14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#3430 Micsoda? Simán! -
#3429 Danke, danke, aber bin ich nicht traurig. -
#3428 Az már úgy rögtön nem lenne olyan nagy üzlet. -
#3427 Ahogy jöttek a nagy nevek úgy búcsúzni is tudni kell egy nagy névtől... :'( :'( .... DANKE ROY!!!! (hivatalosan is a Feyenordé...) -
DJ BP #3426 Mi? Podolski a Werderé lesz Kloséért cserébe? -
#3425 szerintem opciót kapott rá a Werder -
#3424 pár szót tudok németül sajna csak :DD -
#3423 De tudod, itt nincs joga a Bayernnek szurkolnia annak, aki nem tud németül :) -
#3422 akkor magyarul is -
OPM #3421 Zugänge: Miroslav Klose (Werder Bremen)
Dafür könnte Lukas Podolski als Tauschobjekt an die Weser wechseln.
uh -
#3420 Meg Kloseval nagyon jól megértették egymást a válogatottban! Hát most már klubszinten is együtt játszhatnak, ugyhogy hajrá! ;)
Pénteken elkezdődik a felkészülés a Säbener Straße-n!!!! Hu de várom már!! -
Gabe18 #3419 Mondjuk Podolskinak a válogatottban voltak már nagyon jó meccsei.Csak hát a Bayernben eddig ezt ritkán hozta.Igaz,Magath alatt kevés szerepet kapott,ugyhogy még minden lehet belőle.Amit eddig hozott,az azért kevés. -
#3418 Egyetértek, ha Podolski ekkora sztár lett, akkor Hanke, és Schlaudrauff miért nem? -
#3417 Klose nem 20 éves, úgyhogy vár. -
Zenszkij #3416 Túl van fújva ez a Podolski, nem egy szupersztár, jó játékos de ennyi, a Klose - Toni csatársor sokkalta ütőképesebb lesz. Ribery is jó. Itt volt az ideje, hogy a Bayern végre vegyen játékosokat, akik ismét odajuttatják az európai élklubok elit kerekasztalához. Jövőre tuti a bajoroké lesz a bajnoki cím, és a csapat is tovább érlelődhet az Uefa kupában, hogy utána eredményes lehessen a bl-ben. -
Gabe18 #3415 Hát ha Klose és Toni nagyából azt hozza amiért vettől,akkor Podolski massziv kispadozásra készülhet asszem.Vagy a mult évihez képes 300%-ot javul a teljesitménye,és akkor harcban lehet a kezdő helyért... -
#3414 és mi lesz Podolskival? Ő a kedvencem... :( -
#3413 Ribéry portré fasza videókkal!
Húú, ez a srác tényleg iszonyat jó. Én csak a VB-n láttam ahol mérsékelten kitűnt, de amiket ezekben a videókban művel -
#3412 Zé Roberto a Santosból jött vissza -
#3411 Idén lehet, hogy túlszárnyaljuk az Intert meg a Realt igazolások tekintetében :) -
#3410 Azért jó ám ezeket a neveket olvasni :) -
#3409 hát nem semmi ez a rengeteg igazolás le a kalappal a Kaiser előtt :)
összegezve akkor:
Sosa (Estudiantes)
Schlaudrauff (Aachen)
Altintop (Schalke)
Jansen (Gladbach)
Ribery (Marseille)
Toni (Fiorentina)
Zé Roberto (Sao Paolo??)
Klose (Werder)
nem semmi lista :)
-
#3407 Miután összehasonlítottam, hogy a Werder hány gólt lőtt az elmúlt pár évben, és a Bayern hányat, akkor nem sajnálom Makaayt. -
#3406 Hozzátok képest csak zsebpénz ;) -
DJ BP #3405 Úgy néz ki teljesült a kívánságotok, mélyen zsebbe nyúltak :) -
Gabe18 #3404 Várunk még egy évet,aztán ha fut még egy jó évet a Werder-el, mivel akkor már szabadon igazolható,majd elcsábitotta volna valami másik külföldi nagy csapat... -
#3403 Annyira biztosan, hogy idén 15-nél megállt.... -
#3402 Klosének volt 1 gyenge tavasza, Makaay ellenben minden évben stabilan rugdosta a bizonyos számú gólokat.Én biztosan vártam volna még 1 évet. -
#3401 Teljes mértékben egyetértek! Klose jelenleg sokkal gólerősebb, mint Makaay, bár én ennek ellenére szintén Pizzarot tartottam volna meg :/ -
#3400 Hja, ott se fog több játéklehetőséget kapni. A Chelsea azért igazolta le, hogy az afrika kupa idején is legyen elég csatáruk. -
#3399 és pont a Chelseabe padot koptatni :( -
#3398 Én azért örülök ennek mégha Makaay el is megy (mint ahogy azt kijelentette). Nem árt a vérfrissítés, Makaay már nem volt az igazi. Én egyedül Pizzat sajnálom nagyon, nem becsülték meg eléggé. -
#3397 Hát Toni, Poldi, Klose, esetleg Makaay ha marad és még ott van Schlaudraff kétlem, hogy a tesze-tusza játékával véletlenül is a kezdő csapatba találja magát :D:D -
#3396 inkább santa cruz menne a csába... -
#3395 Kader komplett
Miroslav Klose wechselt zum FC Bayern...
hM! Hoeness mélyen belenyúlt a pénztárcába ami már nem ártott...ez hihetetlen annyira boldog vok!!!!! De attól tartok így elbúcsúzhatunk Roy-tól.. -
#3394 Zé-nek nagyon örülök!
Linkéről annyit, hogy így szól a hivatalos oldalról az interjú (magyar oldalon van fent...)
Fcbayern.de: Nem jelent az problémát, hogy „csak” a Reginalligában fogsz játszani?
Linke: Tudatosan döntöttem így. Sok más dolgom van még Németországban vagy Ausztriában. De a családnak az a legjobb, ha Münchenben vagyok és személy szerint nekem is. Így a fiam is gyakrabban látom. De az is inspirál, hogy fiatal játékosokkal játszhatok együtt. Nekik át lehet adni a tapasztalatot és a helyes irányban tartani őket. -
#3393 -
#3392 Zé Roberto hivatalosan is visszatért :)
Linke csak a fiatalokat jött edzeni elvileg csak ha nagyon nagy szükség van akkor kellene játszania -
#3391 :)
Zé megérkezett Münchenbe! Szinte már biztos, hogy leigazoltuk őt is. Linke is visszatért hozzánk bár csak az amatőrökbe de még ki tudja mi lesz :D Lehet be kell majd segíteni a nagyoknak! Igaz ez 38 éves korban már nem egyzerű! -
#3390 Kössz, hogy ezt megosztottad velünk. Pá :C