14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#4070 Amíg Hildebrand nem ment el Valenciába, rá gyanakodtam, de így már erre nincs esély. -
#4069 Hát valakit mindenképp hozni kell, mert Kahn Olli visszavonul, Dreher meg inkább vésztartalék, mint cserekapus. Szóval ha Rensing lesz az elsőszámú kapus, ami nem lenne baj, akkor is legalább az ifiből fel kéne hozni valakit cserének, de nagyobb esélyt látok rá, hogy vesznek egy elsőszámú kapust :( -
Gabe18 #4068 Azt nem hinném,viszont ezzel Kahn számára azt hiszem valóban ez az utolsó idény.Ha 2 éve nem őt favorizálta a válogatottban,akkor nyártól sem hinném hogy ez megtörténne.
Ugyhogy szerintem Rensing sorsa is véglegessen eldől nyáron.Vagy vele számol Klinsi,és akkor marad,vagy veszünk valakit,de akkor Rensing szinte tuti távozik. -
#4067 attól sztem még messze áll :D meg Lehmann is hamarabb menne akármelyik csapatba mint ide :D -
#4066 nah az kéne még, szegény Rensing -
OPM #4065 csak Lehmann-t ne hozza Klinsi, istenem.. -
#4064 Legyenek csak :) -
#4063 Lassan a középpályásokból egy új csapatot lehet csinálni, annyian vannak :D -
#4062 Nyártól jön Borowski. Szerintem inkább padozni fog, még Ottl is jobb nála! -
Gabe18 #4061 Köszi! -
#4060 Thx. -
OPM #4059 jááj, első gólnál Lahm nagyon csúnyán röpült XD -
#4058 7-2 lett a meccsetek. gólok itt -
#4057 most játszotok Kína ellen és 5-1-re vezettek. -
#4056 Majd Mätthaus lesz a segítője, úgyis imádják egymást! :DD -
#4055 Hát igen, valószínű, hogyha Löw önállóan kapott egy szövetségi kapitányi állást, akkor már nem megy vissza segédedzőnek.
Viszont abban is bíznunk kell akkor, hogy Klinsmann az új (?) segítőjével is azt produkálja, mint a VB-n :) -
#4054 Amikor Magath jött és Hitz ment akkor ment vele Henke is, de azt nem tudom mit csinált, ugyanis Hitzfeld TV-nél volt! Magathal Eichorn jött és ő volt a segédedzője és ment is vele Wolfsburgba szóval szntem így eléggé össze vannak nőve az edzők a segítőikkel :):) De most nehezen tudom elképzelni hogy Löw legyen a segéd :D:D:D (valakinek EB-t is kell nyerni ;) ) -
#4053 Mit számit az ki a segítője, ha úgy vezeti majd a csapatot ahogyan azt a német válogatottal tette akkor reszkess európa :D -
OPM #4052 tuti -
Gabe18 #4051 Magath-nak biztos hogy más volt a segitője,de név szerint meg nem mondom. -
#4050 Én úgy emlékszem, hogy Magathnál is ő volt -
#4049 És ő is megy vele? -
#4048 eh :) Henke! Már egy ideje remek párost alkotnak... -
#4047 Most Hitzfeldnek ki a segítője? -
#4046 Báze ... már csak az a kérdés ki lesz a segítője!!? -
#4045 Ez tényleg jó hír. -
#4044 Hihetetlen!!! EL SEM AKAROK HINNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#4043 a lehető legjobb választás! -
OPM #4042 helyes -
#4041 Na skacok, Klinsmann lesz az edző nyártól! -
#4040 Ott a pont :) -
#4039 Az mindegy :) -
OPM #4038 törökökről nem is beszélve ;) -
#4037 :) Én nem ismerem ezt a Pandevet, de nagy gólvágó lehet, mert amikor a háttérben összefoglaló vagy meccs megy, mindig hallom a nevét :) -
#4036 Mármint az a biztos, hogy Beckenbauer nem ül le? Erre gondolnak az utolsó mondatban?
Egyébként elég nagy sztárcsapat lenne a Bayernből, ha még jönnének nagy nevek + Mourinho is. Szerintem Németországból át kell majd helyezniük egy más országba a székhelyüket, mert a Bundesligában nem tipikusak az ilyen sztárcsapatok :) -
#4035 Hát hiába, Rizitelli óta én pesszimista vagyok olasz fronton :) -
#4034 Én sem tudom, miért kell még csatár, de biztos kitalálta a vezetőség, ha ennyit áldozna rá. -
#4033 Kicsit kilóg a lóláb, hogy aki Olaszországból jön, az neked nem felel meg :) -
#4032 Jaj neeeeeeeee!!!! -
#4031 Na ezaz