Most már biztos: Luca Toni 2011-ig aláírt a Bayern Münchenhez
Luca Toni, a Fiorentina gólzsákja hivatalosan is a Bayern München játékosa lett. Andrea Della Valle, az olasz klub elnöke nagyon szép gesztusnak tartja, hogy a csatár nem egy rivális olasz klubhoz szerződött.
Luca Tonit, a Fiorentina gólzsákját már hónapok óta ostromolta több olasz nagycsapat, de néhány héttel ezelőtt a Bayern München is beállt a kérők sorába.
Olasz sajtóértesülések szerint a Bayern München és a játékos már hónapokkal ezelőtt megegyezett egymással, ám erről hivatalos tájékoztatás nem született.
Most viszont az már bizonyos, hogy a gólerős középcsatár Münchenben folytatja pályafutását: Luca Toni 2011-ig írt alá a Bayern Münchenhez.
„Az, hogy Toni a Bayern Münchenhez ment, nem egy másik olasz csapathoz, nagyon szép gesztus a részéről” – értékelte a klubcserét Andrea Della Valle, a Fiorentina elnöke.
A támadó is nagyon szép emlékekkel távozik a toszkán városból.
„Firenze mindig nagyon fontos lesz számomra. Két gyönyörű évet töltöttem itt, és rengeteg barátot szereztem.”
A jelenleg sérüléssel bajlódó támadó a két szezon alatt 49 gólt szerzett a Fiorentina színeiben. -
#3295 Hát reméljük, nem jut Rizitelli sorsára -
#3294 sokmindenki hallja úgy csak az a baj h még nem jelentették be hivatalosan :( -
DJ BP #3293 Tonit úgy hallom megvettétek 13 milláért -
#3292 Vater nyilatkozta hét elején, hogy valszeg marad... -
#3291 Robben nem olyan tárgytalan hisz az apja minket akar!! Remélem hallgat a Vaterra és ha jol tom még nem irt alá semmit a cselszivel! De ezt még hét elején hallottam!! -
#3290 Hát igen, a legnagyobb szükségünk egy klasszisirányítóra van! Csak hát az ugye pénzbe kerül. Bár én Schlaudrauffban nagyon bízok! -
#3289 pontosan irányító még mindig nincs....1 csatár is kell legalább -
#3288 Úgy hallottam, hogy Robben is tárgytalan. Marad Ribéry és Toni. Ha kettejük közül csak egy jön be, akkor sem mondhatjuk, hogy nagyon bevásároltunk volna. -
#3287 Szerintem Quaresmát szétrúgták volna. Ő nagyon technikás, de törékeny -
#3286 nah Quaresma tárgytalan...viszont 2 fiatal brazil tehetséget is kinéztek a Libertadores kupa döntős Gremioból -
#3285 kimondta :P :D Én csak örülök neki!! -
#3284 Az nem baj :) -
#3283 Ribery 85% Mai német lapértesülések szerint... -
#3282 hát a Ribery, Quaresma, Robben trióból mind1 szvsz h melyik jön mindenképpen minőségi igazolás lesz -
#3281 Egyetértek, bár Schlaudrauffal mindenkéépen jól jártunk! -
#3280 Na azok a nevek akik a cikk alján fel vannak sorolva szépen jöhetnek még és akkor télleg nagybevásárlás van. De eddig ez nulla... -
#3279 Aha -
#3278 A kieső 'Gladbach volt balhátvédje.Már volt válogatott is.Nem felejteném el, hogy Podolskin kívül a 2. igazán ballábas játékosunk... -
#3277 Az ki? -
#3276 Marcell Jansen a miénk :) -
#3275 Igen, ez nem rossz felfogás :) -
#3274 Van Persie csatár -
DJ BP #3273 tudom, az Arsenal nehezebben válik meg a fiataljaitól mint a Chelsea a fiataljaitól (látod szóismétlés azért hagytam ki:) -
#3272 Vegyük meg mindkettőt és le van tudva a gond :)
Itt lenne az ideje kinyitni azt a skót pénztárcát, mert a klubbnak lenne pénze csakhát nekünk mindig "fiatal tehetségeket" kell vásárolni... -
#3271 Azt hittem szélső középpályás, a VB-n az volt. -
#3270 Mindketten 23 évesek tudtommal :-)