14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
Zsolcz #3348 Ja gyertek má gumiba a Gyuri és Zsolczai original topikjába! felakarjuk éleszteni a Gumit! -
Zsolcz #3347 Makaayt nem szabad elengedni! Remélem Klose nem jön mert akkor mehet Makaay és én azt nem akarom! -
Zsolcz #3346 JEEEEEEEEEE! csá bayern drukkerek én is az vok! -
#3345 Miroslav Klose: Mindenkéép a Bayernban fogok focizni!
Érdekes, a nemzeti sport most épp nem tartja biztosnak Ribértyt -
OPM #3344 sry, visszavonom! most olvasom hogy simán lehet még a dologból valami -
#3343 Borzalmas=Schlaudrauff és ő kibaszott jó! Megjegyzem, irányító poszton! -
#3342 jah télleg :) -
#3341 Úgy tudom, hogy jövőre még marad, de várható, hogy Rensing egyre többet fog játszani. -
#3340 Kahn az amúgy marad még vagy 'nyugdíjba' vonul? -
#3339 így igaz, a két sztárigazolásra gondoltam :) -
#3338 Szerintem Ribéryt szánták irányítónak.
Az előbbi felsorolásból kimaradt egyébként a k*rvadrágán megvásárolt Sosa. -
OPM #3337 de az biztos hogy már nem beszélni magyar :D -
#3336 igen? akkor az tárgytalan :( -
OPM #3335 Klose hetekkel ezelőtt hosszabbított a Werderrel. Vagy tudok valamit rosszul? -
#3334 Van der Vaart, Sneijder v akár Diego
bár én még a Klose bizniszre is számítok ;) -
#3333 Gondolom Ribery-re és Toni-ra gondolt. Remélem úgy fognak nálunk is teljesíteni ahogy azt előző csapatukban tették ;)
Már csak egy klasszis irányító kéne. Arra a posztra ki, kit várna a legszívesebben? -
#3332 5 új igazolás van :D márha Ribery valóban jön :)
Aachenből a fiatal srác vmi borzalmas neve van :DDDdd
Altintop a schalketól
Jansen a Gladbachtól
Toni ugye a Fiotól
és most elvileg Ribery
-
#3331 jól játatok mind2 eddigi igazolással -
#3330 az OM oldalán már hivatalosan írnak Riberyről -
#3329 hát franciák mostani meccsén szép gólt lőtt :) meg szinte mindenhol feltünt szélen középen hátul majd kiderül -
#3328 Hát remélem, hogy ez igaz. -
#3327 Elvileg miénk Ribéry 25 ropiért
Azt halkan megjegyzem, hogy Ribéry irányítóként kezdte pályafutását! :) -
#3326 Lehet sokmindent és sokfélét mondani, de egy biztos, az egész eddigi bevásárlás fabadtkát sem ér, ha nem vesznek egy világklasszis irányítót! -
#3325 Úgy hallottam, hogy eddig csak annyiért igazoltak, amennyiért Hargreavest eladták, szóval van még pénz :) -
#3324 hát Klose elvileg jönni fog ha minden igaz :)
viszont irányító posztra....ha oda nem igazolnak megint nagy szar lesz az egész -
#3323 A Klose-Toni csatársor lenne a legjobb eset, de ebben én nem merek reménykedni, de egy Poldi-Toni páros is képes lenne nagy tetteket végrehajtani, csak Poldi még egy kicsit önző.
A jobboldal nem gyengült szerintem, Brazzo úgyis csak kifelé jött volna a formájából, ahogy öregszik, Hamit viszont fog még fejlődni.
-
#3322 hát jobboldalra is kéne még ember meg csatár persze így h Pizza is elment :(
ja meg hát klasszikus irányító még mindig nincs... -
#3321 Egyébként az idei bevásárlás (eddig) nem komolyabb a tavalyinál. Bár nagyon ígérgetnek, de Toni és Altintop kb. a tavalyi Poldi-Van Bommel pároshoz hasonlítható.
Ha az ígéreteknek hiszünk, akkor 2-3 játékos még várható. -
#3320 Lehet túl sokszor rúgott be :D Egyszer kétszer elkapták ittas vezetésért azt tudom és meg is büntette a klub de gondolom nem ez miatt.. -
#3319 Ez senki sem tudja -
#3318 Én meg azt sajnálom hogy mostanábn nem játszott eleget.. inkább a beképzelt Poldi játszott és amikor Pizza beállt a Madrid ellen is mit művelt ezt nem látta Hitzfeld meg a vezetőség!? Miért csak padozott mindig? :|:| :S -
#3317 Az engem is bánt természetesen, legalább kaphattunk volna érte valami pénzt. -
#3316 Én is megértem, én amiatt vagyok dühös, hogy nem tartották meg, hagyták elmenni -
#3315 Én megértem, ha a Chelseaben is meg tudja majd állni a helyét, ahhoz csak gratulálni tudok.
A Bayernnél nem becsülték meg eléggé, holott szerintem Makaaynál és Podolskinál is jobb teljesítményt nyújtott. -
#3314 Na bassza meg!!!! :(((((((((( -
#3313 Az nso időben észlelt.. :D -
#3312 17 millió font = 25 millió euró :) -
#3311 nem 17 hanem 25 milla de teljesen mind1 ennyiért megérte eladni -
#3310 Hargreaves elkelt 17 milkáért
Barca topicban azt beszélik, el akarja vinni Laporta Makaay-t. Tudjátok mit? Vigye!