Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Ezek közül csak Juventus méltó ellenfél.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Rudee
BL, A csoport: Bayern M., Juventus, C. Brugge, Rapid W.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Sheva
Michael Ballack, a német válogatott és a Bayern München ásza kijelentette, hogy õszig van ideje a csapatának, hogy megfelelõ szerzõdésajánlattal álljon elõ. Ezt alátámasztotta Uli Hoeness elnök is, és elmondta, hogy nincs miért pánikba esnie a gárda szimpatizánsainak, mert már közel a megegyezés. A 28 éves futballistát a Real Madrid, az Inter és legutóbb a Manchester United is megkörnyékezte, de õ eddig minden ajánlatot elutasított. Ballack szíve szerint maradna a rekordbajnoknál, de ha nem kapja meg a kívánt fizetésemelést, akkor elgondolkozik a távozáson.
- Belõle csak egy van, pótolhatatlan számunkra - mondta Uli Hoeness.

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Lucio feje mindent visz 😄DDd

Rudee
Makaay örül, Ballack harcol, aztán hármasban örülnek. Nemsokkal késõbb már négyen, eközben Santa Cruz fejel.

Sheva
Leverkusen - Bayern 1:5

Jancker
Pontosan! Jaj de várom már a holnapot :-D

Es gibt nur ein FC Bayern!

Thomsen
Végülis a legtöbbet a játékuk láttán fogjuk megtudni.

Jancker
Karimi Ázsi legjobb választáson lett elsõ.....
Ottl az ifiktõl jöt fel, Drehert meg már mondták

Es gibt nur ein FC Bayern!

Zolcsi01
Dreher már ezer éve Bayernes csak mostanában kapusedzõsködött és nem focizott! (szóval már elég öreg)

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Taranov
Egy ismeretlen arc is sok.
Egyébként én nem foglalkozom olyan rég a focival, szóval Ottl, Dreher, illetve Karimi teljesen ismeretlen.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

olyan sok ismeretlen arcot látsz? 😮
idén nem költekezte túl magát a vezetés... 😊

Taranov
A weboldalra felrakhatnák az új játékosok "névjegyét", mert így nehéz lesz megismerni õket :-(

<#eljen><#taps><#eljen>

Rudee

Rudee

Taranov
Ez igaz, ha Beckham nem lenne jó játékos, nem jutott volna idáig.

Nh Shevits
dezsávû:
Beckham - Man.Utd kapcsolat. Beckham-et is csak egy médiagyereknek tartották pedig jól játszott akárki akármennyire szidja. Ballack-kal is ugyanez szerintem: sokaknak nem szimpi, de nagyon megéreznétek a hiányát! Eldõl...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Prinz Poldit szépen leigazoljuk a szezon végén, Schweini átveszi a karmester szerepet és nagyon durva lesz a csapat 😊

Taranov
Schweinsteiger pár éven belül simán eléri Ballack szintjét, de addig tényleg jó lenne megtartani.

inkább legyünk gyengék, minthogy ez a nagyképû-színész maradjon... (szvsz)

Nh Shevits
nem akarok beleszólni mint Man Utd-fan, de Ballack nélkül elég gyérek lennétek. létfontosság hogy megtartsátok. Ballack a német válogatottban is bizonyítja hogy klasszis itt nincs vita!

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Taranov
Ha fotózzák, akkor játszik jól 😊
Egyébként ilyen játékost nem nagyon tudna venni a Bayern a Ballackért kapott pénzbõl (ha eladják, persze).

Hát szerintem meg ne menjen,hanem inkább irjon alá új szerzõdést.Ha eladjuk,ilyen szintû játékost mi ugyse tudunk venni,mert a Bundesliga nem túl népszerû a sztárjátékosok között.
Ballack igazi hangulatjátékos,ha jó napja van,bármire képes,ha rossz,már az elsõ percben akár le is lehet cserélni.Abba bizzunk hogy sokszor lesz jó napja.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Rudee
Már rég vége, 3-1 lett.

Nh Shevits
19.00-kor kezdõdött a Jubilo elleni meccs ügye?
Tudja valaki mennyi az állás? Bayern hivatalos oldalán már valami 3-1-et látok, de nem vágom mi az. Help plz!

Rudee
Madridba szerencsére már jött helyette más.

Buddy
Ballack jobb lenne, ha elmenne, jó adag lóvét kapnának érte (nem beszélve arról, milyen elvárásai vannak)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Rudee

Thomsen
A sztárokat általában én sem, de most, hogy Makaayra nem lehetett támaszkodni a Stuttgart ellen, azért szükségét éreztem Ballacknak.
Persze a favoritom Scholl, Salihamidzic és Zé Roberto, de minden meccset õk sem tudnak megnyerni 😞

Ballack menjen csak szépen, én nem bírom...

Thomsen
Ha Ballack is elmegy, nem tudom mi lesz a Bayernnel.
A Stuttgart ellen nagyon gyenge volt.

Zolcsi01
Nem találta el a labdát!

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Rudee

Thomsen
Hihehetetlen volt ez a meccs. Makaay a negatív hõs.

Sheva
akkor nem érvényes az átigazolás

Falconer
Tudja valaki a most a Romahoz ment játékosokkal mivan? pl Samy
Mert ugye most az a helyzet, hgy a Roma fellebbezését is elutasították, és a leendõ két átigazolási idõszakban le vannak tiltva.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Sheva
jó van na egy picit lemaradtam 😄DDDDD

Taranov
😄

Sheva
Ismael a Bayernben??? <#wow2><#wow2><#wow2>

Taranov
Karimi az szimpi.

Rudee

Falconer
Hát az lehet, csak az infót a Bayern weblapjáról szedtem, ott nem írják, a Dessau weblapja meg egy kalap sz*ar, ott meg nem írnak semmit, egy plakát kép van kirakva júniusból, hogy jön a Bayern 😊, aztán ennyi.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

az ellenfél felállását is illene ideírni <#ejnye1><#gonosz1>

Falconer
Ez mekkora poén, eseménydús meccs lehetett 😊

SV Dessau 1-10 Bayern (H-T: 1-4)

Bayern Munich: Rensing - Sagnol, Jeremies (Mauersberger 46), Ismael, Lizarazu - Hargreaves, Karimi (Ottl 46), Salihamidzic (Rau 46), Scholl - Makaay, Santa Cruz

Attendance: 18,000

Goals: Makaay (4), Santa Cruz (4), Scholl (2)

egyáltalán nem... én a szó legszorosabb értelmében BAYERN FANATIKUS vagyok!

djemba-djemba
komoly harc lesz a középpályáért...
schweini+ze+deisler
sztem õk kérdésesek

Falconer
Nem, de gondolom, hogy ez nyílván túlzás 😄

ismersz? nem túlzás...

Falconer
Hát azért a japán túlzás... Meg nyílván nem fog német tanfolyamra járni, hogy ne kelljen az angol gombra kattintani a weblapokon 😊