14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Zsolcz
    nem mehetek gumiba
  • OPM
    http://www.youtube.com/fcbayern
  • France men
    Oli csak egy van! Köszi...
  • B0B0
  • Taranov
    nem semmi.
  • OPM
    ütős kis videó olliról
  • leoon
    hiányzik hát, ha valaki a bayern ellen játszik az soha nincs nyugodt helyzetben remélem 1-2 év múlva 1 nyerő csapat lesznek és 2001 után ismét megnyerik a Bl-t!
  • Zenszkij
    Ez a Klose nektek mocskosul kéne, Lüketónival óriási párost alkotnának amíg ez a Podolski végre felnő...Nagyon hiányzik egy jó Bayern a bl-ből is.
  • B0B0
    Ez van :)
  • Taranov
    Igen, bocsánat :)
  • 5w0rdf15h
    hetedik :D
  • Taranov
    Azért ez az újságíró sem lehet nagyon tájékozott, hiszen nem a 4. átigazolásunk lehet meg Klose személyében, hanem a hatodik, illetve Höness 15-20 milliós mondata szerintem még régebbi.
  • Taranov
    Pedig már lelombozódtam ezt olvasva:

"Az átigazolási szezon ezennel a Bayernnál véget ért, nem akarnak további vásárlást lefolytatni, most pihennek pár hetet, aztán nekigyűrkőznek a következő szezonnak."
  • B0B0
    Én igen :)
  • banok
    idén a Sahtar-Sevilla meccsnél jobbat nem nagyon láttam.
  • B0B0
    Ezt még kifelejtettem:
    Uli Hoeness mindenkképp még idén a csapatban akarja látni Klosét!
  • B0B0
    Akkor örülök, hogy jól szórakoztál :) Nekem magasabbak az igényeim nemzetközi meccseknél
  • B0B0
    Hát szerintem meg ott is csak a győzelem a reális feladat, lévén, hogy gyengébb, mint a német bajnokság
  • banok
    azért unalmasnak nem nevezném. Gyakaran ott jobb meccseket láttam idén mint a BL-ben.
  • Gabe18
    Ez bizony igaz.
    De azért a csoportkörön (meg előtte ha kell selejtezni) rutinból is át kéne menni,utánna meg már nívósabb ellenfelek is jöhetnek.
    Meg amúgy sem szabad lebecsülni senkit.Ha már egyszer elindulunk a sorozatban,akkor a Bayern nevéhez méltóan kéne szerepelni.
  • B0B0
    Az az UEFA más volt, mint a mai. Az egy színvonalas parázsmeccsekkel teli, a bajnoki címről éppencsak lemaradt csapatok kupája volt. Ma meg... a szar középmezőny beli csapatok színvonaltalan, unalmas versenye.
  • Gabe18
    Rettentő nagy csalodás lenne számomra ha az UEFA-ban nem probálnánk meg a legtöbbet elérni.
    Máig az egyik legszebb emlékem mikor 95-96-os idényben megnyertük Klinsmann vezérletével aki 15 gólt rúgott abban a sorozatban (ami azóta is csúcs az egy idényben lőtt gólok tekintetében nemzetközi kupában).
  • France men
    Oh köszönöm! Egyébként csak azt mondtam hogy te biztos érted mert jol nyomod a németet ;) De köszi a forditást! Remélem sikerül beilleszkedniük, bár Ribery nem biztos hogy őszinte volt mert amig még nem igazoltuk le olyasmiket hallottam hogy nem szeretne a Bundesligába igazolni meg hogy a Spanyol bajnokság jobban tetszik neki! Nah de majd Sagnollal és Ismaellel jol elbeszélgetnek aztán majd megtanulja a Deutsch-ot és minden jó lesz! :):) DE szerintem Uli 30 évig nem csinál ehez hasonló nagybevásárlást :D
  • B0B0
    Ezt még elfelejtettem, hogy Hoeness fontosnak tartotta, hogy mind Ribéry, mint Toni nagyon szívesen jöttek ide, mindkettejük egyik álma volt a Bayern München.

Na szerintem ez nagyon fontos, egy álmuk teljesült, így nagyon könnye lehetnek közönségkedvencek Münchenben.
  • B0B0
    Ugye elnézed nekem, hogy nem nézem végig őket. Annyit mondott a sajtó kérdései előtt Hoeness, hogy fontos volt az, hogy ilyen hamar meg tudták szerezni a két külföldi játékost, mert így van 2 hónap arra, hogy megtanuljanak valamennyit a nyelvből, beilleszkedjenek a közegbe és tudjanak Hitzfelddel kommunikálni. Beszélt még arról is, hogy ennek a bevásárlásnak egyértelműen az a célja, hogy visszanyerjék az embereket az Allianz Arénába és megnyerjék a bajnokságot (erre külön kitért, hogy csak ez az elfogadható eredmény), viszont ami engem meglepett, nem koncentrálnak annyira az UEFA kupára, mindeképp a jövő évi BL ad motívációt. Szerintem nem minden játékos áll mondjuk így hozzá...
    Az átigazolási szezon ezennel a Bayernnál véget ért, nem akarnak további vásárlást lefolytatni, most pihennek pár hetet, aztán nekigyűrkőznek a következő szezonnak.

