14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • B0B0
    Micsoda? Simán!
  • B0B0
    Danke, danke, aber bin ich nicht traurig.
  • Taranov
    Az már úgy rögtön nem lenne olyan nagy üzlet.
  • France men
    Ahogy jöttek a nagy nevek úgy búcsúzni is tudni kell egy nagy névtől... :'( :'( .... DANKE ROY!!!! (hivatalosan is a Feyenordé...)
  • DJ BP
    Mi? Podolski a Werderé lesz Kloséért cserébe?
  • 9csöves9
    szerintem opciót kapott rá a Werder
  • 5w0rdf15h
    pár szót tudok németül sajna csak :DD
  • Taranov
    De tudod, itt nincs joga a Bayernnek szurkolnia annak, aki nem tud németül :)
  • 5w0rdf15h
    akkor magyarul is
  • OPM
    Zugänge: Miroslav Klose (Werder Bremen)

Dafür könnte Lukas Podolski als Tauschobjekt an die Weser wechseln.

uh
  • France men
    Meg Kloseval nagyon jól megértették egymást a válogatottban! Hát most már klubszinten is együtt játszhatnak, ugyhogy hajrá! ;)

Pénteken elkezdődik a felkészülés a Säbener Straße-n!!!! Hu de várom már!!
  • Gabe18
    Mondjuk Podolskinak a válogatottban voltak már nagyon jó meccsei.Csak hát a Bayernben eddig ezt ritkán hozta.Igaz,Magath alatt kevés szerepet kapott,ugyhogy még minden lehet belőle.Amit eddig hozott,az azért kevés.
  • Taranov
    Egyetértek, ha Podolski ekkora sztár lett, akkor Hanke, és Schlaudrauff miért nem?
  • B0B0
    Klose nem 20 éves, úgyhogy vár.
  • Zenszkij
    Túl van fújva ez a Podolski, nem egy szupersztár, jó játékos de ennyi, a Klose - Toni csatársor sokkalta ütőképesebb lesz. Ribery is jó. Itt volt az ideje, hogy a Bayern végre vegyen játékosokat, akik ismét odajuttatják az európai élklubok elit kerekasztalához. Jövőre tuti a bajoroké lesz a bajnoki cím, és a csapat is tovább érlelődhet az Uefa kupában, hogy utána eredményes lehessen a bl-ben.
  • Gabe18
    Hát ha Klose és Toni nagyából azt hozza amiért vettől,akkor Podolski massziv kispadozásra készülhet asszem.Vagy a mult évihez képes 300%-ot javul a teljesitménye,és akkor harcban lehet a kezdő helyért...
  • banok
    és mi lesz Podolskival? Ő a kedvencem... :(
  • B0B0
    Ribéry portré fasza videókkal!

Húú, ez a srác tényleg iszonyat jó. Én csak a VB-n láttam ahol mérsékelten kitűnt, de amiket ezekben a videókban művel
  • B0B0
    Zé Roberto a Santosból jött vissza
  • Taranov
    Idén lehet, hogy túlszárnyaljuk az Intert meg a Realt igazolások tekintetében :)
  • Mor3llo
    Azért jó ám ezeket a neveket olvasni :)
  • 5w0rdf15h
    hát nem semmi ez a rengeteg igazolás le a kalappal a Kaiser előtt :)
    összegezve akkor:
    Sosa (Estudiantes)
    Schlaudrauff (Aachen)
    Altintop (Schalke)
    Jansen (Gladbach)
    Ribery (Marseille)
    Toni (Fiorentina)
    Zé Roberto (Sao Paolo??)
    Klose (Werder)

nem semmi lista :)
  • Taranov
    Miután összehasonlítottam, hogy a Werder hány gólt lőtt az elmúlt pár évben, és a Bayern hányat, akkor nem sajnálom Makaayt.
  • B0B0
    Hozzátok képest csak zsebpénz ;)
  • DJ BP
    Úgy néz ki teljesült a kívánságotok, mélyen zsebbe nyúltak :)
  • Gabe18
    Várunk még egy évet,aztán ha fut még egy jó évet a Werder-el, mivel akkor már szabadon igazolható,majd elcsábitotta volna valami másik külföldi nagy csapat...
  • B0B0
    Annyira biztosan, hogy idén 15-nél megállt....
  • Mor3llo
    Klosének volt 1 gyenge tavasza, Makaay ellenben minden évben stabilan rugdosta a bizonyos számú gólokat.Én biztosan vártam volna még 1 évet.
  • B0B0
    Teljes mértékben egyetértek! Klose jelenleg sokkal gólerősebb, mint Makaay, bár én ennek ellenére szintén Pizzarot tartottam volna meg :/
  • Bercy #3400
    Hja, ott se fog több játéklehetőséget kapni. A Chelsea azért igazolta le, hogy az afrika kupa idején is legyen elég csatáruk.
  • 5w0rdf15h
    és pont a Chelseabe padot koptatni :(
  • Bercy #3398
    Én azért örülök ennek mégha Makaay el is megy (mint ahogy azt kijelentette). Nem árt a vérfrissítés, Makaay már nem volt az igazi. Én egyedül Pizzat sajnálom nagyon, nem becsülték meg eléggé.
  • France men
    Hát Toni, Poldi, Klose, esetleg Makaay ha marad és még ott van Schlaudraff kétlem, hogy a tesze-tusza játékával véletlenül is a kezdő csapatba találja magát :D:D
  • 5w0rdf15h
    inkább santa cruz menne a csába...
  • France men
    Kader komplett
    Miroslav Klose wechselt zum FC Bayern...
    hM! Hoeness mélyen belenyúlt a pénztárcába ami már nem ártott...ez hihetetlen annyira boldog vok!!!!! De attól tartok így elbúcsúzhatunk Roy-tól..
  • France men
    Zé-nek nagyon örülök!

Linkéről annyit, hogy így szól a hivatalos oldalról az interjú (magyar oldalon van fent...)

Fcbayern.de: Nem jelent az problémát, hogy „csak” a Reginalligában fogsz játszani?

Linke: Tudatosan döntöttem így. Sok más dolgom van még Németországban vagy Ausztriában. De a családnak az a legjobb, ha Münchenben vagyok és személy szerint nekem is. Így a fiam is gyakrabban látom. De az is inspirál, hogy fiatal játékosokkal játszhatok együtt. Nekik át lehet adni a tapasztalatot és a helyes irányban tartani őket.
  • B0B0
  • 5w0rdf15h
    Zé Roberto hivatalosan is visszatért :)

Linke csak a fiatalokat jött edzeni elvileg csak ha nagyon nagy szükség van akkor kellene játszania
  • France men
    :)
    Zé megérkezett Münchenbe! Szinte már biztos, hogy leigazoltuk őt is. Linke is visszatért hozzánk bár csak az amatőrökbe de még ki tudja mi lesz :D Lehet be kell majd segíteni a nagyoknak! Igaz ez 38 éves korban már nem egyzerű!
  • Bercy #3390
    Kössz, hogy ezt megosztottad velünk. Pá :C