14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#4110 talán érdekel valakit. :)
Wuppertal-Bayern gólok -
#4109 a Zötkettő -
#4108 és Hamit a végén :) -
#4107 Már 4:2 (Van "díjbirkozó" Buyten és Toni) -
#4106 Na már megszerezte a vezetést a Bayern, de ennek ellenére engem nem nyugtat meg, hogy egy harmadosztályú csapattól kettőt kaptunk.
Más: Ez az odavágó vagy visszavágó? -
#4105 Én is pont most nézem a Sport1-et, de az eredményen kívül semmit nem mondtak a Bayern meccséről. -
#4104 istenem...... -
#4103 Most játszunk a Wuppertallal a kupában és semmi sem adja (még stream sem) :(
Mellesleg égünk 2:2-vel, Klose 2-t rúgott -
OPM #4102 das ewige Talent -
#4101 Reméljük télleg jó játékos válig Kroos-ból és nem tűnik el. Emlékszem még egy Rickenre mekkora tehetségnek kiáltották ki a dortmundban amikor BL-t nyertek. Na ő a mai napig is dortumdi, az amatőr csapatban... -
#4100 Hát én is ebben bízom, mert Schweininek nem megy sajnos olyan jól mostanság, pedig a VB-n azt gondoltuk, hogy "világsztár" lesz, de kicsit lelassult a fejlődése. -
#4099 Hát ha Schlaudraff visszanyeri az aacheni formáját stabil kezdővé válhat.
Kroos szerintem a következő korszak legnagyobb német játékosa lehet, méltó utódja akár a Beckenbauer, Mätthaus, Effenberg, Ballack vonulatnak. De ezt még a következő évek döntik el. -
#4098 Leszállhatnál már a témáról. Zárjuk le azzal, hogy nekem van igazam és neked nincs! :DDD -
#4097 szerintem nem -
#4096 "Az előző felkészülési meccseken is nagyon jól játszott szntem, úgyhogy újabb konkurencia Schweini és Altintop számára"
Hogy fog ennek örülni B0B0 :Dd -
#4095 Vagy öngól volt... :)
Schlaudraff viszont egyre jobb és jobb lesz!! Az előző felkészülési meccseken is nagyon jól játszott szntem, úgyhogy újabb konkurencia Schweini és Altintop számára ugyanis tegnap Schlau jobb szélen játszott, plussz ott van Sosa akivel szerintem befürödtünk de bár ne legyen igazam és ugye nyáron jön Borowski és most hosszabított Ottl és még ott van a fiatal középpályás Kroos is szóval nem lesz egyszerű dolga majd Klinsinek meg most a tábornoknak, hogy kik játszanak középen!! -
#4094 Bayern-1860 1-1
a gólotokat Toni szerezte -
#4093 Ma mennyi lett? -
#4092 Kedden azért remélem nem úgy játszunk mint ma :S -
#4091 Én nem aggódom. De ahogy a hozzászólásokat látom a cikk alatt, mások sem igazán aggódnak.
Mondjuk egy Capellonál mondjuk kevésbé kéne újra számítani, hisz őt már megismerhettük sok csapatnál, mindenhol hozta az elvárhatót, de negatív tapasztalat még Klinsmann-nal sincs. -
#4090 Sepp Maier szerinte Klinsmann választása hiba volt...
Remélem nem lesz igaza! -
Gabe18 #4089 Thx! -
#4088 Akkor énis bekapcsolódom :)
Boldog szülinapot! -
Gabe18 #4087 Szintén köszönöm mindkettőtöknek! -
#4086 Boldog szülinapot! -
#4085 BSZN -
Gabe18 #4084 Köszönöm! -
#4083 Boldog szülinapot! :) -
#4082 Lassan veled is előítéletes leszek! :DDD -
#4081 Detto -
#4080 Ja, meg évente kiejtette mindig valahonnan az Arsenalt... -
#4079 Azzal biztos nem járnánk rosszul. -
#4078 Nálam egy a lényeg : Rensing maradjon a kapuban! -
Gabe18 #4077 Azért az a Lehmann féle nyomorék vitte tovább a csapatot az Argentinok ellen. -
#4076 Szerintem nem csak a török és az olasz játékosokkal szemben vagy előítéletes, hanem mindenkivel, aki nem bayernes :D
Azért Frey nem tehetségtelen, ezt senki nem mondhatja, csak az lesz itt a kérdés, hogy a vezetőség mennyire nézi Rensing érdekeit. (amik ezesetben egybeesnek az anyagi érdekekkel is) -
#4075 Hát én erre csak azt tudom mondani, hogy Rensing (amit eddig én láttam belőle) egy iszonyat nagy tehetség. Még Kahn-nal is nagyobb kapus lehet belőle, de egyenlőre még vannak lepkéi. Ezeket kell még kiküszöbölni és ha a Bayern ezt támogatja, akkor közel s távol senki nem fog a kapusposzt közelébe kerülni. Egy ilyen Frey csak kárt okozna, még a 38 éves már-már lassú reflexű Kahn is jobb nála. Nálam egyetlen egy német kapus van, akire azt mondom, hogy Rensing szinten van (egyenlőre még talán jobb is nála) és az Hildebrand. Nem is értettem, hogy Klinsmann mit sznvedett egy ilyen Lehmann-féle nyomorékkal... -
fcbpetya #4074 hy!
Én Sebastian Frey-re gyanakszom,mint következő szezonbeli 1. kapusunk!
még valamikor ősszel volt is róla szó,de azóta semmit nem hallottam efelől... -
#4073 Cserekapusnak a burgenhausen (jól írtam?) kapusát lehetne elhozni ha télleg úgy véd, mint ellenünk a kupameccsen. -
#4072 De most, hogy aludtam rá egyet, már én is inkább úgy gondolom, hogy az olcsóbb és biztosabb megoldást választják, és Rensing lesz az elsőszámú kapusa a Bayernnek. -
#4071 Hát ha Rensinget háttérbe szorítanák, az ritka tisztátlan lenne!