14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Taranov
    Amíg Hildebrand nem ment el Valenciába, rá gyanakodtam, de így már erre nincs esély.
  • Taranov
    Hát valakit mindenképp hozni kell, mert Kahn Olli visszavonul, Dreher meg inkább vésztartalék, mint cserekapus. Szóval ha Rensing lesz az elsőszámú kapus, ami nem lenne baj, akkor is legalább az ifiből fel kéne hozni valakit cserének, de nagyobb esélyt látok rá, hogy vesznek egy elsőszámú kapust :(
  • Gabe18
    Azt nem hinném,viszont ezzel Kahn számára azt hiszem valóban ez az utolsó idény.Ha 2 éve nem őt favorizálta a válogatottban,akkor nyártól sem hinném hogy ez megtörténne.
    Ugyhogy szerintem Rensing sorsa is véglegessen eldől nyáron.Vagy vele számol Klinsi,és akkor marad,vagy veszünk valakit,de akkor Rensing szinte tuti távozik.
  • Mor3llo
    attól sztem még messze áll :D meg Lehmann is hamarabb menne akármelyik csapatba mint ide :D
  • 5w0rdf15h
    nah az kéne még, szegény Rensing
  • OPM
    csak Lehmann-t ne hozza Klinsi, istenem..
  • Mor3llo
    Legyenek csak :)
  • France men
    Lassan a középpályásokból egy új csapatot lehet csinálni, annyian vannak :D
  • B0B0
    Nyártól jön Borowski. Szerintem inkább padozni fog, még Ottl is jobb nála!
  • Gabe18
    Köszi!
  • B0B0
    Thx.
  • OPM
    jááj, első gólnál Lahm nagyon csúnyán röpült XD
  • banok
    7-2 lett a meccsetek. gólok itt
  • banok
    most játszotok Kína ellen és 5-1-re vezettek.
  • B0B0
    Majd Mätthaus lesz a segítője, úgyis imádják egymást! :DD
  • Taranov
    Hát igen, valószínű, hogyha Löw önállóan kapott egy szövetségi kapitányi állást, akkor már nem megy vissza segédedzőnek.
    Viszont abban is bíznunk kell akkor, hogy Klinsmann az új (?) segítőjével is azt produkálja, mint a VB-n :)
  • France men
    Amikor Magath jött és Hitz ment akkor ment vele Henke is, de azt nem tudom mit csinált, ugyanis Hitzfeld TV-nél volt! Magathal Eichorn jött és ő volt a segédedzője és ment is vele Wolfsburgba szóval szntem így eléggé össze vannak nőve az edzők a segítőikkel :):) De most nehezen tudom elképzelni hogy Löw legyen a segéd :D:D:D (valakinek EB-t is kell nyerni ;) )
  • Bercy #4053
    Mit számit az ki a segítője, ha úgy vezeti majd a csapatot ahogyan azt a német válogatottal tette akkor reszkess európa :D
  • OPM
    tuti
  • Gabe18
    Magath-nak biztos hogy más volt a segitője,de név szerint meg nem mondom.
  • B0B0
    Én úgy emlékszem, hogy Magathnál is ő volt
  • Taranov
    És ő is megy vele?
  • France men
    eh :) Henke! Már egy ideje remek párost alkotnak...
  • Taranov
    Most Hitzfeldnek ki a segítője?
  • France men
    Báze ... már csak az a kérdés ki lesz a segítője!!?
  • Taranov
    Ez tényleg jó hír.
  • Mor3llo
    Hihetetlen!!! EL SEM AKAROK HINNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Bercy #4043
    a lehető legjobb választás!
  • OPM
    helyes
  • B0B0
    Na skacok, Klinsmann lesz az edző nyártól!
  • Taranov
    Ott a pont :)
  • B0B0
    Az mindegy :)
  • OPM
    törökökről nem is beszélve ;)
  • Taranov
    :) Én nem ismerem ezt a Pandevet, de nagy gólvágó lehet, mert amikor a háttérben összefoglaló vagy meccs megy, mindig hallom a nevét :)
  • Taranov
    Mármint az a biztos, hogy Beckenbauer nem ül le? Erre gondolnak az utolsó mondatban?

Egyébként elég nagy sztárcsapat lenne a Bayernből, ha még jönnének nagy nevek + Mourinho is. Szerintem Németországból át kell majd helyezniük egy más országba a székhelyüket, mert a Bundesligában nem tipikusak az ilyen sztárcsapatok :)
  • B0B0
    Hát hiába, Rizitelli óta én pesszimista vagyok olasz fronton :)
  • Taranov
    Én sem tudom, miért kell még csatár, de biztos kitalálta a vezetőség, ha ennyit áldozna rá.
  • Taranov
    Kicsit kilóg a lóláb, hogy aki Olaszországból jön, az neked nem felel meg :)
  • B0B0
    Jaj neeeeeeeee!!!!
  • B0B0
    Na ezaz