Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

djemba-djemba
Mekkora nagy terminátor ez a van buyten<#wow1>

France men
Pár kép a felkészülésrõl és az új szerzeményekrõl:

München ist ROT!!!

France men
Szerintem most már biztos😉! Rendes gyerek ez a Lehman! Nagyvonalúan átadta a helyét ! (Jól tette<#ravasz1>)

München ist ROT!!!

jupííí, lehet hogy Kahn fog védeni a Portugálok ellen!!4 8)

Köszi 😊

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

France men
Köszi! Kár hogy csak ilyen kicsi logokat lehet használni 😞 Pedig ez jól néz ki! 😉

München ist ROT!!!

Taranov
Furcsa az ízlése, könnyebben megérteném, ha Figo, Totti vagy Ballack tetszett volna meg neki 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

A jelek szerint a Lengyelországban született, de német színekben játszó Lukas Podolski nem csak e két ország hölgyeinek a szívét hódította meg, belezúgott Paris Hilton is.
A nagyapja által alapított híres szállodalánc örököse az egyik helyi nõi magazinnak bevallotta: a Prinz Poldi becenévre hallgató játékos szerinte egyenesen "csodálatos"...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Nem ide való, de Bayern szurkolóknak készítettem 😊
Mivel jómagam kedvenc Német csapatáról van szó 😄D

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Bercy
Jah, hát nem pont az õ helyére, hanem helyette. Schweini mind2 oldalon játszik, tehát akár õ mehetne Zé helyére. Vagy ahogy az éppen aktuális taktika kívánja.
A lényeg, hogy szívesen látnám a keretben, bár lehet, hogy télleg csak csereként tud ilyen jól játszani.
France men
Köti!
De azért kérdeztem hogy Odonkor nem jobb oladlon játszik e mert Bercy meg azt mondta hogy Odon... Zé Roberto helyére ideális lenne de Zé meg bal oldalon játszott!

München ist ROT!!!

B0B0
De

(Király a logód!)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

France men
Odonkor nem jobboldalon játszik??

München ist ROT!!!

Taranov
Nekem is nagyon tetszik. Elképzelhetõ, hogy nem bírna ilyen tempóban 90 percet, de a meccs végén energiát vitt a támadójátékba.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

France men
Na ja és 2 év múlva meg EB ott is oda kell rakni magukat a srácoknak! Mert a múltkori szereplésük.......... 😊

München ist ROT!!!

B0B0
Teljes mértékben egyetértek, csak annyit tennék hozzá, hogy mivel a csapat fiatal, lesz még rá esélye

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Bercy
Odonkor is nagyon jól teljesített, nem lepõdnék meg ha Bayern szemet vetne rá, Zé Roberto helyére ideális lenne.
Bercy
Szvsz nem baj, hogy fiatalok ezek a játékosok. Mindhárman nagyon jó teljesítményt nyújtottak. És a csapatjáték is megvolt csak egy olasz védelmet nem könnyû kijátszani. Én azt mondom, hogy egyenrangú volt a két csapat (ahogy argentína ellen is) csak az olaszok a végén lõttek egy zseniális gólt.
Megérdemelten nyertek, nem is haragszom rájuk. Csak sajnálom a német csapatot, mert sok év után a mostani VB-n láttam fantáziát a játékukban és lehetõséget a végsõ gyõzelemre.
Taranov
Nem illik az ellenfelet kritizálni, de szerintem egyrészt túl fiatal a német csapat Schweinivel, Podolskival és Lahmmal, másrészt hidegvéru összjáték helyett inkább a kapuralövést választották a fiúk, ami ahhoz vezetett, hogy a labda fölé-mellé-aláment.

Bercy
Hihetetlen, hogy kiestek a németek. Sok év után most elõszõr voltak igazán nagy formában.
Ezt a VB-t meg kellett volna nyerni...
<#szomoru1><#szomoru1>remélem a franciák inkább döntõsök lesznek, bár az se szomorít el ha a portugálok...

France men
HÁt nem rúgtak egyet sem <#szomoru1> De azért nagyon remélem hogy nem csúsznak le a dobogórol kivéve ha netaláán a FRanciák ellen játszanak 😉

München ist ROT!!!

úgy legyen 😄

France men
kettõt kettõt 😄 És akkor már nem lehet baj!XD

München ist ROT!!!

Bercy
Nem fogunk összeveszni, lõjjenek mindketten 😉
France men
Vagy Poldi 😉 Az új szerzemény!

München ist ROT!!!

B0B0
Szentségtörõ!!! 😄D

Bercy
Remélem Schweini lö majd egy gólt 😊
Taranov
Bocs, de én az olaszoknak drukkolok 😊

B0B0
Tök mindegy, csak verjük ki õket

Pontosan.

Ma vajon Bayern spíler góljával verjük ki a zolaszokat? 😛

B0B0
Lehet

Taranov
Az lehet, hogy 5 bajnoki címért adnak egy csillagot? Valakitõl hallottam ilyet.
Olaszországban pedig 10-ért. Lehet aztán, hogy hülyeség.

Taranov
Na, nekem pont olyanom van eredetiben nadrággal együtt 😊 Salihamidzic.
Egyébként praktikus is, nem csak szép, mert pár óra alatt megszárad.

Taranov
Szerintem nem követi a divatot az Adidas, pl. a Diadora mezek nekem jobban bejönnek. Aztán lehet, hogy a 2006/2007-es szezonban már azok is szimmetrikusak lesznek, mert a VB-n valóban gyakoriak ezek az ívek a mezek oldalán.

France men
Pf 😞 Akkor nem tom!

München ist ROT!!!

B0B0
Hát épp ez az, hogy négyszeresek vagyunk!!!!!

Az örökranglistán harmadikok a Real (9) és a Milan (5) után

France men
Asszem 3 szoros BEK és BL gyõztesek vagyunk! Mármint együtt nem külön külön 😉

München ist ROT!!!

B0B0
Mi a véleményetek? Legyen házigizda?

B0B0
Egyébként mi az a 3 csillag a címer felett?

France men
JAh de volt mostanában is ami tetszett nekem! Az a fekete, szerintem az jól mézett ki😉 Abba vertük meg a Chelseat😊

München ist ROT!!!

B0B0
Ma ez a divat. De én komolyan meglepõdtem azon, mennyire jó. Mostanában a Bayern mezek egyre fosabbak voltak, de ez... 😊

Taranov
Szerintem is szép, csak ez a szimmetria már unalmas a számomra.

France men
Én sem :|! ezek mind nem eredeti mezek nyugi max 3 ezer volt! Egyedül az az eredeti Effenberges volt 10000 ropi 😞(((( De összepillanatragaztoztam! 😞(

München ist ROT!!!

B0B0
Én nem vagyok milliomos! 😊

France men
Nekem egy eredti volt de pillanatragaztó ráment 😞(((((((((
Most van egy fehér Ballackos rövidgatyával egy Makaayos egy Opelos Scholl felirattal meg egy Arany színû Ballackos ezen kívül egy hosszúgatya bayernes!

München ist ROT!!!

B0B0
Kettõ. Egy olyan mint a #1543-ban, meg egy olyan mint a #1542-ben

Nahát ilyenem nekem is van...<#vigyor4> Jó rég vettem már,de sokat megéltünk együtt,pl egy BL gyõzelmet...<#vigyor4>

De mostmár ideje "nyugdíjba" mennie,ugyhogy nemrég vettem egy ilyet.Remélem ebben is hasonló sikereket élhetek meg!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

France men
<#eljen><#eljen>! Hány mezed van??

München ist ROT!!!

B0B0
Én nem erre gondoltam, hanem erre