Egy újságíró megkérdezte,hogy akkor most ugye üres a kassza. Azt mondták, ez nem így van, ment a köntörfalazás, hogy hitelek, meg stb.
  • France men
    Itt vannak a csütörtöki sajtótájékoztatók! BOBO te biztos értesz belőle mindent nekem ahoz még sokat kell tanulnom csak tudom hogy neked van középfokúd :P:P:P
    Sajtó T. 1. rész
    Sajtó T. 2. rész
    Sajtó T. 3. rész
    Nekem eddig az az általad emlitett fekete mez tetszett a legjobban! Amiben legyőztük a cselszit és azelőtt az árzenalt hagytuk benne faképnél! Máskérdés hogy a cselszi jutott tovább :ASD :):)De nekem iszonyat bejött, csak sajnos nem birtam venni!! Kár hogy már nem az van de a bordo sem rossz! Nekem is van egy opelos de nem fekete és a mostani fehér is megvan, nekem nagyon tetszik bár nem volt olcso.. De én is tervezem ezt a csikos mezt.. ;)
    Itt viritok a fehérben :D:D
  • Gabe18
    Hát nekem most is van kettő.Az egyik régi még OPEL-es az a nagyon sötét kék (sokan feketének nézik),meg a 2 évvel ezelőtti piros-fehér.
    Mindkettő nagyon jó anyagból van,ezek jók voltak.
    Remélem ez is jó...
  • Taranov
    A fekete BL-es mez nagyon szar volt, a minősége is, illetve a rávarrt Bayern-logó dörzsölte mindenkinek a bőrét, nagyon bosszantó, szóval gondold meg.
    Én Bayern mezt soha.
  • Gabe18
    Hm...17.000 az új mezünk.Nem ócsó,de erősen gondolkodok a kigazdálkodásán.Tetszik ez a csíkos megoldás.
  • B0B0
    Hát Toni-ra én is nagyon kíváncsi vagyok, mit tud majd némethonban.
  • Gabe18
    Klinsmann 18-asába meg asszem Görlitz játszik.Hát ott még lesz mit bepótolni asszem...
  • France men
    Toni pedig Elberét ugyhogy ... :D
    _________
    Schlaudraff nem volt semmi amikor ellenünk a félpályáról indult és megbolonditott mindenkit majd berúgta... ;) Ezt megcsinálhatja majd most is.. :P
  • B0B0
    Schlaudrauff nagyon jó, én többször láttam, nagyon nagy a játékintelligenciája. Altintop szerintem is csak egy ilyen töltelékembernek jó...

Klose sokkal jobb mint a mai Makaay, persze kérdés ő meddig tudja tartani ezt jó formáját, ugye Makaay is csúcson volt amikor hozzánk jött.
  • Taranov
    Ezen az utolsó bekezdésen behaltam :D
  • Bercy #3354
    Ribery megkapta Scholl mezét. Remélem hasonlóan is fog teljesíteni, mint Scholl annak idején.
  • Gabe18
    Na Ribery-nek örülök,kicsit megnyugtató a tudat hogy tudunk mi jó játékost igazolni,más nagy klubok orra elől is ha nagyon akarunk.Ráadásul egy ilyen idény után,és egy BL nélküli előtt....

Hát Toni,Ribery,mindenkép előrelépés,Sosa sötét ló (egyszer már beleválaszthatnánk...), Schlaudrauff-Jansen,nem tudom,,Altintop alapból nálam full töltelék hogy többen legyünk,de most a brazil meccs után is sokan dícsérték.

Ha még lenne egy Van der Vaart középre,azt mondanám nagyon nagy 2-3 év áll előttünk,de igy is biztató,mert a meglévő keretből+ezek,már Hitzfeld kovácsolhat egy tuti cspatot,ami németországban mindent visz,és az európai porondon is bárkivel szemben kiállhat úgy hogy ne legyen reménytelen.

Mondjuk én Klose-t is szivessne látnám itt,de akkor Makaay megy.Nem tudom mivel járnánk jobban.Igazából egyikük se futott most olyan nagy idényt (bár Klose inkább a végére eresztett le,a Werder-el együtt).

Visszont dögöljek meg ha megértem hogy Santa Crúz mit keres még mindig itt??!! Hát nem igaz.Ennek valami örökös bérlete van ide vagy micsoda?Pizarro-t elengedjük,pedig az egész idényben megbizható volt,ha beállt gólokat lőtt,új lendületet adott a csapatnak.A Santa meg jo ha hasra nem esik a labdában de még mindig itt van.Hát mér nem vitte már el a Betis vagy a Siófok,vagy az UFO-k,vagy én már nem bánom ki.
  • Gabe18
    "LUCA TONI A 9-ES MEZT, FRANCK RIBÉRY, PEDIG A 7-ES MEZT KAPTA A BAYERN SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJÁN!!!!

(fcbayernmunchen.hu)

• Taranov
    Végülis Rummeniggének is igaza van, egy évért nem érdemes 10 milliónál többet kifizetni, legalábbis én egyetértek vele.
  • pokercucu